|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mikrovalovka
8.7.2007 14:56:07   
Anonimen
Zanima me kako na mikrovalovki nastavim, da bi mi speklo npr. zlate piščančje zrezke - to so ti že pripravljeni zamrznjeni medaljončki, verjetno vsi poznate od Perutnine Ptuj? Nekdo mi je že omenil, da se tudi to da pa berem ta navodila pa mi ni nič jasno. Verjetno ne dam na segrevanje ampak na kuhanje, mogoče kdo ve kolko časa?

Hvala in lep dan!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mikrovalovka
8.7.2007 18:20:23   
Anuška79
Ja, to bi spadalo pod pečenje, a meni nikoli ni uspelo oz. nam nikoli ni bilo všeč. raje jih daj v navadno pečico. Jaz jih dam kar na peki papir in zraven malo na tanko narezanega krompirčka pa imamo še 'pomfri brez vsakršnih meščob.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mikrovalovka
9.7.2007 11:44:20   
bamby




Jaz sem to enkrat delala v mikrovalovki, pa je sprva ratalo meso trdo kot podplat. Ko je enkrat čez čas "odnehalo", je bilo še kar OK, vendar bi jaz to pekla raje naklasičen način ali v pečici, kot je bilo že omenjeno.
Morda bo katera napisala boljše izkušnje. Meni se vseeno zdi, da je za uporabo mikrovalovke premalo navodil in jo praktično razen za segrevanje, skoraj ne uporabljamo.



(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?