|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.7.2007 22:37:09   
tinaaja
kissam vas ;)

a to je pa po kranjsko user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
10.7.2007 22:38:32   
Naomi
3,2,1 sviiiiiiiiiiiiing

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5477
10.7.2007 22:46:49   
thaiss
Pocka zdej pa bi bil res že cajt da se spoznamo!!! Kaj veš, lahko kje po Izoli ena za drugo šetamo pa se ne poznamo!!! Naslednji teden se nam obvezno pridruži!!! Ker s Tajo dolgo pančkate vaju sigurno počkamo!!!
Lepotička tvoja pupika!!!

Kira kuha, js tudi pridem na kosilouser posted image  user posted image  Zdej sem zmazala dva klina kuhane koruze  mnnnjjjjaaaamm user posted image  kurja hranauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
10.7.2007 22:52:10   
pocka
Thaiss - mogoče pa res, čeprav sem bolj malo dol. Sem preveč lena, da bi se v avto zbasala, pa dol prišla, se raje tle med kobilicami sprehajamuser posted image . Imam traxxa, pa bom morala najprej malo bildat, da ga bom lahko sama v avto spravlauser posted image . Ma ne dej, saj bom prišla na čvek, v kratkem, obljubim.

No, zdaj pa res grem, še mojega pokličem, da vidim če kaj dela ali zabušava tam v službi, pol pa spaaat. nooočkooo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5479
10.7.2007 22:53:39   
thaiss
Te držim za besedo!!!
Nočka

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5480
10.7.2007 23:22:39   
Žabika
Samo v vednost: do zdele sem MSN-jala! Katastrofa! Nič z mojim branjem, no sem se pa vsaj naklepetala, pa predvsem natipkala.

tinaaja: kdaj potem pridemo na južno?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
11.7.2007 0:19:57   
sezam
ananas - meni je patronažna na začetku rekla, da lahko ananasov kompot user posted image

Kati - v Mercatorju boš ziher dobila ta sladoled - njami user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5482
11.7.2007 7:21:14   
amy26
dobro jutro

načvekale ste pa toliko, da nimam volje komentiratuser posted image
pri nas nič novega, spimo še vedno bolj tako tako, torej prva runda 2,5-3 ure, pol pa zbujanje na dve uri, pol ure, ena ura kokr kdajuser posted image , goste hrane še ne mislim uvajati, ker mislim da ni razlog lakota ker ponoči jemo ene 3x pa še to bolj malo ker vmes zaspi.
Pa prvo se mora naučiti piti po flaški da bi sploh lahko začela uvajati kak rižolino v mleko.

V nedeljo smo bili v Portorožu, tako za en dan, Ela je bila ful pridna Aleks pa isto, je bil skos ob naju ni upal dosti stran, očitno ni pričakoval toliko folka na kupuuser posted image

Dajadada WB, jaz bi tudi tak dopust kot si ga imela tiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
11.7.2007 7:23:42   
amy26
pa včeraj sem bila na razprodajah, sebi nisem kupila ničuser posted image  iskala kopalke pa mi nobene niso bile glih všeč, no zdej moram pa spet nazaj v City park ker ene so mi pa le bile všeč vendar sem mislila da bom kje dobila še kake boljše.

Ela pa je bogatejša za kar nekaj cotik, pa eno luštno trenirkico sem za njo dobila v BC, Aleks pa je dobil copatke za v vodo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5484
11.7.2007 7:36:03   
tejčica
Ana (Majita), čestitke za 5 mesecev.user posted image
Lan (Meaa) in  Lilu (Mooneve), čestitke za 4 mesece.user posted image

Pocka, končno spet glas od tebe. Pa upam da se nam res kmalu pridruži na čveku.

Amy, tudi jaz sebi sploh ne uspem nič kupit. Vedno najprej gledam kaj bom za maledva dobila, kljub temu da cunj niti ponosit ne bosta mogla, toliko jih imata. Ko pa zase gledam me pa vse mine, ko vidim katera konfekcijska mi je prav.user posted image  Bo kmalu bolje, pridno hujšam.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5485
11.7.2007 8:16:28   
tinaaja
Jutro,
no vceraj mi je nekdo poslal virus - backdoor trojan user posted image user posted image user posted image Na sreco imamo hud antivirusni program, da ga je odbil user posted image Bemu!!user posted image
Brina ga je spet srackala ponoc, ampak je vsaj do 8 potegnila.

A kosilo bi ve user posted image user posted image c,c,c,c,c kar kuhat se spravte user posted image user posted image
Morda pa se jaz danes skocim do mesta, se ne vem...

Kg - user posted image zdaj ne vem vec, a tehtnica ne dela al kwa user posted image ma saj vem, da v enem tednu ne mores pricakovat revolucije, ampak jaz kar bi.. Pa za montija pravijo, da velikokrat v prvih dveh tednih ne gre nic dol, al pa celo gre gor... No ne drzim se ga cist, ker vem, da bi pol ful vec gresila, ampak jem ful manj, bolj kombiniram, pa polnozrnato..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5486
11.7.2007 8:55:42   
A-N-J-A
Buzara-bilo je noro,noro,noro dobro.Da biuser posted image jedli.Nisem pa naredila zraven krompirja,ampak smo kruh jedli.Naslednjič rezanci je dal moj zeleno luč.
urla-a jutri prideš???Jaz študiram da bi mela Elo doma,ker se v vrtcu joka.Ni nobene njene vzgojiteljice in se mi srce trga ko jo not pustim on pa joka:mamica mojauser posted image .
Problem pa je v tem ker me neznosno boli glava-spet sinusi in se mi lohk strga,če mi bo nagajalauser posted image .
Zdele čakam da se Bor zbudi in grem v Mullerja po plenice,pol pa Bora slikat,pa še OI bi mu šla naredit.A moram nujno na Tobačno,al tud drugje delajo???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
11.7.2007 9:25:11   
Žabika
Anja: bravo za kosilo! OI lahko greš delat na Ig ali pa v Medvode. Ne vem, če se je gneča v Tobačni kaj umirila. Pa lepo nastavi malega, da bo lepa slikica. Elo pa jutri le pripelji s sabo, da vidimo malo lepotičko.

Jaz sem pa vesela, da se je spanje pri nas izboljšalo. Je KG pomagala. Hana zdele še kar drnjoha. Pa seveda oči tudi. Le po kom se je vzela mala?user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5488
11.7.2007 9:31:38   
A-N-J-A
A za OI rabim samo roj.list od Bora,pa sliko???

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
11.7.2007 9:37:05   
skačica
Dobro jutro!

Mi smo super spali, pri nas je cepljenje udarilo na njeno pridnostuser posted image . Celo noč je prespala, vmes se je 1x zbudila, no zdaj se pa že oglaša, ker ji ne paše bit več na tleh.

Tud jaz se najavim h kateri na kosilo. Ma ne, sej bom sama skuhala, samo ne vem kaj bi.
Danes popoldne greva s sestro malo po razprodajam pa seveda gre Iza zraven. Ne bom ne vem kako zapravljala, kakšno malenkost bi pa le kupila sebi in Izi.

Kg- shujšala 1 kguser posted image , mah sej vem, da to ni nič, ampak po 1 mesecu stanja na isti številki, je to že veliiiiiiiik uspeh.

kopalke- še vedno sem brez, verjetno se bom letos sprehajala po plaži nagauser posted image user posted image . Si moram vzet čas in it v LJ malo pogledat.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5490
11.7.2007 10:27:22   
Pikca
ojla,
mi smo pa gledali Kekca zjutraj. Sva z Živo zajtrkovali kekec pašteto, pa jo je zanimalo kaj je to za en tipuser posted image .

razprodaje - sem kupla Živi še kopalke, sicer jih po moje ne rabi, ampak jih je hotla met, pa sam 4 eure so ble, za Jerneja pa jeans jaknco (tud bolj za frajart kot iz potrebe). zase ničuser posted image

sezam, ok potem v petek

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5491
11.7.2007 10:29:44   
Pikca
A za OI rabim samo roj.list od Bora,pa sliko???

ja, sam to, pa dnar

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
11.7.2007 10:32:54   
Pikca
Jaz sem pa vesela, da se je spanje pri nas izboljšalo. Je KG pomagala.
bomo mogli tud mi kej KG obiskatuser posted image . A kera kej ve, če še obstaja kekčeva dežela, a je to samo za skupine al lahko sam pridešuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5493
   [Brisano sporočilo]
11.7.2007 11:02:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5494
11.7.2007 11:16:09   
Dajadada
Amy, mi smo bili tudi v nedeljo v Portorožu. Škoda, da se nismo kje srečali. Sicer je bila pa kar gužva, pa mi se tudi nismo kaj dosti sprehajali naokoli. Smo se butnili pod senčnik in ležali kot klade. Sonce je žgal kot zmešan. Edino do vode sem se primajala, da sem se malo ohladila. Uuuu, kako je pasalo, že pogrešam morčeka.

Mi moramo tudi malo na gorenjsko pogledati, če bomo kaj bolje spali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5495
11.7.2007 12:18:40   
erna14
jutro

tinaaja,kati,naomi-madona kaj ste mele ve vcer zvecer govorilne ure,se vid da ste se vceri izprasile z jeziki da dons ni nikjer nobene,vseeno pa hvala za slabo vreme se kr prleze.
midva sva pa spala do pol devetih se napacala,stanvanje pospravla in bla ze v merkatorju v intersportu,s.oliverju vam povem nc pametnga vse je bl user posted image .tako da sva nakonc sam z kruhom prsla domov.mi bomo imeli danes za kosilo novi krompircek lubi bo mel pecenko jaz pa ziga pa puranji zrezek v smetanovi omakci z sirckom pa seveda solatko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5496
11.7.2007 12:34:32   
urskas
Hojla punce!

KOk se pridne čvekiceuser posted image user posted image user posted image . Komaj si najdem kakšno urico časa za RR,vendar v tem času komaj na hitro preletim vse poste, tako da mi skoraj vedno zmanjka časa za tipkanje...

Zdaj pa obe spita, kosilo je že od včeraj, tako da imam malo več časa, končno!

Pri dobrih 4 mesecih je naša miškica velika že 61,5 cm, težka 6.310g in obseg glavice 40,5 cm. Danes smo imeli drugo cepljenje, Vita sploh ni porajtala, kdaj jo je pičila, samo smejala se je, kot da ni ničuser posted image . Pol me pa vsi sprašujejo, če je zmeraj taka in kao blagor se nam. Hja na morju je celih 10 dni prejokala, podnevi in zvečer pozno v noč. Skoraj sem mislila da se mi bo strgalo, tako da sem si že močno želela domov. Doma pa spet čisto druga pesem. Bomo vidli kako bo zdej, ko gremo spet na morje. Če bo kriza, bomo kmal nazaj... Sicer pa upam na boljše čase.

Drugače pa je Žana bolj bogauser posted image . ravno preboleva neko infekcijo, zaradi katere že tri dni peremo posračkane gatke. In so ji danes vzeli kri iz prstka. In ima že dve uri zavezan prst in pravi da jo "fuj buba", kot da ga pol manjkauser posted image ! Baje ni kej hudega, vendar moramo čez nekaj tednov nazaj na kontrolo vode, ker zdravnici izvid ni bil nič všečuser posted image .

me kar malo stisne, kadar mi dohtar reče, da mu nekaj ni všeč?!? Ali pa celo držimo pesti, da ne bo kej hujšega?!? mislm...

Sem pa vprašala, kako je z UZ kolkov pri treh mesecih (ki je bil včasih redni pregled). Pa mi je rekla, če ni nobene indikacije in je izvid iz porodnišnice BP, ni potrebe za ponovni pregled. Za enkrat ne bom delala panike, čeprav dohtarjem čist nič ne verjamem...

Goste hrane še ne dajem, včeraj sem ji dala za probat malo jabolka, pa je naredila tako kisel obraz, da sem res mislila da je kislouser posted image  . In za enkrat se polno dojiva in mi je čist fajn ko mi ni treba nič skrbet kadar kam gremo.... Tudi kg so kar pridno šli dol, še kilco in  pol pa malo vadbe za mišice, pa bom taka kot prejuser posted image .

V glavnem, je to vse, lepo se mejte in pridno čvekajte,
LP

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5497
11.7.2007 12:46:21   
*sonchek*
Na današnji dan, pred enim letom, sem pa jaz zagledala dve črtici... Sem danes čist raznežena...
Moj dragi me pa pelje v Argentinsko restavracijo na večerjo - kot pred enim letom user posted image

PS. Pa Anej je danes nenormalno zahteven - kar nekaj tečnari, pa že ves dopoldan ga zabavam, mu berem pravljice, pojem, skačem okoli njega kot opica...

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
11.7.2007 12:54:53   
Anonimen
*sonchek* - tudi jaz sem na ta dan pred enim letom zagledala dve črtici. Sem bila neučakana, pa sem delala test že ob 5ih zjutraj in grem hitro vsa iz sebe novico povedat mojemu, pa reče sam; ja, prav. user posted image Je bilo takrat zanj še sredi noči... ampak po tolikih mesecih matranja in telovadbe bi pa lahko malo bolj bil vesel - no, sej ko se je zbudu je bila čisto drugačna pesem. In Anej in Jure sta ravno mesec dni razlike...user posted image

Drugače pa že dve noči nič ne spimo, no sej tudi podnevi ne... Prej se je ponoči zbujal na 2 uri, sem ga dala na zizo in je takoj zaspal nazaj, dva dni pa ima ne vem kaj - krčki?!user posted image - se zbuja na pol ure user posted image do urco user posted image maksimalno, pa ne zaspi zlepa nazaj... in ker sva tolk prezizala v teh dneh je tooolk navala mleka, da je joj...

Eh, že tuuuuuuli...

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5499
11.7.2007 13:03:51   
*sonchek*
jjasna - meni je pa M zamujala user posted image Smo šele dobro šli v akcijo za user posted image , pa si niti mislila nisem, da bi lahko kaj bilo. Nazadnje sem pa od samega presenečenja delala 4 teste - pa vsi so pokazali močni črtici. Mojmu sem pa poslala MMS v službo, pa se je ves pritresel domov - je bil čist zmeden user posted image
Saj rok sva imeli pa 3 dni narazen, pa je potem naš prehiteval, vaš zamujal in evo, je mesec dni razlike...

A Jureta pa spet krčki matrajo? user posted image Bošček mali - pa tudi ti, ker si spet neprespana. user posted image za oba!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!