urskas
|
Hojla punce! KOk se pridne čvekice . Komaj si najdem kakšno urico časa za RR,vendar v tem času komaj na hitro preletim vse poste, tako da mi skoraj vedno zmanjka časa za tipkanje... Zdaj pa obe spita, kosilo je že od včeraj, tako da imam malo več časa, končno! Pri dobrih 4 mesecih je naša miškica velika že 61,5 cm, težka 6.310g in obseg glavice 40,5 cm. Danes smo imeli drugo cepljenje, Vita sploh ni porajtala, kdaj jo je pičila, samo smejala se je, kot da ni nič . Pol me pa vsi sprašujejo, če je zmeraj taka in kao blagor se nam. Hja na morju je celih 10 dni prejokala, podnevi in zvečer pozno v noč. Skoraj sem mislila da se mi bo strgalo, tako da sem si že močno želela domov. Doma pa spet čisto druga pesem. Bomo vidli kako bo zdej, ko gremo spet na morje. Če bo kriza, bomo kmal nazaj... Sicer pa upam na boljše čase. Drugače pa je Žana bolj boga . ravno preboleva neko infekcijo, zaradi katere že tri dni peremo posračkane gatke. In so ji danes vzeli kri iz prstka. In ima že dve uri zavezan prst in pravi da jo "fuj buba", kot da ga pol manjka ! Baje ni kej hudega, vendar moramo čez nekaj tednov nazaj na kontrolo vode, ker zdravnici izvid ni bil nič všeč . me kar malo stisne, kadar mi dohtar reče, da mu nekaj ni všeč?!? Ali pa celo držimo pesti, da ne bo kej hujšega?!? mislm... Sem pa vprašala, kako je z UZ kolkov pri treh mesecih (ki je bil včasih redni pregled). Pa mi je rekla, če ni nobene indikacije in je izvid iz porodnišnice BP, ni potrebe za ponovni pregled. Za enkrat ne bom delala panike, čeprav dohtarjem čist nič ne verjamem... Goste hrane še ne dajem, včeraj sem ji dala za probat malo jabolka, pa je naredila tako kisel obraz, da sem res mislila da je kislo . In za enkrat se polno dojiva in mi je čist fajn ko mi ni treba nič skrbet kadar kam gremo.... Tudi kg so kar pridno šli dol, še kilco in pol pa malo vadbe za mišice, pa bom taka kot prej . V glavnem, je to vse, lepo se mejte in pridno čvekajte, LP
|