|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.7.2007 22:00:35   
K_a_t_i
Žabika - dill! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5451
10.7.2007 22:01:41   
tinaaja
Sem ravnokar odprla plocevinko kostanja, da sem probala to zadevo.. no ja, za filo bo OK, za tko jesta pa bolj zalost user posted image
In ce se katera odloci kdaj za nekaj podobnega, kar bom jaz jutri delala, evo recept:
FAZANOVA PRSA POLNJENA S KOSTANJEM IN ŠAMPINJONI ZAVITA V SLANINO NA POSTELJICI IZ OHROTA IN KORENJA   za 8 ljudi
Fazanova prsa (Stajrmes – tržnica pod arkadami) – preveri, da ni šiber
250g kostanja v konzervi (leclerc)
300g šampinjonov
2 šalotki narezana slanina (hamburška?)
glava ohrovta
korenje  
Šampinjone očistimo (ne peremo) in zmiksamo v multipraktiku skupaj z dvema šalotkama in kostanjem. Maso prepražiš na maslu (lahko malo olja), soliš in popraš.  
Prsa prerežeš na pol tako, da se še držijo skupaj. Daš tri rezine slanine eno zraven druge, gor položiš prsa, ki jih premažeš s filo. Vse skupaj zrolaš v rulado.  
Popečeš na hitro na maslu, popopraš in daš v pečico peči za 20 min na 170°.   Ohrovtove liste opereš in blanširaš v slanem kropu. Ko je kuhano jih narežeš na cm debele trakove. Korenje narežeš na trakove, daš kuhat v slan krop.  

Na posteljico iz korenja in ohrovta, daš na cm debele dele narezana prsa, po želji okoli poliješ s telečjo omako.  
Lahko uporabiš puranova prsa.

Tole je recept skuharskega tecaja ene znan gostlne v Lj. Je ful dobro.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5452
10.7.2007 22:01:53   
Naomi
kola user posted image
sam tok da se pofockam, predn grem u mizule...ja ju3 jest tut jadram prot LJ...ne zdrzim vec k tem KR...sej ne da bi ne bile KR mamice dolgocasne, sam vse se mi bl u LJ poklapa...seveda tudi babicino kosilo, pa lazje ocija docakamo ;)...
tko da ko se odpravim kontaktam kje in kako s kavo...sem tut jest ze dva dni brez user posted image
...nas otrocek je tut prespal cel dan...kwaaaaaaaaaa...zdej vem kako je to...sem ze pozabla od tistih novorojenih dni ;)...je spal do 20h se skopu pojedu in spet zaspal..sem bla mal skepticna a bo zaspal, sam je kr slo...sej ponoc vam bom pa romane tle pisalauser posted image user posted image
a morm ksno kej komentirat?...ne mensedzi da ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tko!...grem pod tuska in spat...k je to tok fino delat...
ju3 pa novim podvigom naproti user posted image user posted image
nocko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5453
10.7.2007 22:03:20   
tejčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam da sem pokomentirala vse kar ste popoldan načvekale, ker sem čist preč in se mi ne da brat.

Cel popoldan smo okrog iskal čevlje za Tajo. Sem že mislila da je to misija nemogoče, pa nam je končno uspelo. Sicer nisem ravno najbolj zadovoljna, ampak jest sem imela že vsega vrh glave. Moti  me da so roza, ampak te so bile edine. Lahko si pa predstavljate kako je Taja zadovoljna.user posted image  Sm pa skor v šok padla, ker mala nosi že številko 33.user posted image  Ne vem kje bo ona čevje kupovala ko zraste. 

Sedaj pa tuš in spat!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5454
10.7.2007 22:07:32   
tinaaja
Brina je tud ful spala cez dan, pa zadnjo uro tudi ze drnjoha v pojstli..

Tejcica, samo,d a ste dobili in da je Taja srecna user posted image

Naomi, nocko user posted image

Zabika, uzivaj v miru

Kati, nic sladoleda, trpi z nami, ki se mu odpovedujemo user posted image

No, ce smo ze pri hrani, pa se ena super sladica, ce zelite malo navdusiti svoje goste (jaz omake ne delam, ker mi mango ne sede, ampak pase zraven - drugim)

DATELJEV MOUSSE Z MANGO OMAKO                                          
Za 8-10 ljudi  
1. 400g datljev    
1/2L mleka    
1 palčka vanilije  
Razkoščičis dateljne in jih namočiš v vroče mleko skupaj z vanilijo, cca pol ure.  

2. 1 mango    
100 g sladkorja  

Mango olupiš in razrežeš. Sladkor zmešaš z dobrim dcl vode in zavreš. Skupaj zmiksaš v multipraktiku, po potrebi dodaš vodo. Pustiš, da se ohladi.  

3. 1/2L sladke smetane    
12 listov želatine  

Narediš smetano.   Liste želatine namočiš v hladno vodo za 15 min, nato odcediš, daš skupaj z malo vode v mikrovalovno za cca. 5 s, da se utekočini.  

Dateljne z mlekom (odstraniš v. palčko) zmiksaš v multipraktiku, dodaš datljevo zmes in želatino smetani in vse skupaj dobro premešaš.  

Maso daš v modelčke, pokriješ s folijo in daš v hladilnik, da se strdi.  

Strjeno maso pred postrežbo streseš na krožnik in okoli tortice poliješ mango omako.  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5455
10.7.2007 22:13:31   
K_a_t_i
Tinaaja, nisem zasledila v receptu - ob klej je kosilo? Mislem, da nas bo več kandidatk user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5456
10.7.2007 22:13:33   
tejčica
Thaiss, uživajte ta teden vsi trije skupaj. Ja, za Tajo smo dobili. Vid je bil pa na koncu teeečen za zmešat. Se je jokal in tako šobo držal da so vsi samo gledal. Bogi revež, že tako zgodaj ga ženske vlačimo po šopongih. Sicer pa, zgodaj ga je treba navadit. Mi bo snaha kasneje hvaležna.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5457
10.7.2007 22:15:19   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Tinaaja, nisem zasledila v receptu - obklej je kosilo? Mislem, da nas bo več kandidatk .

a to ta rdece je kaksna trbovelska fora... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5458
10.7.2007 22:19:07   
K_a_t_i
user posted image  OB KLEJ = ob kateri uri. Kwa to ne poznate, al kaj user posted image  Men se zdi čist legitimen vprašaje... user posted image  Bom morala nardit en šnel kurz rabe trbovske slovenščine...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5459
10.7.2007 22:25:06   
Naomi
raj pozabm govort k pa da se trbovlscino ucim..mat **** :>>>

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5460
10.7.2007 22:25:10   
tinaaja
pejt ti rajs v tecaj lublanscine user posted image user posted image user posted image saj ves, kwa kwa user posted image user posted image user posted image

a vam nekaj povem... danes mi je ratalo nekaj, kar mi ze zelooooooooo dolgo ni... cel dan sem bila v pizami, do zdaj,ko sem sla pod tus user posted image slab vreme, glavobol, pol popoldne se mi je zdel pa ze brez veze se preoblect user posted image user posted image user posted image jao...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5461
10.7.2007 22:25:58   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

raj pozabm govort k pa da se trbovlscino ucim..mat **** :>>>

jap... vidm, da se vedris tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5462
10.7.2007 22:27:39   
Naomi
aja mamo na morju ene zasavce za sosede...mi skoz odzvanja u usesu...k je ZOPRN dedi tamalmu najedu...tkole: '' LAHA NJAHI''------->>> lejga nehaj ;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5463
10.7.2007 22:28:44   
Naomi
ma zdej k sem izpod tusa pa nch zaspana nisem ;)...
...drgac pa...lenoba mama u pizami cel dan...cccc...boga Brina kasn zgled ma user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5464
10.7.2007 22:28:56   
tinaaja
LAHA NJAHI

user posted image user posted image user posted image user posted image ko da bi kati poslusala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5465
10.7.2007 22:31:12   
K_a_t_i
misleš lega njahi? Kr tu bi blu trbovsk...
č' j' pa zagurjan, pwal je pa lejga njehi user posted image
pismo, sam l'hka pa da je hrasnčan user posted image  pwa pa ne vem kaku bi blu user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5466
10.7.2007 22:31:43   
Naomi
obvladam an ;)...
drgac pa...ksno lublansko...da se ostalim se bl zagravzamo...

...ej stara wokamo ju3 na kofico k ce ne me bo u bed ruknl kukr da bi me z rufa skenslal user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5467
10.7.2007 22:31:51   
tinaaja
.drgac pa...lenoba mama u pizami cel dan...cccc...boga Brina kasn zgled ma

ti je kar  pasalo, priznam,.. sicer sem bila cela bolj al manj raztrescena, se dobr, da sva porocena, da ne more moj kar it user posted image user posted image ko me zagleda user posted image user posted image user posted image brino sem pa 3x preoblekla, tko da ne bo pomote.. jo navajam, da je dama, da se je seveda treba parkrat na dan preoblect, pa mi zraven mal pomaga, da sraco cez sekne al pa da mi pokaze kako zna ona sesirit mlekca user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5468
10.7.2007 22:32:44   
Naomi
ma tm iz ene vasi pr hrastniku...sem ti napisala da je LAHA NJAHI tm ;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5469
10.7.2007 22:32:54   
K_a_t_i
user posted image  ajde žabarke - gremo spat! (matr... moj mulc je tud žabar - za zjokat!!! user posted image )

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5470
10.7.2007 22:34:00   
Naomi
tinaaja...kwa pomaga...otroc majo mame za zgled ;)...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5471
10.7.2007 22:35:21   
Naomi
ok pejmo...k ob 4 h k bom dojilja mi bo tut o po glav slo..zakwaaaaa hudica nisem sla prej spat ;)

nockoooooooooooooo...kissam vas ;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5472
10.7.2007 22:35:38   
pocka
Ojla čveke, končno mi je uspelo prebrat vse za nazaj. Moj je spet v nočni, pa imam čas kaj napisat. Čez dan mi nikoli ne rata, ker naša user posted image , čez dan NE SPI, zvečer pa z z mojim gledava kak fil na rač., pa spet ne morem pisatuser posted image . V glavnem čestitke vsem za uspešno prestana cepljenja,UZ-je, za dopolnjene mesece, WB vse, ki ste se vrnile z dopustov.......pa še za vse kar sem zdaj pozabla omenit...user posted image .

obalke - obljubim, da se vam bom en dan pridružila na kavici in čveku. Ta teden mi ne bo uspelo, ker imamo vsak dan nekaj, v petek pa dobimo obiske s štajerske že zjutraj. Se bom pa morala res potrudit enkrat, da vas končno spoznam, pa Taja tudi pravi, da bi rada že enkrat spoznala vse te fejst fante...user posted image . Ste pa zgodne, ker midve spiva do 8.30user posted image .
vzajemna - sem dobila nakazano user posted image user posted image
AD3 - midve sva zdaj na 7 kapljic že kar nekaj časa, pa nisem opazila, da bi bilo kaj posebnega pri user posted image

slumpo - jaz tudi jem že skoraj vse, razen fižola,...kar pač napenja, oreščkov (razen kar je v čokoladi - čokolada je zakon!user posted image ), malo prej sem se najedla brodeta s polento, njammmiii. V glavnem, kar začni postopoma jest vse, ker so user posted image že dovolj stari, tako, da ni panike... Kakše strokovni izpit pa imaš, mogoče iz javne uprave??? Jaz moram tega naredit, pa so me že 3x vrgli na ustnem, niti visoka nosečnost ni pomagala, da bi malo popustiliuser posted image .

gosta hrana - jaz daenkrat še ne mislim začeti z GH, bomo počakali še kak mesec najmanj, trenutno mi prespi celo noč (zdaj, ko sem se pohvalila, bo sigurno žurka ponoči user posted image ), tako, da niti rižolinota ne bom probala dajat.

anja - Lepa verižica. Jaz imam tudi eno tako sliko z dopusta, ampak nisem niti približno nasmejana gor, je bolj krik groze na mojem obrazu. user posted image Kako je uspela buzara? Pri nas je tudi v navadi, da se zraven naredi široke rezance.
pikapola34 - grozno to s user posted image , si ne predstavljam kašna panika bi mene zagrabla

Barči - user posted image user posted image user posted image za Žana, da bi se to končno uredilo!

izpadanje las - kamor pogledam, tam so, še dobro, da imamo kužo doma, pa moram itak sesat cele dneve
tejčica - čestitke za pekouser posted image . Glede sušilca, mi imamo tudi ločena stroja, sta pa oba od Gorenja, zaenkrat smo zadovoljni.

kakanje - naša kaka danes že cel dan, pa me malo skrbi, da ni to reakcija na antibiotike. Sem namreč spet fasala mastitisuser posted image , no zdaj sem že OK in sem danes spila zadnjo tableto. Kajmislite, da če bo jutri še vedno toliko kakala, na pokličem P?

No pa, da še jaz probam pripopat par slikic naše pupike...upam, da rata.

user posted image

user posted image

user posted image

Nočko, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5473
10.7.2007 22:36:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
brino sem pa 3x preoblekla, tko da ne bo pomote.. jo navajam, da je dama, da se je seveda treba parkrat na dan preoblect

To me pa spominja na avstrijske turiste v hotelih... Sam še radensko, ki ostane od kosila, jo morš navadit v sobo odnest pa bo tvoje delo opravljeno!

Aja - nisi povedala ob klej naj pridemo na kosilo user posted image .

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5474
10.7.2007 22:36:04   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image matr morm na glas brt, da kej stekam user posted image user posted image user posted image

ze cel dan neki od dalec gledam ta pilates, pa kar nekako se ne spravim na tla delat vaje user posted image mogoce pa tud od gledanja kaksen musklfibr pridelam user posted image
jao, mislim,da bom sla spat, ker ce bo brina spet imela nocne postojanke, bom jutri user posted image bom rabla una ocala od Svita, da podocnjake skrijem..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kakšni moški so vam všeč?

poraščeni po telesu (70%)

depilirani po telesu (30%)

Število vseh glasov: 321

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!