pocka
|
Ojla čveke, končno mi je uspelo prebrat vse za nazaj. Moj je spet v nočni, pa imam čas kaj napisat. Čez dan mi nikoli ne rata, ker naša , čez dan NE SPI, zvečer pa z z mojim gledava kak fil na rač., pa spet ne morem pisat . V glavnem čestitke vsem za uspešno prestana cepljenja,UZ-je, za dopolnjene mesece, WB vse, ki ste se vrnile z dopustov.......pa še za vse kar sem zdaj pozabla omenit... . obalke - obljubim, da se vam bom en dan pridružila na kavici in čveku. Ta teden mi ne bo uspelo, ker imamo vsak dan nekaj, v petek pa dobimo obiske s štajerske že zjutraj. Se bom pa morala res potrudit enkrat, da vas končno spoznam, pa Taja tudi pravi, da bi rada že enkrat spoznala vse te fejst fante... . Ste pa zgodne, ker midve spiva do 8.30 . vzajemna - sem dobila nakazano AD3 - midve sva zdaj na 7 kapljic že kar nekaj časa, pa nisem opazila, da bi bilo kaj posebnega pri slumpo - jaz tudi jem že skoraj vse, razen fižola,...kar pač napenja, oreščkov (razen kar je v čokoladi - čokolada je zakon! ), malo prej sem se najedla brodeta s polento, njammmiii. V glavnem, kar začni postopoma jest vse, ker so že dovolj stari, tako, da ni panike... Kakše strokovni izpit pa imaš, mogoče iz javne uprave??? Jaz moram tega naredit, pa so me že 3x vrgli na ustnem, niti visoka nosečnost ni pomagala, da bi malo popustili . gosta hrana - jaz daenkrat še ne mislim začeti z GH, bomo počakali še kak mesec najmanj, trenutno mi prespi celo noč (zdaj, ko sem se pohvalila, bo sigurno žurka ponoči ), tako, da niti rižolinota ne bom probala dajat. anja - Lepa verižica. Jaz imam tudi eno tako sliko z dopusta, ampak nisem niti približno nasmejana gor, je bolj krik groze na mojem obrazu. Kako je uspela buzara? Pri nas je tudi v navadi, da se zraven naredi široke rezance. pikapola34 - grozno to s , si ne predstavljam kašna panika bi mene zagrabla Barči - za Žana, da bi se to končno uredilo! izpadanje las - kamor pogledam, tam so, še dobro, da imamo kužo doma, pa moram itak sesat cele dneve tejčica - čestitke za peko . Glede sušilca, mi imamo tudi ločena stroja, sta pa oba od Gorenja, zaenkrat smo zadovoljni. kakanje - naša kaka danes že cel dan, pa me malo skrbi, da ni to reakcija na antibiotike. Sem namreč spet fasala mastitis , no zdaj sem že OK in sem danes spila zadnjo tableto. Kajmislite, da če bo jutri še vedno toliko kakala, na pokličem P? No pa, da še jaz probam pripopat par slikic naše pupike...upam, da rata. Nočko, Pocka