|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.7.2007 13:44:19   
tinaaja
Pozabila sem napisat, ker nisem imela neta, ko sem dobila sms: Draja vas pusti pozdravit user posted image user posted image

Komaj cakam, da pride dragi domov, da mu dam malo, saj je pridna, ampak jaz bi malo miru user posted image eno uri bi morala odspat brez brine na joski user posted image , pa bi bilo ok. pa ima danes kar nek naval na joske, kot da ne bi bilo nic not oz kot da je ona sod brez dna user posted image user posted image  
prej se je pokakala tko, da plenica ni mogla vpit tok hitr, da sem dobila se cisto tekoce gor. in kolicinsko je bilo ogromno user posted image pa valda je mal cez seknlo, da sem jo mogla preoblacit.. od cepljenja vcasih cist tekoce kaka.. ampak samo 1x na dan, tko da ni panike.

dajadada, vsako leto bo vec user posted image hja punce, bo treba nadaljevat v takem tempu user posted image user posted image vms, tekica, sta ze kaj naredili?

pri nas bo pa za kosilo zelenjavna juha in rostbeef, pa se kaj od zelenjave..

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
10.7.2007 13:48:03   
K_a_t_i
Encijan, dons sem omenila pediatrinji pa še vedno pravi, da če je bilo v porodnišnici 1A, da ni potrebe. Mi je pa vseeno dala napotnico in povedala 3 ambulante, kjer bomo lahko najprej na vrsti (baje je grozna gužva čez poletje) - pa še povedala je, da je samoplačniško in da dobiš naknadno nazaj od vzajemne.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
10.7.2007 13:50:31   
A-N-J-A
slumpo baje v  Bizoviku,ker ima urla Tiana doma,da se bo lahko na igralih igraluser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
10.7.2007 14:34:33   
*sonchek*
Encijan - ja, jaz mu kar puščam gor igračke, pa tudi piska skupaj z opico. Samo, da ma naš mulc mal nižji glas od tega piskanja user posted image Je pa res cuker vaša Špelca user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
10.7.2007 14:35:50   
skačica
pozdravljene!

Nisem imela nič časa se gor javit!
Hvala vsem za tolažbo, saj vem, da ni nič hudega pa vseeno se sekiraš, če gre za tvojega sončka. Hvalauser posted image user posted image user posted image  Sploh sem bila žalostna, ker nas je odslovila po nekaj minutkah brez vsake besedeuser posted image . še enkrat gremo k njej in če bo naslednjič tak odnos bomo zamenjali P.

žabika- imaš ZS
Drugače se bom pa spet vrgla v pisanje diplome, ker imam varuško za Izo -sestra je spet pri nama. Moj dela ta teden cele dneve in sem jo gor privlekla, da mi ni dolgčas sami v bajti cele dneve. S tastom se nimaš kaj pametnega zmenit.user posted image
Sicer sem pa malo že čekirala handling na netu, iščem še kakšne vaje za Izo.

Grem pisat diplomo-se ni pa sploh ne dauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
10.7.2007 14:38:43   
tejčica
Tudi mi smo danes poskusili z GH. Skuhala sem mu jabolko in ga potem zmiksala s paličnim. Ko sem mu ga z žličko dala malo v usta, mu ni bilo prav preveč jasno kaj naj s tem naredi.user posted image  Je nekaj telovadil z jezikom in vse ven spravil, počasi pa mu je ratalo tudi kaj pogoltnit.

Pa še ena slikica.

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
10.7.2007 14:45:03   
Encijan
Kati, hvala za odgovor, saj ne vem, a čem kaj težit, a naj pustim kar tako, saj menda P tudi nekaj vejo. Imamo pa 2. cepljenje šele konec meseca pri 4 mesecih in pol, do takrat pa do P najbrž ne bomo nič šli. Zadnjič smo bili sicer pri dežurnem zdravniku, ker se je Špeli spet bolj izrazito vnelo oko in spet dobili kapljice Ciloxan, ki so tokrat za čuda kar hitro pomagale. Morda je res zamašen kanal, upam, da se sam odmaši, in se bodo vnetja počasi prenehala, baje se tudi to lahko zgodi, da potem ni treba na poseg, ki  menda ni prav nič prijeten...

Po prvem cepljenju razen strahovitega jokca ob pikici kakih neljubih posledic ni bilo, imamo pa mi za vsak slučaj doma Lekadol sirup (a ve imate pa vse Calpol - v čem pa je razlika?). Meni je P rekel naj sirup dam samo po potrebi, patronažna pa je rekla, da ji sirup dam lahko že preventivno, preden grem od doma, da potem ne boli tako strašno, zdaj pa res ne vem. Prvič sem poslušala P, drugič  pa ne vem, če ne bi dala že kar preventivno, saj  je bil tisti jok res grozno poslušati. Saj se je mala hitro potolažila, ampak vseeno. Naslednjič je zadnja šansa, da cepimo še proti rotavirusu, pa se kar ne morem odločiti, najraje ne bi, čeprav se bom pa potem po drugi strani žrla, če ga fašemo.

Nič, zdaj grem pa za pol urce odspat skupaj s Špelo, ker sem čisto out, imam M, pa me nekaj hoče glava bolet, pa Špela se noče dojiti tako kot običajno, izgleda da jo res moti drug okus. Imam jo pa zdaj 2. po porodu in sem tudi jaz komaj opazila, kdaj sem jo dobila, saj je ne spremljajo več nobena bolečina v  trebuhu, še malo me ne pošraufa, če samo pomislim, kako me je več kot 20 let matralo, preden sem par let nazaj pogruntala, da (vsaj pri meni je tako) če ločujem B, Š in OH pri prehrani in dopoldne jem samo sadje, bolečin razen rahlega šraufanja sem in tja sploh ni več. Zdaj mi torej še ločevat ne bo treba, no ja shujšala najbrž drugače ne bom. Ampak še ne bi o tem! Zaenkrat samo navijam za tiste, ki ste že začele!

Tudi z GH bomo počakali še 2 meseca, če se bo le dalo, po žlički znamo piti vodo in sirup, tako da s tem najbrž ne bo problema, bomo pa videli, kako bo z novimi okusi. Bi pa tudi jaz raje videla, če bi vodo  ali čaj popila po flaški, a ni in ni šlo, tako da sploh ne poskušam več. Upam, da se bo moja krvna slika sedaj, ko jem več svežega sadja in zelenjave kaj popravila, saj mi sicer grozi prekinitev dojenja in neko zdravljenje, bom kaj več zvedela avgusta, ko imam kontrolo. Držite pesti, da bo vse OK..

AD3 - še eno vprašanje (zgleda, da ne bo nič s spanjem), a je katera, ki je dajala Oleovit D3 zaradi krčev pri AD3 že poskušala in uspela preiti na AD3? Jaz sem nameravala spet poskusiti pri 4. mesecih, pa že 2 dni zamujam, nimam nobene prave volje spet kakih krčev fasat...

Hvala, M. za naslov knjige o spodbujanju otrokovega razvoja, jo bom tudi jaz poskušala dobiti, upam da jo imajo v naši knjižnjici. Doslej sem sama uporabljala tudi tisto knjižico iz paketa (Igre z dojenčkom), pa Mamino izdajo Naraščaj in neko kopijo iz Razvojne (Programiran trening inteligence za majhne otroke po mesecih), to slednje se mi zdi še najbolj uporabno doslej...

Čao, Encijan

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
10.7.2007 15:07:39   
tinaaja
AD3 - še eno vprašanje (zgleda, da ne bo nič s spanjem), a je katera, ki je dajala Oleovit D3 zaradi krčev pri AD3 že poskušala in uspela preiti na AD3? Jaz sem nameravala spet poskusiti pri 4. mesecih, pa že 2 dni zamujam, nimam nobene prave volje spet kakih krčev fasat...

jaz sem ji dajala D3, ne da bi poskusila AD3, tko da ne vem, ce bi imela krce. Zadnji teden smo brez problemov presaltali na AD3 in smo ze na 6-7 kaplicah.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
10.7.2007 15:50:20   
*sonchek*
 bjmhnonnnnnnn i mlč,-ž,ć,,,,,,,,,,ćž

tole vam spooroča Anej user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
10.7.2007 16:17:51   
simonka
user posted image user posted image user posted image sem že nazaj.
Upam, da ste me pogrešale, jaz sem vas fejst, fejst...
Papa zvečer ko bo čas

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
10.7.2007 16:19:18   
K_a_t_i
Za vse, ki imate pamperske:
1. ena uporabna slovenska stran http://www.pampers.si/
2. pol pa še ena http://www.pampers.com/globalsplash/flashlanguagejump.jsp - kliknite na Evropo in poiščite našo malo deželico...

Obvladajo, a ne? user posted image

Naomi, hvala za sms - kuker sem šus babji, sem šele zdej vidla user posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
10.7.2007 16:22:40   
thaiss
Kati upam da je Žiga po cepljenju user posted image user posted image user posted image  Danes bom tudi jaz probala malemu zvečer gostega rižolinota ponudit...v upanju da prespi celo noč user posted image
Matia pančka že dve urci, jaz sem tudi malček zraven zadremuckalauser posted image

Lejci kam greste na morje???
ANJA čestitke Boru za popoln obrat in Eli za veselo prepevanjeuser posted image  
Ogrlica pa je full huda a je od Dolce Gabbanauser posted image ?

Erna mi smo na emule pobrali pesmice. Sem vpisala Romana Kranjcan in otroske pesmice. Mi že veselo prepevamo, najbolj zapali Huda mravljica ki sem jo že v user posted image  prepevala!!!

Slumpo WB pa ticker si popraviuser posted image  user posted image  Lep fantina Anejuser posted image

Encijan lepa Špela!!

Tejčica čestitke Vidu za prvo papico!!! Matia je danes papal koreček in jabolko in je šlo kr nekaj dol!! 

evo se je zbudu moj fantina, grem!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
10.7.2007 16:26:09   
thaiss
Simonka WB!! Zvečer pa na raport!!! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
10.7.2007 16:44:50   
sezam
Pikca - Ja velja. Sem pa bolj za petek, ker za čet imam že nekaj planirano. Tole z laski mi je paznano. Naši Ani je tok všeč, da mu jih kar sama nastavlja, da naj jih prime user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
10.7.2007 16:47:22   
slumpo
Slumpo WB pa ticker si popravi

thaiss kajjjjjjjjjjjjjjjjj naj bi to pomenilo

ekola kosilo skuhano in popapcano...mali mi je pa od dolgčasa zaspal.
pa ravno sedaj ko se je pokazal sonček in bi šli mi malo ven....mam pa čas malček po netu brskat....
se ne morem odločt ali naju grem oktobra delat strokovni izpit ali ne?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5440
10.7.2007 17:41:16   
Encijan
Najbrž je Thaiss mislila PDP 26.3.2007, ki se še vedno prikaže pri opisu. Pa pardon, če sem se zmotila...
Jaz nič od tega sploh nimam nastavljenega, tako da user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

Hja, sem prej pozabila napisat, da smo na morju namočili nogice, pa se ni mala takrat nič pritoževala, se mi je zdelo, da celo uživa, ampak potem je imela pa tako mrzle nogice, da sem ji jih v svojih dlaneh grela. Upam, da bo avgusta kaj toplejše morje. Seveda potem tega nismo več ponavljali.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
10.7.2007 19:39:25   
soncek78
Hello čvekice!

Thaiss- kakšen cartko je tvoj Matia...user posted image veselo papa že!

Naomi - Svit je pa pravi frajer...user posted image

Tejčica - mi imamo tudi pralni in ločeno sušilni stroj od Gorenja, stojita eden nad drugim in je cool. Laufata 100/h.

Tinaaja - Vaša Brina je pa pravi žurerček , kaj! user posted image user posted image user posted image  UZ OK!

Erna - to pa vam ni bilo potrebno z avtom... user posted image

Izpadanje las - tudi jaz jihpovsod najdem... upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo.

Dajadada - kakšen lušten frajer je ta vaš Nejc

jjasna - user posted image user posted image  za Ok UZ kolkov!!

Barči78 - upam, da čimprej pogruntajo, kaj moti vašega Žana...user posted image user posted image  za vašega sončka!

erna- tudi moji miški se je enkrat zgodilo... začela se je jokat, vsa je bila rdeča in šele, ko sem jo potegnila ven z avta in šla v senco se je pomirilo! Ziher je to to!

Pikapoka - user posted image  za vašo sončico! Samo da je z njo vse v redu!!!

K_a_t_i - BRavo za malega ptička!!! Mu je bilo dobro papati z žličko!

Anja - kje si to staknila... ali je prijetna na otip tale ogrlica?

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
10.7.2007 19:48:45   
soncek78
Prehitro sem stisnila...

Encijan - luštna princeska je vaša Špela...user posted image

Tejčica - BRAVO Vid!  user posted image user posted image user posted image

AD3 kapljice - mi smo zdaj na4 in ni bilo kakšne posebnosti! Upam, da bo tudi naprej tako!!!

Naša mala navihanka se rada igra z zajčkom oz. včeraj je igrala wrestling z njim. Zmagala je seveda Nika! Juhuhu, bravo Nika!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5443
10.7.2007 20:08:18   
malecka_mateja
zapravljivke zanima me kje je najcenejši Tomy - Večnamenska igrača Multi 6????

hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
10.7.2007 20:14:41   
slumpo
ekola...moja dva fanta se uspavata....pa mislim da bo ati zaninškal mali pa se bo še naprej igral z svojimi nogicami(beri: najljubša igrača odkar je pogruntal da ima nogice in da jih doseže)

bodte lepo in lepe sanje vsem tudi nasim sončkom p polupčkajte jih...

NOČKO

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
10.7.2007 21:33:52   
Žabika
Čveke: sem nas komaj našla - smo bile čisto na koncu strani! A se vse uspavate, ali cartate?

Mi smo cel dan prespali. No samo en ga je, oziroma ena. Smo šli pa popoldne na obisk do babice in dedija in Hana je imela na sebi prvič roza majčko, črtaste roza žabice in kavbojsko kiklico. O kako je bila punčkasta. Sej mi bo roza še všeč ratala.user posted image

Imam pa zdele večer zase. Hana spi, moj je šel ven na pizzo, jaz poslušam Erosa, na RR sem se javila, grem pod tuš, pa v posteljo kaj pametnega prebrat. Pa ne iz tega monitorja.

ljubljančanke: se torej dobimo v četrtek ob 11h v Bizoviku?

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
10.7.2007 21:49:27   
K_a_t_i
Jst sem lih hotla vprašat kdaj in kje se dobimo... K ne vem, če bom zdržala še en dan brez kofeta user posted image  a Bizovik? Mater... Pa sem ob sladoled user posted image . Alo, kera ve kje majo od Leone bance sladoleda? Moram nujno ta jogurt z breskvo kupit. Ga že sanjam... user posted image

Kwa pa za juter - tud kaka kandidatka? Lokacija v odvisnosti od vremena. No, pa tud to moram počakat, če bo Žiga kako rkc. na rcnije mel. user posted image

Thaiss - hvala za vprašanje - našem pikica ni udarla na user posted image . Je bil mala sitka. Ma ne vem, če ne zato, k je cel dan na svoj "gres" čaku user posted image . Zdej panča... Me prov zanima do kdaj bo. Ja, itak da do 9h v kosu user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
10.7.2007 21:52:57   
Žabika
Kati: vedno za! Se slišimo zjutraj - pardon dopoldan. Jaz imam sicer plan: sveže sadje in ribice (Anja čist si me narajcala za škampe) s tržnice, ampak odvisno od vremena. Želim ti, da Žiga ne bi bil omejitev! Eno pikapoko za njega.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
10.7.2007 21:55:11   
tejčica
Obalke, kaj velja za petek? Nobena nič ne omeni.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
10.7.2007 21:56:46   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

Tko kot je Encijan napisala. Če se postavimo na tvoj nick še vedno piše PDP... WB PA JE WELKOME BACK

Kati Žiga in Matia sta zmenjena da pančkata do 9h brez mrdanjauser posted image  Jaz sem mu tudi dala gosti rižolino in ga je požru user posted image  user posted image

Tejčica jaz za petek še ne vem, ker imam dragega na dopustu pa bomo verjetno kam mahnili....no, on še nič ne ve,ga moram še prepričat. Punce n nasvet prosim za enodnevni izlet!!
A si pol dobila kej za Tajo??

< Sporočilo je popravil thaiss -- 10.7.2007 21:58:28 >

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Posvojitev
agnes

Ali bi posvojili romskega otroka?

da (25%)

ne (48%)

ne vem, se ne morem odločiti (27%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!