Encijan
|
Čao, mamice! Najprej par slikc, da se malo oddolžim za odsotnost in tisto, kar nisem prebrala, z vami sem spet nekako od 200. strani: Takole se je Špela spoprijateljila z opico in sedaj kar naprej piskata v duetu (Sonchek, a mu jo ti še pustiš gor?) Kravice smo začeli past kak teden nazaj, včeraj pa smo dočakali 4 mini svečko, hvala za čestitke! Če jih pravilno, nisem ziher, dela pa tudi Špela most na previjalni, tako do jo včasih komaj previjem. Tudi mi se takole čebričkamo, smo pozno začeli, pa bomo vse not prinesli... "Ni samo opica moja prijateljica, tudi zajček dolgoušček je med njimi!" Takole pa glede Špela, ko ji mami že navsezgodaj (še v pižami) opico skrije... V nedeljo zvečer sva se Špelo vrnili s kratkega oddiha (no, ja) v Piranu, no saj tam je bilo luštno, samo vožnja nama je delala malo preglavic, ker sva se del poti vozili sami (2x100km), v nedeljo za domov je bilo že OK, saj je skoraj celo pot prespala, zbudila se je par km pred domom, pa sem jo zamotila s petjem (fušanjem?). Smo začeli z slovenskimi ljudskimi, zaenkrat znamo (celo besedilo) Čuk se je oženil, pa Našo četico, pa počasi se učimo še druge, da ne bomo peli samo refrenov in prvih kitic.. Čukec pa zaenkrat še najbolj pali. Kati, a si ti potem bila na slikanju kolkov? Meni je P pri 2-eh mesecih rekel, da kontrolno slikanje ni potrebno, ker je bilo v porodnišnici 1A, pa mi je ful čudno, ker imate vse druge to nekako predvideno. A se da to kaj v porodnišnici preveriti - kam bi to poklicala? Hrana. Tiste, ki pravite, da jeste vse, a to pomeni tudi čebulo, česen, pa fižol (prebranec, recimo, pa ričet). Jaz sem zadnjič pojedla par mini hrušk, pa je malo celo noč napenjalo, na kak fižola zato niti ne pomislim. Ah, moram šibat, Špela ma tudi opice zdaj dost!
|