|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.7.2007 8:56:44   
A-N-J-A
tinaaja rabim do 16 45.A po makaronih poliješ,prvič slišim.Jaz bom danes rajši pečen krompir zraven naredila,ker drugač bo mel mojuser posted image zihr pripombe.A pol to v pečici pečeš,ker jaz sem enkrat pred davnimi časi to delala in sem v pečici pekla.Mam pa dve vrsti školjk in škampe.Kakšen vin pa moram dat,vem da belega samo kakšnega,jaz mam doma same butelke.Na kulinariko sem pa že gledalauser posted image .
Pilates je pa ful dobr,jaz ga že kakšen teden delam in mi je ful všeč.Vse mišice čutiš in v unih 20 min se ful prešvicaš.Delam pa že mal napredni program ne basicuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
10.7.2007 8:57:27   
K_a_t_i
Jutro.

Ojoj, PikaPola34, me je kr streslo. user posted image user posted image user posted image  za pikico.

Anja, sam mal pazi s temi škampi... Poznam ful folka k je pol dojenčke orenk šravfal po njih.

Thaiss, mi mamo ob 10:30 drugo cepljenje - take reakcije si pa tud jst želim user posted image .

Smo pa včeraj zmazal 100ml rižolina (gostega) in smo spali prvo rundo do 3h user posted image . Mami & oči sta naspana user posted image . Edin zdej smo že pri zajtrku meli mal problemčkov, k user posted image  ni padla nobena žlica v usta user posted image .

Vreme je itak za nikamor, plavat bi mi tud šli, Žabika, prid že domov, Tinaaja pa kwa je zdej s temi glavoboli user posted image  user posted image , Naomi, kje jih pobiraš user posted image , Skačica, neč hudga ta razvojna, Erna, sam da je zdej ok!,....

Grem probat dat tamalga še za 1 urco spat.

Pa, pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
10.7.2007 9:00:02   
Lejci
Dobro jutro!

Vidim, da ste spet načvekale čist preveč - zgleda mate fuuul pridne sončke, da vam tkole pustijo uživat. user posted image  

Mi še vedno slabo spimo, ponoči sem 4x vstala, utrujena sem kot user posted image , pa še prehladila sem se, me tko grlo boli, da tut govort ne morem. Potem pa naj pojem uspavanke user posted image . AMPAK - danes gremo na vikend do nedelje user posted image user posted image user posted image  In upam, da ji bo zrak malce pomagal do spanja. Meni pa tudi user posted image

Drugače pa sem opazila, da je začela reagirat na besedo pridi - če ji rečem in stegnem roke, jih stegne proti meni, da jo dvignemuser posted image  Pa ve, kdo je naš Ari, jo vprašam, kje je Ari (naš pes) in ga tekoj pogleda user posted image  

Pilates - jaz sem 3 leta hodila pred nosečnostjo in mi je super. Mam tudi nekaj sneto, pa nekak "ni časa" user posted image  Počekirite mal stran www.cenim.se, je par clipov z vajami.

Tako na hitro, zdaj pa šibam pakirat!

lepo se mejte! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
10.7.2007 9:04:56   
tinaaja
Belo vino - suho, no edin sladkega ne dat, drugac e je vseen. Bom se z mami govorila ob okol 2 pa ti lahko javim, ce sem kaj spustila (luknja v spominu pa to user posted image )

Dela se v kaksni veliki posodi na ognju/steklokeramika, ne pecica. Pecen krompir user posted image kok smo razlicni, men to sploh ne gre zraven, ampak zanimivo user posted image user posted image user posted image moj se je ful zgrazal nad spageti, preden je prvic jedel, pol pa je dozivel razsvetljenje.

Dojencki in skampi - sem jih jedla v prvem mesecu brininega zivljenja in ni bilo nic.. zdaj so ze tok veliki, da imajo prebavni trakt ze ful razvit in mislim, da sploh ni vec panike. jaz jem VSE. se celo jagodno torto sem zadnjic user posted image

glavobol - sprememba vremena, ja sranje je, ce si obcutljiv na to user posted image sem ponoc vzela lekadol, drugace bi lahko se do kaksne migrene prisli..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
10.7.2007 9:07:34   
LP
Živjo punce!
Tokrat vam tikava kar oba z Žigom user posted image . Sedi mi v naročju in drži moje roke, tako da je pol on natipkal....
V glavnem.... Poroka je mimo, bil je pri mojih doma. Hudo je bilo oditi od doma, je blo kr veliko solz, ampak potem sem lepo dobivala na mobitel fotke, kako pridne je, kaj dlajo itd. in sem se čisto sprostila, naplesala, načvekala.....ob 4 zjutraj pa sva se že stiskala in dojila. Spil je ful, zvečer 180 ml in je mama rekla da bi še, če bi mu dala, da sploh nima filinga.... Skratka, zdej mi definitvno NI ŽAL. Sploh ker je bila tam tudi ena gostja s 7 tednov staro punčko, a je bila meni preglasna muska, kaj šele mali deklini.....
Drugače pa sma super, čakama 18. ko imama prvo cepljenje, malo z zamikom zaradi dopusta P. Žiga že ful sam glavico drži, čeprav ga še malo premzam, da ne bo kakih težav. Čeblja da adijo pamet, si gleda rokice, nogice, fuuuuul uživa v Fredovem obroču v banji in definitvno tudi mi2 grema na plavanje jeseni. Samo ne vem če se je treba prijavit ali kako???? Šla bova na Dobrno, ker mam to najbližje.
Mam pa še eno prošnjo - - a bi mi lahko katera od tistih, ki mate ta SLO pilates (urla, tinaaja) poslala CD???? Od včeraj sem namreč tudi jaz na ločevalni, ker mam vsega dost in bi ne bilo slabo malo tega še zraven, da ne bom samo0 sprehode tolkla....
Drugače pa lep dan, upam, da otroki ne bodo prenemirni, mi2 se boma mogla kr trudit, ker ni navajen not bit.... Ampk bo pač crkljanje na sporedu. Zdej pa neham, ker Žiga nima ritke, jo dviguje, da ga za vsaki 2 besedi poroavljam user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Pa-pa....

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
10.7.2007 9:14:57   
Anonimen
Dobro jutro....Spali smo 21-4.00 in potem se do 6.10.Do 7ih mi je uspelo,da je bil miren v postelji jaz pa se malo dremuckala ob 8ih pa je ze zacel z dopoldanskim dremezem.Pomoje ga bo ze kmalu konec...Ampak vsako jutro se moja noc konca okoli pol sedmih....

PikaPola34  user posted image za pupiko
erna user posted image za tvojga korenjaka
Vid (kresnička) in Tibor (Babri), čestitke za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lana
hvala,tudi jaz sem ze rezervirala to knjigo zdaj user posted image

Lejci lep vikend,da se ti uspe mal spocit user posted image

mi mamo jutr cepljenje ampak malo kihamo in mickeno mamo zamasen nosek....bomo vidli kaj bo rekla P

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5381
10.7.2007 9:18:27   
A-N-J-A
Kati sem že jedla škampe,tko da ni panikeuser posted image .
tinaaja bi mogla že včeri narest to za kosilo,pa se mi ni dal in je čist vn paduuser posted image ,tko da če dons naredim z makaroni,ga lohk kapuser posted image .No daj mi ob 2-h napiš če si kaj pozabla..Danes pa tudi mene boli glava,tko da nisi edinauser posted image .

Najbolj pomembne novice pa pozabim.Bor se je v nedeljo obrnil z hrbta na trebuh,pa še rokco je vn potegnu,tko da  je bil tok vesel,da mu je kr sonček z učk vn svetuuser posted image .
Ela pa od petka ko smo šli v spar poje kuža pazi in to vse tri kiticeuser posted image .Kr začela je pet in še zdaj ni nehalauser posted image ,nama ni blo nič jasno.

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
10.7.2007 9:49:43   
A-N-J-A
Punce a vam je všeč moja ogrlicauser posted image user posted image user posted image ????

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
10.7.2007 9:53:24   
A-N-J-A
Sem dodla nekaj slikc v album,wellcome!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
10.7.2007 9:55:20   
K_a_t_i
Jao, Anja!!!! user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
10.7.2007 9:59:00   
erna14
punce kje lahko dol potegnem kake lepe otroske pesmiceuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
10.7.2007 9:59:25   
A-N-J-A
Kati sem vedla da ti bo všečuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
10.7.2007 10:00:11   
Anonimen
baaaaaaa A-N-J-A da bi to ogrlico nosla bi moglo pa ne vem kolk ojrov past z neba user posted image

kace,podgane sam cimdlje stran od mene user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5388
10.7.2007 10:03:19   
erna14
anja se mi je kar zataknil v grluuser posted image oooooooo me kar zmrazi tale kaca okrog tvojga vrata

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
10.7.2007 10:03:50   
urla
ANJA - bljak, jest se že deževnikov bojim.

Tinaaja -
toooouser posted image . Zdej pa začni migat levo, migat desno. Jest ga še pogledala nisem, kaj šele da bi začela migat.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
10.7.2007 10:04:27   
A-N-J-A
LeIna men je pa ful všeč,sam skos si jo moram popravljat,k skos dol lezeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
10.7.2007 10:12:32   
A-N-J-A
Moram še kakšno tako fotko pripopat,da boste bolj čvekale.Še urla se je oglasilauser posted image .Saj vem zdaj ko se bo Bor zbudu boste pa vse gor prišleuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
10.7.2007 10:23:02   
A-N-J-A
Evo se je že zbudu,pa glih maffine sem začela delatuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
10.7.2007 10:47:39   
Anonimen
skrat se kar spi,se kar sprasujem ce je kaj narobe..ker ponavadi cez dan noce sam spat razen kake pol ure...razen ce tud jaz spim zraven..zdaj ga pa vlece ze od osmih user posted image ...

jaz pa iscem izvid od kolkov,da ga fotokopiram za P jutr pa ga nikjer ne najdem user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5394
10.7.2007 10:52:36   
Žabika
Mi smo priplavali domov!

ANJA: bljak! Pa ne mafini, da ne bo pomote! Imam en dober recept za škampe, ampak mi ponavadi kar bel kruhek zraven jemo.

Škampi na buzaro - na belo
1kg škampov
1dl olivnega olja
3dl belega suhega vina
4 česnovi stroki
šopek peteršilja
1 žlica drobtin
sol in poper

Škampe splaknemo pod tekočo vodo in odcedimo na kuhinjskem prtiču. Česen in peteršilj sesekljamo. V široki ponvi segrejemo olje in najnj zložimo škampe. Potresemo s sesekljanim česnom in peteršiljem in vse rahlo prepražimo. Zalijemo z vinom, dodamo drobtine, posodo pretresemo, pokrijemo in na zmernem ognju kuhamo 10 - 15 minut. Če je omaka pregosta, vlijemo malo vode ali vina, če je preredka, jo zgostimo z drobtinami. Solimo in popopramo po želji. Postrežemo z belim kruhom.

Zdej grem pa Hano zabavat!

Aja - ena je spraševala, kako gremo na sprehod v dežju! Dežno preveleko gor, pa hopla po lužah! Se vsaj kolesa operejo!user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
10.7.2007 10:57:40   
Pikca
Dan,
dons bomo pa spet mal več pral, pospravljal, pa na RR čvekal, glede na vreme.

Včeraj sem izkoristila sonček, smo bili skoz zunaj, pa še v Osh Kosh sem šla par cunjic kupit. Moram it še ene hlačke za tamalga zamenjat, sem premajhne kupla.
Sem hotla it še v BC, pa se je Jernej začel kregat, tko, da sem pol plenice za Živo pozabla kupit in je prvič tudi čez noč bila suhauser posted image .
Sem se pozabla pohvalt; Jernej je začel (zavestno) prijematuser posted image , prvo, kar je prijel, pa ni bila igračka, ampak od Žive lasjeuser posted image , pol sta se pa en drugemu režala, tok sta bla luštnauser posted image . Čez vikend je pogruntal tudi obračanje s trebuha na hrbet - ne mara past kravic. Prej se je kregal, zdaj se pa obrneuser posted image .

skačica - jaz sem tud paniko zagnala, ko so takrat Živo poslali na FT, pa še zdravnica v razvojni me je čist prestrašla (po nepotrebnem). Pa sem potem ugotovila, da zdaj skor vsakega drugega na FT pošljejo, pa tud vaje so ble luštne, nič strašnega. Živa potem ni nič zaostajala v razvoju in ob koncu porodniške smo zaključili s FT.

PikaPola34, user posted image ,samo, da je vse ok. Si predstavljam, kako sta se ustrašila, sva tudi midva nekajkrat Živo lovila...enkrat sva jo stresla iz vozička po stopnicahuser posted image , pa je blo vse ok, brez buške.  

Erna, jooj, bogi mali. Dobro da je zdaj vse ok.user posted image
Barči, super da Žan lepo pridobiva težo.user posted image   pa enouser posted image , da se kmalu neha to vajino mučenje s hrano.
Dajadada - lepe fotkeuser posted image , kako mali uživa!

Tinaaja in Anja - user posted image za dan brez glavobola

ja, pa Anja, men je tvoja verižca čist všeč, dokler po men ne lezeuser posted image

zih sem še kaj pozabla, ko ste spet tok naklofale...

aja, Sezam, a se dobimo konec tedna, ko je lepše vreme napovedano - četrtek ali petek?

sprehod v dežju - ja, midva tud prevleko čez voziček naštimava, pa gremo (če ne lije preveč). Živa pa je že zjutraj škornje na postlo privlekla, ni lepšega kot po lužah skakatuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
10.7.2007 11:11:55   
Anonimen
pa sem jih le nasla...in kam sem jih vtaknila???? v trezor user posted image .....sem pa ob iskanju nasla izgubljeno user posted image novo bancno kartico za katero sva pozabila,da je ze prisla pa ze klicala na banko ce ne bo nove..pa so rekla naj pocakamo se en teden,da mogoc je kaka zamuda v posti...ahaaaa se dobro user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5397
10.7.2007 11:20:28   
tinaaja
Tinaaja - toooo . Zdej pa začni migat levo, migat desno.

saj migam, levo desno not ven user posted image user posted image user posted image ampak sam z jezikom, no ja, špa po tipkovnici user posted image user posted image user posted image

ja, cesn sem pozabila v receptu..

ja, take verizice jaz rajs izza stekla opazujem, ceprav nimam nic proti njim.. bi se pa dalec ognila kakrnemu koli insektu ala pajk ali kaksni vecji hrosci... Zabika - se spomnis napadalne kobilice na plazi user posted image user posted image user posted image Smo 4 odrasli bezal pred njo user posted image user posted image user posted image

sva z brino oddremali 1 hr, je maaalooo bolje...

srecanje jutri - a cmo prestavit na cet npr, da se vsaj kje zunaj dobimo.. men ni do CP, pa se razprodaje so, pa porodniska pride, pa guzva,... user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
10.7.2007 11:27:50   
Žabika
tinaaja: ja kobilica nas je pa res skoraj vse pojedla!

Jaz sem načeloma za četrtek, nisem pa 100% da pridem, ker se lahko zgodi, da jo že zjutraj mahneva nazaj na Gorenjsko. V CP pa po moje res ni za hodit, sploh ne v primeru slabega vremena, ko gredo vsi tja na "izlet".

Porodniška bo pa po moje šele v četrtek. Denarček od Vzajemne pa bodo vračali do 31.8.; tako da ne vem kdaj bom jaz na vrsto prišla. Upam, da ne gredo pa višini izplačila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
10.7.2007 11:39:59   
A-N-J-A
žabika,tinaaja una kobilca je pa še popoldan tam lezla,sam je že mal šepalauser posted image .
žabika hvala za recept,a če so školjke zraven tud tok mal časa kuham?Saj jaz bi tud kruh zraven jedla,sam bi mogla v trgovino ponj pa se mi ne dauser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Koliko časa sta potrebovala za zanositev?
Itkica

Koliko časa?

1-2 meseca (53%)

cca pol leta (18%)

cca eno leto (11%)

več let (18%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!