Barči78
|
No tko, smo poskusili še kuhano jabolko z banano, pa mu precej bolj tekne, kot rižolino z njegovim preljubim mlekom Pregomin. Najbolje, da jutri pokličem na Jesenice, če lahko hitreje dobimo izvide o morebitni alergiji na mleko, ker drugače se bo enmu zmešal, al meni al pa Žanu, ker ne zmorem več mučit lastnega otroka. Še vedno upam, da mogoče pa le ni alergičen in bi mu lahko ponudila nazaj mleko Milumil, ki ga je vsaj približno rad pil. erna14 - upam, da je sedaj vse v redu z vajinim sončkom sedenje v vozičku - mi smo mu že dvignili naklon, ker se kar nekaj pritožuje če ne spi. Dokler je priden ga pustim, potem pa malo dvignem. Drugače so nam pa itak rekli zdravniki, da naj ga imamo bolj pokonci zaradi polivanja. Dajadada - kakšnega velkega fantka imate, res ornk dečko Naraščanje teže - drugače sem šla danes našega Žana stehtati na otroško kirurgijo ( so mi kar solzne očke ratale, ker sem se spomnila na mojo malo Nejo, ko je tam ležala). Sestra ga je stehtala 6150 g. Pa to skor ne more bit res, ker v petek smo šli iz bolnice s težo 5840 g. No ja, res pa je, da mu že tretji dan dobesedno silim hrano, pa očitno sta dve žlički rižolinota med mleko tolk bolj kalorični. Bravo Žan. Me pa skrbi za naprej, ker ga vsak obrok težje nahranim, vsakega bolj zavrača, pa še 100x bolj poliva kot prej. Pa prstka je našel, ti ti Žan. Včasih tolk cmoka, da ma čist belega palčka. Mu mami tko pridno dudo not tišči, upam, da ga premami, ker čez 2 leti, mu jo bom pa itak skrivala.