|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.7.2007 7:11:13   
thaiss
user posted image

Katja (urla), čestitke za 5 mesecev.user posted image
Domen (karina), čestitke za 4 mesecev.user posted image

Tejčica vsekakor je bolje da vzameš dve ločeni mašini. Kaj pa danes, po sadnem dnevu lahko pade kej sladkega?? user posted image  user posted image  Si pridna da si samo tvoje člane nasladkala ti pa ničuser posted image user posted image

Končno je normalna noč za nami user posted image  user posted image Matia je zaspal ob 21.30 - 4 in zdej še pančka user posted image  user posted image
Gremo po 2.pikico, pa me zanima če mu lahko takoj po ceplenju dam Calpol -PREVENTIVNO ???
Ta teden je user posted image  na dopustu, pa se bom pustila malček razvajat glede previjanj, hranjenj...

< Sporočilo je popravil thaiss -- 9.7.2007 7:13:24 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
9.7.2007 7:35:52   
Anonimen
Dobro jutro

Soncek ze evselo kuka prav tako pa nas skrat user posted image ...Danes je bila bolj divja noc...20.30,ob enih se zbudil je dobil dudo in cez 15min zaspal,ob pol stirih ziza,ob pol sedmih pa auf...pocasi okol osme ure bo sel pa ze na prvi dopolodanski pocitek....Trenutno pa mirno pociva v igralnici...

Katja (Urla) cestitke za 5ico user posted image user posted image user posted image
Domen (Karin) cestitke za 4ico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5302
9.7.2007 7:50:49   
tejčica
Jutro!

Naša noč kot ponavadi bp in še traja.
Thaiss, vidim da ste danes naspani.user posted image  Bravo Matia!user posted image  Pa naj bo tako tudi ostale noči! Glede cepljenja, kaj prvič je imel kakšno reakcijo? Jaz ne bi dala Calpola kar preventivno ampak šele če se pojavi vročina. Kakšen obkladek na pikico, pol pa vidiš kakšne volje bo mali.

Me prav zanima če bo danes zaradi začetka razprodaj kakšen mrk na forumu.user posted image  No, jaz dopoldan ne bom delala gužve po trgovinah, ker sem še brez avta. Mogoče popoldan letim s Tajo po kakšne čevlje zanjo in upam da tudi zase. ne vem kam mojemu otroku rase noga. Pri 5-ih letih ima že številko 32.

Ne preveč po trgovinah hodit. Raje uživajte v sončku, ker jutri ga baje spet ne bo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
9.7.2007 8:06:56   
erna14
dobro jutro

zabika-tinaaja:naj mi ena pove kake cifre majo na vicu v tisti otroski trgovini v intersparu ali so normalne,vecje ali manjse ker sem v soboto za tamalga gledala za krst full dobre lanene hlace+srajcka in sibam ob 9 iskat pa ne vem ali vzamem 68 ali vecjo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
9.7.2007 8:24:46   
tinaaja
Jutro :)
erna, brina nosi za 6m, 67cm - ce ti to kaj pove user posted image Vzet moras vecjo v okaidiji. No morda za zdaj bo OK, ker naslednja cifra je 1leto in je pa ornk vecja. Res pa je ziga vecji od brine.. Ce bi imeli vmes cigro 9m, bi rekla, da to vzami, tko da se bos morala sama na videz odlocit. 6m je brini tko malo komot, sploh ob pasu.

Zabika - kok mi nasa kuza zdaj majhna zgleda po tvoj mrcini user posted image user posted image user posted image user posted image je bila cist srecna, da sva nazaj, ceprav je pri mami imela vecji razkos user posted image

tejcica, samo, da ne bos zdaj gresila s sladkimi zadevami

user posted image Katja (Urla) cestitke za 5m
user posted image Domen (Karin) cestitke za 4m

Thaiss - za calpol vprasaj P. no eni svetujejo, da kar das, drugi, da ne, ce ni potrebe.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
9.7.2007 8:36:52   
erna14
tinaaja;user posted image  kva naj pa zdaj jaz rabim ubistvu za 22 za krst ok sej za srajcko mi ni panike k mu bo prov bl mi je za hlace user posted image .bomo vidl,ej nism se nc za nazaj prebrala kaj ste kej naposale sam to vem da mate dons z brino dohtarja(SM SI ZAPOMLNAuser posted image )zato srecno

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
9.7.2007 8:55:07   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
tejcica, samo, da ne bos zdaj gresila s sladkimi zadevami

No way, sladko je na vrsti v sredo zvečer. Že študiram kaj bom spekla. Danes so kalamarčki na sporedu. Njami!user posted image

Vse ki imate danes preglede z vašimi malčki, opravite uspešno.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
9.7.2007 9:03:21   
*sonchek*
Včeraj sem tako spraševala okrog rižolinota, da smo zvečer kar poskusili. Mali je odpiral usta kot ptiček, ko pa je imel rižolinota enkrat v ustih pa bljak user posted image Očitno mu okus ni bil preveč všeč (no, se sploh ne čudim), ampak je vseeno zmazal kar nekaj žličk (ga prvič nisem hotela preveč siliti, pa še to sem bila presenečena, koliko je pojedel za prvič user posted image ), potem pa še crkljanje na joški (pa je pil, kot da ni jedel že 3 dni!). In ker mulc že po naravi rad spi, sem bila prepričana, da bom imela vsaj 15 ur mira user posted image , pa ni bilo tako. Se je zbudil že ob 4-ih (?!?) user posted image No, zjutraj sem pa videla zakaj - prekluser posted image komarji!!! Nam niti odganjalec komarjev ne pomaga! Revček je spet čist popikan user posted image

Vglavnem, še fotka našega prvega poskusa rižolinota

user posted image

user posted image

Čestitke Katji za 5 mini svečk in Domnu za 4 mini svečke! user posted image

naomi - a zato se nisi nič javila, ker ste Svita po Novemgradu lovili user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 9:09:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5309
9.7.2007 9:24:53   
K_a_t_i
Jutro!

Tale rižolino... kwa pa vem user posted image  Zaspali smo ob 21h, prvo bujenje že ob 1h (no, boljš kot ob 23:30) in pol ob 2:30 (sam tuki se mami ni dala - sem dala dudo in smo spali do 4h), pol pa do 6:30 in auf. Od 8:30 pa nazaj pančamo... Mogoče pa jst tamalga prehit na zizo prklopem, bi morala ob prvem bujenju dudo mal bolj vztrajno popravljat? Al pa oči vstat pa cartat! user posted image

Že godemo... Se javim pol!

Tinaaja - videm, da ste se mel super user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
9.7.2007 9:33:21   
tinaaja
Kati, naj tvoj vstaja ponoci, razen enega dojenja. Tebe zavoha in je lahko zaradi tega konc spanja. Pri svakinji je pomagalo in je mali po enem tednu zacel ful boljs spat. pri njih je vstal on i n mu dal dudo, ga mal bozal in je zaspala nazaj. ce pa je ona, je hotel josko pa cartanje. On ga tudi ni dvigoval iz pojstle.

Joj, zrihtat se bo treba, da sibamo na pregled. Je oci doma, pa je vse bolj na izi..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
9.7.2007 9:44:41   
*sonchek*
Tinaaja - WB, pa dobro opravita z Brino user posted image
Pa ne preveč zapravljat user posted image

KATI - jaz tudi mislim, da mu ne ponujat joške - naj ga oči zamoti z dudo in poujčka, pa bo. Nekaj noči se boste še namučili, bo pa potem sigurno mir user posted image
Zarad rižolinota pa tud naš ni nič dlje spal - še celo manj (ampak ni bil kriv rižolino, ampak komarji user posted image ).

Tako, zdaj greva pa hitro na en sprehod po teh naših klancih, dokler še ni take vročine, da bi me lahko zadela kap...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
9.7.2007 10:16:35   
malecka_mateja
Leina lahko ja v torek!popoldne!bom jaz mojga v službo peljala pa bom avto imela!kdaj pa časovni bi ti odgovarjalo??

tejčica ti kar draži z mafini sej veš da danes trpimo ene!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
9.7.2007 10:34:15   
tejčica
Mi še vedno spimo.user posted image  Se je malo pred deveto zbudil, pojedel pol flaške in mrknil nazaj v sanje. Očitno bova ostala danes brez dopoldanskega sprehoda, ker zunaj že kuri in se mi res ne da sprehajat po tej vročini. Itak bo cel popoldan zunaj.

Malecka_mateja, saj na Hujšanju sem pa danes uvidevna do vas, ki imate danes na programu samo vodo.user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
9.7.2007 11:05:33   
malecka_mateja
sej vem sam malo heca pa more bit!user posted image user posted image eh sej grem v šoping pa bom hitro pozabla!user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
9.7.2007 11:09:26   
Anonimen
malecka_mateja men je cist vseen kdaj.....ti posljem pol zs zdle glih skrata uspavam,zibam tule zravn pa gre prepocas tipkanjeuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5316
9.7.2007 11:36:12   
erna14
thaiss:jst tud nebi mogla zgresit tega dnarjauser posted image user posted image moram tud jaz it mal pogledat na racun
zabika:do 6 mesaaaaaaaaauser posted image do takrat bom jaz ze brez lasuser posted image user posted image .men tok izpadajo da kamorkoli se obrnem so lasi,moram non stop sesat 2krat na dan,mam sreco da mam tako majhen flet
pregled:vse k imate pregled in ceplenja user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco
rizolino:kva ste vse tok navalile na ta rizolino,vsaka nova slikca k je prlimana je nanjej tamal popacan z rizolinomuser posted image user posted image amak so pa fuullll lustni vsiuser posted image user posted image
naomi:no coment za slikcouser posted image user posted image user posted image user posted image ampak moram je tooook hudaaa slikca
razprodaje:sm tok slabe vole sm bla na vicu v intersparu nism za tamalga nc dobila,potem k mi je tinaaja napisala da mu bo vrjeten 67 premajhna sm res to dobr pregledala in ugotovila da bo res premajhnauser posted image user posted image cifra tako da sm mu potem 2 kratke hlace vzela pa mojmu sm v hervisu vzela eno majco k mi je bla full huda zase pa sm bila skromna in nism kupila nic ampak mi je moj lubi oblubu da me pelje v merkator v intersport
user posted image user posted image
avto:oooo nism delila svoje srece glede avta z vami no je moj mehanik po tistzem ko je reku da nas bo to stalo 255€ avto pregledal in ugotovil da sta sla dva nosilca in 4 torzije kar moras met full sreco da ti gredo 4 ker ponavadi grejo sam 2 ampak.......no in ta cena je narasla na 550 €z delom sm mislna da me bo razgnal in zdaj cakam del iz italije k bo en rabljeno prpelov tako da bo upam ceneje to pa zvem danes.no vceraj sva si sposodila od njegovga brata avto ker je sov v egipt pa je en tedn avto frej in tko midva greva v nabavo za hrano prideva domov hoce moj prtlaznik odpret in se ne da se je neki pokvarlouser posted image moj ni vedu al naj se smeje ali joka je reku da si bo mesecno kupu za trolo pa se pol k bo na avtobus stopu bo ta zih crknuuser posted image user posted image user posted image sm se mu tok rezala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
9.7.2007 11:41:03   
erna14
user posted image vpitje:nas tamal je pogruntov nek nov govor in neki govori in se tok naglas dere da folk k sva bla v sparu k v voz gledov kva mam not tamal je pa itak vse glasilke od sebe daluser posted image user posted image user posted image zraven pa se pluval cela brada je bla od sline,majcka in se varnostni pasovi od lupinceuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
9.7.2007 11:46:47   
tinaaja
erna, socustvujem zarad avta.. user posted image

mi smo s pregleda - kolki ne bi mogli biti boljsi user posted image   smo se malo nacakali, presavnali, ampak vazno je, da je izvid bp user posted image

erna, a imajo v okaidiju se vecji popust kot prej al enako? a je sploh se kaj robe not?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
9.7.2007 12:21:41   
skačica
dan!

tinaaja- bravo za super kolkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
erna- tud jaz sočustvujem s tabouser posted image . Isuse, tko je mene twingo zezal nekaj let nazaj, tud naslednji clio ni bil ne vem kok boljše, zato sem z Renaulti zaključila. Imam pač slabe izkušnje, nekaterim pa lepo laufajo.

Joj, vesela novica. Mož si je zrihtal, da pride prej iz službe, da gre z namauser posted image Sicer bo zato moral delati v soboto, ampak samo 4 ure do 12-ih in ni panike. Sem tok vesela, da vam ne znam povedat, sem res en zajcuser posted image .
Vam sporočim takoj, ko bomo prišli domov, imamo posvetovalnico namreč ob 16.30user posted image . Do sedaj je bila vedno zjutraj, zdaj pa popoldne, bedno!

tinaaja- ti svetujem forum PodSvojoStreho- najdeš ni da ni v zvezi z gradjo klasičnih in montažnih hiš. Res fajn.

Letim, moje dete se joče.....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
9.7.2007 12:32:27   
erna14
tinaaja:ja majo znizan vec k so mel ubistvu no za 10 ali 20 % nizje tako da se ti splaca it pogledat in k sm bla jaz tam je blo cist prazno ena zenska je bla se not tako da pomoje je se kaj zate ostaluser posted image user posted image
skacica:srecno in super da si je lubi zrihtu frejuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
9.7.2007 12:45:38   
skačica
razprodaje: kaj so se danes že povsod začeleuser posted image no, le nisem taka odvisnica od šopingiranja, če še tega ne vemuser posted image . Sem pa tako navdušena nad to oblekico, ki sem si jo prejšnji teden kupila, da bom šla še po eno podobno.user posted image

Moram pa počasi začet nabavljati take malenkosti za na morje.

aja: Povejte mi punce kateri deodorant je ok? Jaz sem do nedavnega uporabljala Fenjal in mi je bil dober, ampak mi sedaj po porodu ne zdrži 24 ur. Zdaj trenutno uporabljam kristal v kamnu, ki je kar precej stal,ampak ni bogve kakšen učinek. Sicer ni slab, ampak to ni to... Kaj naj si kupim? Nameravam si vzeti še Vichy, ki mi je bil včasih zakon, upam, da bo sedaj tud okuser posted image  Res se potim več kot včasih.

lasje- do nedavnega niso nič izpadali, sedaj so pa začeli, ampak se mi ne zdi da full. bom pa zdaj na to polagala več pozornosti.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
9.7.2007 12:48:59   
Dajadada
Evo, mi smo tudi nazaj z dopusta. 9 dni je ful hitro minilo, imeli smo se res suuuuppppeeer. Mali je užival, ker je imel ob sebi ves čas obe babici, dedka, strica pa še očija in mamico. Me je kar zaskrbelo, kako bo ko pridemo domov in bova spet sama večino časa. Jaz ga namreč nič kaj dosti ne nosim po rokah, na dopustu so se pa grebli za njega. Sem si res spočila, tudi z  user posted image  sva imela čas zase, v glavnem super, super, super. No, danes sva sama in sva takoj padla v najin ritem, mali pančka že skor dve uri, na morju je pa čez dan spal dvakrat po pol urce.
Preden smo šli nisem bila čisto prepričana kako bo zgledal tak vsefamiliarni dopust (zadnjih 10 let hodim na dopust z možekom ali pa s prijatelji, s familijo me niti ni mikalo hodit kam), ampak se je res dobro obneslo, tako da bomo zihr ponovili.

GH, kaj je zdaj to? Nisem pričakovala, da bo že o tem tekla debata. Mi smo na morju prvič sprobali Nejcu dati piti iz flaške malo vode, spil je 10ml. Zaenkrat mu še ne mislim dajati nič drugega kot joško, to je bilo samo za probo, če bo potegnu iz flaške.

Calpol po cepljenju, meni je P naročila naj mu dam pol žličke pol ure po cepljenju in pol žličke 6 ur po cepljenju...preventivno. Isto mi je rekla v lekarni. Sem mu dala in je bilo vse o.k.

Komarji, mene so pikali na morju, zvečer, zunaj. Čez Nejčev voziček smo imeli napeto mrežo in ga ni niti en pičil, mene pa v vseh dneh enih 15-krat. Pa brata tudi ene tokrat, drugih pa nič. Ne vem a imava midva res tako dobro kriuser posted image  Po nogah sem imela take fleke, reakcije na pike, da sem zgledala k gobavecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
9.7.2007 13:12:00   
*sonchek*
Dajadada - welcome back! Fino, da ste uživali, pa da sta si z možekom vzela nekaj časa tudi zase. Pa vidim, da je tista mreža proti komarjem pomagala - tudi nam je user posted image

Tinaaja - bravo za Brinine kolke! user posted image A potem nisi šla nič zapravljat?

GH - mi smo včeraj samo za foro probali, ker me je firbec matral, če bo sploh hotel jesti, pa me je mali res presenetil. Rižolinota pa mu še ne bom dajala. Mogoče še kakšen večer, če bom imela občutek, da bi še kaj jedel. Z zelenjavo in sadjem pa ne mislim začeti še vsaj mesec dni. Bomo ostali kar pri dojenju - je še najbolj simpl user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
9.7.2007 13:36:25   
Sibil_
Dan!

RAzprodaje-ja, moram it še za kakšne čevlje pogledat, verjetno popoldan.Pa v Mullerja moram po plenice.Pa se mi ne da sploh.user posted image

Smo se pa danes že kopali, je pasalo...pa še skoraj se je moja tašča utopila.Je pač rinla v globoko vodo-in se napila morja.No, od zdaj naprej pravi, da v morje več ne gre, ker je seveda morje krivo, da ona ne zna plavat....user posted image

Včeraj je bil pa en tak čuden dan pri nas doma.KOt prvo se je zaskočila roleta v Patrikovi sobi in se ne da dvignit.Pol nam je pa še crknil tuš-oziroma špricas povsod samo tam kjer je treba ne.Shit.spet samo stroški.PA še vodovodarja se bom morala igrat spet.Grrr.user posted image

Lasje-meni noro izpadajo, jih imam povsod.Novi pa tudi rastejo in potem imam frizuro da buh pomagi-čez čelo mi štrlijo tej novi laski, ki so kakih 5 cm dolgi.MA bom že, saj je bilo pri prvem enako.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!