|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.7.2007 9:49:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5251
   RE: Marčevke 2007
8.7.2007 12:25:41   
Sibil_
Dan!

Kati-nakupila sem oblačila za Patrika za drugo leto poleti, nekaj malega za Lukasa, pižamice za pozimi in nekaj majc za dragega.Pa za PAtrika čevlje (dvojne), za naju je pa zmanjkalo časa (beri PAtrikovih živcev, ker je začel divjat po trgovini in smo morali pakirat).user posted image

Obalke-zdaj me je Meaa spomnila-konec meseca bo Rumena noč, ki je kar glasna.A boste šle z malimi na kakšen sprehod?JAz nisem sigurna kaj naredit, po najhujši gužvi ziher ne bomo šli, ampak kdaj bolj pozno popoldan mogoče bi-kaj pravite?Tisti zvočniki itak bobnijo non-stop, kaj pa vem?VAše mnenje?user posted image

No, potem se Obalke dobimo v petek zjutraj?V Kapitaniji pri igralnici?LAhko tam lepo zasedemo dve mizi pa bo placa dovolj za vse vozičke.Bomo že stisnili.Aja-pa Tejčica body ti moram vrnit preden bo Vidu premajhen...hehe.user posted image

Kaj ostale ste šle-boste šle kaj po razprodajah?JAz bom verjetno še pogledala za kake čevlje pri nas.

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
8.7.2007 13:42:14   
malecka_mateja
ojla!

najprej za vse prebranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole so komentarji!

mi smo ok!
igračke tudi naša že zelo prijema in tišči v usta tudi plazi se za njimi!

obračamo se že tudi zato nismo več varni nikjeruser posted image user posted image
odrivanje z nogicami!Ja spoloh v vozičku!
mi smo tudi že dolgo na 2 hrani pa vse ok!

leina kdaj pade kaka kavica???

zdaj pa gremo na zrak!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
8.7.2007 15:09:46   
Barči78
Še pozdravček z našga konca,

Otroci spijo, Neja že 3 ure, Žan itak cel dopoldan, malo poje, pa ga očitno tole hranjenje tako zmuči, kot mamico, on zaspi, mamici pa žal ne uspe.
Sedaj jemo Pregomin z dodatkom rižolinota, pojemo 5 obrokov med 160 in 200 ml, če se pa sedaj ne bo zredil, naj pa vse nakam gre. Pojemo sicer s težavo, kakšen obrok se cel samo zvija in joka, vendar mi ga nekako uspe nahraniti s pomočjo kapljic proti krčem, katera mu kar namesto obroka zlijam v usta. user posted image  Edino tako poje, ker so sladke. V zadnji obrok sem mu celo dala žličko sladkorja, da je vsaj približno podobno mleku.

Allernova - smo poskusili v bolnici, pa je pljunil ven in ni hotel več ust odpreti.

Jutri imamo dopoldan pregled v Ljubljani, če ima Žan gastro...... refluks. Poliva mogoče malenkost manj, ker mu dodam rižolino, da mu mleko zgosti. Kašlja še vedno, tko da očitno to ni kašelj, ki ga povzroča alergija na kravlje mleko. user posted image  Poliva še vedno, tako da očitno tudi poliva ne zaradi alergije.
Drugače mu pa med kašljem včasih kar tista rumena sluz, gnoj pride iz grla.

Ah, sej bo, samo upam, da bo jutri na tehtnici viden napredek, drugače pa ne vem kaj mu manjkaa.

*sonchek* - super, da ste uživali na morju, prov fletkan dečko je tale tvoj Anej, pa zgleda da bo samo moj maneken, tvoj se tud nekam precej redi. user posted image

Pa še ena slikic naših nogic, sej sploh ni tolk šlang, pa še 6 kil nima, a ne.

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
8.7.2007 16:24:02   
soncek78
Hello čvekice....

Mi se imamo danes fino in se lepo cartamo... user posted image papamo user posted image
in pogovarjamo.... Naša mala navihanka user posted image  ima najraje, ko ji kdo dela KU-KU... na ves glas se zasmeje in nato se sramežljivo skrije... prav prisrčna je...

Ines, Špela, Zoja, Lara in Jan, čestitke za 4. mesece 
user posted image

Barči78- Bovo z Niko držali pesti za Žana   user posted image , da bo vse v redu… Nogice so prav lepe buckaste, pa še zadovoljen  je in nasmejan…

Sibil – ste bili pridni, tako tekat naokoli ni od muh…user posted image

user posted image Lep pozdravček vsem!!!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
   [Brisano sporočilo]
8.7.2007 17:08:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5256
8.7.2007 17:40:20   
*sonchek*
Ku kuc!

Čeprav je dopust na žalost za nami, pa je po drugi strani prav fino, ko se lahko spet kratkočasim na RR-ji user posted image

tejčica - jaz sem plusek (no, kar štiri, ker sem od presenečenja delala 4 teste user posted image ) zagledala 11.7., tako da bom sredo po mojem tudi čisto raznežena user posted image

skačica - user posted image za jutrišnje cepljenje - da ne bo nobenih reakcij in da bo mala Iza dobro prenesla pikico! Glede sindikatov pa ti na žalost ne morem pomagati user posted image

Barči - tudi Žanu user posted image , da bo vse ok na jutrišnjem pregledu in da bo jutri na tehtnici viden napredek!
Pa naš mulc ima tudi bolj manekensko postavo, le za fotkanje se vedno tako naštima, da zgleda ta prav dec user posted image
Žan pa sploh ni videti suhec - ima kar lepo zalita stegenčka user posted image

Čestitke vsem današnjim slavljencem in pa Juretu (jjasna) čestitke za sv. krst! user posted image

Evo, sem mislila samo na hitro nekaj napisati, pa potem mulca nahraniti, pa je vmes zaspal user posted image Zadnje čase kar malo štrajka s hrano - zjutraj in zvečer pa bi pojedel na litre user posted image

ŽITNE KAŠICE - je katera že začela z njimi? Jaz sem včeraj kupila eno od Milupe, ampak bom počakala, da dopolni 5 mesecev - torej še 14 dni, potem bo pa dobil (kar po žlički, ne po flaški) večerni obrok (poleg mojega mleka). Me prav zanima, če mu bo všeč...user posted image

Na morju smo poskusili s čajčkem, pa se ni obneslo. Mulc enostavno ne zna pit iz nobene flaške, edino iz magičnega lončka mu je uspelo nekaj ven potegnit, ampak je čaj končal na bodiju. Me kar skrbi, kako bomo začeli z uvajanjem druge hrane, ker bi naš samo na joški visel... user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
8.7.2007 17:46:37   
erna14
ojla

puce a se kateri tok lasi odpadajouser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
8.7.2007 17:52:32   
Barči78
erna14 - meniuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
8.7.2007 17:53:55   
Barči78
ŽITNE KAŠICE - je katera že začela z njimi? Jaz sem včeraj kupila eno od Milupe, ampak bom počakala, da dopolni 5 mesecev - torej še 14 dni, potem bo pa dobil (kar po žlički, ne po flaški) večerni obrok (poleg mojega mleka). Me prav zanima, če mu bo všeč...

mi smo že začeli z rižolinom, polomija, mu sproti ne morem z brade pobirat, tolk hitro ven pljuva, tako da mu sedaj dam 2 žlički v stekleničko, pa nekako poje, samo se mamica pošteno namuči.

Neposredna povezava do sporočila: 5260
8.7.2007 17:55:46   
m a j c i k a
Punce hvala vam za včerajšnje čestitke!!!! Smo se tak s tortico basali da nisem utegnila pisat, vam posredujem slikco jutri!
Povejte mi a je normalno da naša biba že štiri dni kaka po sedemkrat na dan in to čisto malo, pa grozno smrdi??!!!user posted image

Lp

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
8.7.2007 17:59:51   
*sonchek*
Barči - katero kašico mu pa daješ? Tako, ki se meša z mlekom ali vodo? In kakšnega okusa? Mene kar skrbi, da se bomo precej namučili z uvajanjem še česa, ker se kremži že, če vidi flaško ali žlico user posted image

LASJE - meni grozno odpadajo! Sem začela jesti proso (1 žličko na dan), pa dragi mi je iz službe prinesel celo kolekcijo enih preparatov proti izpadanju (imam že po naravi bolj tanke in švoh laske). Dolge imam pa do srede hrbta, ampak grem naslednji teden pod škarje - jih bo šlo sigurno 15 cm stran...user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
8.7.2007 18:20:30   
Barči78
Barči - katero kašico mu pa daješ?

Jaz mu dajem rižolino od HIPPa, tistega, ki se meša z mlekom, ker zaenkrat ne sme piti kravjega mleka, smo na Pregominu, pa noče pit. Prov zmučim ga, da poje, dobesedno mu silim hrano, ki je noče, jo zavračauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5263
8.7.2007 18:26:00   
*sonchek*
Ta Bio Milupina kašico, ki sem jo kupila, se tudi meša z mlekom, je brez glutena, mleka in dodatnega sladkorja - bomo videli, kako se bo obnesla user posted image
Kaj pa Frutek ali kaj podobnega? Bi morda poskusila s tem? Sem videla, da jih je kar nekaj za po dopolnjenem 4. mesecu starosti...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
   [Brisano sporočilo]
8.7.2007 18:30:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5265
8.7.2007 18:41:56   
Barči78
Blato - naš ima po tem mleko vojaško zelenega, pa tudi non stop se zvija, ko ga pije, v bistvu ga sploh noče pit. A ma še kateri otrok take barve blato?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
8.7.2007 18:52:35   
K_a_t_i
Kašica - mi smo mu jo včeraj dali prvič (Milupa Bio, danes sem kupila tisto od Hippa, ker se meša z vodo). Imam pa en problem - namreč zvečer smo pri nas zelooo sitni in se pomirimo samo na joški. Pol pa ne vem kdaj mu naj to kašico dam? Pred dojenjem (težko, ker joka), med dojenjem?, po dojenju (ponavadi že spi). A kera dodaja kašico ob dojenju? A je boljš, če se da ta kašica 1 obrok pred spanjem pa se pol doji al kako je s tem user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
8.7.2007 19:04:01   
*sonchek*
KATI - a si mu kašico mešala s svojim mlekom ali adaptiranim (1 ali 2?). Jaz imam namreč še nekaj paketkov mleka št. 1 (smo kupili za vsak slučaj, če bi kdaj zmanjkalo mojega mleka), pa bi kar s tem zmešala, ker mi je kar škoda, da bi ga vrgli proč? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
   [Brisano sporočilo]
8.7.2007 19:05:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5269
8.7.2007 19:08:27   
K_a_t_i
Sonchek - sem mu zmešala Aptamilom1. Sem prekamot, da bi si svojega črpala pa še ne vem kdaj, ker itak jemo na 2 do 3 ure...

Sporoči, kako boš dodala - pred, med al po dojenju in kako se je obneslo.

Neposredna povezava do sporočila: 5270
8.7.2007 19:29:08   
*sonchek*
meaa - sadje in zelenjavo bom jaz na začetku probala kar sama kuhati in pasirati. ampak lažje si je predstavljati, kot pa potem dejansko narediti...

KATI - bom poskusila po dojenju...ampak šele čez 14 dni user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5271
8.7.2007 20:20:20   
sezam
user posted image  sem imela že napisano, pa me je ven vrglo user posted image . Pa še enkrat.

Kati - pri Ani sem jaz dajala kašico en obrok prej, pred spanjem pa podojila. Tudi sedaj mislim tko prakticirat. Ali ste danes potem spali?

sonchek - komot zmešaš z 1, če imaš že doma. Ti pa za začetek priporočam, da mu daš samo kašico, brez dodanih drugih okusov - npr. rižolino. Bolje da dobi en nov okus naenkrat user posted image

barči - držim pesti, da vam tehtnica pokaže več user posted image

Drugače pa mislim z dodajanjem počakati tudi do 5. meseca (razen z mlečnimi kašicami, če se mi bo še naprej zbujal user posted image ). Bom jih pa na začetju sama pripravljala. drugače so pa Hippove dosti boljše kot Frutek. Le te so ful marmeladaste user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 5272
8.7.2007 20:35:15   
Pikca
no, pa sem le prišla do računalnika, Živa spiuser posted image

dskubin, sonchek, naomi - WB! Jaz tudi že komaj čakam dopust, ampak je še daleč...
sibil, user posted image za nakupe, tvoji trije so si pa najbrž zdaj oddahniliuser posted image

barči - vama z Žanom enouser posted image , na fotki pa zgleda prav krepak dečko.

Naš tudi že 1 teden kaka čist zeleno in zdaj po cepljenju tudi bolj pogostouser posted image

mea, a pol praviš, da zeleno ni nič narobeuser posted image

čajčki - kaj mislite, ali bi se lahko kaj dalo takemu majhnemu proti driski. sicer pa naš tudi ne zna al pa noče pit po flaški.

kašice, frutki - upam, da bo Jernej kaj od tega jedel, Živa ni nikoli marala. Če bo vse po planu, počakamo s tem še 2 mes.

Neposredna povezava do sporočila: 5273
8.7.2007 21:15:03   
tinaaja
We are back.. Pol dneva predcasno, ker gor nisva imela normalne moznosti brine skopat, pa je ne moreva na pregled peljat kot cigancka user posted image Bilo je ... fantasticen odklop, pasalo 100 na uro, poroka je bila super, brina je na koncu tik pred nasim odhodom na glasbo za bosansko kolo take glasove spuscala, da sem se ze kar mal vprasala, kera kri se ji pretaka po zilah user posted image user posted image user posted image Ma noro je bilo...

Hmmm ... tetka urla user posted image user posted image

Barci ...  kok mi je hudo, ko berem o vasem problemu.. Jaz bi od nemoci tudi jokala. drzim pesti, da bo zdaj bolje. Dobro opravite jutri v Lj.

sonchek, naomi - WB

Skacica, srecno jutri na pregledu user posted image

je babi prisla na obisk brino pogleda, jo grem mal zabavat... se javim..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
   [Brisano sporočilo]
8.7.2007 21:21:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!