|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.7.2007 7:52:13   
skačica
dobro jutro!user posted image

Sicer smo spet super spali, ampak jaz sem še čisto fuč, Iza pa vsa naspidirana v igralniciuser posted image

urla- čestitke tebi in sestri Katariniuser posted image user posted image user posted image

erna- res je luštno, zdej so pa res že tok velki, da so vsak dan bolj zanimivi. Men je tko fajn, ko ji kaj razlagam, ona se pa smeji kot da me razumeuser posted image . Pa ni več tistega joka za katerega ne veš kaj mu je. Zdaj točno vem zakaj se joče(pokakana, lačna, ali pa naveličana svojih igračk in hoče, da jo nosim).

Tija, čestitke za 4 mini svečke

Jaz tud komaj čakam, da postanem še enkrat tetka in sicer naj bi se to zgodilo 1. septembra, nekaj dni gor dol. Bomo pa dobili še enega fantka, tako da bo Iza okoli sebe imela na Izlakah same fantke, tukaj pa same punčkeuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
7.7.2007 8:17:23   
tejčica
user posted image

Vid je zvečer zaspal okrog devetih, zbudil se je pa ob pol osmih zjutraj. Cuker moj mali. Taja je pa itak zaspanka in se je ravnokar prikazala iz sobe. In tako je že cela familija pokonci. Moj hrani Vida, Taja se je parkirala na kavč pred risanke, mami pa seveda na RR.user posted image

Se je pa včeraj zvečer Vidu dogajalo. Je po kopanju na previjalni pasel kravice in kar naenkrat se mali znajde na  hrbtu. Prvič da se je obrnil.user posted image  Pol je pa probal priti iz hrbta nazaj na trebuh, pa mu je spet rokica nagajala. Nikakor je ni moral izvleči da bi mu uspel obrat v celoti. Se je jezil, mi pa smejali.user posted image

Zunaj je spet en lep dan. Mi se bomo počaaaaasi uštimali, potem pa okrog za pohištvo gledat. Se moramo en dan do Lj odpravit, bomo največ vidli.

Pa uživajte.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
7.7.2007 9:50:09   
Lejci
Jutro!

Blagor vam za tko čudovite noči user posted image . Kaj delate, da vam tooook lepo spijo?????

Mi smo spali od 21.00- 23.30, od 0.00 do 2-45. od 3-4 in ob 4 se je zaključilo. Komaj sem jo uspavala ob 5 in je bila na mojem trebuhu. Ob 6 sem naredila napako in jo preložila na postlo, kar jo je zbudilo. Tako da smo potem zaključli.

Jaz sem spet spala samo 4 ure in sem sesuta do konca. Komaj držim oči odprte... user posted image

Non stop se hoče dojit ponoči... Zdej mi niti zaspat več noče, čeprav je utrujena - jo vidim, kako si mane učkeuser posted image

Tejčica čestitke za obratuser posted image user posted image user posted image    naši rata samo na bok.

lp
Lea

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5228
7.7.2007 10:55:53   
K_a_t_i
O Lejči, a ti to ziher ne našo noč opisuješ? user posted image

Bi še kej napisala pa mi je šibic zmanjkal....

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5229
   [Brisano sporočilo]
7.7.2007 11:17:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5230
7.7.2007 11:55:58   
tejčica
Grrrrrrrr! Mi imamo danes pohajaški dan, pa kot vidite sem doma! Sem čisto pozabila da imam za dobit user posted image  in kar naenkrat ugotovim, da hodim vsa krvava po Kopru.user posted image   Je sledila hitra dostava mene in Vida domov. Jaz hitro pod tuš, obleke čistit, sedaj pa hranim Vida in čakam da moj in Taja prideta od frizerja in šibamo dalje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5231
7.7.2007 11:59:11   
skačica
uuuuuuuuuf, tejčica, tole je pa jajcuser posted image  Še dobr, da si ta prav čas opazila.

Jaz pa čakam mojga da pride iz službe pol pa hitro nekaj pojeva in gremo ven na sončka, je tko lep danuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
7.7.2007 12:50:17   
Lejci
Končno spi... upam, da ne sam za 20 minut.

To res ni njen dan... ful se ji pozna neprespanost in je sitna kot user posted image . Kdo bi si mislil, da taki mali znajo takole "težit", ne bi se nosila v kengurujčku, ne bi sedela v naročju, bog ne daj, da jo poležem, to je šele štala.

Ne bi bila v igralnici, ne bi bila v ležalniku, v vozičku smo celo zdržali 15 minut, pol pa spet jok in ven. Dudo bi mela, ampak si jo potegne ven in hoče sama not nazaj dat, ampak ji večinoma ne rata in jo ful razjezi to.

Danes mi ni ratal je niti uspavat na noben preverjen način. Še dobro, da mamo uno velko žogo, sem jo dala v naročje in hop nanjo se zibat, jo je pobralo po 5 minutah user posted image

A ve kaj čaja dodajate? Jaz ji ga že kar dolgo dajem in se ful obnese. Zdaj ko bo 4 mesece stara, bom probala z novim okusom, pa ne vem, a bi ji jabolčnega al malinovega kupilauser posted image .

A katera ve, če se da za NUK flaško dokupit ročajčke? Mamo jo brez njih in bi nam prav prišli, ne bi pa samo zato še ene cele flaške kupovala. Ines zdaj hoče sama držat flašo, ko pije in to zgleda tko, da jo na trdo sili v usta, po možnosti zraven posesa kak prst user posted image , rada bi jo na tiste ročajčke navadla.

Js tut upam, da nam bo ratal kaj ven it, moj je v nočni in zdej spi. Ampak bolj popoldne, ko tole sonce mal neha tkole žgat, js namreč vročine ne prenašam dobro.

Nič, grem perilo obesit, dokler še spi ... no al pa tut ne, zgleda je konc veselja.

K_a_t_i men je tut šibic zmankal, zdej uporablam zobotrebce user posted image  Oči me tko pečejo da ne vem kajn aj delam z njimi.

LP

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
7.7.2007 14:37:08   
*sonchek*
I'm baaaaaack!!! user posted image

Najprej sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image za vse slavljence, ki sem jih zamudila.

Imeli smo se naravnost FANTASTIČNO!!! Mami si je res odpočila, saj je oči ves čas skrbel za Aneja, se ukvarjal z njim, crkljal mami s kuhanjem, tako da je bil moj glavni napor plavanje in sončenje! Mali se je začel obračat kot vrtavka in ga lovimo po celi previjalni, iznašel je precej novih "besed", pridno je spal in bil res srček! Upam le, da nismo z morja prinesli še kakega družinskega člana user posted image

Zdaj pa sledi kratko poročilo...

Anej z mamico ob vodi...
user posted image

Takole smo čofotali...
user posted image

user posted image

Namakali nogice v morčija...
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
7.7.2007 16:37:21   
soncek78
Hello čvekice!

Čestitke vsem minislavljencem za nazaj… Tija čestitke za 4 mesece!!!
user posted image

Komaj uspem vas brati, kaj pa šele kaj napisat. Zdaj mojo malo Nikico čuvata tetka in nonica, tako da lahko vas v miru prečekiram.

odrivanje z nogicami – moja miška to zelo rada počne. Še malo pa si bo zbrusila pete… a, kaj čmo?! – Pa nogice rada dviga v luft.

vožnja v vozičku – ponavadi jo vozim, v vodoravnem položaju, ko pa začne firbcat in se dvigovat, ji malo dvignem položaj… tako ima pregled nad situacijo in je zadovoljna.

dviganje v sedeči položaj – v ležalniku in tudi v naročju se mi neprestano dviga in teži, nato se mi prime za majico in se potegne navzgor… pa jo malo podržim  v polsedečem položaju .. tudi jaz mislim, da ni nič narobe pri tem.

razvoj – v ležalniku se veselo igra z visečimi živalicami, igrače, ropotuljice prime in si jih potegne v usta ( skoraj vedno končajo tam), sama se obrne s hrbta na trebuh, nato se začne jezit, ker nazaj ne gre. V takem položaju je lahko le za kakšnih 5 min, ker potem se začne jokat. Na tleh imamo tudi otroški tepih od Chiccota in igralnico … tam pa se lahko zamoti tudi do 45 min. Brca, pogovarja se z igračami ter se nanje jezi…  Mislim, pa da ni pomembno kaj vsega so se naši otročki naučili… saj vsi vemo, da smo si med seboj vsi različni… pomembno je samo to, da so zdravi in veseli!!!

zibka – zdaj se  mi zdi že skoraj premajhna zanjo… no mogoče bo v nje še ta mesec … v posteljci se mi zdi Nika tako majhna. Glasbeni vrtiljak pa veselo gleda in zjutraj se z njim zamoti tudi do 1 ure. Tako lahko mama še malo ponina.

nošenje – še vedno je pa največ časa v naročju, oz. sedaj pa tudi rada leži na kavču in se pogovarja in se obrača. Najverjetneje ji ustreza ta položaj, ker ji je vroče… kot tudi nam.

urla – za pogumnega fantauser posted image  , čestitke novopečeni tetki in mamici za malo Pijo user posted image

Lejci – kako lepo sedi mala sončica… tudi mi ga nameravamo kupiti. Ali se ti zdi v redu?

Tinaaja – lepo se imej in uživaj!

Blanči, majcika – Prisrčni punčki imate… pravi princeski!

Barči78 – mi je tudi meni hudo za tvojega malega sončka… upam, da  se bo situacija kmalu uredila, user posted image   za malega Žana.

bibi, meaa – kako luštna fantka imate! Prava dobrovoljčka!

Tejčica – je pa res sam hudič tale tetka… Vidu za obrat … on se muči, vi pa se mu smejite, ste pa lumpi…  hi, hi! pri nas je isto!

*sonchek* - kako lepo je videti vašega fantka, medtem ko uživa v bazenčku.

dskubin – veseli me, da ste se imeli lepo… upam, da se kaj kmalu vidimo…v celotni ekipi!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5235
7.7.2007 19:31:42   
Sibil_
Dan!

No, danes sem pa uspela svoje fante uničit-so vsi trije spali tri ure popoldan.Uganite kako?Ja-razprodaje-hehe.Smo šli kar v Trst zapravljat in jih je izmozgalo...no, jaz sem pa zadovoljna, sem kar ornk nakupila in to lepe stvari.user posted image

Barči-upam, da se žanu čimprej izboljša, za mleko Nestle Beba sem tudi sama slišala ful pohval.Drugače pa pač poskušaj z riževo kašico kaj zrihtat, baje naredi mleko bolj nasitno.

Obalke-kdaj kavica?Dskubin?Soncek78?Tejčica?Thaiss?Še kdo?Aja-pocka vabjena....no, pa vse druge tudi...Kaj rečemo-kapitanija v petek recimo?Ko pride dskubin?Bo šlo?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5236
   [Brisano sporočilo]
7.7.2007 19:35:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5237
7.7.2007 21:33:53   
K_a_t_i
Da se še jst na brzino javim...

Žabika, dons se je verjeten mal segrel, a ne? Tle so kr orenk zakurel, smo skor gagnil! user posted image

Urla, čestitke pa user posted image  za Tiana!

Sibil, kwa si pa nabavla? user posted image

Meaa, user posted image  za popacan body - me je prov zanimal kako po pogledala user posted image .

Naomi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako ste prespali prvo ločeno noč?

Mi smo pa danes prvič dali Žigu par žličk (po mojem vse skupi ene 2-3 male žličke) rižolina. Je najprej jokal, ker je bil ful zaspan, pol je pa kr zapopadel zadevo. Mu še kar gre žlica. Je pa tale zadeva user posted image , tko da človk user posted image  sploh ne more zamert, če mu ne gre user posted image . Zdej pa čakamo, če bo mogoče poba spal prvo rundo kej dlje kot od 21h do 23:30 (tko kot zadnji 2 noči).

Tinaaja - mi ni ratal rečt, da uživajte!

Tejčica - si me spomenla, da je prva user posted image  lahk kadarkoli - sem si šla naštimat tampone v ruzak od tamalga user posted image .

Zdej pa grem - k je lubi glih pršu z lavfaja pa me sprašuje, če sem pr volji za masažo user posted image  Preden se premisle!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5238
7.7.2007 21:35:19   
Naomi
spet cist mal za okus user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5239
7.7.2007 21:42:33   
Naomi
kati...aja...mensezdi, da nam vsem pashe bit loceni...tamaucek ne poslusa fotrovga hrkanja in premetavanjauser posted image user posted image ..mami itak spi k najbl pridna miskauser posted image ...jest pa nisem slisala premetavanj in ksnih glaskov od Svitija..tko da sem ustala zgolj za dojenje ( prej me je kdaj nategnu, da sem mu dudo turila, pa takele...dons tega ni blo)...blo je OK...upam, da tako ostaneuser posted image user posted image
that's that ;)
...Ziga, SPAT je treba...ne se zbujat ! !user posted image

...aja...zakaj vas ne komentiram...k se mi ne da, k ste dolgocasne user posted image user posted image ...kdo vas bo pa bral...ze tri tdene se mi ne da user posted image user posted image

nooooooooockoooooooooooooooo...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5240
7.7.2007 22:01:59   
sezam
barči - vi mate pa res hude probleme s tem hranjenjem user posted image  Pa da se alergija lahko dobi že med nosečnostjo user posted image  Upam, da vam do 1. leta res izveni user posted image user posted image user posted image

urla - čestitke user posted image user posted image

Pikca - smo šli včeri na tobogan tu pri nas pri šoli in je Ana vprašala, če bo Živa tudi. Tako, da se res moramo dobiti (če bo vreme zdržalo, saj je spet nekaj čudno napovedano user posted image )

sonchek - user posted image user posted image user posted image  za lep dopust in lepe slikice

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5241
7.7.2007 22:10:21   
Lejci
Tudi naša je končno kapitulirala, sam se kar naprej nekaj zbuja. Jaz pa sem zlikala 2 stroja perila, zdej pa se vržem na zaslužen sladoled.  Sem spet sama doma, ker je moj v nočni user posted image , najbolš, da se poberem spat. Bogve ka user posted image  bo danes od noči.

Soncek, prima pappa je men ful ok, ker se lepo zloži, "prevleka" od sedeža se da snet dol in se lepo opere (no sej to tudi brez snemanja), naramnice se dajo fino skrajšat, da so prav tudi najmanjšim (da se jih še ven snet) in naklon sedeža se spusti ravno prav, da se mi ne dviguje ven (kot recimo iz ležalnika) in tudi ni v preveč sedečem položaju. Pa mizica se da fino snet stran, stol se uravnava po višini... Midva sva kupila kar rabljenega - se mu nič ne pozna, pa še pol ceneje je bil, tako da se splača pobrskat po oglasih.

Meaa hvala sem že mislila, da sem si mal zmislila, da sem vidla ročaje za Nuka flaše. Ker jih trenutno nikjer ni, ampak jih bomo že našli...

Sonchek, kok fenomenalno zgleda mali v bazenčku!!!!! moramo mi tut sprobat

Pa mirno noč vsem!!!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
7.7.2007 22:19:59   
Anonimen
ojjjjjj cvekice

Danes oz vecraj smo spali prav fino po dolgem casu 21-5.30,mocno upam,da se danes zgodba ponoviuser posted image .ga pa zdaj po novem drzim pokonci od 17ure naprej in potem zelo hitro zaspi...

Vceraj in danes smo bili akr terenski in sta dneva minila kot keksuser posted image

urla
cestitke tebi teta in atiju ter mamici user posted image user posted image user posted image
sonchek se vidi,da ste uzivaliuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa se mal male ogalse precekirat....prima pappa bi bil en dober nakup..hvala Lejci user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5243
7.7.2007 23:02:11   
Anonimen
lejci koliko sta pa dala za rabljenega?
Na soncku je tale v akciji pa s emi zdi kar ugodno http://www.soncek.si/si/prima-papa-menta-neponovljiva-akcija-i7613.shtml

no zdej pa me res ni vecuser posted image

nocka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5244
7.7.2007 23:26:37   
A-N-J-A
Jaz sem z veselice,če ste pozabile igra Atomik harmonikkkkkkuser posted image .Jaz sem čist not padla,joj kolk folka k da bi bla na koncertu kakšne ameriške zvezdeuser posted image .Moj me je sam domov pospremu in je se je šel nazaj slint.Ela na žalost ni dočakala Tonija,ki je ribo ujel,sem jo prej domov peljala.
Danes smo bili namreč v Kr.gori.Ja srečala sem Tinaaja ,Žabiko pa neuser posted image .Bilo je pa noro dobro in sem že mami zatežila da naj rezervira v službi stanovanje. Nas je pa vse ožgalo in je bilo noro vroče,Žabika me je mal zaj.....a,sem sam zimska oblačila sabo vlekla.No sej smo tud neki tajnšga najdel.
Meaa jaz sem te pa iskala na veselici,ti pa domauser posted image .

urla bogi Tian,men bi se strgal,da bi bla sama z obema,pa da se enmu neki nardiuser posted image .Pa čestitke tetica,mazolčki bodo pa že šli,edino če nisi user posted image .
Barči,kaj pa če bi mu rajš Alernovo dala,je baje boljša od Pregomina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
7.7.2007 23:53:04   
Žabika
Anja: kaj pa, če bi poklicala???? Bi bilo se fino srečat. No pa kdaj drugič. Pa sorry za info.

Mi smo preživeli lep dan, da o včerajšnji noči ne govorim. Upam, da se vse ponovi.

sonchek: WB! Super slikice! user posted image oči!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
7.7.2007 23:59:54   
A-N-J-A
žabika saj sem mela že gsm v rok,pa je moj skos govoru zdele bomo šli,pa se kr nismo mogl odpravtuser posted image .Drugič,obljubimuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5247
8.7.2007 8:24:47   
tejčica
user posted image Ines (Lejci), Špela (Encijan), Zoja (vaihativa), Lara (alfa75) in Jan (Lana 22), čestitke za 4. mesece.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5248
8.7.2007 9:10:44   
tejčica
Danes je 1 leto odkar sem zvedela da je v meni nova pikica. In danes me tamle s kavča opazuje in nas razveseljuje naš že skoraj štirimesečni user posted image . Me kar dajejo spomini in sem zjutraj že potočila kakšno solzico s testom v roki.

*sonchek*, luštne slikice in super da ste uživali na dopustu.

Obalke, meni petek ustreza za kavico. Upam da ne bom spet pripešačla.

Moj še nima avta, tako da jutri razprodaje zame odpadejo. No, saj kakšne grozne škode ne bo, ker maledva imata cunj da še vsaj dva otroka zraven lahko oblečemo. No, za Vida bi kakšen bodi morala kupit, ker se mu 68 odpirajo bumbi med nogicami, 74 jih ima pa samo ene 10.user posted image  Bi pa zase malo zapravljala, ampak to pa spet ne morem ko sem z Vidom. Bomo pa malo prišparal.user posted image

Grem se mal k otročkom cartat, čeprav nič ne zgleda kot da bi me trenutno kaj pogrešala.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5249
8.7.2007 9:34:34   
skačica
Dobro jutro!

No, za nami je solidna nočka, Iza je dobre volje, trenutno pretepa svoje živalice v igralniciuser posted image .
Jutri imamo prvo cepljenje in mene je že danes groza, ker bom mogla zraven stat in gledat(ne maram igel pa sem hotla it na zdravstveno šolouser posted image user posted image ), bi kar mojga poslala pa je v službi. Se mi Iza že danes smili. Joj, delam cirkus iz tegauser posted image . Skratka, jutri bomo tud vidli, če imam še vedno zadosti mleka, koliko je težka. Upam, da smo prilezli do 6 kg.

Danes bomo cel dan zabušavali, klepetali, ker pride svak z družino na kosilo v sp. štuk tako kot vsako nedeljo in sva z njegovo ženo nenormalne klepetuljeuser posted image . Pa z otročki se bomo ukvarjali.

Mene že abstinenčna kriza po pisanju diplome daje, ker sem imela sedaj 2 dni frej- bo treba nadaljevatiuser posted image user posted image , moram pa še nekaj podatkov najdit na internetu pa jih nikakor nr. Se kateri svita, kje bi lahko našla podatke za recimo zadnjih 10 let o članstvu v sindikatih v Sloveniji in drugih državah Evropeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že gledala statistični urad pa eurobarometer pa ni nikjer nič, al pa jaz ne najdemuser posted image , men bi pa ti podatki zelo zelo prav prišli.

no, bom nehala nakladat, grem  moji punčki pesmice pet, ona namreč že poje po svojeuser posted image .

Lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!