|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 19:25:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5201
   RE: Marčevke 2007
6.7.2007 19:26:26   
Barči78
joj  meaa - kakšne stegenčke ma tvoj Lan, kdaj bo mel moj manekenček take. user posted image  Maš res kaj za prijet, pa bibi kakšne mere ma tvoj, hudo, moj mali drobižek.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
6.7.2007 19:30:58   
Barči78
meaa - nam so rekli, da naj se jajc izogibamo do 1. leta, potem pa bomo ponovno testirali, velikokrat alergija v takem primeru izveni, upam, da bo tudi pri Žanu, sedaj samo še bogeca prosim, da bo alergija na mleko negativna.
Mal me moti to, ker so rekli, da sta kašelj in polivanje možna zaradi alergije, pa smo šli na Pregomin, ker so  mislili, da bo kašelj minil in bo nehal polivat, pa se ni nič od tega zgodilo.
V ponedeljek imamo pregled v Ljubljani, da mu bodo neko tekočino zlili v mleko in opazovali kako mleko potuje, ker ima baje ta refluks in se mu mlekec vrača v požiralnik in sproži kašelj. Bomo videli, kaj bodo povedali.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 19:31:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5204
6.7.2007 19:52:25   
erna14
skacica-res hvalauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
6.7.2007 20:33:08   
Barči78
Prijemanje igračk - Koliko marčevskih otrok že prime igračo med tem ko pasejo kravice? Oziroma če so na trebuhu in pred njih postavite igračko, a se kateri stegne da bi jo dosegel? Meni je razvojna rekla, da mora pri 3eh mesecih to že obvladat, pa ni še kar nič od njega. Se raje odriva z nogami od podlage in nekako prileze do nje, samo rok pa ne zna premaknit.

To pa naš ful dela, je pa tud res, da se že kar nekaj časa sam obrne na trebuh in iz trebuha nazaj na hrbet, tako da se cel dan frtavkamao in lazimo za igračkami, mu celo uspe že v vsaki roki svojo igračko držat, pa zraven v usta tlačit, ja pa še prstne smo odkrli, je tako sladek pavček.
Sicer pa so otroci različni, bo že, ko bo čas za to. Naš tudi ni do 3,5 mesecev kazal interesa za igračke, potem pa se je v enem tednu začel obračat in za igračami lezti.

Neposredna povezava do sporočila: 5206
6.7.2007 20:38:17   
cv105
Barči78: te čisto razumem ampak moj Maks ima 5,5 kg in tudi počasi napreduje v teži in ne mara jest in jaz se skoraj ne sekiram več. sem mu enostavno začela gh dajat. banano ljubi, frutek pljuva ven, po žlici hranit otroka je res matr amp0ak kaj pa naj ???

jaz tudi sumim na kako alergijo pri Maksu ampak mene P enostavno ignorira...

naš usta za žlico odpre le, če mu kdo frise poka. ti samo vztrajaj, pa bo. drživa pest in ena user posted image  za vašega čmrlja

ps: ti se kar zjokaj, da ti bo lažje

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
6.7.2007 20:49:04   
amy26
amy - 1 mesec že čakate

5.6. so ji vzeli kri, rezultatov pa še od nikoderuser posted image

Kaj pa kej pravijo zakaj teža ne narašča, pri Aleksu sem imela eno tehtnico ki sem ga obsedeno vsak dan tehtala ene 3x, pa je včasih teža tri dni bila ista pol pa kr v enem dnevu dobil kar bi prej v treh dneh. No pri Žanu mi ni jasno zakaj nima vsaj iste teža in zakaj pada, ker popije dosti.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
6.7.2007 20:54:16   
amy26
naš usta za žlico odpre le, če mu kdo frise poka. ti samo vztrajaj, pa bo. drživa pest in ena za vašega čmrlja

user posted image  kaj smo vse mi delali da je jedel, vse živo od petja, plesanja, guncanja, dajanje igračk,...še zdaj mora v stolčku imeti kake igrače ali kako vlašo da lahko daje čep gor pa dol,..user posted image  pa en mobitel mi je uničil ker ga je moral imeti da je vsaj kej pojedel.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
6.7.2007 21:07:44   
bibi
mea jaz uporabljam hrano od Nestle Beba HA2 proti alergiji oz. za otroke nagnjene k alergiji (čeprav moj ni nagnjen) mi ga je pa vseeno v lekarni priporočala. Prej sva imela Aptamil pre, pa aptamil Comfort in ga je po obeh zvijalo, po Comfortu je pa bil ful zaprt in je kakal na 3 dni s pomočjo svečke, pa še blato je imel temno zeleno. Potem sem pa malo brala po netu in sem našla Nestle in ga kr dosti mamic uporablja in je zadovoljnih z njim in sem še jaz probala. Zdaj kaka vsak dan sam od sebe (brez svečk, kamilic, donata) pa še zadovoljen je. Glede spanja nimam občutka ker je že prej spal celo noč oz. od 3 naprej se začne obračati sem in tja a vseeno spi to 6, 7. Potem jeva in še zaspi do 9 ure!user posted image user posted image user posted image Vsekakor priporočam Nestle mleko, ker je tudi okusa drugačnega kot aptamil!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
6.7.2007 22:03:43   
Naomi
sam tok...za pokusino...user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
6.7.2007 22:04:27   
thaiss
čer,

sem prebrala kaj ste napisale v dveh dneh tko da komentiram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žanu pa pošiljam eno veliko piko poko user posted image , pa mamici tudi user posted image user posted image user posted image
Jakcu vse naj naj za 4. mesece!!! user posted image user posted image user posted image

Punce Vzajemna je nakazala dinarčke user posted image user posted image user posted image  tko da jutri šibnemo na škonte v TS user posted image  user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
6.7.2007 22:05:37   
thaiss
NAOMI WBuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
6.7.2007 22:12:15   
LUNA06
Kati kuku, sm te ravno pokomentirala pri januarčicah, pa si mi ušla...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:18:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 5215
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:35:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5216
6.7.2007 22:38:50   
thaiss
Grem pančkat, ker bo kmalu ura 1, ko se moj Matia naspi user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5217
6.7.2007 23:07:53   
Žabika
Barči: user posted image user posted image za vaju oba!

Naomi: si tako utrujena, da kaj več ne gre?

Meaa: srčkan Lan!

Tejčica: hvala za lepe želje! Trenutno je tukaj prekleto mraz - včeraj zjutraj je bilo npr. 3 stopinje! Brrrrrrrrrrrrr. Upam, da se bo čez dan ogrelo, ker imamo tudi v stanovanju kar kakšno stopinjo manj.

Urla: kaj se pa zdej dogaja???????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
6.7.2007 23:21:07   
skačica
Barči, tud jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image  za Žana in zate, da se situacija umiri in mali začne lepo pridobivati na teži.

Erna- ni za kajuser posted image , če kaj vem z veseljem povem naprej, da še koga pomirim. Sem sama tud bolj panične sorte.user posted image

naomi- WB, jutri pa dobro zapravljaj. Moj je tud dans dobil, jaz se pa lahko obrišem pod nosom, ker sem sklenila zavarovanje 2 meseca prezgodajuser posted image

urla- si že tetka, komaj čakamo novičkouser posted image

žabika-pol imate pa res hladno. Ma, bo jutri lep sončen topel dan.

No, naša je odkrila nogice in jih stalno prijema, ko se preoblačiva in previjava. Pa dela brrrrrrrrrrrrrr, če veste kaj mislim Je tok smešna, seveda še r-ja ni, ampak ne znam drugače razložit, zraven se pa full slini. Saj pravim, vsak dan kaj novega.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
6.7.2007 23:25:18   
Žabika
A ste že vse dobile od Vzajemne??? Jaz še nisem! user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
6.7.2007 23:57:35   
urla
JEEEEEEEE, jest sem pa teta in to ornk važna. Katarina je rodila malo pred 23 uro deklico Pijo. Vse OK. Dobila po vseh možnih vezah EA v ljubljani. Ker je bil porod sporovociran se je zelooooo počasi odpirala. No na koncu je bil vakum, vendar je sekica čist OK, ker je res zaradi EA ni nič bolelo. Močne popadke pa je imela na 1 min od 13 ure do poroda (predstavljajte si kako bi bilo brez EA, po mojem bi jo kr pobral).

Se se tolk znervirala dons, da sm fasala full mazoljev. Katarina dolžna si mi kozmetičarko!!!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
6.7.2007 23:58:40   
urla
Se pozabla povedat, sem mislila, da smo marčevke velike klepetulje. Še zdaleč ne. Sem bila pri julikah (v pričakovanju), so v eni uri naklofale 5 strani. Noro.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
7.7.2007 0:37:05   
tejčica
Tetka Urla, čestitke za nečakinjo Pio! user posted image

Barči, user posted image user posted image user posted image , iskreno ti želim da se ta mora s hanjenjem zaključi in da Žan začne pridobivati na teži. Ampak kako lahko izgublja na teži, če pa je več kot prej?!? Bošček mali. En veeeeelik koš user posted image  za malega sončka, pa da bo čimprej vse ok.

Žabika, to pa sploh niso prijetne temperature. A mate bunde sabo?user posted image

Jaz sem do sedaj risala kuhinjo. Sem tolk zmozgana, da ne vem več kaj je omarca, kaj predal, kaj hladilnik, kaj korito... Najbolje da grem spat in jutri planiram naprej.

Nočko.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
7.7.2007 0:45:13   
tejčica
Tija (majcika), čestitke za 4 mesece.user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa res v mižule.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
7.7.2007 7:19:18   
erna14
skacica-lustno a ne ,nas tud kar neke crke skp mece pol pa full naglas upije ubistvu to je njegov nacin govora je full lustn folk k greva pocest pa sam gleda kdo tok vresciuser posted image user posted image

urla-cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image sam da je vse ok mozolji bodo ze zginl
thaiss-a si dobila kako obvestilo od vzajemne da ves da si dobila?

jo sm smotana sm spet pozabl napisat dobro jutrouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!