skačica
|
urla, bošček tale tvoj Tian, je pa fuullllllllll luštkan fant . tinaaja- jaz sem bila tud proti lupinici, ampak zdaj jo včasih dam not, ker je res rada noter in pol se gugamo, Pa tud na terenu smo z avtom zelo veliko, torej je tud tam Iza v lupinici. Saj ne veš komu bi verjel, bom pa še vprašala našo P za mnenje, čeprav je morda brez smisla, ker vsak drugače govori in se je brezveze opirat ravno na njeno mnenje . Sicer ti pa želim lep mini dopust. Mi smo se pozno vrnili od mojih, Iza seveda že nekaj časa spi, jaz pa imam končno malo več časa za RR. Kok je fajn Žabika- res je frajerka tvoja Hana, sem mojmu slikco pokazala in je bil tud ves navdušen. Laski, da te kap. Naša se tud tako odriva, sploh, ko se previjamo. Zleze čisto na konec previjalne in se buta z glavo ob rob , jaz jo pa ves čas popravljam. Pa ob mene se opira. Na najini postelji se v trenutku postavi čisto kontra kot jo dam jaz, ker tok časa muva z nogicami in se odriva, da leži počez . Res je zanimiva vsak dan bolj. Da ne govorim kok je firbčna. Samo, da se nekaj okoli nje dogaja pa vsa srečna nepremično tja gleda. Je pa tud prava smejka, če se z njo ukvarjaš je ves čas dobre volje. Zdaj tud svoje živalice na igralnem loku prav fino premikasti, skratka res hitro rastejo tile naši otročki. Al pa ko jem in nesem žlico v usta, zraven delam njam njam se ona full reži . Kati- ja, kaka si pa pol bla pred nosečnostjo, če ti pri tej postavi niso prav stare hlače? Blagor enim. No, jaz Ab-trainerja redno uporabljam, učinkov vidnih še ni, ker zraven tud pošteno jem (si vsak dan rečem, da bom malo omejila pa potem to naslednji dan pozabim), zdaj sem pa še moža prepričala, da nujno rabiva tud Leg magica in se je velikodušno ponudil, da ga pol on plača . Sem ga že naročila, ga je Amy 26 tko hvalila na srečanju, da me je prepričala, kar ni bilo težko . Zdaj pa rabimo svojo bajto, da vse te naprave pospravim v fitnes sobo Grem počasi spat do prve budnice. Upam, da je ne bo pred peto, tko je običajno. Lahko noč.
|