Pikca
|
No, zdej sem pa ready da kaj napišem, sem mogla prej eno kahlo kofeta ruknit, ponoči sta se tokrat kar oba zbujala in to izmenično Eh, tejčica, včerajšnja popoldanska idila je trajala samo 20 minut, pol se je pa Jernej zbudil in Živa je začela nekaj trmarit, da bi še ta tretji tulil, se mi pa scufa Žabika, hvala, sej sta res luštna seveda, ko ne tulta . Je pa tvoja Hana tud tak cuker! Pa ne se pritoževat nad njenim spanjem, ker je skor idealno! Je moj zadnjič v hecu reku, da je kar škoda, da nebi še enga naredila, ko sta nama taprva dva tko dobr ratala . Sam trenutno si ne predstavljam treh, še ta dva komi folgamo. cepljenje - hvala za vse pikapoke , ponoči je že kazalo, da bo sranje, zdaj pa je Jernej kar dobre volje in zgleda ne bo prehude reakcije. Me pa malo skrbi naslednje cepljenje, ker ga imamo 21. 8. , 25. pa gremo na morje , a kera ve, koliko časa po cepljenju se lahko pojavi reakcija? Sicer baje ne moremo prestavit na zgodnejši datum, na september pa tudi ne vem, če je pametno, ker bo Živa šla v vrtec . Tistih člankov pa jaz tudi raje ne berem, kar je zakonsko določeno, bomo pač cepili, ostalo pa ne. mazanje - jaz ga tudi zdaj nič ne mažem, na začetku sem ga pa po pregibih kar s hladilnim mazilom skačica, pa še tebe morm pohvalt, res super ti gre! Če bi se jaz prej tkole lotila bi bilo že zdavnaj za mano, ampak sem bolj "kampanjc", največ nardim, ko imam najmanj cajta.
|