|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.7.2007 20:49:21   
amy26
Skačica si pa pridna z diplomo, joj jst res nevem če bi bila zdej ob obeh otrocih sposobna pisat še diplomo, tako da še dobro da je za mano, o kakem magisteriju pa zaenkrat ne razmišljamuser posted image

Pa spila sem 2dcl piva in se me je že mal prijeluser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
4.7.2007 20:50:06   
Žabika
pikca: upam, da Jernej ne bo imel reakcije. Ti moram povedati, da sem mislila da je tvoja slikica, ki jo imaš v avatarju skopirana iz kje, zdaj pa vem, da sta to tvoja piškotka. Prekrasna otroka imaš.

skačica: o kako si pridna. A misliš ti to ta teden končati? Zelo lepo napreduješ. Tvoji sestrici pa le malo predaj računalnik; ta mladina je čist odvisna od msn-ja. No tudi meni je super in ga veliko uporabljam.

Mi že sladko spimo, ker smo čez dan kljub temu vremenu zelo malo. Sem pa ugotovila da, če je slabo vreme in sem več doma, veliko postorim. Imam vse pospravljeno, oprano in zlikano. Še srajce sem tokrat kar sama polikala. Pa še kosilo imam čas skuhat. Uf smo danes jedli dobre njoke s puranom, bučkami in šampinjoni. Mnjami!

Še eno vprašanja? A ve sončkom po vsakem kopanju vse gube namažete z oljem? Jaz Hano namažem s karitejevim maslom, pa ima kožo pod kolenčki in tudi na enem pregibu komolca čist suho in kar malo rdečo. Prosim za nasvet!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
4.7.2007 21:03:38   
tinaaja
mazanje po kopanje - zelo redko z oljem. zdaj jo namazem z mustelino kremo po celem telesu, predvsem takrat, ko se umijemo z milom. Vcasih pa dam malo mandljevega olja v vodo za kopanje.

Nehte s hranoooo user posted image user posted image jaz sem ze 3 dan ful pridna, sicer nisem cisto po montignakovo, ampak mi je vseeno, vazno, da manj jem. In zanmivo, sploh nisem vec tok lacna in nimam takih napadov lakote in sladkega user posted image

Skacica - dobr mi slabo vest nabijas s tole diplomsko user posted image pejt ma shioppingirat user posted image

Na Akanalu je bila oddaja o druzini s 15 otroki in 2 vnukoma... pa me nekaj jamramo user posted image

No, ocal se vedno nisem nasla TA pravih zame user posted image Sem pa v Promod kupila fuuuulll dobre zadeve, kiklo, oblekco (se da dojit), reklc, majico. Ful dobr zgleda.. Sem iskala bolj siroke zadeve, pa je bilo ful cudno vse, to je pa vse bolj oprijeto in zgleda veliko bolje, ful sem zadovoljna user posted image Edina negativa je, da ni bilo se znizano in sem morala kupit tik pred razprodajami po polni ceni.. Ampak rabim v soboto..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
4.7.2007 22:05:49   
K_a_t_i
Čer.

Smo z obiska pri bratrancu. Sploh ne morem verjet, da je bil naš sonček kdaj toooooook majhen! Zgleda taprav bucko proti tamalmu Vidu user posted image .

Evo.. (Žiga 4 mesece in 1 teden, Vid 1 teden)

user posted image

Ja, orenk smo načvekale! Pa mami je po čveku skočila samo po ene štumfe v H&M, ven pa prvlekla še spalno vrečo, 3 pižamce in 3 bodije user posted image . Če pa majo tolk luštkano novo kolekcijo user posted image . Sem že vse oprala in komi čakam, da mu dam gor user posted image . Žabika, si kupla hlače in mikico?

Olje po kopanju - skoraj nikoli ne namažem. Samo tam in takrat, ko vidim kak mini košček suhe kože.

Lejci, hvala za nasvet. Bomo probali.

Skačica - pridna, pridna!

Erna - super ste se odločli user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.7.2007 22:14:00 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
4.7.2007 22:14:52   
Žabika
Kati: ja sem kupila, brez da bi probala, ampak mi je kot ulito. Sem pa dala za hlače in jopico 18 evrov. Pa ful mi je všeč. Najbolj sem vesela, ko takole na hitro kaj kupim. Naši štumfki in pižamica pa še niso oprani, ker se še ne mudi.

tinaaja: kje pa imate poroko? Pa user posted image za nakup.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
4.7.2007 22:15:54   
tejčica
Žabika, jaz Vida sploh ne mažem. Sem ga samo čisto na začetku z mand. oljem, ker je imel suho kožo oz. se je luščil.

Tinaaja, tudi jaz sem malo gledala tisto oddajo o familiji s 15-imi otroki. Ženska naredi vsak dan od 9-12 žeht! Nikol več nam zastokala zaradi cunj. No, vsaj danes.user posted image
Skačica, vse pohvale.user posted image

Kati, super slikca.
Sedaj pa šibam. Imam obljubljeno masažo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
4.7.2007 22:20:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Sedaj pa šibam. Imam obljubljeno masažo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo treba mojem RR za home page nastavt user posted image . Jst bi tuuuuuuuuud user posted image .

Jupiiii Žabika! Men je bla tud una jopca mega user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.7.2007 22:22:18 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
4.7.2007 22:38:27   
Anonimen
Ojle po kopanju_ mi tud nic ne mazemo,ker nima nic suhe koze.Se mi pa krema zdi boljsa varianta kot ojle sploh takrta ko so bolj vroci dnevi...

muffini potem so padli se cokoladni in borovnicevi....user posted image jih je malo se po bajti nesel za probat...jst sem se jih ze najedla mam dost za nocoj user posted image

spanje nasega skrata je danasnje popoldansko plavanje uniclo.spi ze od 20ih..me zanima kdaj bo prva sirena

erna14 super za tako odlocitev,bos danes kar lazje spala a ne user posted image mi mamo tomy kengerujcka in ga kar doskrat notr nosim...je pa tako nastiman da gleda naprej kar pa ni problem ker ze tako galvico drzi...

skacica vsaka ti cast user posted image user posted image user posted image ....mi vzbujas konkretno slabo vest....jaz bi morala danes na izpit pa sem se odjavila....ni se mi izslo ucenje te dni...je user posted image imel nesreco v sluzbi in je bil psihicno totalno na psu tako,da sem se jaz toliko bolj posvetila najinemu skratui....zvecer pa sem bila ze tolk utrujena,da se mi ni vec dalouser posted image saj bo...

evo se dve slikci s kopanjauser posted image .....zdej pa jaz sibam pod tus,pol se malo pocartat user posted image user posted image pol pa hitro v mizuleuser posted image nocka

evo s emal smeha z enga maila k sm ga dobla user posted image

Kaj imata skupnega pivska steklenica in moški?"
"Od grla navzgor sta prazna."

"Koliko kriznih obdobij ima moški v svojem življenju?"
"Tri: ko odide žena, ko izgubi delo in
ko mu neznanec naredi prasko na laku avtomobila."

"Kaj imajo skupnega moški in oblaki?"
"Če se preselijo drugam bo že lep dan."

"Zakaj se moški želijo poročiti z devicami?"
"Ker ne prenašajo kritik."

"Obstajata dve vrsti moških: Mrtvi in na smrt dolgočasni."

"Kaj je to - biseksualni moški?"
"To je moški ki bi, pa ne more."

"Ali veš, da moškega in časopis pravzaprav lahko primerjaš?"
"Kaj res? Kako?"
Od 20 do 30 let je dnevnik.
Od 30 do 40 let je tednik.
Od 40 do 50 let je štirinajstdnevnik.
Od 50 do 60 let je mesečnik
Od 60.leta naprej pa so le še posebne izdaje

Kaj imajo skupnega cigareti in moški?"
"Uporabiš, uživaš, odvržeš."

"Kaj reče moški, ki je do pasu v vodi?"
"To je pa že preko moje pameti!"

"Zakaj črne vdove usmrtijo svoje moške takoj po parjenju?"
"Da prekinejo smrčanje, še preden se je začelo!"

"Zakaj je moški kot snežna nevihta?"
"Ne ve se, kdaj bo prišel, koliko cm bo prinesel in kako dolgo
bo trajalo."

"Zakaj so kumarice boljše od moških?"
"V povprečju so dolge najmanj 15 cm, lahko so cel teden trde,
pred uporabo lahko njihovo trdoto preizkusiš na tržnici, vedno te počakajo
doma, ne skrbi jih, če si nedolžna, nikoli ne kličejo svoje žene in vedno veš kje so."

"Moški so kot zobje. Težko jih je dobiti, ko ga imaš povzroča
bolečine, ko ga pa nimaš več pusti luknjo."

"Zakaj ima tako veliko moških noge na "O"?"
ker so nepomembne stvari v oklepajih!"

"Bog je bil pri ustvarjanju človeka darežljiv in skopušen!"
"Kako to misliš?"
"Darežljivost se vidi po tem, da je moškemu ustvaril glavo in
penis!" "Kaj pa skopušnost?"
"Kadar ena od teh stvari deluje, druga odpove!"

"Kaj je rekel bog, ko je ustvaril moškega?"
"Znam narediti tudi kaj boljšega." In ustvaril je žensko!

"Kakšna je razlika med poročenim in neporočenim moškim?"
"Neporočeni moški ima rad vse ženske, poročeni pa ene ženske ne mara."

user posted image
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5083
4.7.2007 23:33:55   
sezam
soncek78 - user posted image user posted image  pravo lepotico imate in super, da je sedaj OK

erna - glede hrbtenice pa je res verjetno še zgodaj. Čeprav mislim, če je to le občasno, tud ne more nevem kako škodit user posted image

skačica - user posted image user posted image user posted image  še mal pa bo končano

pikca - držim pesti, da ne bo kake reakcije user posted image

amy - Jaz si tud ne predstavljam, da bi morala ob 2 otročkih še študirat oz. pisat diplomo. pa itak sem že ven padla iz študija, ko je že daleč za mano Uf, sem se zdele kar zamislila, kolk je že od tega - 9 let. Jao kako letijo leta user posted image .

LeINA - a ti to res držiš z muffini. Bi jih moral tvoj še malo pa Sloveniji raznosit, ne samo po bajti user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno se jih nebi nobena RR-ovka branila user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
5.7.2007 7:23:56   
erna14
dobro jutro

kati-mislm da so bli pr teb stumfi sm izgovoruser posted image ,ves jst se tud sprasujm kje dobijo vse tele take dece da jih masirajo jst bi tud pa ......user posted image user posted image
zabika-pridna si,sej ponavad k dz lije mene tud spopade cistilna mrzlica ce pa vidm sonce je pa gotovo pa nc ne mormuser posted image
leina-iiiiiiiiiiiiii kok je srckanuser posted image user posted image
skacica-pridna user posted image si
tinaaja-ti pa zadnje case neki zabusavas kar se rr tice?zakaj pa?

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
5.7.2007 7:30:02   
tejčica
user posted image user posted image user posted image
Vita (urskas), Žiga (sezam) in user posted image  od klavdyk, čestitke za user posted image  mesece.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
5.7.2007 7:50:39   
Anonimen
dobro jutroo

spali smo prav fajn....od 20-2.00 potem ob 6.30 se enkrat malica no zdaj sma pa ze pokonci...cez kako uro bo pa ze prvi dop.spanec user posted image

cestitke  Vita (urskas), Žiga (sezam) in  od klavdyk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5087
5.7.2007 8:10:54   
Anonimen
Zivjo,
mi vceraj nismo prisli, ker nisva imeli avta user posted image .

Cepljenje - sem naletela na tole stran in me je prav strah ratalo. Obenem sem na forumu brala, da ena starsa, ki nista hotela cepit otroka, nista nasla pediatra, ki jima otroka ne bi cepil.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5088
5.7.2007 8:12:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Cepljenje - sem naletela na tole stran in me je prav strah ratalo. Obenem sem na forumu brala, da ena starsa, ki nista hotela cepit otroka, nista nasla pediatra, ki jima otroka ne bi cepil.  user posted image

Se stran.. pozabila dat link:
http://www.pina.info/~svod/tszgodbe.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5089
5.7.2007 8:25:03   
tejčica
Naše dete je končno zaspalo nazaj in sedaj imam čas in mir za kavico in RR.

Današnja noč ni bila ena lepših. Vid se je ob 2-eh zbudil za jest, ob 4-ih je Taja zagnala alarm da jo lulat in ko je bilo ob 6-ih treba vstat za službo in vrtec, se je mali že veselo smehljal v posteljici. Nazaj pa je zaspal šele ob osmih.

Thaiss, je Matia to noč kaj lepše spal?

Sicer je pa danes zunaj en zeloooo lep dan. Čisto modro nebo brez oblačka, poslušam ptičke, pijem kavico, Vid spi in imam taaak leeep mir... Idealno jutro. Tudi vam želim takega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
5.7.2007 8:26:27   
LP
Dobor jutro....
mi2 sma vlekla spanec do zdajle.... Je ful dober delo....
Žiga je ful priden, spi že kake 3 tedene celo no, nekje od 9, 9:30 pa zjutaj do 6, 6:30. Potem pa še potegne do 8, včasih tudi malo dlje. Mami pa seveda pridno zraven...user posted image ...
Cepljenje mamo prvič 18. , me je tudi kr malo strah, samo bo že.
LeINA, tudi mi veselo prakticiramo plavanje doma, že parkrat, pa je že prvič bilo navdušenje noro. Ful uživa, tak da komaj čakam, ad bomo malo večji in bomo lahko šli v kake toplice. Skoraj sigurno boma pa hodila od jeseni dalje na Dobrno na plavanje za malčke.
Zgleda pa takole :
user posted image
ČESTITKE tudi vsem slavljencem.
Skačica tebi pa vsa čast, da si tako pridna. Jaz sem skoraj čist obupala za ta zadnji izpit, ampak sem se včeraj takoj vzela v roke in ga do jeseni naštudiram da bo kr pokalo. Ni user posted image da me bo ta zadnji jezil, ga bom pretentala in se naučila da bo....
Zdaj se hitro poštimama in grema vennnnn na sončka. Morema za včeraj nadoknadit user posted image ...
LEP DAN VSEM!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
5.7.2007 8:26:41   
Anonimen
Uhvatio Crnogorac mladu zensku, ali nikako da mu se digne. "Djevojko, a da pokusas malo rukama?" Cura se trudi, ali nista. "Mala, a da mi ga popusis ?" Potrudi se cura opet, ali se i dalje ne dize. Na to ce Crnogorac ljutito: "Djevojko, jel se to tebi cesce desava ?"user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5092
5.7.2007 8:31:52   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej razumeš ne.... tudi jaz sem noro potrebna kavice, pa bom mogla še malček počakat oz. se najprej privleč do kafiča!!!

matia pa se zdej lepo na tleh igra, čeblja...vsakič ko ga pogledam se mi sladko nasmeji... jaz pa user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
5.7.2007 8:33:16   
tinaaja
Pikapola, ja zgodbe zakaj ne cepit so strasljive, zato jih jaz raje nisem brala.. Po drugi strani pa, si prebrala kaksno zgodbo starsa, katerega otrok je dobil oslovski kaselj ali katero drugo bolezen proti kateri cepijo in so lahko smrtne za nase pikce user posted image Mene je bilo tud groza cepljenja, 5 dni smo imeli groznih, ampak je mimo.. zdaj cakam na 2 cepljenje, ko naj bi bilo se huje in takrat ima tudi moj dopust na sreco, da jo bova lahko oba cartala,ce  bo hudo. Ce ne bi bilo cepljenj, bi bila moznost, da fase kaksno od teh bolezni in pol bi bila sele kriza. Jaz poskusam gledat na to tko, da tud na cesti se nam lahko kaj zgodi, in ce bi bral crno kroniko in se pustil temu prestrasit, tud ne bi vec ven stopil. Se pa strinjam, mene je tud stiskalo pri srcu pred cepljenjem user posted image Ce ne das cepit, gres k sodniku za prekrske, itd.. cela kolobocija..

Dragi slavljencki, iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

LeIna ful dobre fotke user posted image Jaz tud razmisljam, ce cem kupit vecji bazen za na morje, da bo not v obrocu lahko plavala user posted image

Zabika, poroka je v martuljku..
Ta vreme mene zeza, sloh ne vem, a je za sprehod al ni al kwa.. Bi sla do mesta, pa nisem cist ziher ce je "varno".

Krst - na spletni strani od zupnisca, kjer bomo krstili sem videla, da je avgusta krst en teden prej kot sem mislila user posted image In to je 3 dni po cepljenju!!! Mislim, da bomo imeli krst septembra user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5094
5.7.2007 8:35:54   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej razumeš ne.... tudi jaz sem noro potrebna kavice, pa bom mogla še malček počakat oz. se najprej privleč do kafiča!!!

matia pa se zdej lepo na tleh igra, čeblja...vsakič ko ga pogledam se mi sladko nasmeji... jaz pa user posted image

Ajej, pol pa jest jamram ko ga moram samo nahranit in mi vedno lepo zaspi nazaj ponoči. Izvoli eno user posted image  dokler ti je zunaj ne postrežejo.user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
5.7.2007 8:51:26   
Žabika
tinaaja: tudi jaz imam namen se sprehodit do mesta, ampak malo kasneje, ko se Hana zbudi in ko se lep dan naredi. Greš sama? Se dobiva kje na kavici?

Mah tudi jaz sem jezna oziroma žalostna, ker se mi je Hana začela zbujati ponoči. Po dobrih šestih urah spanja se zbudi, poje in spi nadaljnih šest do sedem ur. Bi imela raje, da bi spala deset ur in se nato zbudila. Upam, da bo kmalu uslišala mojo željo! user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5096
5.7.2007 9:00:20   
skačica
Dobro jutro!

Mi smo ok spali, zdaj na hitro nekaj pojem, pospravim stvari v svoje kote in grem pisat. Danes je še zadnji dan, ko imam varstvo, ker jo popoldne peljemo domov in moram izkoristit danes še 5 ur.

Punce, ne me tko hvalit. Če bi bla tko zelo pridna bi imela diplomo že zdavnaj v žepu, tako sem šla pa raje v službo kot pa na faks. Verjetno zato, ker sem
želela prit do svojega denarja, doma ga ni bilo veliko. Pa je tud tako ok, imam dobro službo.
No, od vaše hvale sem narasla za nekaj cm in sedaj tud s svojimi kilami zgledam kuluser posted image user posted image .

Sestra je vesela, ker je nekaj zaslužila, danes jo peljeva po kavbojke, si jih bo kupila, nekaj denarja pa bo imela za čez vikend za ven. Ja, z msn-jem je pa čist obsedena. Cele večere preživi gor, če se le da in takrat ne spusti nobenega blizu. Še jaz sem se mogla borit za svoj računalnikuser posted image

LP- saj bo tud teb enkrat ratal narest tisti izpit. Spomni se kako je mene juser posted image  profesor za zadnjo seminarsko-skoraj celo letouser posted image . Ej, odloči se kdaj greva skupaj na kavico z marčevkami, imaš še na dolguuser posted image .

Grem jest pa postle pospravit pol pa veselo na delouser posted image . Mi gre že vse na živce.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
5.7.2007 9:01:00   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Ajej, pol pa jest jamram ko ga moram samo nahranit in mi vedno lepo zaspi nazaj ponoči. Izvoli eno user posted image  dokler ti je zunaj ne postrežejo.user posted image  

Tejčica ti sam tiho bodiuser posted image   jaz že vem kako je tvoj Vid priden, verjetno pa ponoči še bolj!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
5.7.2007 9:06:03   
skačica
eh, Žabika, pa saj to je idealno spanje Haneuser posted image . Jaz sem takoj za, če bi se moja Iza za tako varianto odločila.

Naša se prvič zbudi okrog 5-ih, potem se podojiva in zaspi nazaj odvisno: včasih za pol ure, potem pa visi na moji zizi do osmih in zraven drema ali pa lepo spi do osmih, včasih potegne do devetih. Kakor kdaj. Najbolj me moti tisto, ko visi na zizi in ko ji v spanju pade ven takoj začne mahat z rokami, brcat z nogami, jamrat, jokat in potem takoj zaspi, ko jo spet dobi. In to se ponavlja na par minut, jaz pa zraven vsa zaspanauser posted image

Ma, sem zadovoljna že, da spi do 5- ih brez zbujanja, glede na to kako smo včasih ponoč dežurali.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
5.7.2007 9:06:08   
tejčica
Ja, ja, si vidla včeraj kakšen vzor pridnosti je bil mali.user posted image  Smo imeli indijance v Kopru!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!