tinaaja
|
Pikapola, ja zgodbe zakaj ne cepit so strasljive, zato jih jaz raje nisem brala.. Po drugi strani pa, si prebrala kaksno zgodbo starsa, katerega otrok je dobil oslovski kaselj ali katero drugo bolezen proti kateri cepijo in so lahko smrtne za nase pikce Mene je bilo tud groza cepljenja, 5 dni smo imeli groznih, ampak je mimo.. zdaj cakam na 2 cepljenje, ko naj bi bilo se huje in takrat ima tudi moj dopust na sreco, da jo bova lahko oba cartala,ce bo hudo. Ce ne bi bilo cepljenj, bi bila moznost, da fase kaksno od teh bolezni in pol bi bila sele kriza. Jaz poskusam gledat na to tko, da tud na cesti se nam lahko kaj zgodi, in ce bi bral crno kroniko in se pustil temu prestrasit, tud ne bi vec ven stopil. Se pa strinjam, mene je tud stiskalo pri srcu pred cepljenjem Ce ne das cepit, gres k sodniku za prekrske, itd.. cela kolobocija.. Dragi slavljencki, iskrene cestitke LeIna ful dobre fotke Jaz tud razmisljam, ce cem kupit vecji bazen za na morje, da bo not v obrocu lahko plavala Zabika, poroka je v martuljku.. Ta vreme mene zeza, sloh ne vem, a je za sprehod al ni al kwa.. Bi sla do mesta, pa nisem cist ziher ce je "varno". Krst - na spletni strani od zupnisca, kjer bomo krstili sem videla, da je avgusta krst en teden prej kot sem mislila In to je 3 dni po cepljenju!!! Mislim, da bomo imeli krst septembra
|