|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.7.2007 14:02:11   
urskas
IZVIRNO SPOROČILO: LP KAKO potem to mleko odtalim?? Ima katera izkušnje???

Jest dam stekleničko v toplo vodo v đezvico za kavo in potem ogrevam do odtajanega mleka in še malo, da je ravno prav toplo.

Sicer bi pa jaz svojouser posted image sigurno vzela s sabo na poroko!!!!. Ponavadi so dojenčki na porokah zelo atraktivni....

lp

< Sporočilo je popravil urskas -- 4.7.2007 14:04:04 >

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
4.7.2007 14:44:15   
Ela80
mi smo bili v soboto na poroki in je tamala ful uživala. jaz jo sigurno ne bi doma pustila.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
4.7.2007 14:57:23   
LP
Punce HVALA. Sej bi verjetno tak nardila, če nebi nobena nič napisala. Oz. bi jim tako naročila.
Js bi tud Žiga ful rada vzela s seboj, ampak sem res dober razmislila, da je že pot dolga (Velenje-Murska Sobota), poleg tega je pa poroka ob 6 zvečer. Tako da b ne mel nič kaj od nje, samo mučno in dolgo vožnjo.
Bom že mogla zdržat brez njega, čeprav ne bo lahko.... user posted image ....
Lep deževen pozdrav..... Mi2 sma ravno mela popoldansko kitico kar skupaj, za crkljanje v taveliki postelji.... Žiga še vleče, mami pa koristi priliko user posted image .
Pa-pa..

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
4.7.2007 15:05:18   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kengerujcek-a se lahko ze not nosjo,men je p.rekla da sele od 6 mesca naprej

Lahko se nosijo, ko sami držijo glavco. Pri 6 M boš že razmišljala o čem drugem, ker so takrat otročki kar težki user posted image .
Lepo, da je si danes boljše volje. Vidiš, nobena juha ni tako vroča, kot se skuha user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
4.7.2007 15:07:37   
tinaaja
LP - glede poroke - mleko se odtajala v topli vodi, kot ti je urskas ze napisala. Jaz si ne predstavljam it brez brine na poroko in tudi gremo v soboto na poroko z njo, seveda to pomeni, da ne bo zurke, ampak mi do zurke tudi ne bi bilo, ce bi bila ona kje v varstvu. Ce se pa pocutis dovolj free, da ti ne bo bed, ce bo v varstvu, pa ni panike. Samo se nekaj - a hoce po flasi pit? Ker nekateri nocejo in pol bo cel plan v vodo padu.

Erna - v casu razprodaj mi je 14.000 bivsih prevec, sploh ce ni kaksna ornk zadeva (material, firma,..) Hvala vseeno user posted image Me veseli, da si boljse volje in da bosta tko resila.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
4.7.2007 15:46:09   
LP
Ja tinaaja.... Je navajen flaške, ker sma kr dolgo mogla delat tako, da sem se zjutraj načrpala in zvečer je moje mleko po flaški bilo za večerjo. Pa še tu in tam kaj čaja dobi, tako da to po moje ne bo problema.
Sej bo v varnih rokah, glede tega se ne bojim ničesar. Bolj bo hudo to, da še nisma bila tako dolog narazen. Sicer pa tud js še nisem tam user posted image ..... Črpanje pa tk ne škodi .... user posted image ....
POZDRAVČKI....

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
4.7.2007 16:15:18   
tinaaja
Pol pa se moras samo lepo sprostiti in zares uzivat na poroki user posted image da izkoristis ta cas. user posted image

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
4.7.2007 16:32:04   
Pikca
sva opravla... sezam in tinaaja, hvala, da sta mislile na najuuser posted image

Pol sem vseeno raje vzela voziček pa polivinil čez, ker je precej pihalo.

Sicer pa ni bil glih najin dan, na testiranju ni hotel sodelovat (so rekli, da je vseen okuser posted image ), zredil se je bolj za silo (samo 600 g), ko je dobil pikico, pa je tko užaljeno jokal, da se mi je kar zasmililuser posted image . Upam, da vsaj reakcije ne bo. Čez 14 dni pa se moramo it še 1x tehtat. Aja, naše mere so 62 cm, 5.960 g, og 42.

erna, me veseli, da se je možek tako odločil, saj bo našel kaj boljšega, takrat pa adijo. če ga pa oni ven vržejo, je pa tud boljše kot če sam da odpoved.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
4.7.2007 16:35:03   
Žabika
LP: če imaš možnost tako dobrega varstva, ti kar uživaj in se sprosti.

Bo pa to soboto noro veliko porok. 07.07.07 je res enkraten datum.

Me smo čebljale Pod vodo, ko smo šle domov, smo bile pa v vodi. Katastrofalno vreme! Trenutna temperatura v LJ je 12 stopinj.

Zdej grem pa Hani pomagat kitico deklamirat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
4.7.2007 16:35:36   
tinaaja
najnovejsa brinina fora.. njene rokice niso vec dovolj- se je igrala z mojimi prsti in naenkrat zgrabi dlan in sta dva moja prsa v njenih usti user posted image user posted image user posted image user posted image sem si ji dobro  umila in zdaj ji obdeluje in se ful smeji zraven.. jih tko grize, a ni se vidt kaksnega zobka .l
tkole pa to zgleda user posted image
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
4.7.2007 16:44:30   
Sibil_
Tinaaja-jao, kako je luštna Brina....mi je kar lušte naredila za eno pupo....no, sicer so pa pri nas mamini prsti že nekaj časa v obdelavi, kakor tudi vse kar pride pod roke-od plenic, knjigic, mamine dlani, atijevih kocin-ni da ni.Pa da ne govorim kako sem se ustrašila, ko je enkrat pokakal neke rdeče-oranžne koščke.In mi ni bilo jasno od kje-jah, na robu postelje je imel eno rdeče-oranžno brisačo pa jo je mal poskusil zgleda...user posted image

Sicer smo pa tudi Obalke čvekale.Sicer samo tri RR-jevke z štirimi otroci-le katera je bila z dvema????, ampak čvek je pa bil.Pri nas se sedaj kar temni oblaki valijo in bo zgleda dež, piha pa že od zjutraj.user posted image

Grem, moram do konca skuhat kosilo-večerjo,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
4.7.2007 17:02:18   
Anonimen
mi smo pa zdaj sprobal fredov obroc v tetini banji,mali uzival na polno,kar odganjsl se je z nogicami,bila banja skor premala...zdaj pa spi ko angelcek user posted image ...ga je takoj vzelo....

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5062
4.7.2007 17:22:16   
soncek78
Hello čvekice!

Mi smo bili danes na kontroli v bolnici. Moja mala navihanka je bila takooo pridna, najprej je lepo spančkala
user posted image  
nato se je zbudila in se lepo nasmejala  doktorci
user posted image  
No zdaj pančka in mami lahko za nekaj trenutkov čveka. Drugače je vse Bp, tako da je mami zelo vesela

user posted image . Obalke  - veseli me, da  se čvekate... tako, brez mene. Se vam čimprej pridružim... No tako se moja mala Miška zna prikupno nasmejati... user posted image  Lep pozdravček vsem!!!  
user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
4.7.2007 17:24:08   
erna14
sezam:ne vem ce ravno zaradi glave jaz sm slisala zaradi hrbtenice kao in zato jih tud ne smemo pokonc nosit tako dauser posted image
pikca:UPAM DA NE BO IMEL REAKCIJE (UPS SPET VELKE CRKE)in nc se ne obremenjuj z kg pr men je bli isto sam midva sva se mogla it cez en tedn pa sm ga tako hranla da je v enem tednu dobil365 g.user posted image user posted image to pa zato k mamice pretiravamo vcasih.user posted image user posted image tole je za tvojga sonckauser posted image user posted image pa za tvojo zivo
tinaaja.kok je luskana,vids ne boste rabl dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image poceni in ne bo se nikol znucaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole je pa za brino

obalke-ljubljancanke:a je blo treba tok dezja naklofat,upam da tud na obali dz pada da nismo dobil vseh posledic sam miuser posted image user posted image
leina-bravo za cofanje,supr da tok uzivauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
4.7.2007 17:26:31   
erna14
sonchek78:sm prehitr potrdila,user posted image user posted image  bravo tud vam

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
4.7.2007 17:53:35   
tejčica
Erna, na Obali smo tri marčevske čveke imela zraven 4 fantiče, tako da je, ko smo šle s čveka, že sonce sijalo. Se pa sedaj nekaj skup nabira in upam da se kaj ne ulije. Mormo hitro spet en čvek sklicat.user posted image  
Soncek78, super da je mala sončica ok.user posted image

Pikca, držim pesti da reakcije na pikico ne bo. Sicer se pa meni 600g pridobljenih v enem mesecu sploh ne zdi malo. Jaz bil bila vesela, še bolj pa moj križ, če bi se naš mali kakšen mesec zredil manj kot kilo.user posted image  Sem pa, ko sem brala tvoj post da boste dobili pikico, že mislila da je nov user posted image  na poti. user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 4.7.2007 17:54:11 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
4.7.2007 18:17:23   
tejčica
No, pri nas že zliva na polno. Tolk o učinkih našega čveka.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
4.7.2007 18:44:18   
Anonimen
tukaj pa ze lepo zaliva cel dan! pecem bananine muffine, bi katera??? user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5068
4.7.2007 18:47:35   
soncek78
user posted image  Čvekice!!! Še dobro, da ste imele za sabo 4 fante... če ne bi bila nevihta še hujša!!!! 
user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
4.7.2007 18:49:07   
tejčica
LeINA, ne draži!!! Imam sadni dan in trpiiiiiiiiim!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
4.7.2007 19:00:32   
Pikca
Sem pa, ko sem brala tvoj post da boste dobili pikico, že mislila da je nov na poti.
bože ne daj, mam samo 2 joškauser posted image

čeprav, če bi blo vsak dan tako kot zdele, ko tamal spi, Živa pa pomaga očiju kuhat večerjo, bi pa bile šanse še za tretjegauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
4.7.2007 19:06:06   
tejčica
Pikca, pol pa kr v akcijo.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
4.7.2007 19:28:00   
erna14
tejcica:a si se za jezik ugriznilauser posted image user posted image user posted image  ne v pras kok pr nas uliva

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
4.7.2007 19:35:15   
skačica
hojla!

Ja, pikca, kar v akcijo za tretjega. So mi tko lepe družince z več otročki kot 2. Pri nas bomo še videli kok jih bo, 2 sigurno, za tretjega se bomo pol odločali.

LeIna- prinesi jih k meni. Jaz bi jih z veseljem zraven glodala, ko pišem diplomouser posted image

Sem bila danes tud zelo pridna tako da sploh do RR nisem prišla, zdele grem pa spet pisat za kakšno urco. Pišem že 30. stranuser posted image user posted image user posted image . Pa rečte če nisem pridna. Seveda je pridna tud moja sekica, ki čuva Izo pa Iza je tud pridna. Smo jo skopali in zdej spančka.user posted image

Lp- midva sva tud nesla Izo s seboj na poroko, res pa je, da sva šla že ob devetih domov, ker je bila glasba res preglasna za njena mlada ušeska in se je včasih kar zdrznilauser posted image .

tinaaja- pri nas imajo v eni štacunci take luštne tunike za 15 ali 18 eurov. Eno sem kupila za krst in mi je res všeč. Škoda, da si tako daleč doma, morda pa še bolje, grugače bi skupaj zapravljale in to ne bi blo glih dobro za najine računeuser posted image
pikca- upam, da ne bo Jernej imel reakcije. 600 g je pa sp. meja in ni nič kaj groznega, men je sicer pri takij gramčkih P že težila s flaško in dodatkom pa se nisem dalauser posted image , naslednji mesec je bilo pa ok. Kako je ta mesec bova videle v ponedeljek, ko bo dobila tudi prvo pikicouser posted image , men je že zdej grozno, ko bom mogla gledat kako jo pikajo. Jaz ne maram igel in tud težko gledam, ko katere druge pikajo, sploh pa mojo žabicouser posted image user posted image user posted image

Grem pisat, se mogoče javim še pozno zvečer, če ne bo sestra čepela na MSN-ju. Čepi vsak večer pozno v noč, če le jaz ne pišem. Jah, je v najbolj norih letihuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
4.7.2007 20:46:39   
amy26
Tudi mi gremo 21.7. na poroko, pa izgleda da bom morala Elo imeti zraven, ker je polno dojena, flaške pa glih ne mara, pa dvomim da bodo imeli kako sobo da bi bila tam kako urco.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!