skačica
|
hojla! Ja, pikca, kar v akcijo za tretjega. So mi tko lepe družince z več otročki kot 2. Pri nas bomo še videli kok jih bo, 2 sigurno, za tretjega se bomo pol odločali. LeIna- prinesi jih k meni. Jaz bi jih z veseljem zraven glodala, ko pišem diplomo Sem bila danes tud zelo pridna tako da sploh do RR nisem prišla, zdele grem pa spet pisat za kakšno urco. Pišem že 30. stran . Pa rečte če nisem pridna. Seveda je pridna tud moja sekica, ki čuva Izo pa Iza je tud pridna. Smo jo skopali in zdej spančka. Lp- midva sva tud nesla Izo s seboj na poroko, res pa je, da sva šla že ob devetih domov, ker je bila glasba res preglasna za njena mlada ušeska in se je včasih kar zdrznila . tinaaja- pri nas imajo v eni štacunci take luštne tunike za 15 ali 18 eurov. Eno sem kupila za krst in mi je res všeč. Škoda, da si tako daleč doma, morda pa še bolje, grugače bi skupaj zapravljale in to ne bi blo glih dobro za najine račune pikca- upam, da ne bo Jernej imel reakcije. 600 g je pa sp. meja in ni nič kaj groznega, men je sicer pri takij gramčkih P že težila s flaško in dodatkom pa se nisem dala , naslednji mesec je bilo pa ok. Kako je ta mesec bova videle v ponedeljek, ko bo dobila tudi prvo pikico , men je že zdej grozno, ko bom mogla gledat kako jo pikajo. Jaz ne maram igel in tud težko gledam, ko katere druge pikajo, sploh pa mojo žabico Grem pisat, se mogoče javim še pozno zvečer, če ne bo sestra čepela na MSN-ju. Čepi vsak večer pozno v noč, če le jaz ne pišem. Jah, je v najbolj norih letih
|