Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tako je zgledala naša noč
Matia zaspi ob 21h, mirno spi do 1-2h potem pa štala, kr naprej neko stokanje, jokanje...in to se zdej ponavlja že skoraj en teden!!! Nasvet prosim!!!
!!

- vse naj naj!
....
), zdej je pa končno zaspal pa ne vem kok časa bo. Sej veste - lohka pol ure, lohka 2 uri,... Pol mu moram pa še za jest dat pa previt. Tko da sem skor ziher, da naju pred 11:30 al pa 12 ne bo. Sej boste tok časa tam, a ne?
. Zjutraj sem se zbudila kot da bi me povozil tovornjak... Komaj čakam, da bo moj mal doma, da me razbremeni vsaj večnega nošenja od ene rože do druge
. Zej ga lahko prideve božat, oz. lasat in mu "pulit" dlako, vse tolerira. Če se mu pa ne da, pa pobegne
Drugič....
Upam, da ne boste spet tekla pred dežjem
kašen vreme, midva morva pa ven