|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.7.2007 16:02:02   
erna14
se javm za marca sm lahko varuskauser posted image

punce res hvala ste tok zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
3.7.2007 16:55:29   
skačica
erna, res upam, da se tole lepo razpleteuser posted image user posted image user posted image . Boš vidla, da bo najdu boljšo službo, verjamem in razumem te, da si slabe volje, jaz bi bila tud.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
3.7.2007 17:02:04   
Anonimen
zivjo,

mi smo imeli vceraj pregled in imamo idealne mere: 66 cm in 6600 g.
Pri nas je bilo takole: rojstvo 55 cm in 3890 g, prvi pregled pa: 62 cm in 5050 g.
Obenem so nas tudi cepili in Livija ima ze drugi dan vrocinouser posted image in neprestano joka.user posted image

Izpit je mislim, da uspel. Obcutek je kar dober, se pocakajmo rezultate.

A se kaj dobimo jutri ali pojutrisnjem v LJ? Bova poskusale tudi midve priti, da se spoznamo.

danes sem izvedela, da je ena moja koelgica med marcevkami za drugo leto. Ocitno so se imeli dobro user posted image

Toliko govorite o tej hrani in dietah... mene pa mika presna hrana. Sem bila presnojedka ene dva meseca preden sem zanosila, pred tem pa 60 dni na postu. Takrat sem izgubila 30 kg v teh 60h dneh.  Tak fin obcutek je bil, da komaj cakam, da grem po dojenju na se en post, ki pa verjetno ne bo tako dolg. Vedno bolj vneto pa rpemisljujem, da bi sla nazaj na presno hrano, sploh poleti, ko je dovolj sadja..melone najbolj gredo pri meni....

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5003
3.7.2007 18:55:19   
erna14
dan

takole mi smo se odlocili da ne gremo na morje stroske bomo stislni na minimum in moj dragi se je odlocu da gre delat izpit za C kategorijo,kr pomeni da bo sov vozit mini tovrnjak po sloveniji ali lj uglavnem ne v tujino.zdaj diham ze lazje.
nas tamal ce ga mam v narocju leze se sam dvigne in se usede kaj naj nardim jaz mu ne pustim ampak.....user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
3.7.2007 19:01:34   
K_a_t_i
Erna, user posted image  za morje, user posted image  za načrt in user posted image  za sedenje. Če se sam dvigne, bi ga jaz pustila. Kot si rekla - kaj naj! Saj če zmore sam, potem je po moji kmečki logiki pripravljen na to!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
3.7.2007 19:19:01   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

se javm za marca sm lahko varuskauser posted image

E vidiš, tu ti ne bo zmanjkalo delauser posted image   No šalo na stran. Boš videla, da bo tudi za vaju kmalu posijalo sonce. Tvoj je pa pravilno ravnal, saj bi verjetno ta pritisk, ki ga je imel v službi, kmalu negativno vplival tudi na vaju z Žigcem user posted image  
Glede sedenja, pa kot ti je že Kati rekla. Kar naredi sam, lahko user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
3.7.2007 19:49:31   
tinaaja
Erna, super, da sta naredila plan. user posted image Saj bosta skupaj resila zadevo, na morje pa bosta tud sla vsaj kaksen dan ali teden, Vazno je, da se podpirata, da se sedaj ne kregata in da skupaj delata za dobro cele druzine. Vse se zgodi z razlogom.

user posted image se iskala kaksno tuniko za poroko.. ce mi je cez boke in trebuh OK, mi cez joske ne pride ali obratno user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa vsaj dobila modrc za dojenje v sparu, sicer mi je mal tesen, a bo ze, vsaj na poroki bom morda lahko imela kaksno majcko s tankimi naramnicami, kar s temi modrci iz mullerja ni izvedljivo user posted image

Pikapola - super za dobro rast in gramcke user posted image presno pravis - jaz umrem user posted image user posted image user posted image testenine, riz, meso... uffff brez njih mi ziveti ni.

grem vecerjat user posted image danes je drugi dan brez necesa sladkega user posted image sem si kupila 88% cokolado, katero itak kaj dost vec kot koscek ne mors pojestuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
3.7.2007 20:03:54   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

A se kaj dobimo jutri ali pojutrisnjem v LJ? Bova poskusale tudi midve priti, da se spoznamo.

Dobimo se jutri ob 11h v CP v slaščičarni Pod vodo. Upam, da se vidimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
3.7.2007 20:17:15   
soncek78
NIKICA, SONČK MOJ, VSENAJNAJ NAJ BOLJŠE ZA TRI MINI SVEČKE! BODI TAK SRČEK ŠE NAPREJ. IMAVA TE NESKONČNO RADA.... TVOJA MAMI IN TATI.user posted image user posted image user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
3.7.2007 21:21:29   
tejčica
Sibil, meni Hiper ne odgovarja prav preveč, saj imam dobro uro hoje do tja. Kaj pa Kapitanija? Je klinc ko si brez avta. Še par dni pa bom spet vozna.

Razprodaje v I pa mislim da je Thaiss rekla da se začnejo v soboto.

Glede likanja, raje vsak dan pol urce kot pa en ceeeeel dan. Se kar navadiš. Ravno sedaj je šel moj cunje pobrat in grem likat.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
3.7.2007 21:27:21   
Anonimen
Erna, vse bo OK, sej ej še vedno bilo, ane...user posted image

Čestitke vsem za mini svečke.

No, mami Jasna se lahko pohvali, da je Jure že (no, bil je skrajni čas) bolj priden - beri: krčki niso več tako hudi, jih še ima, ampak je velikoooo bolje.user posted image user posted image user posted image Sedaj pa ne vem ali so pomagale kapsule ali to, da sem na hudi dieti in sicer brez jajc, min, kravjega mleka (kakšen sir, drugače pa bljaki sojino mleko), nič arašidov, lešnikov, orehov, morskih rib, sveže solate in zelenjave,... no, sej nekaj še jem, ampak človek ne verjame v kam vse vtaknejo jajca, kravje mleko in orehe ali lešnike.user posted image Celo čez dan spi, včasih tudi po dve uri skupaj - za nas neverjeten dosežek. Ponoči pa se še vedno zbuja, ponavadi 2-krat, kakšno noč pa raje ne povem...user posted image

hujšanje - eh, pri meni kljub hudi dieti kg ne gredo doluser posted image user posted image Ampak, imam nosečniških kg sam 1-2 kg viška, jih je pa dosti tistih že od prej. Ampak če sem jih nosila že prej dve leti na sebi, potem se mi jih tudi sedaj ne mudi dati dol.

Nočko.

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5011
3.7.2007 22:10:38   
thaiss
Evo,

Matia pančka, mama pa  hitro na čvek!!!
Dopoldan sva s Tejčico malček čvekale, Vid je bil ful priden, Matia pa je pokazal da zna bit tudi tečka user posted image

erna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sibil v Trstu začnejo znižanja v soboto user posted image user posted image user posted image  mi smo že v nizkem štartu, pa še dohodnino sva oba dobila nakazano...tko da shopping!!!
Za jutri mi odgovarja Kapetanija al pa plaža, ker pol šibava v ZD na FT.

Čestitke punce za 200tko user posted image  user posted image  user posted image  bravo mi user posted image  user posted image  user posted image

PikaPola upam da Liviji vročina padeuser posted image user posted image   mi imamo pa v ponedejek že 2.cepljenje

Jjasna super da je Jure bolje in so krčki mimo!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
3.7.2007 22:15:21   
Sibil_
tejčica-a se nismo zmenile, da te ena od nas pobere?No, saj če ne bo dežja ni problem, samo v kapitaniji sem jaz ponavadi noter, ker je noter igralnica.Bo šlo?No, meni je itak načeloma vseeno-zmenite se pa naj mi ena pošlje sms, prav?Ker danes ne bom več gledala sem, jutri pa tudi ne.Pa uro tudi napišite, ok?Da se znam organizirat pol...user posted image

Hujšarice-samo še ena pripomba.Hujšat ni pametno tudi zaradi toksinov, ki se pri hujšanju izločajo v mleko.Zdaj pa res konec s to temo (zame), itak vsak ve zase.user posted image

Mene pa pikajo komarji to je nekaj neverjetnega.Pa srbi ko hudič in en pik se mi je celo vnel-fuj je bolelo.No zdaj je že boljš, sam so danes trije novi-grrr.user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
3.7.2007 22:15:36   
amy26
jjasna, verjetno res pomaga dieta proti krčkomuser posted image user posted image user posted image a še vedno zavrača desno dojko?
Moja Ela jo je spet sprejelauser posted image sem tko vesela

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
3.7.2007 22:20:20   
Pikca
erna, user posted image za načrt, sej bosta rešila situacijouser posted image
jjasna, user posted image da so se krčki umirili
pikapola, user posted image za malo velikanko in za izpit, enouser posted image  da mali čimprej pade vročina

tinaaja, nič nisi napisala o tanovem vozičku - zdaj ste ga zihr že sprobali

uf, zdej sem se spomnila, da sem pozabla dat Živi pleničko za ponoč, sicer včeraj je bla suha... ne vem al čem ji zdaj jo dat, pa da se vsa tečna zbudi, ali tvegam preoblačenje jogijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
3.7.2007 22:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

jjasna, verjetno res pomaga dieta proti krčkomuser posted image user posted image user posted image a še vedno zavrača desno dojko?
Moja Ela jo je spet sprejelauser posted image sem tko vesela

Tudi Jure jo je spet sprejel... kaj pa vem... neko čudno obdobje...

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5016
3.7.2007 22:28:49   
thaiss
Encijan ZS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
3.7.2007 22:31:08   
amy26
ne vem al čem ji zdaj jo dat, pa da se vsa tečna zbudi, ali tvegam preoblačenje jogija

jaz je ne bi previjala na tvojem mestu, raje jogi če bo trebauser posted image  čeprav ni glih prijetno če smrdi
če bi Aleksa jaz zbudila med spanjem, ni šans da pol nazaj zaspi in drl bi se k sraka tako da na koncu bi ga morala dvigniti in moj user posted image bi moral z njim spati v dnevni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
3.7.2007 22:39:53   
Pikca
amy, maš prav, ne bom je budila, ne bi rada zdele dretja poslušala

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
3.7.2007 22:56:54   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

tejčica-a se nismo zmenile, da te ena od nas pobere?No, saj če ne bo dežja ni problem, samo v kapitaniji sem jaz ponavadi noter, ker je noter igralnica.Bo šlo?No, meni je itak načeloma vseeno-zmenite se pa naj mi ena pošlje sms, prav?Ker danes ne bom več gledala sem, jutri pa tudi ne.Pa uro tudi napišite, ok?Da se znam organizirat pol...user posted image

Tejčica če rabiš prevoz javi, mi2 bova štartala ob 8.30, da se sparkirava itd
Mislim da bo ok če smo noter, se bo Patrik malček zaigral!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
3.7.2007 22:58:02   
tejčica
Obalke, a jutri za deveto? Bom probala bit točna. Men je Kapitanija ok.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
3.7.2007 23:00:08   
tejčica
Thaiss, velja. Čeprav če bo fejst deževalo nam šla dol, ker se pol do pol enih ko me moj pobere nimam kam dat. Saj za dopoldan je še suho napovedano. Upam da so vremenarji zadeli, ker se mi še čveka.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
3.7.2007 23:06:04   
tejčica
Bom zdej poslala Sibil SMS. Upam da me jutri ne fenta zaradi pozne ure.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
3.7.2007 23:08:23   
thaiss
oki, smo na vezi zjutraj... v skrajni sili te tudi gor ruknem!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
4.7.2007 7:50:26   
tinaaja
Jutro user posted image user posted image

Midve sva pokonci, jaz na kavici, ziza pa je ze oddelala svoje :)

Mi je ze uspelo se razburit, ker imamo v petek en sodni narok in sem jaz cist nezadovoljna z odvetnikom, pa je mami hotla, da jaz z njim govorim. Pa sem mu ze vse povedala in se vedno iz njegovega govorjenja nobenemu ni nic jasno, kako misli v petek pristopit k zadevi. user posted image

Obalke uzivajte na kavici in cveku. Ljubljancanke tud.

pikca, kako je bilo z zivo, je zdrzala ali ste preoblacili?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!