|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.7.2007 10:26:02   
Ela80
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Mi namakamo nogice, se mi zdi malček prehladno morje za čofotanje. Mogoče proti koncu avgusta sprobamo F.obroč

ZS user posted image

Jaz bom Elo normalno kopala v morju, ker se mi zdi da je veliko bolj čist kot bazeni, ki so vsi nafilani s kemikalijami. Jaz sem fredov obroč že sprobala ta vikend na morju ampak zelo na hitro, ker se mi ni zdela še tok topla voda. Drugače je pa sedaj v BC v akciji in je za 4€ cenejši, jaz sem ga valda kupila 2 dni prej po polni ceni, za popi....kaj čem.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
3.7.2007 10:29:50   
Pikca
jst bi tud mela kako oblekco pa si ne morem odgovort, kako bi dojila v njej

to pa tud mene zanima, kakšno maš to oblekco, da se da dojit v njejuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
3.7.2007 10:38:31   
Pikca
Aja še glede bazenov sem pozabla napisat - na DIFu kjer imajo plavanje za dojenčke (v istem bazenu imajo tud telovadbo za nosečnice) je baje manj klorirana voda. menda da za dojenčkovo kožo ni tok problem (ne)čistoča kot pa klor. Morje je glede tega ok, ampak temperatura vode pa naj bi bila za dojenčke blizu 30 stopinj (to mi je rekla vaditeljica na DIFu).

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
   [Brisano sporočilo]
3.7.2007 10:45:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4979
   [Brisano sporočilo]
3.7.2007 10:47:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4980
3.7.2007 10:54:54   
erna14
kati-dela v kovinarstvu,tako da pomoje mu ne bo tezko najdit upam,sam k nikol ne ves na kaj bos naletu a bos dobil placo 15 al ne a ves to je tisto sranje

pikica-vrjem je full potrpezljiv in mirnih zivcev ni tak tip da bi brez veze popizdu rajs je tiho pa pozre k pa da bi se kregal sam dons pa tega ponizanja ni mogu  prenest da bi mu nekdo tok ozmerjov vse povrsti je reku da je presegel vse meje da enostavn ni mogu bit tih in to mu je naredu pred vsemi sodelavci in da mu je enostavn pocu film

HVALA VSEM ZA TOLAZILNE BESEDEuser posted image user posted image UPAM DA BO KMALU BOLJSE

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4981
3.7.2007 11:00:28   
K_a_t_i
Meaa, tlele bo ziher dost... http://findarticles.com/p/search?tb=art&qt=Eating+disorders+%2F+Social+aspects

če ne pa še mal poglej pod eating disorders, ti vrže c.f. ven

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.7.2007 11:01:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 4982
   [Brisano sporočilo]
3.7.2007 11:08:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4983
3.7.2007 11:16:25   
skačica
oh, erna, tud jaz upam, da se stvari uredijo in da si najde res boljšo službo, če so tu slabi odnosi. Ni lahko delat v taki organizaciji.

Kati- jaz sem si kupila oblekico v NY in je res luštna, športna na zadrgo, tako da bom z lahkoto dojilauser posted image , No, je pa cena gor pisala 29.90 eura pa je bila v resnici samo 19.90- sem bila prav vesela. Je pa bolj vojaško-sive barve, skratka kuluser posted image .

Jaz zdele nič ne pišem, ampak s tamalo pospravljava po omarah in celo stanovanje. Bova glih do kosila konc in pol bom pisala, ne gremo danes do poznega popoldneva nikamor, potem pa samo h kolegici na pijačko.
Imam enih majčk pa sem čisto pozabila nanje, da ne govorim da jih ima moj tud ogromno pol pa men očita, da mam preveč cotuser posted image user posted image

Kati- sej ti ne rabiš volje za hujšanje, ker ne rabiš hujšat. Si pa ja suhica, blagor ti.

Grem pucat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
3.7.2007 11:41:09   
Pikca
aha, če je na zadrgo oblekca, pa res super!
moj mi je za RD aprila kupu 2 luštni za na morje, ni pa pomislu na dojenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
3.7.2007 11:53:42   
Encijan
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Aja še glede bazenov sem pozabla napisat - na DIFu kjer imajo plavanje za dojenčke (v istem bazenu imajo tud telovadbo za nosečnice) je baje manj klorirana voda. menda da za dojenčkovo kožo ni tok problem (ne)čistoča kot pa klor. Morje je glede tega ok, ampak temperatura vode pa naj bi bila za dojenčke blizu 30 stopinj (to mi je rekla vaditeljica na DIFu).

Nam je tudi dermatolog isto povedal glede klora in ostalih kemikalij in nas opozoril, da je tudi z bazeni na morju enako, tako da za nas pride v poštev le morje, ki pa seveda ne bo dovolj toplo. No, jaz te cifre nisem nikjer zasledila, ampak kje in kdaj pa ima voda 30°C? Jap, bo treba bazenček aktivirat in na sončku greti vodo. No, bazenček pa še čakamo, sem enkrat ujela akcijo v BC - tako za bazenček kot za fredov obroč. Me prav zanima kako faco bo Špela naredila, ko ji bomo nogice malo zmočili. Seveda, če ji ne bo pasalo, tudi tega ne bomo počeli. Sem mislila, da bomo to naredili že junija, pa se je potem samo ati kopal, midve pa sva ostali na suhem...

O hujšanju pa tudi jaz samo razmišljam, zaenkrat ga imam v planu za po koncu dojenja ali pa vsaj proti koncu, ko bomo že uvedli precej GH, da ne bo kakih problemov, čeprav z Montijem jih po moje res ne bi smelo biti. Meni bolj leži ločevana dieta, čeprav sem se enkrat že odločila Montija naštudirat, pa potem ni bilo nič iz tega. Imam tudi jaz tisti scan, pa kupla sem si knjigo njegovih receptov, pa mi enostavno ni (še) potegnilo... Sem se pa jaz še celo nosečnost prehranjevala pretežno ločevalno (in prej že 3 leta), razen ko sem imela tiste napade lakote in želje po sladkem (zaradi česar sem se tudi precej zredila), zadnji mesec šele skušam uvajati več sadja in zelenjave, ker doslej kar nisem upala, pa vedno je bila kaka reakcija pri Špeli (ali pa se je meni tako zdelo), je pa skrajni čas, ker imam precej slabo krvno sliko in moram v začetku avgusta spet na kontrolo, ne smem dobit nobenih antibiotikov oz. sploh nobenih zdravil, še celo lekadola ne, ker bi se slika le še poslabšala. Upam, da je sedaj že boljše, ker vsak dan pojem tudi nekaj presnega, skoraj 3 mesece nisem upala res ničesar...

Encijan

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
3.7.2007 11:55:34   
sezam
Pikca, Anja - Hvala za vajina mnenja user posted image . Jaz tudi mislim, da še ni pripravljena, samo so vsi "pametni" okoli - moj, tašča,.. in res nisem več vedla kaj naj. Pa enkrat ji bo pa tudi "kapnlo", da je dost pleničke user posted image  Običajno jo dam na kahlico ali po novem na školjko (smo kupili nastavek) in se skoraj vedno polula, tako da ve za kaj to služi. Samo ni še dojela, da bi sama rekla, da gre lulat. Je pa zadnje dni večkrat povedala, da SE JE polulala. Bo že.

slinjenje - tudi mi se slinimo 100 na uro user posted image

skačica - jaz sem v Pikapolonici kupila tak slinček , da se zada j zapne, samo nisem zadovolnja. Narejen je z otročke, ki imajo "velik" vrat. Pri nas je tako dosti na ohlapno in slina ali bruhec tam uide na body, majčko. Tako, da mi kaj dosti ne pomagajo user posted image  Ko jih boš kupovala, bodi na to pozorna. Če so na ježka je verjetno bolje user posted image

blanči - jaz nekaj vlagam user posted image  Letos sem vložila že češnje. Bom pa še marelice in pa hruške. Od zelenjave vlagam rdečo peso in kumarice. Sem pa že vlagala stročji fižol z zelenjavo, samo ga sedaj noben ne je, samo zase ga pa ne bom.

materino znamenje - to se pojavi kasneje. Saj pri naši Ani je bilo tako. Na začetku ni imela nobenga, sedaj pa so user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
3.7.2007 12:09:39   
bibi
Lepo pozdravljene! Po dolgem času se vam malce javljam! V nedeljo smo bili stari 4 mesece!user posted image Veliki smo že 70 cm in pa 8.30 kg težki! Krči so ponehali, je prav priden posal tale moj fantič. Res pa je da se je razvadfil z nošenjem (ne smem biti nič pri miru) to pa zarad tega, ko je imel krče mu je najbolj pomagalo nošenje! Včeraj sem prvič zribala jabolko, korenček in banano in sem vse skupaj precedila in mu dala po žlički za probat in se mu je kr dopadlo.

Poslušite,kaj naj naredim, da bi prej zaspal. Zjutraj je okoli polsedme ure, potem pa na 4 ure papam in mi točno do 22 ure zlaufa in takrat zaspi. Jaz bi pa rada, da bi že zaspal ob 21 uri. Na koliko ur jih pa ve hranite?

Lp morm šibat, ker se je zbudil.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
3.7.2007 12:38:41   
bojana1
Ne morem se upret,da še ne bi k vam pokukalauser posted image
Skačica-sem zasledila,da si iz Velenja,js tudiuser posted image
Materino znamenje-Luka ima znamenje zadaj na vratu,ne vem če je materino,mojuser posted image  pravi da je kraljevo.So mi pa rekli,da bo izginilo.
Hujšanje-ste zelo pridne user posted image ,joj js sploh ne poštudiram da bi manj jedla,pa imam 7kg viškauser posted image ,se tolažim:DEVET mesecev gor,devet doluser posted image
Erna-nč se ne sekiraj,pri nas v Sloveniji imajo moški dosti boljše možnosti zaposlitve.Tvoj user posted image  ima čisto prav da je dal na 1.mesto družino,js bi mu skuhala večerjouser posted image .
Punce kr tako naprej,rada vas berem!

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
3.7.2007 13:06:04   
skačica
evo,vse se šajna, jaz pa grem kar takoj pisat diplomo, Iza spi.

bojana 1 potem se pa dobiva kdaj na kavici pa še kakšna Velenjčanka.

bibi- meni je všeč, da gre Iza bolj pozno spat, tam nekje 21.30-22-ih ker potem dlje spi, zato vsak dan molimuser posted image , da je ne zmanjka ob sedmih ali osmih. Meni tako paše, sploh zdele poleti, ko smo kar dolgo zunaj.

sezam- ja, nekaj takega, ampak bi raje da se zapnejo na gumbek, ker mojega nečakeca so tisti ježki ful spraskali po vratu, res pa je da je bil slinček bolj na knap, ker je pravi debelušček. Če pa ne bom drugih našla bom pa tud jaz na ježke vzela in pač bol pazila.

Grem pisat.....

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
3.7.2007 13:07:44   
amy26
bojana1, ti se kar večkrat oglasiuser posted image , pa povej nam mal več o svojem fantiču.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
3.7.2007 13:08:45   
Pikca
kje in kdaj pa ima voda 30°C?

v kakšni plitviniuser posted image , no saj verjetno je ok če je vsaj enih 27. Saj otrok tudi sam pokaže, če je prehladno, Živa se še pri 9 mesecih ni hotla kopat v hladnem morju

sezam, pravijo, da mičken otrok sploh ne čuti, kdaj ga tišči lulat - je pa različno, kdaj začnejo čutit oz. prepoznat ta občutek, eni prej, drugi kasnej.

slinjenje - tudi naš je pravi slinko, dosti več se slini kot se je Živa. s slinčki na zapenjanje imam pa enake izkušnje kot Sezam... tudi tisti na ježke so eni ful široki.

sem se pa zdele ful najedla makaronov z bolognese omako in stročji fižol zraven, njami. nič po montinjakovouser posted image . No ja, vsaj makaroni so bli polnozrnatiuser posted image  - so mi ful dobri te polnozrnati svedrčki od Barille.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
3.7.2007 13:24:26   
A-N-J-A
pikca jaz tud kuham bolonjeze,pa makarončki bodo tud,pa ne boš verjela,tud stročji fižol bouser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
3.7.2007 13:26:46   
bojana1
Skačica-veljauser posted image
amy-Luka se je rodil na isti dan kot vaša punčka Ela 23.3.2007.Je najin prvi otrok in čisto podoben atijuuser posted image .
Hvala Bogu,da je zdrav in lepo raste.Se pa tudi slini kot polžekuser posted image  in kar napraj menjavam bodije,ker slinčkov ne mara.
Veliko čeblja in se smeji,ter tudi vpije če mu kaj ne paše.
Kravic ne pase rad,ter tudi pri kopanju imamo problemeuser posted image .
Joj bi lahko cel dan pisala pa nimam časa
Grem Luka nahranit pa se še javim kaj.
Lep dan

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
3.7.2007 13:34:15   
tejčica
Jap, tejčica je že dobre volje.user posted image  Me je v dobro voljo spravil moj ker bo popoldan frej in gremo skupaj po špežo, v DM in še malo naokrog. Pa še na kofetku s Thaiss in njenim malim klepetavčkom sem bila, tako da dan se razvija zelo dobro.user posted image  Ko sem prišla domov in odvila Vida da si malo ritko prelufta, pa vidim da je bil pokakan skor do sred hrbta! Jest pa sploh nič vohala. Ma sem mati.user posted image  Mali se je napapal in sedaj pančka.

Erna, user posted image , vse se bo uredilo, boš videla. Je pa res grozljivo, kaj si nekateri šefi privoščijo.

Sibil, jutri definitivno nekje v senčki.

Lejci, ima pa Ines kar naporen tempo zate. Boš videla da se bo uneslo in držim pesti da se kmalu konkretno naspiš.
Pikca, user posted image  za prespano noč.

Sem vidla da se cunje v tem času ko me ni bilo doma niso same obesle, tako da jim moram it pomagat, preden se osmradjo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
3.7.2007 13:50:15   
amy26
amy-Luka se je rodil na isti dan kot vaša punčka Ela 23.3.2007.

bojana1, bomo dal še Lukija na naš marčevski seznam

tejčica, ja družba prav prija, tudi meni sploh pa družba male Ele, ko se nasmejčka me spravi takoj v dobro voljo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
3.7.2007 13:51:33   
amy26
grem še jaz kaj pospraviti, ker je kot da bi bomba padla, pa mal prej se je uscalo tako da sem morala perilo dati notri

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
3.7.2007 14:10:18   
erna14
bojana1:mislm da bova lahko en drugmu zdaj kuhala vecerjouser posted image

mislm me kar glava boli bols bi blo ce bi danasnji dan prespala kr tako sam preskocila bi ga,pomoje k mi bo zmankal dnarja za najemnino bomo sli kar v sotor pa za savouser posted image .ma bo ze nekako kar je je nimam kaj sam k pa vidm tiste renojeve gare na parkiriscu dobim pa kr mrzlico k da bi avto vedu kdaj moj regres dobiuser posted image

meaa:jaz sm tud brezposlna upam da dobim marca kak siht,sam mene ubistvu se vedno caka tam sluzba ce bom hotla nazaj sam dvomim sam ce ne bo druzga bom tud to mogla nardit

dieta:vazna je hrana juser posted image  kile,vsi smo lepi ni vazn kaksni mo majhni,veliki,suhi,debeli razen ce se ne pocutis dobr v svojem telesu,takrat naredi kot sam mislis da je prav

morje:pr nas bomo plavali v banji,ker bom pomoje morje odpovedala

KOK SM JAZ DONS PESIMISTICNA

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
3.7.2007 14:25:07   
Anonimen
erna user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4999
3.7.2007 15:58:14   
Sibil_
Erna saj bo-nekako bo že dobil službo, ni za se bat.Tudi jaz sem drugače brezposelna, pa sploh ne vem kaj bo marca, ker nam že sedaj finančno gre bolj tko tko, glih da gre.No saj manjka nam ne nič, samo na stran 'pa tudi nič ne damo...user posted image

Obalke-še kar ne vem kje se dobimo?A bi kar Hiperja rekle-pa da jaz lepo še malo nakupim pa to?Pa seveda da se Patrik igra v igralnici?Aja-pa klima je tam...Al kje drugje, samo kje bi vi?user posted image

Jaz sem pa do maloprej likala-fuj.Joj kako mi to ne sede-Tejčica dobra si, da likaš vsak dan, ma je ni variante pri meni.Pa seveda še obešala pa zlagala perilo pa dala prat pa-ahhh tega perila nkol konc.user posted image

Kaj katera ve za ziher, če so že v Italiji in Avstriji razprodaje?Jaz nimam pojma, pa ne bi hodila zastonj....

Pikca-sem naročila pri podjetju Family&More na Ebayu.So res ok, ni bilo nobenih težav.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!