Encijan
|
Punce drage, jaz vas ne uspem dohajat, sem ostala tam nekje pri 150. strani, pa potem obupala, zato naprej vsem , ker bom čisto mim udarila. Špela pridno raste, je že skoraj podvojila odpustno težo iz porodnišnice, pri enih 63 cm ima skoraj 6kg, jo še polno dojim, čeprav smo imeli na začetku precej problemov. No, še zdaj se dojiva po 10 in večkrat na dan, ampak drugače ne gre... Ponoči spimo 6 ur v kosu, potem pa štukamo, seveda vmes papamo, ampak vse delamo v temi in se nič več ne previjamo, tako da ati sploh ne ve več, da se ponoči kaj dogaja... Se pa zadnji teden vrtoglavo spreminja, po cele ure žvrgoli, sploh če se ji kdo oglaša nazaj, pa igrače lepo prijema, pa kotaliti se poskuša, danes pa je celo pravič pasla kravice z res dvignjeno glavico. Pa kar naprej se smeji, joče res malo, zvečer, ali pa če je res lačna, ali pa ko ji kaj ne rata pri igračah in jo potem prepričujem, da so igračke za igrat, ne za jokat... Skratka, pestro! Jap, pa tudi vozičkamo se na veliko, zadnje čase prav uživa, je postala prava radovednica, včasih jo spečo nesem v voziček pa potem noče zaspat med sprehodom, ker hoče vsa drevesa videt in mi potem zaspi na rokah na poti po stopnicah, ko se vračava domov. Vse bolj uživam v materinstvu. Krst bomo imeli na začetku avgusta, pa tudi jaz nimam pojma, kaj ji obleči. Upam, da bom uspela spet priti na čisto z vašimi čveki in prečekirati slikce - enkrat... Jutri se za par dni odpravljamo na obalo - a se obalke kaj dobite ta teden? Če mi ne uspe priti v Lj, bi pa morda vsaj vas lahko spoznala? Midve bova v Piranu od srede do sobote. Vas prečekiram še jutri dopodnemed pakiranjem... Imejte se lepo in čuvajte svoje otročke... Encijan
|