Barči78
|
Tejčica - tudi sama sem že nekaj časa nazaj pobrala Neji skoraj vse igrače, pustila sem ji jih res malo, pa ti povem, da jih imam še danes na omari v spalnici, celo taveliko Milerjevo vrečo, pa me se sploh ne spomni nanje. Vsaj hodimo lahko po dnevni. Res je hitro preveč igrač. meaa - sem bila velikokrat na pediatrični kliniki, pa vem kako zgleda, naravnost grozno, sam to, da te pa domov pošljejo hudo krst - a je lahko samo en boter? marela - v Šparu imejo znižano Hauckovo za malo manj kot 50 EUR, men je čist dobra, ker bi jo vzela samo za na morje, da ne zasede ta velik Hauckov pol prtljažnika, pa še mogoče se bo Neja kdaj hotla peljat notri, drugače imam pa namen Žana skoz imet v tavelkmu vozu, ker v tem vozičku otrok res lepo sedi. Tinaaja - hvala za sliko fasade, zdej mi pa še prosim povej, kje je Beverly Hills v Domžalah, ker bi šla pogledat te lepe hiške, pa nič ne poznam tam. A je že katera vidla kje vijolično hiško? Čestitke današnjim slavljencem malecka_mateja - sigurna sem, da tvoj očka spremlja tvojo Tjašo, in od nekje pazi nanjo, da bo zrasla v čudovito damo. Verjamem, pa da ti je hudo, sploh pa sedaj, ko razmišljaš, kako bi jo imel rad, verjemi, da jo ima. spanje Žana - od 20.30 - 6.30, se kar spočijem, trenutno pa oba spita, mami pa gara. ne no - pada dež, grem voziček pospravit.