|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.7.2007 23:59:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Marčevke 2007
2.7.2007 0:04:36   
tejčica
Mi smo pa imeli danes zvečer norišnico kot še nikoli. Sem Tajo sigurno eno uro prosila da pospravi igrače preden gre spat, pa gospodična ni želela. Ene 10x sem ji rekla da če jih bom jaz morala pospravit jih bom vrgla v smeti. In mala, navajena da vedno popustim, me sploh ni jemala resno. Pol pa moj vzame ta velko vrečo za smeti in začne vse notri metat. Kakšen napad histerije je bil to. Se je drla več kot 15 min kot da bi jo iz kože dajal pa ne vem kaj še vse. Mislim da jo je cela ulica poslušala in si raje ne predstavljam kaj so si mislili. Se mi je pa tako smilila...user posted image  Tudi jaz sem bila na robu solz ko sem jo poslušala in sem se komaj zadrževala, da nisme šla k njej in ji vrnila vse igrače. Ampak kaj bi s tem dosegla? Samo to, da bi mala dobila potrditev da lahko dela kar hoče. Res naju je pripeljala tako daleč da druge ni več bilo, ker sploh nič več ne uboga. Odkar imamo Vida ful odgovarja in dela čisto kontra kot naj bi. Igrač nisva vrgla stran, ampak vrečo pospravila v klet. Mogoče jih enkrat dobi nazaj.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
2.7.2007 0:09:16   
tejčica
Meaa, vi ste pa zaspanci in pol!user posted image  Kar izkoristi, kadar ti mali dovoli tako poležavanje. Jutri pa v bolnici dobro opravite.user posted image user posted image user posted image  Močno močno držim pesti, da bo vse ok in bo Lan rešen vseh teh pregledov. Pa eno user posted image  za pogumno mamico. 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
2.7.2007 0:14:19   
Sibil_
Tejčica-bravo za sredo!V sili te lahko jaz pridem iskat zjutraj, če bo slabo vreme, pa se peljemo magari v Hiperja, kaj pravite?Tam je namreč nasproti Santane igralnica, hehe...user posted image

Drugače pa poznam ta histerični jok ja-ma ne smeš cedit.Sicer bi pa jaz dejansko vrgla kaj v smeti, ampak bi metala eno po eno-da si vmes premsili, ko vidi da grejo res v kanto...pa seveda da ne vržeš vseh igrač stran.
Je pa kar napor za prvega otroka sprejet drugega-psiha jih res kar sesuje.Ampak-moramo bit močne, ne?user posted image

LP, zdej pa res lahko noč...user posted image
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 0:14:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4880
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 1:00:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4881
2.7.2007 1:00:52   
Anonimen
Zivjo,

octino so dopusti naredili svoje, da sem lahko prisla skoz vse pisanje. user posted image

Se moram pohvalit, da se je Livja vceraj zacela dvigovat v sedec polozaj. Mami in ati pa seveda ful ponosna user posted image user posted image user posted image
Jutri imamo mi sele drugo posvetovalnico. Spet bomo sli v ordinacijo kakat. user posted image Prvic, ko sva bile pri pediatru, je zacela kakat tocno tkarat, ko sva vstopili v pediatru v ordinacijo in nehala takrat, ko smo izstopili. Vmes je grmelo, pediater se je pa hudomusno nasmihal in govoril 'Ja, tudi to mora biti'.user posted image

Pri nas o dopust se ni niti duha in sluha... jutri pa imamo se pripravo na krst za nedeljo ter mami ima en izpit. Sibam se ucit, pa drzite pesti jutri popoldan zame user posted image
Papa,
Pikapola34

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4882
2.7.2007 5:34:59   
Anonimen
a nobena ne dezura razen mene?? ce je aktera ji posiljam user posted image . Sem jo skuhala zase eno veliko salco, pa ne upam prevec popit, ker rabim dopoldan se malo casa, da se ucim, ampak se ne bom mogla, ce bo Livija pokonci user posted image

se vedno se ucim in vmes pedenam perilo.. umazano v pralni stroj, iz parlanega v susilnega in iz susilnega v omaro.... ress super, da imamo susilni stroj, sploh ker imamo vsak vecer rundo plenick...

Zanima me, a se kera uporablja bombazne plenice? Mi smo v soboto dali gor planice za enkratno in takoj (po prvem menjanju, cez 3 ure) se ji je vnela ritka user posted image .. tako, da smo nazaj na bombaznih in vsakovecernem pranju.user posted image

pridem cez kaksno uro se malo naokoli... upam, da ta pridne ze vstanete user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4883
2.7.2007 8:05:42   
tinaaja
rana ura, zlata ura... spet user posted image

ekola, za dobro jutro berem montignaca.. to + 2x sprehod na dan pa ze mora nek rezultat prinest.. ne morem verjet, da imam 3m po porodu se vedno +7,5kg user posted image user posted image user posted image pa da ne gredo nikamor. pa vaje za misice bo treba delat..
aja meaa- to sem ti hotla zanc rect, hujsanje na tak drasticen nacin je zelo slabo.. ce ukines telesu dotok energije (beri tok zmanjsas vnos hrane), telo odreagira tako, ta varcuje z mascobami v telesu, ker je zaznalo drasticno primanjkovanje. in ko zacnes normalno jest, zacne pospeseno kopicit mascobe - in od tu jo-jo efekt. zato je treba imet 5 majhnih obrokov na dan, ki so po prehrambeni vrednosti pravilno izbrani.
pikapola - drzim pesti user posted image

Tinaaja - a se spomniš, ko si nevemkoliko strani nazaj prilepla slikico od enih "predalčkov" za na voziček? Kje si jih našla?
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

jaz iscem to...

no tko, sibava cez kaksno uro na sprehod.. se 4 dni do mini dopusta user posted image

anja
- kam pa gres za uz kolkov v zd? da ne bom v pon ko zmesana kura okol lutalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
2.7.2007 8:08:21   
tinaaja

Vse najboljse
TeDyBear in Jurij ter LeIni in Taiju user posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

[/quote]

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
2.7.2007 8:22:17   
tejčica
Jutro!user posted image

Najprej čestitke današnjim slavljencem, Juriju (TeDyBear) za 4 mesece in Taiu (LeINA) za 3 mesece!user posted image

Danes mi pa malo manjka spanca. Mi sploh ne uspe it spat pred polnočjo, pa še Vid se je za hranjenje zbudil že malo čez 5. Mali je po flaši sladko zaninal nazaj, jaz pa nimam te sreče, saj je bila že ura za Tajo zbudit. Bom popoldan spet kot mesečnik.

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Je pa kar napor za prvega otroka sprejet drugega-psiha jih res kar sesuje.Ampak-moramo bit močne, ne?user posted image

Jaz sem na začetku mislila da je Taja prihod Vida sprejela brez kakšnih posebnih neželenih reakcij, vsaj tako je kazalo. Počasi pa se je potem začela kazat ta neubogljivost in pa iskanje pozornosti (pod nujno) ko kaj delam z Vidom (hranjenje, previjanje). Bolje tako, kot pa da Vida ne bi sprejela oz. bi njemu želela kaj slabega. Tako ga pa hoče ves čas cartat in vsakemu razlaga da ima bratca in kaj vse že mali zna. Njeno trmo bomo pa že, vsaj malo, počasi ukrotil.

PikaPola34, hvala za kavico.user posted image  Dobro opravite v posvetovalnici in pa srečno na izpitu!user posted image  Držim pesti.

Tinaaja, nas je kar večina v borbi s temi user posted image  kilogrami.  Jaz sem prvič mislila da bodo izginili kar sami od sebe in se mi je to pošteno maščevalo, jih "nosim" še sedaj.user posted image Do konca porodniške jih bomo vse izgubile!

Upam da se Vid kmalu zbudi da šibneva na sprehod preden bo zunaj user posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
2.7.2007 8:32:13   
erna14
thaissuser posted image user posted image

meaa:drzim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok,glede plenic mi mamo ze 4 tako da poizkusi ce bo kaka druga hotla hvala vseen,za izpuscaje ji pa rito namaz z praskopasto kupis v lekarni je full dobra
punce kako ves ce ma otrok drisko glede na to da imajo tekoce blato normalno mislm kaki so znaki a veckrat kaka ali kaj?men je full sumljivo k nas tamal je prej kakal na vsake 3-5 dni zdaj od petka pa kar 2 krat na dan sam se mi zdi normaln o blato razn mogoce ma tistih sesirjenih belih kosckov mal vec umes kot pa takrat k kaka na 3-5 dni?a se vam ta preobrat glede prebave zdi kaj cudn je pa res da sm zdele jedla kr take stvari ki sem se jim do sedaj izgibala(solata,paradiznik,razno meso...)

aja pa dobro jutro

kati:mi smo bli tud vceri v tivoliju ampak dopovdne k je blo vroce za crknt

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
2.7.2007 8:35:05   
erna14
tinaaja;no tok velik te pa spet ni skup da bi se mogla tok sekirat,sej bo pocasi kaj pravjo 9 mescov gor in 9 dol mas se 5 mescov foreuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
2.7.2007 8:39:38   
tinaaja
erna, a mu das vec caja- lahko mu to pospesi prebavo.. brina zadnje case cisto tekoce kaka, brez unih sesirjenih kosckov.. Pa se ne mislim sekirat. vcasih je taka sraca kot pred cepljenjem (s koscki,..), drugic tekoce,.. Kaka pa zdaj 1x na dan in to zvecer. driska je, ko kaka vsaj ene 5x na dan cisto tekoce.. mislim, da ni panike. tko kot na enrkat nehajo kakat veckrat na dan, tko lahko imajo obdobje, ko spet vec kakajo, bi rekla. saj je pri nas enako.
ja, se 5 mesecev.. user posted image ce bo slo s tako brzino kot zadnje 3 mesece, bom imela cez 5 mesecev samo se 7 kg za dol dat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bemu.. evo, zajtrk: polnozrnat kruh + sir..

aja, jaz sem pa startala pri brini z AD3 kapljicami. Do sedaj smo imeli D3.. vceraj po 1 kapljici ni bilo nic stranskih ucinkov, danes je dobila 2..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
2.7.2007 8:40:44   
tinaaja
aja, meaa - upam, da bo vse OK v bolnici, res sta boga, da sta redna gosta na pediatriji..  dobro opravita in dobre rezultate vama zelim!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
2.7.2007 9:21:44   
A-N-J-A
meaa-držim pesti za Lanauser posted image user posted image user posted image
tinaaja-greš na glavni vhod v dvigalo-1.nad,potem desno,no saj pol so pa že listki napopani(UZ),da ne moreš zgrešituser posted image
driska-dojen otrok ima drisko,če kaka več kot 12x na dan in blato ima drugačen vonj(kakšen ne vemuser posted image )
kg-bom rajši kar tiho,najhujše je pa to da nimam nikakršne voljeuser posted image
ljubosumje starejših-našo spet mal meče,bi se skos pri men crkljala in to ravno takrat ko Bora dojim
frizura-naš ima tud tako svetsko da jo sploh opisat ne moremuser posted image
mafini-ste me tok zrajcale da sem jih že dvakrat spekla-dvojno čokoladneuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
2.7.2007 9:34:01   
Gio
dobro jutro

čestitke vsem, ki danes praznujete!!! user posted image user posted image

jaz pa žalostno razglašam, da smo včeraj ponoči pokopali dojenje. user posted image Kot bi odrezal je mleka samo še za vzorec, mali pa se ne da tega pocuzat ven. Tako da je včeraj ponoči dobila flaško. user posted image In od sedaj naprej bo treba ponoči štimat mlekca. Sem vedela da bo prišu ta dan, samo ne še tako kmalu. Joooooooooooj. Meni pa je tako fajn dojit. Bo pa pri drugem bolje user posted image

lep dan

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
2.7.2007 9:42:45   
A-N-J-A
Gio kako pa veš da je mleka samo za vzorec?

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
2.7.2007 9:52:08   
malecka_mateja
dobro jutro!

evo včeraj sploh ni bilo časa za RR!
hvla avsem za čestitke moji pikici!
in seveda čestitke današnjim slavljencem!user posted image user posted image

mi smo celi dan lutalli zvečer pa smao padli v pojstlo!danes pa bo kar isto kker atek dela zjutraj!tako da bomo spet na sončku!
sma včeraj ob dravi gledala skuterje na vodi in naju je kar fajn sonček primo!mala pa je uživala v senčki!user posted image

no gre ker me že mala kliče!

meaa tudi jaz držim petsi da bo vse ok!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
2.7.2007 10:30:45   
Gio
A-N-J-A.....prej sem slišala, kako mala požira ko je priteklo mleko. Sedaj požira kakšno minuto in se začne jezit. Pa tudi ko iztisnem iz bradavice priteče par kapljic in ne več curek. Tako da mala ko vidi jošk, se kar stran obrne, ker že mve da je prazen user posted image . Zakaj te zanima?

Malo me skrbi, ker ni velik jedec in tudi po flaški poje zelo malo. Najprej poje 70ml in ima pavzo, potem pa ponavadi preden zaspi zahteva še malo in sicer od 40-60 ml. Ne vem če je dobro da takole pojeda, ampak drugače ne gre. Včasih se zgodi, da poje v enem šusu 100ml, vendar redko. Ima katera podobne probleme???

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
2.7.2007 10:47:04   
amy26
Gio, glede hranjenja sem imela podobne težave pri Aleksu, najprej pojedel nekaj in pol pred spanjem je spet dobil pa še to z uporom, ni bil glih jedec.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
2.7.2007 10:48:02   
A-N-J-A
Gio-saj  nočem bit pametna,samo jaz nebi kar nehala,sploh  ker praviš,da bi rada dojila.Mleka ne more kar zmankat,če polno dojiš.Čim večkrat jo pristavi,pij ogromno tekočine,pa je nemogoče da zmanka mlekauser posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
2.7.2007 10:53:37   
A-N-J-A
Aja pa še to-tudi moja Ela ni bila jedec in še zdaj ni,pa sva se dojili 16m pa še bi se če ne bi bila nosečauser posted image .Je pa res da ji nisem nikoli ponudila dodatka tko da ni imela ravno velike izbireuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
2.7.2007 10:55:17   
Gio
A-N-J-A....saj vem...samo se dojimo samo na četrt, ostalo dodajamo. Že za ta četrt sem se pošteno namučila user posted image . Ko sva prišli iz porodnišnice sem skoraj samo dojila, vendar sem morala dodajati, ker so ji že sestre dodajale. In ko enkrat začneš dodajati začne mleka zmanjkovati in pri meni ga je pač vedno manj. Sem pa probala vse mogoče in prebrala goro nasvetov...tako pač je.  Itak pa da jo mislim še pristavljat, če bo hotla kej pozizat, drugače pa se bova vsaj cartale. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
2.7.2007 10:56:22   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Gio-saj  nočem bit pametna,samo jaz nebi kar nehala,sploh  ker praviš,da bi rada dojila.Mleka ne more kar zmankat,če polno dojiš.Čim večkrat jo pristavi,pij ogromno tekočine,pa je nemogoče da zmanka mlekauser posted image

se podpisem, da ne nehaj pristavljat. morda je samo kriza in bos spet lahko dojila. bos pac mal vec dodatka dala, ampak pristavljati jaz ne bi nehala. kokrat men brina noce leve joske - a jo znova in znova fase user posted image   ce bi rada dojila, nadaljuj, pa tud ce dobi samo 100ml tvojega mleka al pa 10ml. dojenje ni samo prehranjevanje user posted image

midva sva s sprehoda, sla v stacuno po mal montinjakove hrane user posted image in seveda je za zakljucek sprehoda brina odpela arijo user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!