|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.7.2007 12:07:28   
skačica
evo, vmes kukam sem gor. To bo kvaliteta od diplomskeuser posted image user posted image .

Tinaaja, dons pa ti mene menjaš pri pucanju, jaz sem prejšnjo nedeljo, ne predprejšnjo glancala, danes ne bo nič, ker sem včeraj na hitro v kote zmetala.user posted image Pa saj vsake 3 dni pospravim in imamo čist ok.

Žabika- bi mi pasal mufini, pošlji po hitri pošti.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
1.7.2007 12:28:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Aja, sem pozabila vprašat! A se dobimo danes, ker sem spekla muffine (hvala Kati!!!)? Ne, a ne, ker je nedelja. No potem bomo pa sami vse pojedli! user posted image

user posted image user posted image user posted image  važička. Jaz jih imam tud, take s čokolado in bananami user posted image user posted image user posted image

tejčica - lepa sončka imaš user posted image user posted image  

skačica - ti ti ti Kar dipolomsko pisat, nič kukat user posted image user posted image

Pri nas je pa danes bila super noč. Končno spet ena. Žiga je zaspal ob 21.30 in se prvič zbudil ob 6.30, pojedel in sva se preoblekla, ter nazaj zaspal do 10h user posted image user posted image user posted image  Tudi Ana je spala do 9h, tako da smo malo nadoknadili za nazaj user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
1.7.2007 13:19:58   
Lejci
Živjo,

Madona ste tuki klepetulje, js vam sploh ne sledim več....

Pri nas se je pa s spanjem pokvarilo po cepljenju. Je že tko lepo spala od 8-4 zjutraj, zdaj se pa zbudi ob 1, ob 4 in potem ob 7. Groza. Včasih še prej, sem totalno zmučena od nje.

Cepljenje smo kar ok prestali, po moje tut vedla ni, da so jo cepili user posted image . je pa ponoči dobila vročino 38,5 in bila na meji cel naslednji dan. Pa kolke smo tut končno uspeli poslikat, hvala bogu so ok.

Luna jo je pa tok trkala danes ponoči - ob 4 ni več hotla zaspat!!! Jo nesem v postelco, ona pa se začne pogovarjat in telovadit. Komaj jo uspavama nazaj, jo položim zraven sebe na trebuščka, ona pa začne gledat okoli kot čuk in ko vidi očija, bi z njim klepetala. Tako da sem jo komaj do 5 na svojem trebuhu uspavala in sve tko do 7 spale.

Pa tut drugač niti pod razno ne spi. Podnevi ene 2x po maksimalno pol urce... bi se pa non stop nosila v kengurujčku, od ene rože do druge in jih trgala... pa mal do psa (ta že beži pred njo, hehehe) in tko naprej... mene prav pošteno boli hrbet. Cele dneve zahteva 100% pozornost. Pa še večino časa sem sama user posted image

Mi smo probali dvignit voziček za 1 stopnjo, pa je še mal mejhna in ji dam zvito pleničko med nogice, da ne leze dol. Ampak ponavadi se vozi tako samo kakšne pol urce.

DM pleničke 4-9 pa uporabljamo mi, zaenkrat so nam še ful prav in verjetno bojo za nekaj časa!!!

No evo, že kliče...

LP

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
1.7.2007 15:33:32   
tejčica
Obalke, mene v sredo ne bo, sem brez avta.user posted image  Moj ima stolčenega in ima mojega da gre lahko v službo, tako da nisem vozna. Če bo vse po sreči bo v sredo popoldan dobil že drugega.

Gio, lahko tudi da se pojavi vročina zaradi izčrpanosti. Je bila pa tudi moja osebna zdravnica dolgo časa kar pediatrinja. Šele pri 25-ih letih sem zaradi selitve izbrala drugega zdravnika.
Žabika, vi ste pa pohajači brez konkurence. user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
1.7.2007 15:48:23   
Sibil_
Tejčica-a res ne gre al kaj?Škoda-pa tko bi pasal en kofe v družbi.Verjetno bom prišla kar s Patrikom-tako da dskubin, javi seee....rabim Draža za kompanijo, hehe.user posted image

Sem bila včeraj v Hoferju in sem kupila tiste kornete z okusom Rum-Vanilija-mmmmmm, kako je to fino.Res res dobri, priporočam.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
1.7.2007 16:29:41   
tejčica
Sibil, ne draži!user posted image Sem na dieti!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
1.7.2007 17:43:02   
soncek78
Hello čvekice!

Hvala vsem za vse pikapolonice in lepe želje. Zdaj smo že v redu. Lepo se smehljamo in papamo.

Pikca - Ja doktor ravi, da je možno... lahko pa sploh ne pride na površje in je skrit za vse življenje.

Thaiss - kar lepo, da se tako sončkaš in uživaš.... mi bomo morali še malo počakat Uffffa!

Čebriček - tudi jaz ga bom kupila pa je! Tako so mi všeč vaši malčki v njih... ni kaj bo potrebno spet zapravljat!

Obalke - mene ta teden sigurno še ne bo, ker imam šele v sredo pregled pri pediatrinji v bolnici...

Draja - lepo se imej!

Jernej, Živa, Tjaša, Aljaž - čestitke mali slavljenci!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejčica - Kakšna lep sončka imaš... prava cukrčka!

Včeraj smo imeli 11 -o obletnico odkar sva skupaj... moj user posted image  , pa je domov pripeljal tudi nov avto - za mamico in Nikico je kupil novo Xaro Picasso. Naredili smo že testno vožnjo in bilo je super. user posted image user posted image user posted image  Bravo Tati!

Lepo se imejte... pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
1.7.2007 18:15:26   
Anonimen
Vse naj naj slavljencem user posted image user posted image user posted image Jernej, Živa, Tjaša, Aljaž

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4858
1.7.2007 18:43:33   
erna14
dan

vidm da me noben ne pogresauser posted image

naj mi ena pove kaj to pomen nas tamal zadnje dva dni ima noge cist stegnjene tist tok utrdo da mu jih ne mors pokrcit ker jih tok napne pa zraven stoka,ker kao ce bi mel krcke se krcjo kaj pa ce se stegujejo,pa kr vsak dan kaka ze od petka  vceri je celo dvakrat dons pa enkat tako dons je bl maluser posted image kaj ve mislte da blo tole

tinaaja:nehi ze pucatker mam potem slabo vest pa fata bo brez sihta na ta racunuser posted image
zabika:sm dobila full dobre kopalke v merkicu za 12€
kati:jaz sem tud mislna dons na bazen pa se nobenmu ni dal,pol smo pa cel pop spaluser posted image kok bedno

vsem slavlejncem vse naj najuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
1.7.2007 20:11:45   
Anonimen
erna pri nas se tudi to dogaja....ponavadi takrat ko ga zelim uspavati in je ze prevec zmatran...jok zraven pa tako steguje nogice....tud jaz nimam pojma kaj naj bi to bilouser posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4860
1.7.2007 20:36:19   
amy26
moja se steguje, ko hoče nogice pretegniti sploh na previjalni tako da jo komaj previjem

glede spanja, jaz sem srečna še prvo rundo odspi 4 ure, prvi in drugi mesec je kar lepo spala, zdej pa že 14 dni nikakvo, če gre spat tam ob 21 uri je budnica že ob 23.30-00.00 pol pa v najboljšem primeru zbujanje na dve uri oz. ponavadi vsako uro in na koncu na pol ure vse do 6.00 tako da se je že večkrat zgodilo da po 23.30 uri nič več ne spim oz. zadremam pa me spet zbudi jamranje pa dudo v usta,....tako da sem že kronično utrujena, neprespana

soncek78, cestitke za nov avtouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
1.7.2007 21:51:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

vidm da me noben ne pogresauser posted image  

erna14 KJE SIIIIII????? TE PPOOOOGGGRRREEŠŠŠŠŠŠAAAAAAMMMMMMMOOOO???

TEJČICA spet boš zahinavlauser posted image user posted image  Sibil če si za se lahko tudi na Markovcu dobimo, pa Tejčica prišeta???
Dskubin je na dopustu... če se ne motim Cavtatuser posted image , ne vem pa kdaj se vrača.
soncek78 super da je Nikica boljša, pa srečno vožnjo!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
1.7.2007 22:46:23   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
kati:jaz sem tud mislna dons na bazen pa se nobenmu ni dal,pol smo pa cel pop spaluser posted image kok bedno

user posted image  no, sej se nam na konc tud ni dal. Smo šli zjutri samo do prve kavarne, ker je mami nujno rabla en kofe, popoldne smo pa vsi 3je zaspal, ko klade! Ko smo se pa ob 16:30 zbudil, smo se pa odločli, da gremo raj v Tivoli na sladoled user posted image . In sicer sem si jst izborila rolanje do Čolnarne, oči je pa tamalga z avtom zategnu. Sicer sem se lih dober zagrela do tja, ampak boljš kot nič! user posted image

Naš se tud skoz steguje - največkrat kadar se dojiva, predvsem, če začuti kej pod nogami (kak rob kavča user posted image . V čebričku je pa itak ves trd, tok da ga sploh sedet ne morem dat user posted image . On bi stal...

Tinaaja, a ni uno s klorom sam do 4. meseca?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
1.7.2007 23:00:46   
Sibil_
Obalke-ja zaradi mene lahko tudi markovec-samo jaz bom z Patrikom in rabim en zanj zanimiv plac-beri igrišče al kaj tazga.
PA še slabo vreme je napovedano kakor sem vidla-shit.

Tejčica-ma je res fin veš uni sladoled...sorry, I couldn't resist....user posted image

LP in lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
1.7.2007 23:03:59   
thaiss
sibil - saloon bar (uni spodaj) ima en mali tobogan na terasi. A bo to dovolj za tvojga korenjaka??? user posted image
Tejčica kakšna ideja??? lepa sta tvoja sončka!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
1.7.2007 23:20:28   
K_a_t_i
Tkole pa mi balončke delamo user posted image :

user posted image

Nočko.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
1.7.2007 23:25:17   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

sibil - saloon bar (uni spodaj) ima en mali tobogan na terasi. A bo to dovolj za tvojga korenjaka??? user posted image
Tejčica kakšna ideja??? lepa sta tvoja sončka!!!

Na žalost je to vse od igral pri kafičih na Markovcu. Živa žalost. Sem ravno prejle študirala kako prit na kofi dol v center, pa je varianta da grem dol peš (kar mi ne bo škodlo), za nazaj pa moj ko bo imel čas s šihta skoč in me zapelje domov. Moram še njega seznanit s to idejo in ma da privoli.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
1.7.2007 23:26:29   
thaiss
 kati mi tudi :
user posted image

tko pa smo plešasti po levi strani:
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
1.7.2007 23:29:12   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Tejčica-ma je res fin veš uni sladoled...sorry, I couldn't resist....user posted image

user posted image user posted image user posted image  A si ti mal žleht!?! Ampak jaz se ne dam kar tako, ne bo mi več rit rasla. No, vsaj dons ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
1.7.2007 23:32:30   
thaiss
Tejčica lahko sem solidarna s tabo, pa gremo skupi peš...nazaj tudi!!!
Jaz imam od 10.30 - 11.30 FT, pol bi pa gurnile nazaj v hrib!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
1.7.2007 23:39:27   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Tejčica lahko sem solidarna s tabo, pa gremo skupi peš...nazaj tudi!!!
Jaz imam od 10.30 - 11.30 FT, pol bi pa gurnile nazaj v hrib!!

Ej ženska, a ti bi pri 30° v ta hrib lezla?!?! Sicer sem življenjsko zavarovana ampak...uf! A ti to resno?

Kako pa je Matia kaj s FT zadovoljen?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
1.7.2007 23:45:25   
thaiss
ok ok...vzamem nazaj, sam Sibil pravi da ne bo lih lepo vreme..se pa lahko speštamo v moj avto do Kp??
Mah neki bomo že, čene pa pridte v Izolo na Birbo, to bi bilo super za Patrika... sam kofetka ni v bližiniuser posted image !!

Matia je na FT priden, doma pa zabušava, sploh noče sodelovatuser posted image  Nimam avtoritete user posted image  user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
1.7.2007 23:48:11   
tejčica
Soncek78, ajoj, me ni bilo en teden in sem šele sedaj videla čez kaj ste šli v zadnjih tednih.user posted image Boga mala pikica. Pomembno pa je da je sedaj vse ok in je mala zdrava in nasmejana. Pa en veeeeelik koš user posted image  za Niko.

Amy, samo prebrala sem vaš urnik pa sem zmatrana ratala. Držim pesti, da Ela že to noč ugotovi kako je fino spat celo noč.user posted image  Al pa vsaj ene 6 ur skupaj, da ti vsaj par urc skupaj odspiš.user posted image

Thaiss, Kati, cukra maledva.user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
1.7.2007 23:52:04   
tejčica
Sem mojga sedaj seznanila z mojim načrtom pa bo kot kaže izvedljivo. Ima v sredo ob enih v bolnici en pregled (mu srček nekaj nagaja) in mora že tako iz službe. Bo mimogrede ko gre tja še naju z Vidom domov peljal. Tako da prideva dol na čvek, razen če prekle dol letijo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
1.7.2007 23:56:43   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tejčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

najlepše ime za punčko
TEDIGO

TAJA (19%)

TAISA (4%)

TAŠA (2%)

LARA (32%)

MIA (20%)

TIA (23%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!