skačica
|
hojla! Vidim, da ste vse uživale- ene piknikovale, druge zapravljale, tretje lenarile..... . Jaz sem zjutraj šla v šoping- nuja- plenice, robčki, bazenček za Izo, špecerija,....pa v knjižnico sem mogla še zaradi diplome skočit , pol sem se pa polna optimizma zagnala v Lisco po kopalke in zvisela, ker takih šotorov tud tam ne delajo . No, dvoje so se najdle, ampak za stare mame No, zase sem zapravla mogoče 30 eurov, domov sem pa prišla lažja za 200. Sem se nekaj pred možem ven metala in vso fasungo sama plačala , zdaj bom pa nekaj dni čez prste gledala No, pol smo prišli domov in sem se jaz zagnala v pucarijo za slabo urco, pol smo šli pa k frizerju moža postrič in na Izlake iskat sestro, ki bo pri meni 3 dni, da bom jaz mal diplomo pacala. In je dneva konc , jutri pa mi zabušavamo. meaa- naša ima take pikice od komarja, stoposto. tinaaja- no, ene par izpadov je imela naša Iza, ko smo šli za vikend na morje in jaz sem bila posledično žalostna in slabe volje, zato smo ta vikend po temeljitem premisleku ostali kar doma. Radi pa gremo z avtom naokol, ampak ne preveč daleč. LJ je še sprejemljiva. uuuuuu, o hrani čvekate- je sestra narezala bučke na kolobarčke, solila in gor naribala sir, dala za malo časa v pečico in to servirala na kockici kruha. Adijoooooooo, kok je to hitr pa doooooooobroooooo. Zdaj grem pa lubenico jest, sem žejna kot 100
|