|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.6.2007 6:47:38   
Taya85
Dobro jutro!

Vidm da še vse sladko spančkate, mah grem jz tud nazaj, da nebom iztopala iz čredeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
30.6.2007 7:57:40   
tinaaja
jutrooo.. pri nas se je noc koncala ob 5:30, ko je imela brina pac dovolj.. upam, da se ne spotaknem ob podocnjake.. user posted image

Tedybear - ja lepo,da se javis in super, da ste ok user posted image pa da sta ta velika fanta tko pridna in navdusena nad malim bratcem user posted image

Pikapola, upam, da bo kaj boljse vreme na poroki, kot je zdajle zjutraj ... jag grem na eno naslednji teden.

Sva v dilemi al it v IT in kaksen piran al ne, glede na vreme.. Ce se kaksna obalka tu gor zglasi, prosim za info, kaksno je vreme

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
30.6.2007 8:13:53   
Taya85
matr tinaaja ti pa že navsezgodi zjutri o šopingu razmišlašuser posted image , sej se še dobr zbudila nisi, no sej si zaslužiš upam da ujamete sonček

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
30.6.2007 8:30:13   
Žabika
No, tudi jaz sem danes zgodnja. Zbudila me je lačna Hana, ki pa je zdaj nazaj zaspala, jaz bom pa tudi, ker komaj gledam.
Njeno obračanje po postelji; včeraj zvečer sem jo dala spat kontra in zjutraj je bila obrnjena tako, kot sem jo prej dajala spat - to se pravi prav. Očitno niso silnice krive za njeno obračanje.

tinaaja: jaz pravim tako, če ste namenjeni da greste, potem pojdite. Vreme bo! user posted image Brina pa bo sigurno uživala. A vi boste torej naslednji vikend v KG? Mi bomo tudi. Boš imela kaj časa?

Tedybear: lepo da si si oglasila in da se imate fino.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
30.6.2007 8:40:31   
erna14
dobro jutro

noc super,zjutri namest zigca me je pa lubi zbudu tako dauser posted image user posted image user posted image ma bo ze.tole dogajanje sm pa jst vceri kar prespala vidm da je blo kar napeto ste vse na rr sline cedile medtem k je urla uzivala.

urla:go urla go urla (to je za vceriuser posted image )

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
30.6.2007 8:41:23   
erna14
tinaaja:ti sam pejt nekam zih bo vsepovsod bolse vreme  pa tle ce ne druzga boste mel pa sam izlet

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
30.6.2007 8:42:11   
tinaaja
Ma saj verjetno gremo, ker drugace bomo v lj spet notri, ce bo ostalo tako vreme user posted image Itak ne vem, ce cmo it v trst samo v kaksen shoping center in tam plenice kupit in sibat na obalo, al cem it mal v center - ce bomo naredila, bom spet kupovala, kar ne rabim user posted image user posted image user posted image Bom vidla.. ceprav sem se ful umirila zadnje case, ce ni nobena opazila user posted image Ma ce pridem v stacuno in vidim, nekaj, kar mi je vsec, pa mal razmislim in ugotovim, da imam tega ze celo tono doma.. in dam nazaj user posted image Rabim edino kaksne bodije s kratkimi rokavi, ker so ji trenutno vsi ravno prav ali na knap.
Kr. Gora - gor grev v pet dop in se vracava v pon zjutraj, ker imamo UZ kolkov. Razen sobote popoldne nimava vecjih planov, tko da komot pade kaksna pijacka. A so na jasni ze odprli kafic?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
30.6.2007 8:57:28   
Žabika
tinaaja: v Jasni vse kaže, da ne bo več lokala, ampak apartmaji.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
30.6.2007 9:26:12   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sva v dilemi al it v IT in kaksen piran al ne, glede na vreme.. Ce se kaksna obalka tu gor zglasi, prosim za info, kaksno je vreme

Jutro

Tinaaja vreme je super, lep velik sonček te čaka!!! Ponoči je deževalo sam ni nič shladilo, tko da ti kar pridi, pa grdo vreme gor pusti user posted image

Midva pa greva zdj na plažo!

pa pa

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
30.6.2007 9:31:00   
Anonimen
dobro jutro

tai ga je danes ponoci srackal tako,da morm it pol mal preverit stanje poocnjakov danes.....zaspal ob 21.30',zizali ob enih,petih in sedmih zdej pa sma aufuser posted image ....se dobro da gremo k babici in dedku(mojim dvema)da se bom lahko malo nadremala popoldan razen ce bo skrat mel kake orije slucajnouser posted image

bodiji nasemu sem jih nabavila vec k dovolj v lidlu in hoferu,pa se prav fajni so....imajo pa zdaj v ponedeljek spet akcijo v hoferu ce katero zanima za 4eur 2komada z motivi snoopya....

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4810
30.6.2007 9:42:32   
Taya85
jz bi tud šla na obalo po mal sončka, jz prov zmrzujem tle v kotlini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
30.6.2007 9:55:47   
malecka_mateja
Dobro jutro!

urlauser posted image user posted image user posted image

pri nas pa je že 20 dan Muser posted image  na obisku in odpade user posted image !pa še zvija me tako!ful mam krče šele zdaj so se pojavili ponoči!user posted image sej nevem več če je to narmalno!KAJ PRAVITE???

no mi bomo danes bolj žalostni in v žalostnih spominih ker smo imeli 10 leto od kar ni več mojega atija in danes imamo mašo zanj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ga pogrešam!skoraj vsak da mislim nanj ker ima Tjaška ist nasmeh kot on!Pa tako dober in zlat ati je bil!zakaj glih onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ATI RADA TE MAM!

Joj kako bi bil vesel če bi lahko svojo vnukico spoznaluser posted image user posted image user posted image bi bil zelo ponosni dedi!upam da pazi na nas in vem da je moj zlati angelček!user posted image user posted image

tako da bo dan žalosti!sej upam da bo hitro minil!

no punce pridne bit!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
30.6.2007 10:36:22   
sezam
Rabim kavoooooo user posted image  

Današnja noč je bila v znamenju lune user posted image user posted image   Žiga se je zbudil prvič ob polnoči, pojedel in zaspal nazaj. Ob 0.30 se je z dretjem zbudila Ana user posted image  - jo je šel ati spedenat user posted image . Ob 3.40 zopet Žiga - jesti in 2x previti. Ta drugič se je pokakal, da je vse skoz prišlo in tako je bila 1 ura naokoli. Ob 7.30 konec spanja za vse user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
30.6.2007 11:01:09   
Sibil_
Dan!

ZA vse ki user posted image , go girls, go!

Na Obali velik lep sonček-ampak verjetno je pa na cestah tudi lepa velika gužva, tako da bi jaz premislila kam in kako...

Danes sem končno dobila OI za Lukasa in lahko grem drug teden v šoping-jeee.Komaj čakam, hehe.user posted image

Obalke-torej zmenek je za v sredo, a se dobimo kar na plaži?al kje?KAj se hodi katera kopat v Koper?No, razen mene seveda...
Thaiss-kam pa se ti hodiš kopat?A pri Delfinu al kje?user posted image

Joj moram it perilo pospravit in obesit-fuj.Ampak vsaj za likanje sem se znašla-kar je nujno bom podturila mamini čistilki za zlikat-juhu.Dobr da mam mamo tok blizu (beri-6 nadstropji nad mano)-hehe.

Nič, grem nad perilo, pridne bit pa tipkat kej....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
30.6.2007 11:19:04   
Pikca
ojla,
tale luna je očitno imela velik vpliv... naša 2 sta se oba zbujala, mali je ponoči kakal, kar se sicer ne dogaja, jaz pa sem sanjala, da sem noseča in to z dvojčkiuser posted image , pa sem se spraševala kdaj hudiča je to ratalo, ker smo tud bolj zaspanci zadnje cajte... (btw user posted image urla)user posted image

morm it, Živa poliva po tlehuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
30.6.2007 11:50:19   
draja
Jutrooo punce!

Še zadnje javljanje pred odhodom. Mi smo ok spali, je pa res tudi naša ponoči kakala, tko da očitno je to res vpliv lune.

Ker me jutri ne bo na forumu, že zdaj delim z vami, da jutri praznujemo 1. obletnico poroke, točno 1 leto od kar se nama je pridružila majhna zvezdica z neba, ki je zrasla in se razvila v najino čudovito hčerkico Živo, ter 3 mesece od rojstva najine Živeuser posted image user posted image user posted image .

Že vnaprej čestitke tudi Jerneju!!!

Punce lepo se imejte. Midve vaju bova pogrešali in komaj čakali, da si spet kaj pišemo in se spet kaj srečamo. Poljubčke vsem vašim sončkom, ki bodo med tem ful zrasli, in pa poljubček tudi vsem vam, ki boste v tem času vse ful shujšale (razen Žabike, ki ne sme več shujšati!). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 12:01:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
30.6.2007 12:05:17   
cv105
Draja: lep dopust !!

...zdaj grem pisat diplomo do 12.55, ko kuham južno...pol pa spet nazaj ... Maksa ima ati...

...pridna sta...

...imejte se lepo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
30.6.2007 19:16:41   
Taya85
kva se vse uzun podite?

meaa kako kej tvoj Lan kaka po Novalacu, moja vsak drgi dan, zdej pa že dva dni ni! a si mu že kdaj dala Novalac proti zaprtju?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
30.6.2007 20:16:56   
tinaaja
we are back.. v trstu smo sli samo v en shoping center, kjer sem kupila 8 paketov plenic, bazinice za dojenje, hladilno kremo in smo picli v piran. tam pa kosilo in sprehod. bil je to nas prvi daljsi izlet in jaz sem zmozgana. Sicer je bila brina kar pridna,a je imela ene 3 ornk izpade user posted image najhujsega od izole do pirana,ko je skoraj zgubila glas, tok se je drla. ponovno se doktorirala iz animacije, da je zdrzala do doma domov skoraj brez joka user posted image ta mala je se hujsi zapeckar kot midva user posted image
je pa pasalo, sploh malo morja user posted image nama je bilo zal, da nimava kopalk, bi se vsaj malo ohladila. skratka, imam obcutek, da bomo danes vsi ful spali..

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 20:36:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
30.6.2007 21:17:04   
Anonimen
Meaa - to je sigurno od komarja, je imel Jure iste pikice (no, dve če sem natančna) tudi po obrazku.

No, sedaj ko sem vse prebrala za nazaj moram dat še Jureta spat, potem pa pridem še gor pogledat... upam, drugače pa vse lepo na dopustih, pa veliko seksa vsemuser posted image ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
30.6.2007 21:34:02   
tinaaja
Meaa, nisem kupovala, ker so ceneje, ker zal nisouser posted image , ampak, ker jih pri nas ni - Pampers sensitive.   nimam pa pojma o pikicah.
Brina je kapitulirala v narocju user posted image to pomeni, da se bo morala se zbudit, rito previt, nahranit,... tok o zgodnjem spanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
30.6.2007 21:52:40   
Žabika
Mi smo cel dan preživeli na pikniku in Hana bo po moje spet ponoči jedla, ker jo je seveda vsa žlahta noro hvalila. Je pa res, da ni v celem dnevu niti enkrat zajokala. user posted image  Zdele pa že uspešno spi.

Tinaaja: si že prej probala sensitive? So res zelo dobre?

Meaa: tudi jaz mislim, da je to od komarja. Sej če se po piku koparja ne praskaš, se nič ne izboči. Poskusi Helpic Junior.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
30.6.2007 22:03:45   
Pikca
čer,
mi smo bili na pikniku, je blo luštno, Jernej je v glavnem spal, Živa pa uživala v družbi otrok. Zdaj pa ona spi, tamali bi se pa pogovarjal. Je pa postal te dni ful zgovoren in je začel celo petiuser posted image  - ko mi pojemo se oglaša s takimi dolgimi uaaaa in ueeee.

draja, čestitke Živi za 3 mes. in poljubček od so-slavljenca Jerneja! pa uživajte na morju!

dajadada, tudi vi se imejte lepo na dopustu!

teddybear, lepo je bilo prebrati tvoj romanuser posted image
anja, luštne fotke in user posted image  za uspešno odvajanje od pleničk. nam gre pri lulanju tudi dobro, za kakat pa zahteva pleničkouser posted image . se pa tudi meni kdaj tamali zasmili, ko je Živa doma...

tinaaja, si se pa res poboljšala, kar ne morem verjet, da si samo plenice kuplauser posted image
skačica jej jej, ti pa še druge k zapravljanju navajašuser posted image

moram previt Jerneja, je v zdele zvečer že 3. kakal, pa kar nekaj ga še matra...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!