Lejci
|
Pri nas se tut nadaljuje grozljivka od spanja. Zvečer sicer nekako zaspi, ampak usake pol ure se zbudi z groznim jokom... ko dam dudo, je ok. Danes pa smo spet jedli ob 0.00, pa ob 3.00 in spet ob 5.00, ob 6.00 se je odločla posračkat do vratu, pol pa sva celo potegnile do 7 - seveda s tem, da je ona spala na meni, jaz pa samo na pol... Utrujena sem za crknit. Sicer je zdaj mal zaspala, ampak ponavadi veselje traja 20 minut. Povrh pa še noče bit v ležalniku, noče bit v bumbotu, če je v kengurujčku noče da sedim... Zdej sem privlekla ven Prima papa stol za hranjenje, ga dala najbolj kar se da poležat in zaenkrat je bla kar vesela not. Fino je, da se ne krivi not, ampak lepo polležeče sedi. Ah, bomo vidli, kok časa bo trajalo veselje. Hujšanje - joj, ne mi slabe vesti delat... morala bi, pa ni volje . Sicer sem se v nosečnosti zredila celih 8 kil, in iz porodnišnice prišla 10 kil lažja, sam kaj k je to na velik podlage od prej. Verjetno se bom odločla za neko svojo "dieto" mislim bolje rečeno prehranjevanje, podobno kot sem jedla v nosečnosti in mi je blo ful ok, ker se res nisem redila... Materina znamenja - Ines ima od rojstva nad palčkom na nogi rdeče znamenje v obliki trikotnika. Pa seveda štorkljin ugriz na čeli in zadaj na vratu, to je pa tut vse. Avto - midva mava 29. registracijo in zavarovanje za plačat... pa bo spet šlo ene 1200 eur k Erna14 - moje sožalje za takega kretena. Mene je moj šef v nosečnosti poslal v k , dobesedno in direktno. Seveda se mu je maščevalo... Sicer ti pa tko povem - vsaka stvar je na začetku hujša, kot potem, ko se stanje malce stabilizira. Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo, tko da optimizem!!! Mogoče vama je tko usojen - si bo kaj veliiiko boljšega našel! Jaz sem tudi po večini sama, moj ma tako službo, da dela v 3 izmenah in to vse petke in svetke, ko se mu nabere preveč nadur, mu pa milostno dajo 1 teden frej, da pokoristi. Pa še to se je dogajalo, da sva se odpravila kam in so ga potem popoldne klical, da mora pa drug dan prit delat. Ampak odpovedi si pa ne moreva privoščit, ker sem tut js brez službe, ko poteče porodniška, pa še načrtujeva kredit... tko da... moram potrpet . Včeraj smo se pa prvič peljali z dvignjenim naslonom od vozička . Sicer je še mal premajhna, ampak po nasvetu P ji med nogice nabašem pleničko in jo lepo zapnem not. Uživa pa... hm... recimo temu da mal manj sitnari not. Da vidimo, če je zdaj na 200 LP
|