|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.7.2007 7:34:00   
tejčica
Se javlja ena tečka! Mali se je za hranit zbudil že pred peto, zaspal nazaj in ob šestih, ko smo vstali za vrtec in službo, je bil že buden. Povrhu vsega je bila še Taja zoprna in smo jo komaj zbudili in uštimali. Vid je sedaj v ležalniku in veselo klepeta, jaz pa si bom skuhala jutranjo kavo, da bom mogoče kaj boljše volje. Pa že ob šestih zjutraj je v stanovanju teklo od mene. Sem upala da bo včerajšnja nevihta kaj shladila, je streljalo in se bliskalo da je bil kar dan, pa je zunaj sam še večji šmorn - vlaga. Jest grem nazaj na Gorenjsko na frišen luft!!! Danes že odkar sem vstala, vem da ni moj dan. Sem se razjezila nad sabo, ker sem bila včeraj zvečer tako lena da me še včerajšnja posoda čaka v lijaku. Ko sem dvignila roleto me je v še bolj slabo voljo spraviil prah ki se že v štukih nabira na policah. Pa jezna sem na mojga, ker se je spomnil smeti odnest in nisem imela šanse se razjezit na njega da je smeti pozabil odnest.user posted image  Pa še bi se najdlo. Prov iščem razloge da se jezim. Pa šele jutro je. Bogi tisti ki mi danes prekriža pot. Sem cel user posted image .

Grem, ker Vid nekaj protestira. Upam da kmalu zaspi nazaj in da jaz v miru popijem kavico in bom kaj boljše volje.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
3.7.2007 7:34:34   
erna14
dobro jutro

men se bo odtrgalo enga dne in bom ta nas avto v savo zapeljala,dons zjutri je moj hotu it na siht in je bil lepo zadn konc avta na tleh in po predvidevanjih mehanika glede napake nas bo popravilo stalo cca 60.000 tisoc bivsih tolarjevuser posted image user posted image .to ne mors vrjet sm jezna k ......rajs ne govorim bols da grem spat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
3.7.2007 7:41:05   
blanči
Dobro jutro!

ja kaj pa je danes. Še spite ali kaj? Jaz že pijem user posted image . Anja se je zbudila ob 6 uri in sva se previle in nahranile zdaj pa že drema, jaz pa sem hitro vas šla malo brat, saj ste tako pridne da vas včasih ne folgam več spremljat.

Hujšanje: Med nosečnostjo sem se zredila res samo za 10kg, a je bila že moja teža prej zelo prekoračena. Ko sem prišla domov sem jih imela 5 manj kot pred začetkom nosečnosti in danes sem še vedno na istem, čeprav bi rada izgubila še kakšnih 10 kg, a kaj ko se ne morem odreči sladkemu in to še najbolj paše zvečer, sploh sladoled ki bi ga lahko pojedla tone.

Obalke: Za vas imam eno vprašanje. Prvi teden v septembru smo se odločili, da gremo na morje našo slovensko in sicer v apartma, ki bi bil blizu morja. Ali mi lahko katera pomaga? Če veste za kakšen apartma mi prosim sporočite. Je vseeno kje v katerem mestu je, razen v Portorožu ne. Hvala za pomoč.

Slinjenje: Naša se tudi ful slini zato imamo skoz gor slinčeka, ki se zapenja na ježeka zadaj. Ja pa v ustih pristane že vse od rok, slinčeka, plenička in razna grizala. Če leži na trebušču pa teče slina kot v potokih.

Punce ali kaj vlagate? Jaz sem ravno včeraj kupila marelice za kompot. MMMMMMMMM ful so dobre. Vložila sem jih kar 20 kozarcev. Ali ima katera dober recept za srbsko solato. Se priporočam.

Šalca z mojo kavo je praznauser posted image . No saj bomo pol šli z Anjo kam na kavico pa bo. Jaz moram zjutraj spit kofe da začnem lahko funkcionirat tako kot treba.

Skačica: Ali kupuješ plenice v Mullerju, zdaj ko ga imete v Velenju. Prejšni teden smo bili tam, prej smo vedno hodili  v Lj ali MB. Kupila sem Pamperske, ki so bile v akciji in sem z njimi zadovoljna.

Punce lepo se mejte in lepuser posted image  dan vam želim. V Celju že sije sonček.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
3.7.2007 7:46:36   
tinaaja
tejcica, si me nasmejala, sploh s smetmi user posted image user posted image ne se dat dnevu, danes je dober dan user posted image user posted image user posted image (sam ne me tepst user posted image )

Erna, lahko noc user posted image pa ne avta sanjat user posted image

No, pri nas pa je so far so good. Jaz sem spila svojo dozo jutranjih vitaminov (grapefruit,kivi), brina je popapala in se mi smejcka in jaz kofetkam.. No zunaj je za en sranje od vremena, upam, da se vsaj za kaksen sprehod mal razjasni. Vcerajsnje ne zretje se je obrestovalo na tehtnici user posted image - no saj to se niso kg dol, ampak pac ni v cerevesju vsega sranja, ki ga drgace pojem.. V kuhunji me pa caka polnozrnata zemljica in jogurt user posted image ze ogrevam zelodcek user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
3.7.2007 8:11:57   
thaiss

Jutro,
naša noč je bila bolj user posted image  Od 2h naprej se je Matia zbujal vsako urco user posted image  user posted image  pa dudo, pa papat, ....
Zdej pa leži v stajici, priden ko bombonček... sam vrjetno dokle napišem ta post bo že user posted image

Tejčica ne bit huda user posted image user posted image user posted image  Mogoče bi ti pasala kavica, pridem na tvoj konc - gremo na kafe????

Vse naj naj Nika - soncek78user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
3.7.2007 8:12:02   
skačica
Dobro jutro!

Oh, punce sem tud jaz bolj slabe voje in zaspana kot 100user posted image . Sem šla ob enih spat, Iza mi je pa glih danes rogovilila že od pete ure naprej. Zdaj se igra pod lokom, jaz pa tle komaj gledam. Bi mogla tud kafe ruknituser posted image . Bom šla zdele gledat kaj bom pojedla za zajtrk, verjetno kar čokolino s sojinim mlekomuser posted image , ker nimamo nič kruha doma pol pa mormo s sestro pospravit mojo omaro s cotam, ker se ne znajdem več not. Pol pa diplomo spet pisat. Mater, mi gre že pošteno na jetra. Moj pravi: Ti se kar spomni kaj vse si včeraj kupila in boš takoj bolj dobre volje in boš lažje pisalauser posted image  Japajade.

erna: men gredo tud vedno stroški za avto na živce, sploh nepredvideni. Imam pa srečo, da je moj v takem poslu, da me vedno vse pride zelo poceni ali zastonj, ker kar on poravna računeuser posted image .  Je pa res, da s Polom še nisem imela problemov, sem pa zato imela toliko večje s prejšnjima avtomobiloma. No, imam drug mesec registracijo in mi je tud kar slabo, ampak sem že ta mesec mojemu dala denar zanjo tako da mi bo on vse urediluser posted image . Sem bla pridna in že prej dala na stran za ta stošek.

blanči- ja, iz kje pa si? Bi se lahko kdaj tudi marčevke iz tega konca dobile na kavici, kaj praviš? Seveda kupujem sedaj pleničke in robčke v Mullerju in vso ostalo kramo (kozmetiko, čistila,....), skratka ven vedno pridem s polnimi vrečkami, otovorjena kot osel pa nič kaj takega ne kupim, kar bi mi bilo v ne vem kakšno veselje. Nuja pač. Se mi pa zdi res poceni.
No, saj zdaj sem prebrala, da si iz Celjauser posted image , jah napol še spim.

Grem Izi pomagat premikastit medvedauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
3.7.2007 8:13:18   
Žabika
Dobro jutro!

Tejčica: kako plastično si vse napisala; tudi meni je tista o smeteh najboljša. Po moje te bo Vidov nasmešek spravil v dobro voljo - prepusti se mu!

Erna: res najboljše je, da greš spat.user posted image user posted image

No pri nas pa se je spanje pokvarilo. Hana se ponoči vsaj enkrat zbudi, tako da spim bolj tako tako.
Sva pa včeraj dobila od Hane prvi glasni smeh. Uf, kako sva bila vesela.

Me pa zanima, koliko imajo vaši sončki materinih znamenj? A se ta pokažejo že zdaj na začetku, ali z leti nastajajo?

ljubljančanke: glede na količino včeraj padle vode imam predlog, da se jutri dobimo Pod vodo. No, razen če so se vremenarji ušteli, potem bi šle lahko kam ven. Je katera za?

hujšanje in sex: mogoče pa ve to prevečkrat???? user posted image Glede na to, da po sexu paše dobra hrana.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
3.7.2007 8:16:59   
skačica
žabika, jaz še nisem opazila pri Izi pravega materinega znamenja, zaenkrat ima samo na vratu štorkljin ugriz.
Pa bravo Hana za glasen nasmeh.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
3.7.2007 8:54:58   
tejčica
Vid je zaspal nazaj, mami je spila kavico in sedaj je čas za bolj umirjeno čekiranje RR.

Samo (Ksenjica78), čestitke za 4 mesece.user posted image

Nika (Soncek78), čestitke za 3 mesece.user posted image

Žabika, imaš prav. Ko te otrok pogleda s tistimi toplimi, nedolžnimi učki in se ti nasmeje ne moreš drugače kot da se topiš od sreče in vsaj za nekaj trenutkov odpihne slabo voljo.
Vid ima na hrbtu ene pol centimetrski flekec malo bolj temne kože, se komaj opazi. Ko grem z roko čez se nič ne čuti. Taja ob rojstvu ni imela nobenih znamenj, kakšne pol leta nazaj pa sem opazila, da se ji je naredilo par teh manjših rjavih pikic.
Skačica, pridna si z diplomo.user posted image

Thaiss, seveda sem za kavico. Kdaj pa prideš? Vid trenutno še spi. Ko se zbudi se nahraniva in sva ready za ven.

Tinaaja, ne bom tepla.user posted image  Glede Montignaca sem pa tudi jaz mnenja da naj zaradi tega načina prehranjevanja mleka ne bi izgubila. Je se dosti in predvsem se je kvalitetno hrano.

Blanči, uuu, a ti si bila pa že s samim porodom v minusu s kilami!!!user posted image  Pa še user posted image  za vlaganje sadja in zelenjave. Meni se ne da. Po porodu še pekla nisem niti enkrat. No, ampak to mi ne uide, ima Taja čez dva tedna 5. rd. Glede apartmaja ti pa jaz ne vem nič pomagat.

Erna, ti stroški za avte so res hudič. Ampak kaj ko brez avta pa ne moreš bit.

Konec miru. Vid se že oglaša. Grem k njemu, preden se jok začne.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
3.7.2007 9:01:29   
tinaaja
No, brina je prej vklopila ornk alarm in zdaj vem zakaj -zaspana je bila.. To je postalo njena navada, da se mora vsaj malo zdret, preden zaspi. user posted image In zdaj mi spi v narocju. Vmes je postar zvonil, pa se nisem dvignla,ker bi jo ziher zbudila, naj pana user posted image Itak moram it se en paket iskat na posto.

Tejcica, no vidis, kako te Vid spravi v boljso voljo.

No jaz pa izrabljam tele brinine spece momente za branje montignacove knjige - sem nasla scan na netu in jo downloadala in zdaj berem.. ma ima point tipcek, sam po pravici - tezko mi bo zivet brez navadnih testenin, brez mesa in krompirja skupaj,... no ziher se bom kdaj pregresila, ampak moram si uredit prehrano, ne samo za hujsanje, na sploh imam en velik mess na tem podrocju user posted image ta nacin prehranjevanja je sploh super za srcne bolnike, no jaz se nisem, je pa moj fotr zelo mlad umru zaradi infarkta, tko da se moram mal cuvat..

Ej, Celje, posljite mal sonckauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
3.7.2007 9:09:26   
erna14
user posted image ne vpreste kaj me bo se dons doletel me je prej moj klical da ga je sef nadru k prasuser posted image  k je sov vceri ob 4 domov ker ni delal do 5 ceprav je njegov delavnik od 6-2 ampak njihov sef zahteva da vsak dan delajo do 5-6 brez izjeme in ce grejo prej vn jih drug dan poslusajo ko se nad njimi znasa in mu je reku da je mel opraavke in da on ne more delat vsak dan do 5 ker ima doma druzino in da jaz pac ne morem vsega sama in za vse skrbet in da imam on tud svoje opravke in mu je sef reku da ga boli k...dobesedno tako mu je reku za njegove obveznosti in njegovo druzino da bo do takrat delov dokler bo on reku ne do takrat k bo on lahko in potem ga je se full ozmerjov in valda moj je cist znoru da takole se pa on z njim ne bo pogovarjal in mu je povedal da je on v tej firmi zaklucu in mu je dal odpoved danes ustno jutr mu pa se pisno prnese tako da sploh ne vem kaj bomo dela se do 5 avgusta pol pa upam da bo kako sluzbo najdu in ze celo jutro jokam sploh e vem kaj bomouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
3.7.2007 9:10:21   
A-N-J-A
tinaaja brez skrbi da boš zaradi diete zgubila mleko.jAZ sem pri Eli imela brezmlečno in brez jajčno dieto,kar pomeni da sem jedla ene 7 stvari,ker sadje in zel. mi ne gresta v slast,pa poglej do kdaj sem dojila.Se mi zdi da sibil mal pretirava s tem izgubljanjem mleka.Vsaka ki omeni hujšanje bo izgubila mlekouser posted image .
sezam jaz sem Elo kakšen mesec nazaj imela brez plenic,pa se je polulala in rekla oooouser posted image .Zdaj sem jo pa ene parkrat dala na stranišče in se je polulala,pa smo v sredo probal,ker je bila doma in je rataluser posted image .Jo pa skos sprašujem če gre lulat,po mojem me me že poven kuferuser posted image .Je pa včeraj 2x sama rekla da gre lulat,pa tudi v vrtcu ni imela nesreče.Bomo vidli kako bo danes.
Mislim da Ana še ni zrela.Probaj čez kakšen mesec.Aja pa pri nas pali nagrajevanje,je dobila bombonček8OD ZAČETKA)
pikca bravo Živa za kakanje,pri nas je tud tuki mal težav.Je zadnjič tok dolg zadrževala dokler ni zvečer dobila plenice.Drug dan se je pa kr v hlačeuser posted image .Ene 3x pa tud v wc.
žabika čestitke Hani za prvega glasnegauser posted image .Jutri najbrž pridem,čeprav sem vsak dan v btc-ju,grem že sama seb na živce.Evo glih danes grem spet v Emporiumuser posted image .
tejčica vidim da si že bolše voljeuser posted image .

Mali se je zbudu,nadaljujem enkrat drugičuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
3.7.2007 9:20:00   
A-N-J-A
erna a je tvoj v privat firmi?S čim se pa ukvarja?Za šefa pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
3.7.2007 9:32:39   
tinaaja
ernauser posted image nobna juha se ne poje tok vroca kot se skuha. Ti se pomiri zdaj, pa se bosta pogovorila, ko pride domov, kaj bosta naredila. Morda bo tud sef malo premislu, pa bosta nasla skupen jezik. Naj pa tvoj ne kuha mule zdaj, ceprav utemeljeno, ker mora gledat na zadeve s celostnega vidika - druzina, stroski,...

Za montignaca sem jaz prepricana, da ne zgubis mleka, ker jes lahko ful, samo upostevat je treba par zadev ala GI, polnozrnate zadeve pa tko.. Zadeva je sigurno bolj zdrava kot navadno vsakodnevno prehranjevanje, je pa res treba veliko bolj nacrtovat in razmisljat, dokler not ne pades. Ja tocno to, ko si na dieti brez KML in jajc je zadeva veliiiko bolj drasticna, pa ni problemov z dojenjem. Vsak pa mora najt zadevo, ki mu lezi in ce mislis, da lahko od cesa zgubis mleko, potem je to psiholoski faktor, ki pa seveda lahko vpliva na kolicino mleka.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
3.7.2007 9:38:33   
Sibil_
Ja no-jaz samo pišem kar sem brala-izkušnje, celo tu na forumu.

Tinaaja-pri Montignacu je daleč premalo OH in daleč preveč fruktoze.Ampak to je še nekje najboljš varianta, ker recimo tista 90 dnevna je pa res en šit za dojenje.No, kakor kateri paše, saj se mene konec koncev ne tiče, ne?user posted image

Kje se dobimo jutri Obalke?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
3.7.2007 9:43:44   
Žabika
tinaaja: oooo, nov ticker!

erna: tako kot ti je že tinaaja napisala, se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Pomiri se, počakaj, da pride domov, pa se skupaj pogovorita kako naprej. Zaigraj se s vojim sončkom, pa bo.

Katera bo otvorila 200to stran?

Kje je Kati? Na dopust je še nismo spustile! Kaaaaaaaaaaaaaaaatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
3.7.2007 9:50:09   
tinaaja
Tinaaja-pri Montignacu je daleč premalo OH in daleč preveč fruktoze.

se spet ne strinjam... mimogrede fruktoza spada pod enostavne ogljikove hidrate, poleg glukoze in galaktoze user posted image anyway, vsak po svoje.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
3.7.2007 9:51:00   
K_a_t_i
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sej ne vem kje naj začnem...

Tinaaja, dober, da maš voljo. Jst je nimam!

Žabika - sex in hrana? Ja ka pa vem... Men se zdi, da je čpkolada bolj kompenzacija user posted image . Lohka gremo pod vodo. A si kje kake pocen maske vidla?

Erna - user posted image . Kar je naredu šef, je katastrofa (men bi se tud scufal), ampak sem tudi jaz mnenja, da preden planeš, je dober preštet do 10 in mal razmiselt.

Meaa - tole s pediatrijo je katastrofa!

Vreme je pa za nikamor user posted image  Sploh ne vem kam bi šla s pikcem. Kaka kava mi ne bi škodla že danes!

Aha, mi tud nimamo materinih znamenj - no, tamal jih nima. Men se je pa v nosečnosti en kar lepo napil tekočine in še zbiram pogum, da ga grem odrezat (ne zdej, k se to pozimi dela - sam buh vej kera letnica se bo pisala, ko bom šla). Sej drugač ni panike, ampak je lih tam, ko se moderc zapenja pa me včasih žul.

Kera je napisala, da je kupla oblekco? Skačica (ma nimam pojma!) - mam pitalico kvizko - jst bi tud mela kako oblekco pa si ne morem odgovort, kako bi dojila v njej user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
3.7.2007 9:51:58   
K_a_t_i
Žabika - here I am! Greš na kofe?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
3.7.2007 9:55:02   
malecka_mateja
TINAAJA joj črke ti kar hujšaj je ful dobra dieta!jaz sem sicer na 90 dnevni ampak ne dojim več!user posted image user posted image user posted image

erna mogoče pa se vse pošlihta!ampak jaz bi isto naredila na mestu tvojega dragega!ker to je absurd kak se eni šefi obnašajouser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
3.7.2007 9:56:39   
erna14
ja dela v privat firmi,ne sej vem da je tezko ampak problem je v temu ker je to postalo ful hitro rastoca firma in majo res dela za znort in vec dnarja ma sef bl mu firma lavfa bl jih jebe v glavo in zmerja res moram rec da moj je full dosledn do dela vedno dela ce le more in vsak dan je tam min.do 4 in vse sobote skratka res se full trud in pridn je pol pa da ga edn takole ozmirja mislm halo to ni nacin sej ubistvu ni edin delavec k bo sov stran zarad sefovga obnasanja k fantje tega ponizevanja nocjo trpet predstavljete si da vas bi vsak dan nekdo nekam poslal v p.....m.......pa vas non stop ponizval vam dihal za vrat in to pocne vsem in jaz sem vedla da je sam se vprasanje casa kdaj bo mojmu film pocu ker kar je pa prevec je prevec.ce jim vsak mesec rece da si ne zasluzjo take polace k jo majo mislm halo a res garajo k norci do zadnje moci pol pa takole pa ne bbi rekla da majo tok dobro placo

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
3.7.2007 10:02:14   
K_a_t_i
Zdele berem kakšno neurje je blo včeraj po Slo... Mater, jst sem bla v Trbovljah in je sonce sijalo, ko sem pršla v Lj je pa res se ravno uscalo, ampak to je blo tko - neč hudga. Svašta...

Erna, u kakem fohu pa je tvoj? Mislem - ful težko za novo službo dobit?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
3.7.2007 10:10:24   
Lejci
Pri nas se tut nadaljuje grozljivka od spanja. Zvečer sicer nekako zaspi, ampak usake pol ure se zbudi z groznim jokom... ko dam dudo, je ok. Danes pa smo spet jedli ob 0.00, pa ob 3.00 in spet ob 5.00, ob 6.00 se je odločla posračkat do vratu, pol pa sva celo potegnile do 7 - seveda s tem, da je ona spala na meni, jaz pa samo na pol... Utrujena sem za crknit. Sicer je zdaj mal zaspala, ampak ponavadi veselje traja 20 minut.

Povrh pa še noče bit v ležalniku, noče bit v bumbotu, če je v kengurujčku noče da sedim... Zdej sem privlekla ven Prima papa stol za hranjenje, ga dala najbolj kar se da poležat in zaenkrat je bla kar vesela not. Fino je, da se ne krivi not, ampak lepo polležeče sedi. Ah, bomo vidli, kok časa bo trajalo veselje.

Hujšanje - joj, ne mi slabe vesti delat... morala bi, pa ni voljeuser posted image . Sicer sem se v nosečnosti zredila celih 8 kil, in iz porodnišnice prišla 10 kil lažja, sam kaj k je to na velik podlage od prej. Verjetno se bom odločla za neko svojo "dieto" mislim bolje rečeno prehranjevanje, podobno kot sem jedla v nosečnosti in mi je blo ful ok, ker se res nisem redila...

Materina znamenja -  Ines ima od rojstva nad palčkom na nogi rdeče znamenje v obliki trikotnika. Pa seveda štorkljin ugriz na čeli in zadaj na vratu, to je pa tut vse.

Avto - midva mava 29. registracijo in zavarovanje za plačat... pa bo spet šlo ene 1200 eur k user posted image

Erna14 -  moje sožalje za takega kretena. Mene je moj šef v nosečnosti poslal v kuser posted image , dobesedno in direktno. Seveda se mu je maščevalo... Sicer ti pa tko povem - vsaka stvar je na začetku hujša, kot potem, ko se stanje malce stabilizira. Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo, tko da optimizem!!! Mogoče vama je tko usojen - si bo kaj veliiiko boljšega našel!

Jaz sem tudi po večini sama, moj ma tako službo, da dela v 3 izmenah in to vse petke in svetke, ko se mu nabere preveč nadur, mu pa milostno dajo 1 teden frej, da pokoristi. Pa še to se je dogajalo, da sva se odpravila kam in so ga potem popoldne klical, da mora pa drug dan prit delat. Ampak odpovedi si pa ne moreva privoščit, ker sem tut js brez službe, ko poteče porodniška, pa še načrtujeva kredit... tko da... moram potrpet user posted image .

Včeraj smo se pa prvič peljali z dvignjenim naslonom od vozička user posted image . Sicer je še mal premajhna, ampak po nasvetu P ji med nogice nabašem pleničko in jo lepo zapnem not. Uživa pa... hm... recimo temu da mal manj sitnari not.

Da vidimo, če je zdaj na 200 user posted image

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
3.7.2007 10:17:45   
K_a_t_i
Zdele bo 200.. (rečmo)

Lejči, kako ji med nogice nabašeš pleničke user posted image  Jst bi ga tud mal dvigenla...

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
3.7.2007 10:19:51   
Pikca
Dan!
mi smo pa dobro spali, po dolgem času je Jernej spet prespal nočuser posted image ,
in še Živa je imela zjutraj suho pleničkouser posted image .

sibil - lambarček je majhno vedro - tako za v peskovnik. Če sem samo omenla kahlico ali stranišče se je drla, da hoče pleničko (za kakat), pol sem pa rekla, če bi probali v lambarček, smo lani na plaži tako kakali, in se je navdušila.

Kje pa si ti ta voziček naročila? soseda ga zdaj kupuje, pa išče ravno nekaj takega.

tejčica, si tudi mene nasmejalauser posted image , ampak zdaj je že boljše, ane?

žabika - naša dva nimata znamenj, no pri Živi sem zdaj opazila eno majhno pikco. Meni se pa z leti množijouser posted image

erna, to pa res niso lepe noviceuser posted image , kako grozen šef.  pogovorita se in premislita, kako naprej, včasih je treba tudi malo ponos požreti v dobro družine... vsaj začasno, dokler ne najde druge službe.

skačica...ja vem kako zna it taka stvar kot je diploma na jetra... ampak ti gre zelo dobro!

Mene je pa danes mentor poklical - da bo nalogo prebral do 20. julija, pol se pa slišivauser posted image . Torej bom lahko še pred dopustom zadevo uredila in oddala, pol pa samo še zagovor (tega me je pa že zdaj strah, ker je skoraj 5 let od zadnjega izpita in sem malo aut)

Vse naj naj Nika - soncek78

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!