|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.7.2007 14:12:29   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

ooo sezam, to je bila pa res krasna nočuser posted image , jaz bi tud tako.

Ja res je krasna, sam mami bi se morala še prej spat spravit in ne ob polnoči user posted image  Saj sem si sama kriva user posted image

tinajaa - mi smo imeli 2 botra različnega spola. Sva se pa z mojim pogovarjala glede tega, ker sva imela v izboru same ženske (najprej sva hotela botre iz ožje družine, ne iste kot pri Ani in ne starih staršev), pa meni ni sedlo. Če bi se tako dločila, naš župnik vem da ne bi kompliciral. Kot vem, tu ni nekega pravila, da sploh morata biti 2 (lahko je tudi eden) in še različnih spolov user posted image  Se pa čisto strinjam s tabo, da botra izbiramo po vrednotah user posted image

meaa - pa saj naše zdravstvo itak ni normalno user posted image user posted image user posted image

erna - ja res je priden naš Žiga glede spanja. Da je bila pokvarjena noč je bila le prva, ko je zaspal šele ob pol petih, nato pa so bile noči, ko se je max 2x zbudil. od nekje 9 tedna pa prespal celo noč user posted image user posted image  Zato mi je bil prejšnji teden kar čudno, ko se je spet začel zbujati. Pa zgleda je bil le poskok v rasti user posted image  Boš videla, tudi zate bodo prišle take noči user posted image
cote - ne bi komentirala. Ne vem, kaj bi sedaj brez sušilca user posted image

barči - pri nas je isto z igračami. Sem ji jih ravno tako 3/4 en večer pospravila in drugi dan sploh ni opazil, da manjkajo user posted image  Ko jih je le pogrešila, sem ji rekla, da so ji jih odnesli strici, ker jih ni pospravljala in da če jih bo sedaj pospravljala, jih bodo nosili nazaj. Pa ni nobenga efekta user posted image

Se je pa tu pri nas tudi zooblačilo in na oknu vidim prve kapljice user posted image

Nč, zdej pa hiter kosilo skuhat

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
2.7.2007 14:16:19   
amy26
Mali se je zbudil in zdaj šibava v Hoferja po Disneyjeve bodije, če mi niso že vse pobral

Meaa, ne skrbi bodije boš dobila, jih je še kar precej ostalo -jih nisem pobralauser posted image , pa škoda k se nisi spravla mal prej v Hofer, ker sem bila tam več kot uro vse do 12.30, kupila sem pa glih tko te bodije za Aleksa in Elo, so kar kvalitetni, pa še sebi ene par malenkosti.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
2.7.2007 14:16:42   
Pikca
že dež padauser posted image , pa glih sem hotla še po plenice skočit, bomo šli pa raj popoldne

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
2.7.2007 14:24:24   
skačica
hojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem na vse odgovorila?????user posted image  No, sicer sem vse prebrala ampak ne bom ravno veliko pokomentirala, ker res nimam časauser posted image . Pišem to diplomo že 3 ure in sem naklofala 2 strani. Zdaj malo pavze, cartanja z mojo punčko, zvečer pa dalje. Imam 20 strani že napisanih, ampak kje je še konec?????user posted image

Iza je pri sestri kar pridna, njej pa je tud kul, ker bo nekaj zaslužila. Ji bova dala za 1 uro varovanja Ize 4 eure. Nekaj bo za žepnino, sej je še dijakinja pa naj bo to počitniško delouser posted image Meni je pa kar malo bad, ker nimam tok časa bit z malo, do sedaj sem bila cel dan z njouser posted image  in mi gre kar na jok. Saj vem, pretiravam. Pol jo pa zvečer stiskam pa lupčkam pa.....Ma, sej bo tud tega pisanja enkrat konc in bom spet cel dan na razpolago Izi.

hujšanje-user posted image user posted image user posted image user posted image ????? Ne gre nikamor, stoji na magičnih 71.6kg, bemuuser posted image user posted image user posted image . No vsaj 72 ni večuser posted image user posted image Tud sex ne pomagauser posted image

bazenček- sem ga kupila v BC, kjer je bil znižan in je kul.

pikca- hvala, ker si me pogrešala.user posted image user posted image user posted image

Grem mojo punčko crkljat, sestra bo pa kosilo skuhala. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
2.7.2007 15:23:25   
erna14
pikca nasga tamalga tud neki zvija zadnje par dni skoz stoka je tako bogi a vas tud stoka zraven
skacica-ja jazsem tud ugotovila da te ni nikjer sm te tud pogresalauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
2.7.2007 15:54:14   
Pikca
erna, ja naš tud stokcauser posted image

skačica user posted image , saj si že na polovici, še mal pa bo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
2.7.2007 15:54:50   
Sibil_
Dan!

Tudi mi smo dobili danes voziček-jee.Ampak morem zdaj mojega čakat, da bomo skupaj odprli paket-mene pa takoooo prsti srbijo...no, še malo pa bo doma.user posted image

Pri nas na Obali pa sonce žge kot noro-kje mate dež?JAz bi tudi malo dežja, je prav soparno in zoprno tuki.

Glede dopustov-a greste vse samo tu okrog na hrvaško itd al gre katera še kam dlje z našimi malimi knedelčki?Mene mika kam dlje mogoče pičit-kaj pa vem...user posted image

No, ena kolegica je pa rodila aprila in ima namen it zdaj 12.7 za 12 dni z avtodomom po Švici.Meni osebno to ne bi dišalo, ker je vseeno še mali premajhen, pa še na nekih hribih bojo baje, pa je ful mrzlo ponoči.No ne vem, jaz verjetno ne bi šla.Če bi šla hočem hotel-AI, nema kuhanja itd.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
2.7.2007 16:54:54   
Pikca
Sibil, ti si naročila trikolesnika, ne? Kje pa in koliko te je prišel?

dopust - mi gremo na hrvaško... po mojem se bomo odpravili kam dlje šele čez ene 2 leti, bi pa šla kampirat, mogoče kaka Francija.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
2.7.2007 16:56:14   
sezam
Tole sem danes dobila po mailu user posted image  Subject: Fw: Posreduj!
>
> Tole se je naslo na starsevskem forumu. Preberite, zadeva je
> resna !!!
>
>
> Pozdravljeni,
> Pred nekaj minutami sem prejel zgodbo in  mislim, da jo morejo
> prebrati vsi
> starsi.
> Nocemo nikogar strasiti, zelimo samo sporociti, kaj se dogaja tudi
> pri nas v
> Sloveniji.
> Pred nekaj dnevi, so hoteli v enem od nakupovalnih centrov v
> Ljubljani (ne
> bomo delali negativne reklame, v katerem) ugrabiti deklico, ki je
> nakupovala
>
>
> skupaj z babico. Ta deklica je stara stiri leta, ima lepe dolge
> blond lase.
> Babica seje obrnila in vnukinje ni bilo vec. Ker je bila prisebna in
> je ni
> prijela panika je to hitro javila varnostni sluzbi in oni so vsa
> vrata
> zablokirali. Deklico so nato nasli, ze postrizeno in obleceno v
> fantka. Bila
> je
> druzbi treh Italijanov.
> BODITE POZORNI! SEDAJ SMO V EVROPI! TUDI GLEDE TAKE VRSTE KRIMINALA!
> TRGOVINA
> Z BELIM BLAGOM NA POHODU!!
>
> POSLJI NAPREJ!!!!!!!!! (ce ti je seveda kaj do tega)
>
>
>
>

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
2.7.2007 17:12:57   
Taya85
Dan!

Matr ščije uzun!!!!user posted image user posted image  Jz bi šla pa tko mal šetatuser posted image .
Vidm da na obali uživate v sončku, blagor se vam! No mi smo obiske preživeli, Lina je bla cel cajt po rokah vlačena, pa ji je očitno to ful pasal,ker se je cel cajt smejala.

slinjenje Lina zgleda k betowenm user posted image , slinasta okol ust sm da začut da ma nekaj v rokah, da to stvar takoj v ustauser posted image , če pa nima nič pa celo roko v usta stlač user posted image

sezam jz sem ta mail že kar neki cajta nazaj dobila, se pa spomnim ja, je blo še po tv-ju

Uživajte,velik user posted image , jz pa šibam, ker me Lina za roko "girze", sem že čist slinasta (mogoče je pa lačna user posted image )

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
2.7.2007 17:13:23   
Pikca
sezam, to zgodbo sem pa jaz že pred časom slišala... je za pazit naše zakladke.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
2.7.2007 18:29:50   
sezam
Pikca, Anja - Imam eno vprašanje za vaju, pa tudi za vse, ki imate starejše otroke in jih odvajate od pleničke. Mal sem v dvomih, kaj naj. Sem danes Ano pustila brez pleničke in smo se preoblačili na pol ure user posted image . Pa seveda vsakič šli na školjko in tam nič, malo zatem pa v hlačke user posted image . Ne vem, ali jo je smiselno še tako pustiti, ali naj raje še malo počakam. Zgleda, da sama še nima interesa zapustiti pleničko user posted image

Anja - user posted image user posted image  da vas Ela tako uboga. Pi nas je kot da bi v steno govoril - 10x ji rečeš, ona "ja bom", "ja prov" in dela dalje kot, da ni nič slišala user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 2.7.2007 18:33:58 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
2.7.2007 18:41:53   
Pikca
10x ji rečeš, ona "ja bom", "ja prov" in dela dalje kot, da ni nič slišala

user posted image pri nas pa reče "ne ne bom, kr ti dej"user posted image

z odvajanjem od pleničk bi na tvojem mestu počakala, naša je zdaj dosti bolj dojemljiva glede tega kot pred cca pol leta, ko smo prvič probali. samo kakat pa noče... če ji ne dam plenice, sploh ne kakauser posted image  tko, da ji bom še naprej dajala plenico za kakat.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
2.7.2007 19:34:37   
Pikca
jeee uspela finta - Živa kakala v lambarčekuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
2.7.2007 19:41:20   
Sibil_
Pikca-kaj je lambarček?user posted image

No, drugače pa PAtrik točno ve v čem je finta, samo noče iz plenic.Pravi plenico gor in pika.Tako da bo treba to drastično, samo odkrito povedano se meni ne da zdaj prat ****žnj krat vsranih gat.Pa še pediatrinja je rekla naj raje počakamo zaradi psihe, zato ne forsiram.

Drugače sem pa kupila trikolesnik ja.Je stal 106.95 eur z dežno prevleko in poštnino vred.In danes smo ga glih že stestirali in je super-res nimam kaj rečt.Ima sicer samo tri naklone sedišča, ampak se poleže čisto za spančkat, to mi je bilo najbolj pomembno.Lukas pa tudi uživa.user posted image

Pri slinastih polžih pa delamo tudi mi konkurenco, ker se Lukas slini ko zmešan.Tudi Patrik se je in sem že navajena.Ampak to res teče v potokih ta slina-groza.Ampak tudi to mine-hehe.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
2.7.2007 20:28:53   
amy26
Ve o trikolesnikihuser posted image , doma imamo dva s tem da je eden čisto nov in še zapakiran. Dobila pa sem ju preko pampers srečelova, pa naj bi se uporabljal do 6 leta.

Glede odvajanja od pelenic, pa tudi jaz ne bom forsirala otroka, Aleksa dam občasno gor, zdej poleti bom večkrat tok da bo vedel zakaj kahlica sploh jeuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
2.7.2007 21:12:36   
tinaaja
no jaz pa studiram Montija, in ta zadeva sploh ni tok enostavna user posted image Ampak sem danes ful pridna s hrano, ceprav me zdajle malo lakotni user posted image pa se ne bom dala!!! bom probala se bom bolj drzat, definitivno pa ne za vsako ceno. itak je nemogoce, ker ko greva na kosilo k mami ali tasci jim ne morem vsiljevat tega.. bom pa zbirala, kaj bom pojedla.

ejjj, kaj pa je danes z vremenom??? brina je danes cost po vremenu, malo jo daje vse skupaj. je jokcala, pa se hudila, pa tko.. no je zdaj zaspala user posted image
grem naprej studirat user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
2.7.2007 21:31:54   
Sibil_
Tinaaja-če se boš šla Montignaca boš mleko zgubila-100%.
Jaz raje ne reskiram, čeprav sem potrebna hujšanja bolj kot ve vse skupaj.user posted image

Amy-mi govorimo o trikolesniku vozičku za otroka, ne o trikolesniku kolesu...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
2.7.2007 21:40:08   
tinaaja
Tinaaja-če se boš šla Montignaca boš mleko zgubila-100%.
Jaz raje ne reskiram, čeprav sem potrebna hujšanja bolj kot ve vse skupaj.

zakaj tako menis?

ne vem, se ne strinjam s tem...
1. http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2004/oktober/naslovna_tema_5.htm
2. glede na spodnji primer jedilnika, jaz ne vidim, da kaj manjka user posted image in zato se mi zdi tezko verjetno, da pol zgubis mleko.
Z-polnozrnat kruh, marmelada brez dodanega sladkorja, čaj brez sladkorja
M-dve mandarini
K-pečene piščančje prsi posute s timijanom, mešanica zelenjave kuhane v pari ali dušene na olivnem olju, zelena solata
V-špinačna juha, polnozrnati rezanci s svežim grahom in paradižnikovo polivko

Z-jajčna omleta iz dveh stepenih jajc
M-pusta skuta s svežimi začimbami po okusu ali sadjem
K-na žaru pečen pust svinjski zrezek premazan z malo gorčice, prav tako popečena zelenjava(buče, paprike), solata iz stročjega fižola in paličic sira z drobnjakom
V-kremna zelenjavna juha s koščki zelenjave, kuhano sadje brez dodanega sladkorja

Z-polnozrnat kruh, tekoči jogurt z manj maščob
M-solata z kuhanim ješprenom in paradižnikovimi kockami
K-pusta kuhana govedina, dušeno sladko zelje, vitaminska solata(mešanica raznih zelenjav z limonino jugurtovim prelivom)
V- neprečiščen riž z gobjo omako, skodelica solate.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
2.7.2007 22:00:18   
Encijan
Punce drage, jaz vas ne uspem dohajat, sem ostala tam nekje pri 150. strani, pa potem obupala, zato naprej vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker bom čisto mim udarila.

Špela pridno raste, je že skoraj podvojila odpustno težo iz porodnišnice, pri enih 63 cm ima skoraj 6kg, jo še polno dojim, čeprav smo imeli na začetku precej problemov. No, še zdaj se dojiva po 10 in večkrat na dan, ampak drugače ne gre... Ponoči spimo 6 ur v kosu, potem pa štukamo, seveda vmes papamo, ampak vse delamo v temi in se nič več ne previjamo, tako da ati sploh ne ve več, da se ponoči kaj dogaja...

Se pa zadnji teden vrtoglavo spreminja, po cele ure žvrgoli, sploh če se ji kdo oglaša nazaj, pa igrače lepo prijema, pa kotaliti se poskuša, danes pa je celo pravič pasla kravice z res dvignjeno glavico. Pa kar naprej se smeji, joče res malo, zvečer, ali pa če je res lačna, ali pa ko ji kaj ne rata pri igračah in jo potem prepričujem, da so igračke za igrat, ne za jokat... Skratka, pestro! Jap, pa tudi vozičkamo se na veliko, zadnje čase prav uživa, je postala prava radovednica, včasih jo spečo nesem v voziček pa potem noče zaspat med sprehodom, ker hoče vsa drevesa videt in mi potem zaspi na rokah na poti po stopnicah, ko se vračava domov. Vse bolj uživam v materinstvu.

Krst bomo imeli na začetku avgusta, pa tudi jaz nimam pojma, kaj ji obleči. Upam, da bom uspela spet priti na čisto z vašimi čveki in prečekirati slikce - enkrat... Jutri  se za par dni odpravljamo na obalo - a se obalke kaj dobite ta teden? Če mi ne uspe priti v Lj, bi pa morda vsaj vas lahko spoznala? Midve bova v Piranu od srede do sobote. Vas prečekiram še jutri dopodnemed pakiranjem...

Imejte se lepo in čuvajte svoje otročke...

Encijan

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
2.7.2007 22:09:29   
skačica
hoj, en mali pozdravček preden grem pisat dalje za kaki 2 urciuser posted image

Smo šli v šoping, sem bogatejša za eno oblekco(športno, luštnouser posted image user posted image ) pa za dvoje tri četrt hlače in 3 majčke. Bemu, so mi vse prekratke k mam take joške zdejuser posted image , tričetrt hlač pa lanskih sploh gor ne dobimuser posted image  in rabim kakšne za zdele polet. No, skratka cunj dovolj za celo poletje, ne bom več kupovala ne zase ne za Izo, samo še mož rabi kake kratke hlače in japonke in smo opremljeni kot Čehiuser posted image user posted image

Tale dieta mislim, da ne sme vplivat na količino mleka, vsaj to kar si ti tinaaja, napisala.

slinjenje- naša se tako slini, da jo ne folgam brisat. In jo moram kar naprej preoblačit, ker se poslini tam po bodiju. Slinčkov niti slučajno ne mara, čeprav jaz vztrajam in ji ga zavezujem. Bom pa mogla kupit takšne, ki se zadaj zapnejo in ne vežejo.

pikca- bravo za Živo in njeno kakanjeuser posted image user posted image user posted image

potovanje- sem bila pametna, da bomo še letos šli na Kanarce, no iz tega ne bo nič, ker sem prevelik panik. Smo bli samo za vikend v Portorožu in sem bila skoz panična, hvalabogu gremo na morje na Krk kar je res blizu. Si ne predstavljam, da nekje v tujini Iza kaj zboli in ne morem prit do Slo. zdravnikov. Saj, vem, boste rekle, da sem kura pa smotana, ampak jaz sem pač taka in tako letos tujina razen Hrvaške odpade. Bomo pa v septembru šli še enkrat za 1 teden na Hrvaško in teden v toplice in to je to.

Grem pisat takoooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
2.7.2007 22:22:25   
thaiss

Pozdravček,

mi smo imeli cel dan sonček user posted image  user posted image  Zjutraj sva bila na plaži, popoldan smo mal pohajali...zdej pa grmi in dežuje ko user posted image  user posted image  
Upam da ne bo elektrike zmanjkalo...mi ni do romantike user posted image
čestitke Juriju (TeDyBear) za 4 mesece in Taiu (LeINA) za 3 mesece!user posted image

Tinaaja - Matia je imel pri krstu dva botra M/Ž. Župnik je na srečanju omenil, da v cerkvenem zakoniku piše, da naj bi imeli dva botra M in Ž, vendar pa to ni nujno. Ena punčka ki se je krstila isti dan je imela dve botrci - obe noni!!
Pomoje  komplicirajo brez veze; naj bodo zadovoljni da imajo še kakega otroka za krstit v teh user posted image  cajtih!

Meaa - no comment user posted image  user posted image  user posted image  Kakšni so Hoferjevi bodyji??

Gio - Tako pač je. pika stop. user posted image   Da ne bomo delali drame naj se ta tema zaključi.....user posted image SE STRINJAM S TABO, TI NAJBOLJE VEŠ!!!

Sezam kar mraz me je pretresel ko sem to prebralauser posted image  Aje to res???

Sibil se v sredo prifurate z novim vozom... važička!!!

Hujšanje - kaj je to??? Bo že počakalo, nimam cajtauser posted image  user posted image  Sibil ena moja kolegica tudi hujša po Montignacu že več kot mesec, mleka ima dovolj - polno doji.

Encijan dobimo se v sredo zjutraj (9h) v Kopru. Kdaj pa prideš?? Vabljena na čvek!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
2.7.2007 22:58:30   
Encijan
Thaiss, hvala za info o čveku in povabilu, poglej še na ZS. prosim, da ne bom tu smetila...

Pa še eno vprašanje, saj najbrž ste že govorile o tem. Kako je s kopanjem naših dojenčkov v morju, najbrž letos še odpade in pride v poštev le bazenček. Pa nogice jim najbrž lahko v morju namočimo... Sem naročila rdeči Fredov obroč, pa bi ga radi  sprobali, ker v bazen ne smemo oz. je zaradi Špelinih težav s kožo dermatolog to odsvetoval. Se bomo pa v banji pri babi in dediju kopali (midva imava samo tuš)...

Zdaj pa spat, jutri pa pakiranje... Pa saj bo šlo. Če samo pomislim, kako sem včasih komplicirala s svojo garderobo, zdaj hitreje spakiram za naju obe kot pa sem prej zase - ja, enkrat smo že bili na morju, takrat z atijem, ko je koristil še zadnje dni očetovskega dopusta, zdaj pa na žalost brez njega, mora delat).

L.p. Encijan

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
2.7.2007 23:08:42   
thaiss
Mi namakamo nogice, se mi zdi malček prehladno morje za čofotanje. Mogoče proti koncu avgusta sprobamo F.obroč

ZS user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 2.7.2007 23:09:27 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
3.7.2007 0:20:14   
skačica
še ne spim. Pišem in pišem pa sem še sem malo pokukala pa vidim, da že vse spite. Tudi jaz bom šla čez kake pol ure že spat. Imam dost za dans, jutri nadaljujem.........................

Tud mi ne bomo Ize letos namakali v morju, smo kupili bazenček in bo tam notri, ko se bo voda segrela, v morje ji bom tud jaz samo nogice pomočila, če ji bo všeč, drugače še to ne.

Lahko noč,punce

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!