|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.7.2007 17:18:31   
tinaaja
Koncno doma user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tinaaja-ti pa zadnje case neki zabusavas kar se rr tice?zakaj pa?

Montija študira

Ja, tud to je res, ampak bolj to, da sibam skoz okol. Pa saj imate itak dost za brat user posted image Kwa bo sele zdaj, ko me do ponedeljka ne bo gor user posted image user posted image user posted image user posted image Si boste lahko malo oddahnile user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
5.7.2007 17:25:32   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
potem pa nič več v Dubrovnik hodit, al pa zadnji dan

user posted image Hvala za idejo. Jah, bom vzela na znanje za naslednje leto - če ne pride kaj druzga vmes.

Drgač pa obalke, kdaj se že dobimo? user posted image Sem malo preletela, pa sploh ne vem, kdaj bi bla dobra ura za nas. Sej smo že bli doma, ko ste se dobile, samo mi ni zneslo pridet - sem ratala izbirčna kot 100 user posted image . Al je prezgodaj, al prepozno, al je za kuhat, al mam oba (Sibil, sem vidla, da si ti zdej oba pripeljala, mogoče se pridružimo naslednjič, ampak jaz bi tud kaka igrala, sam ne plaža, jaz mojga še ne morem samga na tobogane pustit, za v peskovniku je pa hitro 11-ta in prevroče).

No ja, kuhamo odkar smo se vrnili z morja v kompaniji - svakinja naredi nekaj na žlico in solato, jaz navadno prikuho in sladico, ker lahko uporabljam samo pečico. Sej ne boste verjele, kaj se je zgodilo v naši odsotnosti - omarica z napo vred se je utrgala iz zida (prav zlomil se je les) in padla direkt na mojo steklokeramično user posted image , si lahko predstavljate, kaj je ostalo. What a mess user posted image
Tolažim se samo s tem, da smo mi vsi v redu in da ni prišlo do kakega kratkega stika.

No ja, bo že boljš, tut to bomo preživeli. Je pa neprijetno, ko pride kak nepričakovan strošek.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
5.7.2007 17:26:18   
K_a_t_i
Joj Sezam, če bi ti vedla, da men niso nobene hlače prav user posted image ...

Punce, dejte no mal slike zmanjšat preden jih date na net. Tkole pol viš lih en učk čez cel ekran. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 17:54:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5129
5.7.2007 17:59:31   
tinaaja
meaa - kuul :)) moras porocat, kaj bo tasca rekla, ko ga bo videla v tej majcki user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa malo miru, brina je kapitulirala in pana ze 2 uri user posted image (no jsa zdaj, ko sem tole napisala, se bo ziher v 5 min zbudila)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
5.7.2007 18:23:36   
Gio
user posted image user posted image user posted image Danes me je prvič po porodu obiskala teta s Krvavca. Sem jo poslala domov, pa ni hotla it in je rezervirala za ene štiri dni user posted image .

Nekaj me zanima....na koliko ur jedo vaše pikice in pikci??? NA koliko ur bi morali jesti? Se mi zdi da moja je prepogosto majhne obrokce, kar ni prav in moram malo uredit to zadevo...

lep pozdrav vsem!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
5.7.2007 18:35:37   
erna14
gio-zakaj pa ni prav,nas isto je tako velikrat po mal

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
5.7.2007 18:35:54   
tinaaja
Gio, jaz mislim, da je najbolj pomembno, da se otrok dobro pocuti in je zadovoljen. Pri nas nimamo ritma, v povprecju bi rekla, da se doji na ene 2 uri, vcasih manj, vcasih dalj casa vmes. Tudi odrasli smo razlicni, eni potrebujejo le 3 obroke na dan, eni 5, eni jejo velike porcije eni male.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 5133
5.7.2007 18:40:04   
tinaaja
A veste, katere reklame mi pa gredo prav na zivce... "ali je nova? Ne, oprana s persilom" user posted image user posted image user posted image user posted image in potem oseba sredi mesta, trga, sprehajalisca in torbice potegne persil user posted image user posted image Matr, a sem jaz cudna, ampak morda bi ga morala tud jaz zacet sabo nosit, ce me kdo vprasa, ce imam novo cunjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
5.7.2007 18:53:22   
K_a_t_i
Naš se tud doji kadar se mu zazdi - ponavad pa dopoldne na cca. 3 ure, popoldne pa na 2. Razen danes bi pa on kr skoz na max 2 uri user posted image  Neki je v luftu... Včeri je namreč začel tult sam da je joško vidu... Kdo bi razumel te dojenčke user posted image .

A dej Tinaaja, kako ti gre pa tista reklama lohka na živce? Je ja tko super! user posted image  K smo že pri praških... Lubljančanke, kako se spopadate z vodnim kamnom? Jst sem se namreč vedno sprašvala zakaj tok reklam za čistila proti vodnem kamnu, zdej pa vidim zakaj! To je nenormalno, ta voda tle user posted image . V bani se nam nabira kamen, pipa če je 3 dni ne zdrgneš je bela, WC mamo non stop zamašen user posted image ... Kwa je RES učinkovito?
Pa če mogoče kera pozna kakega dobrega mizarja, ki je tud mal arhitekta pa ne pregrešno drazga, se priporočam za ZS - namreč bi bil cajt, da bi mi razen sedežne in orbitreka še kej druzga v dnevno sobo namontiral user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
5.7.2007 19:18:02   
erna14
kok ste ve smesne,men k sm bla noseca nisem smela vidt reklame za camay ker mi je slo na kozlanje tisto moje ime je jean poul........bog ne daj da vidm to reklamo se kdaj moj je mogu non  stop saltat pa vrtela se je celo nosecnost med vsakimi reklamami tako da zdaj tud zajfe ne morem v stecun vidtuser posted image user posted image user posted image
mislm kr neki men so najlepse reklame za coca colo bozicne te so res lepe al pa za top dom mi je tud dobra.

HVALA TINAAJA ZDAJ SM SE LAHKO RAZPRICALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
5.7.2007 19:35:26   
tinaaja
HVALA TINAAJA ZDAJ SM SE LAHKO RAZPRICALA

si rabla mal motivacije a ne user posted image sem ti mal manjkala user posted image no dej povej se kaj user posted image
Brina je spala 2,5ure user posted image , se pozizala na obeh zizah in zdaj je na tlehh pod tomy multijem user posted image Ma ta punca je res en dobrovoljcek - sam da se mal ukvarjas z njo, se ful smeja. Danes je od babi dobila en ful hud komplet iz obaibijauser posted image jih ze okoli obraca.user posted image user posted image user posted image

Jao, jaz moram se spokat za kr goro. Za poroko imam zlikano, ma no, saj za ostalo pa ne rabim tok..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
5.7.2007 19:45:49   
Žabika
No mi smo se pa danes spravili na temenca z domačim olivnim oljem s Hvara in trenutno stanje je takšno:

user posted image

No zdej greva pa probat to maščobo dol spravit, potem pa ajat. Pa jaz se spravim to delat ravno danes ko sem sama doma. Jao meni, ne vem kako bom sprala to mastno glavo in lase v čebru! Sem ji pa zmerila dolžino las - 6,5 cm.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
5.7.2007 19:51:31   
K_a_t_i
Žabika - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
5.7.2007 19:53:20   
tinaaja
hana punkerica user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
5.7.2007 19:58:37   
K_a_t_i
Jst se ne morem nehat smejat user posted image user posted image user posted image . Dej jo pošel kam za fotko nečesaže.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
5.7.2007 19:59:08   
dskubin
Žabika, kaj boš spirala, kr tko pust. Pa vn na kak koncert pejte, k ste itak same doma ;)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
5.7.2007 20:33:39   
Žabika
Ja res je prava pankerka!
Zdej sva to recimo sprali, in prvič je pila vodo !!!!! in to iz čebra. Torej, če naslednjič spet ne bo hotela piti iz flaške jo bom kar v čeber dala in pustila, da se napije. user posted image No bistvo pa je, da ni bilo ob tem nič joka. Tudi če ji gre voda čez oči se nič ne pritožuje.
Potem sva pa samo še popapali in je bila popolnoma zakomirana. Mogoče pa od milniceuser posted image . Joj boste rekle, kakšna mama je pa tale Žabika. No, pa sej ni tako hudo.

U zdele je pa oddaja o Ruglju na TV. Grem gledat!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
5.7.2007 21:05:12   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

meaa - kuul :)) moras porocat, kaj bo tasca rekla, ko ga bo videla v tej majcki user posted image user posted image user posted image

Če ga bo sploh opazila user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati - sej meni tud ne, pa imam samo +2kg, kar ne bi smelo biti vzrok. Zgleda, da so kosti šli drugače skup user posted image user posted image

Žabika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinajaa - lepo se imejte na poroki in na mini dopustu user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
5.7.2007 21:14:09   
Gio
hranjenje....ja potem pa super, sem mislila da je to pojedanje ful narobe. Mi tudi jemo na 2,5 ali 3 ure in ne jemo z užitkom, ampak ker je nujno user posted image in pojemo ravno toliko da pač nekaj je user posted image .

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
5.7.2007 21:15:50   
K_a_t_i
Sam en komentar, ki ni za RR, je pa za popuser posted image ... -> vodovodar, ki je včeraj rekel, da pride ob 13h, se je naslikal ob 21h user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Fajn je bit majster, jope! Itak, da lih ko je tamavček zapančal....

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
5.7.2007 21:20:44   
Žabika
Kati: jaz bi ga načevljala! Joj ti obrtniki - z njimi je treba kar na trdo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
5.7.2007 21:22:50   
K_a_t_i
Bi ga jst tud, če ne bi drug teden nazaj v radiatorje vode natočil in pol bi se lahko poslovil od rezanja cevi user posted image . No ja, no... Sicer, če je že od zjutri na šihti (dela za enga), pol se mi od lihkar kr mal smil stari user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
5.7.2007 21:43:23   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image  zdej je pa še en ventil zjuser posted image  in valjda nima druzga... Bo enkrat drug teden se še enkrat oglasu...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
5.7.2007 21:44:04   
urskas
Malce pozno, pa vseeno
Hvala za čestitke in vse naj naj tudi Žiguuser posted image user posted image user posted image !

Moji punci sta že cel teden tok tečniuser posted image , odkar smo z morja. Ta velka, ker bi šla rada nazaj, ta mala pa, ker smo jo na morju "preveč ujčkali". Sicer je bila pa tudi na morju prava tečka. Prej je bila user posted image  in je imela super ritem za jest, spat, počivat... na morju je blo pa preveč vroče in je veliko jokala in težko zaspala tudi zvečer. Domov sem po 11-tih dneh prišla popolnoma izčrpana, tako da sem rabla cel teden, da sem prišla k sebi. Zdej se pa tudi doma ponoči velikrat zbuja in hoče dudouser posted image . Tudi glede hranjenja ima ene svoje muhe, bi jedla, pa bi se drla vmes, pa bi spet jedla, pa bi tudi vse rada videla in z zizo v ustih obrača glavico v vse smeriuser posted image . Upam, da bo kmal boljš.

LP urska

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!