|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.7.2007 9:12:06   
thaiss
Takoj ko smo se razšle pa se je Matia oglasu in to kr zaprav

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
5.7.2007 9:20:02   
tejčica
Vida ni bilo več zraven pa je bila prevelika tišina in se je moral oglasit.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
5.7.2007 9:29:48   
tinaaja
tinaaja: tudi jaz imam namen se sprehodit do mesta, ampak malo kasneje, ko se Hana zbudi in ko se lep dan naredi. Greš sama? Se dobiva kje na kavici?

grem v kratkem od doma, pa se lahko slisiva :) jaz bom po optikah user posted image user posted image ce bo brina dopustila.. evo je ravno zaspala, sibam doker je se mir.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
5.7.2007 9:38:49   
erna14
ceplenje:jaz tud nocem o tem brat ker me je groza tako da hvala bogu smo prvega dal cez in je blo  vse uredu sedaj cakamo na druzga

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
5.7.2007 9:45:17   
A-N-J-A
Včeraj ko sem prišla domov ni bilo poplave,sem si kar oddahnila.Je pa vn vrglo elektriko,tko da me je mal skrbelo da je spet rač.skurl,ampak je blo pol vse okuser posted image .
žabika jaz Bora mažem pod pajsko,ker se mu drugač vname in sicer z olivnim o.Elo pa nisem nikoli mazala,ker je bila taka suhica.

Ta malček mi spi,upam da bo še dolgo,jaz sem si pa že glavo umila,naredila sem vaje pilates.Mogla bo posesat,pa zdele ne morem,ker mali spi.
Nič mal bom šla za diete gledat,ker tole je pa že too much.Sem včeri Žabiko vidla se mi je kr zaletel,pa Urla je tud že sexy mama,ni čuden da jo dragi masirauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 9:59:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5106
5.7.2007 10:10:25   
tejčica
Pri nas je situacija še vedno taka:

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
5.7.2007 10:26:33   
sezam

Hvala za čestitke in čestitke še ostalima slavljencema user posted image

Kako gre čas hitro naprej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tinaaja-ti pa zadnje case neki zabusavas kar se rr tice?zakaj pa?

Montija študira user posted image user posted image

Spanje - pri nas se spet zbujamo user posted image  Čim ga pohvalim, je takoj konec. samo 2 noči sta bile super. Danes sta se celo oba zbujala, tako da od 2h do pol 4h nisem skoraj nič spala user posted image , pa zopet ob 7h in nato smo potegnil do 9h user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
5.7.2007 10:37:00   
Pikca
No, zdej sem pa ready da kaj napišem, sem mogla prej eno kahlo kofeta ruknit, ponoči sta se tokrat kar oba zbujala in to izmeničnouser posted image

Eh, tejčica, včerajšnja popoldanska idila je trajala samo 20 minut, pol se je pa Jernej zbudil in Živa je začela nekaj trmarit, da bi še ta tretji tulil, se mi pa scufauser posted image

Žabika, hvala, sej sta res luštnauser posted image  seveda, ko ne tultauser posted image . Je pa tvoja Hana tud tak cuker! Pa ne se pritoževat nad njenim spanjem, ker je skor idealno!

Je moj zadnjič v hecu reku, da je kar škoda, da nebi še enga naredila, ko sta nama taprva dva tko dobr ratalauser posted image . Sam trenutno si ne predstavljam treh, še ta dva komi folgamo.

cepljenje - hvala za vse pikapokeuser posted image , ponoči je že kazalo, da bo sranje, zdaj pa je Jernej kar dobre volje in zgleda ne bo prehude reakcije. Me pa malo skrbi naslednje cepljenje, ker ga imamo 21. 8. , 25. pa gremo na morjeuser posted image , a kera ve, koliko časa po cepljenju se lahko pojavi reakcija? Sicer baje ne moremo prestavit na zgodnejši datum, na september pa tudi ne vem, če je pametno, ker bo Živa šla v vrtecuser posted image . Tistih člankov pa jaz tudi raje ne berem, kar je zakonsko določeno, bomo pač cepili, ostalo pa ne.

mazanje - jaz ga tudi zdaj nič ne mažem, na začetku sem ga pa po pregibih kar s hladilnim mazilom
skačica, pa še tebe morm pohvalt, res super ti gre!user posted image user posted image user posted image  Če bi se jaz prej tkole lotila bi bilo že zdavnaj za mano, ampak sem bolj "kampanjc", največ nardim, ko imam najmanj cajta.

Neposredna povezava do sporočila: 5109
5.7.2007 10:40:24   
Pikca
jo, ta najvažnejše sem pa pozablauser posted image

Žiga vse naj naj za 4 mesece!user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
5.7.2007 10:56:40   
K_a_t_i
Žabika, a ti lohk našga prpelem za eno noč? Boš pol sam še hvalila Hano... Spat ob 9h, držat za rokice do 9:30, ob 00:30 budnica, popravljat dudo, držat cca 10 minut. Nova budnica 2:20 - ponovit postopek od prej. Ob 2:40 konc vztrajanja, joška. 5:20 nova budnica, ne gre z dudo - joška (aja, joška je pr nas 20 minut). Vriskanje in konec spanja ob 7:10. user posted image  Fajn zgledam, ne? user posted image  Pa je blo tud že boljš... Razmišljam o rižolinu... Meaa, kaj zaenega ti daješ?

Zdej greva pa mal ven, preden vodovodar pride ene cevi žagat... Se pol beremo!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 11:04:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5112
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 11:24:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5113
5.7.2007 11:29:22   
Anonimen
meaa kj pa si ga narocila? pa kako fotko pol prilepi,da vidmo kk mu pase ta napis user posted image oa katerega meseca sepa lahko uporablja ta rizeva kasica?

Neposredna povezava do sporočila: 5114
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 12:05:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5115
5.7.2007 13:37:53   
K_a_t_i
Hvala, Meaa!

Če slučajno kero zanima, zakaj Pamperske (active fit) une iz Špara, Mercatorja, Leclerca,... smrdijo veliiiik bolj kot tiste iz Mullerja, čeprav majo isto črtno kodo in so oboje proizvedene v Nemčiji -> fora je v datumu izdelave, ki je enkrat 2006, medtem ko je v M. sveža roba. Se kr znajdejo skladišče popucat, a ne user posted image

A ste vse odzun v tem lepem vremenu? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5116
5.7.2007 14:02:09   
Pikca
jaz sem not, ker tamau že 2 uri spi, najbrž kot reakcija na cepljenjeuser posted image , bom izkoristila da mal pospravim

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
5.7.2007 15:03:33   
skačica
jaz sem tud not, itak zunaj lijeuser posted image  pa še do zdele sem tega user posted image  pisala in sem se prebila še do zadnje točke. Nadaljujem, ko bom opravla eno mini anketo v naši firmi. Bom kar nekaj sodelavcev poklicala pa še predsednika sindikata pa adijo. Ne bom nekih hudih reziskav delalauser posted image

Si grem glavo prat, sem taka kot Einstein v glavo, sam pameti nimam njegoveuser posted image  pol pa pelemo še našo tamalo po kavbojke in domov. Sem že mami poklicala, da pridemo in nas čaka borovničev štrudeluser posted image user posted image user posted image .

pikca- sem tud jaz kampanjc in to ta hude sorte, sam zdele sem pa mogla izkoristit varstvo, bi pa raje ležala z nogami v luft.user posted image user posted image

Grem pod tuš in to takoj

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
5.7.2007 15:05:37   
dskubin
Evo nas predčasno z dopusta. Našmu mulcu zgleda neki škodi Dubrovnik - dan po obisku vedno dobi vročino user posted image . Drgač pa smo se meli fajn, ožgani nič, napohajali smo se za silo. VROOOČE dol na jugu!!!

Obalke, vidim, da ste me pogrešale :)

Čestitke vsem slavljencem (tudi za nazaj).

ostalo: ja, seveda, vse sem prebrala user posted image user posted image user posted image a res user posted image user posted image dejte no babe, sej ni mogoče user posted image user posted image user posted image ja ja, itqak se strinjam user posted image user posted image user posted image

Moja mala sirena kliče, gremo jest (še vedno na jošku, da ne bo pomote).

Evo samo še nekaj, da boste malo razvajale ušesa, ko boste na RR visele:
http://musicovery.com/index.php?ct=us

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.7.2007 15:06:05 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
5.7.2007 15:07:22   
erna14
kati po tistm opisu bi mogla bit k spuzva ti pa tako fajn zgledas,ziga ze ve kaj mami lepo nardiuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
5.7.2007 15:19:52   
K_a_t_i
user posted image  hvala, Erna - častim kavo!

Naš baby buty je pa lih zapančal - po tistem, ko je pol ure pridno gledal kako jst cote iz štrika zlagam. Zgleda, da bo res gospodinjski tip! user posted image  Upam samo, da navjo lih zdele uletel radiatorja stran ćagat, k si tamal zasluži bjuti slip! (al si mami to zasluž? user posted image )

A da ščije tam proti vzhodu user posted image  Ja no sej, tle bo tud vsak cajt! Tam od Alp prhaja h nam ena groooooozen črna barva.

Jao, jao - tile službeni mejli... Vsak teden mi pošljejo jedilnik za eno menzo user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
5.7.2007 15:28:35   
Pikca
...pol ure pridno gledal kako jst cote iz štrika zlagam.

naš pa noče križem rok gledat, bi rad pomagu, zato se pa kregauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
5.7.2007 16:05:52   
K_a_t_i
A, Pikca - a to so pol ti kriki, ki se razvijejo vedno, ko kuham user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
5.7.2007 16:24:09   
m a j c i k a
Živjo, dežuje mala je pa pri babici, tak da mam par minutk da vam pošljem slikce in sicer tele so bile iz slikanja za osebno (izbrali smo tretjo!):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5124
5.7.2007 16:34:57   
sezam
dskubin - potem pa nič več v Dubrovnik hodit, al pa zadnji dan, a ne bo treba predčasno domov user posted image  Drugače pa user posted image user posted image  za lep dopust.

Tule je pred eno uro pihalo, da sem mislila, da nas bo kar s hišo vred odnesel user posted image  Smo bolj na odprtem - na eni strani odprto polje in ko začne vleči, vleče ko zares. Predno sem se tega navadila, me je bilo kar groza user posted image

Pikca - a pol je blo dans ponoč nekaj v zraku, da otroci niso spali user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
kati po tistm opisu bi mogla bit k spuzva ti pa tako fajn zgledas,ziga ze ve kaj mami lepo nardiuser posted image user posted image

Mogoče je pa zato tok suha. Žiga že ve, kaj mami rabi user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Diplomska naloga-Izbor trgovine
sigap

Če ocenjujete videz, ceno, kakovost in seveda prijaznost osebja, v kateri trgovini bi kupili oblačila za svojega otroka?

OshKosh in Kanz (9%)

Baby Center (18%)

H&M (41%)

C&A (12%)

S`Oliver (9%)

Okaidi (12%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!