dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam potem pa nič več v Dubrovnik hodit, al pa zadnji dan Hvala za idejo. Jah, bom vzela na znanje za naslednje leto - če ne pride kaj druzga vmes. Drgač pa obalke, kdaj se že dobimo? Sem malo preletela, pa sploh ne vem, kdaj bi bla dobra ura za nas. Sej smo že bli doma, ko ste se dobile, samo mi ni zneslo pridet - sem ratala izbirčna kot 100 . Al je prezgodaj, al prepozno, al je za kuhat, al mam oba (Sibil, sem vidla, da si ti zdej oba pripeljala, mogoče se pridružimo naslednjič, ampak jaz bi tud kaka igrala, sam ne plaža, jaz mojga še ne morem samga na tobogane pustit, za v peskovniku je pa hitro 11-ta in prevroče). No ja, kuhamo odkar smo se vrnili z morja v kompaniji - svakinja naredi nekaj na žlico in solato, jaz navadno prikuho in sladico, ker lahko uporabljam samo pečico. Sej ne boste verjele, kaj se je zgodilo v naši odsotnosti - omarica z napo vred se je utrgala iz zida (prav zlomil se je les) in padla direkt na mojo steklokeramično , si lahko predstavljate, kaj je ostalo. What a mess Tolažim se samo s tem, da smo mi vsi v redu in da ni prišlo do kakega kratkega stika. No ja, bo že boljš, tut to bomo preživeli. Je pa neprijetno, ko pride kak nepričakovan strošek.
|