skačica
|
ste pa res malo napisale v celem dnevu . Mi smo uživali na svežem zraku, zdaj pa Iza že spančka, moj je pred tv, jaz pa na RR Vidim, da nobena ne ve, kje bi lahko dobila kake uporabne podatke. Bom teto poklicala, ki na statistiki dela in morda ona kaj ve Jaz res ne vem kje naj iščem. Naša tud zadnje par dni kaka rumeno-zeleno, prej je lepo rumeno. Mislim, da ni nič narobe Ali morda katera ve do kdaj je toxoplazmoza nevarna za otročke? Vem, da sem v nosečnosti brala, da ni nevarna samo za nosečnice, ampak tudi za dojenčke, ampak ne vem do katerega meseca ali celo do enega leta . Moja pametni tast je namreč privlekel domov enega mačjega mladiča, Bog ve od kod(nekje ga je našel) . Sicer maček sploh ni v hiši, niti se ga jaz ne dotikam, se ga pa tast in potem morda po pomoti brez da bi si umil roke, mojo Izo za rokico prime Kaj pa vem ali si opere vedno roke, ko mačka boža Sicer sem pa danes jasno povedala, da me moti to, da ga je pripeljal in ravno zdaj, ko je Iza še majhna. Do sedaj smo lepo shajali brez mačkov. Pa ne mislit, da imam kaj proti mačkam, ampak sem pač občutljiva do takih stvari, ki lahko škodijo Izi. Sicer je pa vedno z mano zunaj in jo nikoli ne pustim same z njim. Me pa moti tudi to, da jo vedno prijema za rokice , zakaj že Potem pa Iza rokice takoj nese v usta . Uhhhhhhhhhh, sem se izpovedala. Zdaj pa dalje: tinaaja, kakšen pregled že imaza vidve jutri? Sem pozabila, sicer pa tudi jaz vama želim, da vredu opravita Jaz Izi ne dajem še nič razen svojega mleka in tako bo še nekaj časa, če se bo jutri pokazalo, da lepo napreduje, ampak priznam, da se že danes bojim kakšna cifra se bo pokazala na tehtnici. Pa nimam več predsodkov do adaptiranega mleka, ampak strah pred tem kako bi Iza po flaški pila. Sploh ne šmirgla ne flaške in ne dude , zato pri nas niti čaja ne pijemo. Kašice in ostalo bom verjetno začela uvajat , ko bo dopolnila 5 mesecev. Upam, da bo tako. Zdaj pa moram nehat, ker sem napisala celo klobaso.
|