Barči78
|
Še pozdravček z našga konca, Otroci spijo, Neja že 3 ure, Žan itak cel dopoldan, malo poje, pa ga očitno tole hranjenje tako zmuči, kot mamico, on zaspi, mamici pa žal ne uspe. Sedaj jemo Pregomin z dodatkom rižolinota, pojemo 5 obrokov med 160 in 200 ml, če se pa sedaj ne bo zredil, naj pa vse nakam gre. Pojemo sicer s težavo, kakšen obrok se cel samo zvija in joka, vendar mi ga nekako uspe nahraniti s pomočjo kapljic proti krčem, katera mu kar namesto obroka zlijam v usta. Edino tako poje, ker so sladke. V zadnji obrok sem mu celo dala žličko sladkorja, da je vsaj približno podobno mleku. Allernova - smo poskusili v bolnici, pa je pljunil ven in ni hotel več ust odpreti. Jutri imamo dopoldan pregled v Ljubljani, če ima Žan gastro...... refluks. Poliva mogoče malenkost manj, ker mu dodam rižolino, da mu mleko zgosti. Kašlja še vedno, tko da očitno to ni kašelj, ki ga povzroča alergija na kravlje mleko. Poliva še vedno, tako da očitno tudi poliva ne zaradi alergije. Drugače mu pa med kašljem včasih kar tista rumena sluz, gnoj pride iz grla. Ah, sej bo, samo upam, da bo jutri na tehtnici viden napredek, drugače pa ne vem kaj mu manjkaa. *sonchek* - super, da ste uživali na morju, prov fletkan dečko je tale tvoj Anej, pa zgleda da bo samo moj maneken, tvoj se tud nekam precej redi. Pa še ena slikic naših nogic, sej sploh ni tolk šlang, pa še 6 kil nima, a ne.