Lejci
|
Končno spi... upam, da ne sam za 20 minut. To res ni njen dan... ful se ji pozna neprespanost in je sitna kot . Kdo bi si mislil, da taki mali znajo takole "težit", ne bi se nosila v kengurujčku, ne bi sedela v naročju, bog ne daj, da jo poležem, to je šele štala. Ne bi bila v igralnici, ne bi bila v ležalniku, v vozičku smo celo zdržali 15 minut, pol pa spet jok in ven. Dudo bi mela, ampak si jo potegne ven in hoče sama not nazaj dat, ampak ji večinoma ne rata in jo ful razjezi to. Danes mi ni ratal je niti uspavat na noben preverjen način. Še dobro, da mamo uno velko žogo, sem jo dala v naročje in hop nanjo se zibat, jo je pobralo po 5 minutah A ve kaj čaja dodajate? Jaz ji ga že kar dolgo dajem in se ful obnese. Zdaj ko bo 4 mesece stara, bom probala z novim okusom, pa ne vem, a bi ji jabolčnega al malinovega kupila . A katera ve, če se da za NUK flaško dokupit ročajčke? Mamo jo brez njih in bi nam prav prišli, ne bi pa samo zato še ene cele flaške kupovala. Ines zdaj hoče sama držat flašo, ko pije in to zgleda tko, da jo na trdo sili v usta, po možnosti zraven posesa kak prst , rada bi jo na tiste ročajčke navadla. Js tut upam, da nam bo ratal kaj ven it, moj je v nočni in zdej spi. Ampak bolj popoldne, ko tole sonce mal neha tkole žgat, js namreč vročine ne prenašam dobro. Nič, grem perilo obesit, dokler še spi ... no al pa tut ne, zgleda je konc veselja. K_a_t_i men je tut šibic zmankal, zdej uporablam zobotrebce Oči me tko pečejo da ne vem kajn aj delam z njimi. LP
|