|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.7.2007 21:39:45   
Pikca
meaa, hvala za info... bom vseeno jutri vprašala pediatrinjo, ker se mi tole pri našem ne zdi normalno.

tinaaja, vaša Brina bo pa očitno žurerkauser posted image

zdaj pa moram mojemu prepustit računalnik, bo še nekaj za službo delaluser posted image

lep večer in mirno nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
8.7.2007 21:42:50   
Pikca
jooj, pozabla napisat:

tetka urla čestitke!!!

pa tinaaja in skačica srečno jutri na pregledu!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
8.7.2007 21:44:13   
K_a_t_i
Evo tkole... Smo se borili za vsako žlico! Da ne bo pomote - ne mi, Žiga user posted image . Tale Hipp mu zgleda paše, ker smo jokali, ko je zmanjkalo (dala sva mu 40ml).

user posted image

Sezam, spali smo bolje, ker je po dojenju takoj zaspal, ampak kar se hranjenja tiče pa ni bilo sprememb - včeraj smo mu itak dali samo 2 mali žlički, čist tko, za probo (je bil siten in ne najbolj željan novosti pa ga pol nismo silili). Bomo videl kaj bo danes.

Tinaaja - mene pa mal zanima, kako je z dojenčkom it na ohcet - a ste bili samo čez dan al ste pol še mal žurali (do kdaj?), a je tamala vmes spala, al je pol normalno zaspala,... Firbec sem, ja.

Drugač pa smo danes bli pri tašči in smo se meli prov lušten. A je možen? user posted image  Jp, res je!

Grem zdej me ena bejba na msnju mori user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5278
8.7.2007 21:44:15   
Naomi
cer, kaj bo dobrega kukr hrana ;)...se pr seb niste poslihtale, ze otroke silte user posted image user posted image ...
...ce vas kej zanima me kr upraste...kako je blo na morcku, vam ne mislm razlagat k itak da je blo brez veze, dolgocasno, preevec kicasto ipd user posted image user posted image
...ce kero slucajno zanima gremo pr 3,5 mescih na drugo posvetovalnico...jaaaaaaaaaaaa, ne mors verjet...tle u KR so tok ohrni, da se s temi pregledi sparajo ;)...no, sicer nch hudga, dokler je vse OK vidtuser posted image user posted image ...tko, da bo pikica padla...boscici mali nasi lepi pamenti oh in sploh------>kot bi mamico opisovala user posted image
...no, drgac pa, ce bo kdo sprasvau, da je The real Naomi konkurenco dobila...k zdej je ni mela sam se u polti...sem to jest...ja sori...user posted image user posted image
spaaaaaaaaaaat ;)

Neposredna povezava do sporočila: 5279
8.7.2007 21:45:54   
Naomi
bajdvej...kok so eni neolikani, jih na msn porufas, pa se se oglasjo ne user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
8.7.2007 21:46:02   
Anonimen
zeleni kakec: http://med.over.net/forum5/read.php?46,4143824,4143824#msg-4143824

Neposredna povezava do sporočila: 5281
8.7.2007 21:55:05   
tinaaja
Tinaaja - mene pa mal zanima, kako je z dojenčkom it na ohcet - a ste bili samo čez dan al ste pol še mal žurali (do kdaj?), a je tamala vmes spala, al je pol normalno zaspala,... Firbec sem, ja.

Zacelo se je ob 4 popoldne... MA cim manj komplicirat, vzela sva sabo vozek, pa igrace, pa zizo seveda user posted image Aja pa en kup zadev za (pre)oblect - je mal pobruhala, pa shaldilo se je,... Med obredom je bila pridna, pol je mal zaspala, vmes smo se zizali ene 4x, moj je pomagal ful, tko da sem bila jaz mal frej za cvek, pa pol on frej... Se mi ne zdi nic problematicno, edino zares me je motilo, da je bila muzka fuuuullll naglas user posted image Se meni je bilo preglasno, kaj sele brini. Je bil pa piknik varianta, ampak saj tudi notri ne bi bilo kaj dost drugace. Pa dost otrok je bilo. vmes je tud spala in ni zgledalo, da jo je kaj motilo (glasba, otroc, ..).. itak da se je vsak vtaknil vanjo in jo slatal po rokicah, lickih user posted image , zato so bili robcki skoz na delu user posted image user posted image Ma ni kaj, ob 9:30 smo sli domov, ce bi brina blagovolila zaspat, bi verjetno se ostali, ampak ona je bila kot cukec in ji je dogajalo. Sli smo tud zato, da ne bi bila pol took prevec utrujena, da sploh ne bi mogla zaspat.

naomi, kako kaj? morje je blo ziher zakon, a ste svita kaj med ribe v morje vrgli al si samo ti uzivala v namakanju user posted image user posted image user posted image kdaj imate posvetovalnico, a boste cepljeni?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
8.7.2007 21:58:31   
skačica
ste pa res malo napisale v celem dnevuuser posted image . Mi smo uživali na svežem zraku, zdaj pa Iza že spančka, moj je pred tv, jaz pa na RRuser posted image

Vidim, da nobena ne ve, kje bi lahko dobila kake uporabne podatke. Bom teto poklicala, ki na statistiki dela in morda ona kaj veuser posted image Jaz res ne vem kje naj iščem.user posted image

Naša tud zadnje par dni kaka rumeno-zeleno, prej je lepo rumeno. Mislim, da ni nič narobeuser posted image
Ali morda katera ve do kdaj je toxoplazmoza nevarna za otročke? Vem, da sem v nosečnosti brala, da ni nevarna samo za nosečnice, ampak tudi za dojenčke, ampak ne vem do katerega meseca ali celo do enega letauser posted image . Moja pametni tast je namreč privlekel domov enega mačjega mladiča, Bog ve od kod(nekje ga je našel)user posted image . Sicer maček sploh ni v hiši, niti se ga jaz ne dotikam, se ga pa tast in potem morda po pomoti brez da bi si umil roke, mojo Izo za rokico primeuser posted image user posted image user posted image  Kaj pa vem ali si opere vedno roke, ko mačka božauser posted image  Sicer sem pa danes jasno povedala, da me moti to, da ga je pripeljal in ravno zdaj, ko je Iza še majhna. Do sedaj smo lepo shajali brez mačkov. Pa ne mislit, da imam kaj proti mačkam, ampak sem pač občutljiva do takih stvari, ki lahko škodijo Izi.
Sicer je pa vedno z mano zunaj in jo nikoli ne pustim same z njim. Me pa moti tudi to, da jo vedno prijema za rokiceuser posted image , zakaj žeuser posted image user posted image user posted image  Potem pa Iza rokice takoj nese v ustauser posted image .
Uhhhhhhhhhh, sem se izpovedala.

Zdaj pa dalje: tinaaja, kakšen pregled že imaza vidve jutri? Sem pozabila, sicer pa tudi jaz vama želim, da vredu opravitauser posted image

Jaz Izi ne dajem še nič razen svojega mleka in tako bo še nekaj časa, če se bo jutri pokazalo, da lepo napreduje, ampak priznam, da se že danes bojim kakšna cifra se bo pokazala na tehtnici. Pa nimam več predsodkov do adaptiranega mleka, ampak strah pred tem kako bi Iza po flaški pila. Sploh ne šmirgla ne flaške in ne dudeuser posted image , zato pri nas niti čaja ne pijemo.

Kašice in ostalo bom verjetno začela uvajat , ko bo dopolnila 5 mesecev. Upam, da bo tako.

Zdaj pa moram nehat, ker sem napisala celo klobaso.

Neposredna povezava do sporočila: 5283
8.7.2007 22:02:23   
Lejci
Vidim, da ste že aktivne pri dodajanju GH!!! user posted image  Pri nas še nismo nič, zdej sem v fazi branja o tem. Kdaj bom začela, se še nisem odločila, nekak ko bom mela občutek, da je prišel čas...

Zaenkrat se še dojimo, sam mam včasih filing, da mi zmanjkuje mleka... no mogoče je samo filing. ker sem razmišljala, da se mi mogoče glih zato spet ful zbuja ponoči.

Pitje po flaški - naša to obvlada. Že ko smo na začetku dodajali novalac, ni mela s tem problemov. Zdej jo pa že obvlada držat (s pomočjo seveda), ve za kaj je in ko jo vidi, se steguje proti njej in odpira usta user posted image  

Popije pa vse kar dobi, še vodo brez problema pije. In to celo iz kozarca, mal je mokra, mal gre mim, po grlu pa spravimo tudi nekaj.

Za čaj proti driski bi pa js uprašala v lekarni, tam bojo že vedeli...

Vse, ki mate pred sabo še cepljenje - user posted image user posted image user posted image   Pri nas je bla vročina ponoči 38,5 , zjutraj naslednji dan 37,2... Ampak je calpol pomagal.

LP

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
8.7.2007 22:08:34   
Naomi
oooo tinaaja...te morm prov mal polupckat user posted image user posted image ...ja morje...Svit se je naucu plavat, pol je z gliserjem vsak jutr hodu ribe lovit, ucas je sel pa tut na ksn potop user posted image user posted image ...mami je pa zato lahko spaaaaaaalaaaaaaa, pa ribe za kosilo jedla pa tko user posted image user posted image ...
ju3 mamo pregled...in bomo upam da tudi cepljeni..namrec iz morcka smo prisli 3 dni prej k se je mulcu uck unel k je brez kapce hodu frajart z vodnim skuterjem okol user posted image ...ampak je ze ok..smo u cet dobil kaplce...bomo vild kaj bojo zdravnica dolocili ju3...
...drgac pa...kokso mel vasi kej rekcij za 1. cepljenje..se morm kej oborozit al pa kej?...

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
8.7.2007 22:17:36   
Lejci
Naomi, oborožil te bo kar pediater na kraju dejanja, dobila boš recept za sirup proti vročini in nasvet, naj pikico polivaš s fiziološko al pa prekuhano vodo, naj bo zalimana, da kakec zraven ne pride in prvi dan mokra...

meni so dali še knjižico "moj otrok ima vročino" i

to je to

lp

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
8.7.2007 22:21:24   
tejčica
Čeeeer!
Za nami je en prav lep družinski nedeljski dan.user posted image

Se moram pohvalit, da sem se danes prvič po porodu KOOOOOONČNO spravila k peki. Me je Taja kar nekaj časa prepirčevala. In glede na muffinomanijo med marčevkami zadnje čase, sva tudi midve delale muffine, čokoladne. Verjele ali ne, jaz nisem naredila niti grižljaja, saj imam danes sadni dan.user posted image

Dobrodošle nazaj vse ki ste dopustovale.

Sedaj grem pa kopalnico planirat. Saj res. Po vaših izkušnjah, pralno-sušilni stroj ali pralni in sušilni stroj? Pa seveda katerega priporočate.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
8.7.2007 22:22:20   
skačica
že zdele me je groza kakih stranskih učinkov cepljenjauser posted image . Res upam, da jih Iza ne pokasira.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
8.7.2007 22:28:25   
skačica
tejčica, pridna,da tako vztrajaš. Kok časa pa  že si na dieti?
Glede pralnega in sušilnega stroja? Nama so vsi priporočali ločeno in tako tudi imava. Oba sta znamke Gorenje, delata brezhibno, sicer je pa pri nama vse Gorenje(podpirava slovenske proizvajalceuser posted image user posted image ), razen mikrovalovke in LCD televizorja. Vse deluje tako kot mora.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
8.7.2007 22:32:07   
Naomi
aja...svit is watching U !!!

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=83522&asortType=9&apage=1

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
8.7.2007 22:32:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-a si dobila kako obvestilo od vzajemne da ves da si dobila? NE, sam 522€ nisem mogla zgrešit na bankomatu!!

urla- čestitke tebi in sestri Katarini za user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejčica čestitke Vidu za obrat user posted image  user posted image  nam pa gre iz hrbta na trebuh, obratno pa še ne. Se mi je zdelo neki  user posted image  user posted image  po Kopru user posted image

Lejci & Kati naše noči so tudi take.... za user posted image user posted image user posted image
Ne bi bila v igralnici, ne bi bila v ležalniku, v vozičku smo celo zdržali 15 minut, pol pa spet jok in ven. Dudo bi mela, ampak si jo potegne ven in hoče sama not nazaj dat, ampak ji večinoma ne rata in jo ful razjezi to. ISTO!!!

Sibil tudi mi smo bli včeraj v Trstu, Matia pa je bil full pridkan!!!
Glede Koprske noči, mi bomo šli sam malček bolj zgodaj. Matia je bil z nama v petek na rokometni tekmi in ga čisto nič ni prestrašlo navijanje in bobnanje...radovedno je opazoval naokoliuser posted image

Soncek lepe fotke

erna14 - meni , odtoki se kr mašijouser posted image

Mi imamo jutri 2. cepljenje, upam da ne bo prehudouser posted image

GH - Matia je poskusil kuhano jabolko, korenček, rižolino in banano!!

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
8.7.2007 22:33:46   
thaiss
Naomi user posted image  user posted image  full koko je ta tvoj Svit user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
8.7.2007 22:38:01   
tinaaja
Skacica, mi imamo UZ kolkov :) JAz sama nisem ljubitelj mack, imam pac psa user posted image Jjasna je imela ful info o toxo, sploh o tem, kdaj jo macke prenasajo, mislim, da ni panike. Vseeno pa naj s roke umivajo, ce tako zelis.

Naomi - sam da svit ni zabusaval.. a je tud kaksno morsko macko ujel user posted image user posted image Po cepljenju dobis calpol pa svecke,... tko da to je to. O reakciji pa jaz ne bi, ker je bila kriza, ampak smo cepili tudi proti rotavirusu in mislim, da je bil bolj to vzrok. Drugace pa vecina ni imela problemov.

Tejcica - obvezno pralni in susilni stroj in ta velik boben. Mi smo zadovoljni z Boschem. Bobni so cisto drugacni za pralni in susilni stroj in ce to zdruzis je kvaliteta ziher slabsa... Ce imas plac seveda. Pa se to - ko peres, lahko eno rundo susis in  obratno, kar je pri 2 otrocih pomembno..

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
8.7.2007 22:39:44   
skačica
kaka dobra fotka. Je mali smešenuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
8.7.2007 22:46:35   
Anonimen
skacica drzim pesti,da Iza dobro prenese pikeca user posted image prav tako za Svita od naomiuser posted image

tejcica midva sva letos spomladi nabavila susilca...sem kar dost takrat precekirala vse in ce se le da oz vam prostorsko gre naj bi bila veliko boljsa varianta posebej susilec-pralni stroj.Midva imava whirpoolovega 6kg susilca pa sem zadovoljna z njim

tinaaja user posted image
bravo za Brino,da je bila tako pridna...ziher bo zurerski tipuser posted image pa srecno jutri na pregleduuser posted image

barci78  sploh si ne znam predstavljati tega,da Tai ne bi hotel jesti....on prav pogoltne vse sploh na zizi....user posted image da cimprej porhtate to in da hranjenje ne bo vec muka ampak uzitek...pa fajn porihtite jutri na pregledu

GH mi smo se itak kr nekaj dni za vami...racunam,da bova z gh zacela nekje okol 5-6meseca razen,ce bo prej pokazal,da mleko ni vec dovolj....ko pa se bo zacelo bolj nocno prebujanje pa bova s to hippovo rizevo kasico acela....cist po obcutku....itak bo na gh celo zivljenje in se mi prav nikamor ne mudi....

LASJE tud men so zaceli izpadat....ce je kateri ze kaj konkretno pomagalo naj deli ta zlat nasvet z namiuser posted image

malecka_mateja jutr mamo najavljene obiske,ki se s eniso cist zjasnal glede tajminga....v torek bi bila idealka...lahk bi na kavico kar k nam prisla je prav fajn plac za bajto....v sredo pa imamo P in dobimo pikeca ,tak,da upam,da bomo brez stranskih reakcijuser posted image

zdej grem pa pocAsi pod tus z user posted image .....

mirno noc vsem zelim

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5295
8.7.2007 23:00:48   
Anonimen
user posted image kak pa sem se zdej nasmejala...prava faca Svit user posted image

matia user posted image

tejcica
popravljam info...boschov susilec imava z velikom bobnom,no firma gor al dol zadovoljna s z njimuser posted image

cakam,da user posted image zakljuci s pspejem da skociva na mokro...

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5296
8.7.2007 23:11:24   
Žabika
sonchek: tudi mi znamo piti samo iz joške, no pa iz čebra tudiuser posted image

erna: jaz si bom nehala glavo prati, ker to je pa too much! Pa mislim, da ni pomoči, ker to so pač hormoni! Pravijo da okoli 6tega meseca mine. Torej še cca. 40 pranj, pa bo!

skačica: dobro opravite, pa ne preveč jokat.

tinaaja: tudi vidve dobro opravita.

naomi: no pa tudi vidva dobro opravita! Ti pa ne boš jokala, te bo že tvoj frajerček v red spravil! Fotka: Če bi imel pa na skuterju takšno zaščito, si ba ne bi oči prehladil!

tejčica: kako si pa tako dolgo zdražala brez peke? Se spomnim tvoje pekomanije lanskega decembra! Glede stroja: če imaš dovolj prostora, ti priporočam ločena stroja, drugače pa kombiniranega. Jaz imam tega in sicer od Aristona in sem zelo zadovoljna. Dela kot urca, sušim pa večino perila, ker stojala za sušenje sploh nimam. Sovražim obešanje cunj!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 8.7.2007 23:16:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 5297
8.7.2007 23:24:18   
Žabika
Naomi: kje ste bili na morju? Sem si malo ogledala slikice in sem videla, da je zelo zelo lepo tam. No pa Svit je tudi lep! Pravi frajerček, samo na skuterju ga pa nisi nikoli ujela! Je bil zgleda prehiter, ali pa ti prepočasna.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
8.7.2007 23:41:56   
cv105
ojla

puce a se kateri tok lasi odpadajo

tuki sem!  user posted image

Sem pravkar oddala diplomsko v branje!!! Upam, da bo kmalu prišel vzpodbuden odgovor.user posted image user posted image user posted image  

gosta hrana: mi že cel teden jemo banano in korenčkov frutek. Jutri bomo nabavili še rižolino. In kile gredo počasi gor. Sva našga fanta prej tehtala in ima 5600. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še en poljubček z zamudo za vs slavljence zadnjih dni.

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 5299
9.7.2007 0:56:21   
tejčica
Žabika, ja je bila kar dolga pavza s peko, ampak enostavno se mi ni dalo. Saj sedaj ko sem pa spet začela, pa nehat ne bom znala.user posted image

Hvala za nasvete glede pralno-sušilnega stroja. Kopalnica je očitno trši oreh kot sem mislila. Grem raje spat in bom jutri naspana nadaljevala. Če bo Vid dovolil. O naspanosti pa tudi najbrž ne bom mogla govor, ker čez 5 ur je auf. Seveda pa je tudi možnosti da mali že prej flašo zahteva. 

Katja (urla), čestitke za 5 mesecev.user posted image
Domen (karina), čestitke za 4 mesecev.user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!