|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.7.2007 19:45:45   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo punce jst sm bla cist fertik,sm na vse najhujs pomislna tist moment tok je bil bogi kr  k da mu neki nebi pustil do zraka se mi zdi kot da se je trudu da bi zadihov,mislm grozno zdaj pa je hvala bogu uredu in je vs zivahen,sam zabika nas je bil cist mrzu po glavci in celu nad ustnco je mel pa kar kaplice in potem sem mu dala takoj cajcka in k smo iz avta prsli je blo ze mal bols se mi je v avtu kr tak omamljen zdel.
barci:upam da pr tvojmu sonku kmal ugotovijo kaj mu je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
9.7.2007 20:17:11   
skačica
mi smo doma že nekaj časa, ampak se nisem takoj uspela javit. Iza je cepljenje prenesla brez glasu, je pa zato mami vsa v solzahuser posted image , ker nas je P napotila na FT, ker ni hotela dvignit glavice pa kravce ne pase pravilno. Sploh ni nič razložila samo napotnico mi je dalauser posted image  Je preveč stegnila nogice, ko je pasla kravce,jaz sem čist fertik. A še katera hodi na FTuser posted image  
Ampak Iza drugače lepo drži glavico, res pa je da kravice zelo malo pasemo doma, ker jih noče. Zdaj bova bolj to trenirale, čeprav  P sploh nič ni rekla kaj naj z njo delam. Je tko smotana, nikoli nič ne pove, ven smo šli po 5 minutah, tako da sem jo pozabila kar nekaj stvari vprašat in še najhujeuser posted image user posted image user posted image  posmehovala se je, ko sem želela, da sestra iglo pred mano odpre. Pri vseh šlamparijah v zdravstvu, imam pa menda pravicouser posted image
Skratka polom od posvetovalniceuser posted image user posted image user posted image  ali pa sem jaz tako občutljiva.
Se bova zdaj še več na tleh igrali in vadili malo vratne mišice.
Drugače pa imamo točno 6 kg in 62 cm. Čisto OK.

Revica, erna, hvalabogu je sedaj vse ok.

No, moja miška sedaj že spi, upam da bo noč ok in ne bo kakih str. učinkov.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
9.7.2007 20:18:46   
urla
Tinaaja - na partisu www.partis.si

Mi smo imeli danes 2. ceplenje. Malo kuha, tako da je ravnokar dobila žlico calpola in sedaj spi.

Sem pa cel dan drgnila stanovanje od sekice, ker pride jutri domov.

Hvala vsem za čestitke za 5ko!

Zdej grem pa pod tuš in samo še spat, ker tut gledat ne morem več.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
9.7.2007 20:20:04   
skačica
še nasvet naše P glede mazanja Ize s kremami za sončenje- naj jo le namažem z Ilrido mlekom z največjim faktorjemuser posted image  pol pa vedi kdo ima prav. Večina svetuje, da se otrok do pol leta sploh ne maže.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 20:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5355
9.7.2007 20:46:59   
Barči78
Barči - super da ni gastrox refluks A to ste imeli tisti test s cevko v nosku?

Nismo, tako izvajajo pregled na pediatrični kliniki, mi smo ga pa imeli v KC, Žan je moral popiti z mlekom ene 2 kapljici tekočine, potem pa je moral pri miru 1 uro ležat na mizi, nad trebuščkom pa je imel kamero, ki je spremljala to tekočino v želodcu, kako in kam potuje. Na srečo je Žan zaspal, ker drugače bi bla kar dolga ura, ker ne more bit nič pri miru.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
9.7.2007 21:06:03   
tinaaja
Erna, verjetno je res samo prevelika vrocina.. Samo opazuj ga, ce bi kaj bilo drugace, ampak saj nas tud zeza vrocina, ampak nekako znamo odreagirat, pa nismo utesnjeni v stolckih. user posted image user posted image

Skacica, FT ni noben bau bau, to je samo dobro.. Pokazali vam bodo vaje, s katerimi bo Iza bolje in lazje napredovala. Ce je slucajno treba posredovat, je bolje cim prej, tko da obrisi solzice, polubckaj Izo in si lepo reci, da bo vse OK user posted image user posted image

Urla - hvala in sibaj spat, si zasluszis po taki generalki user posted image pa upam, da bo Katja jutri brez vrocine in da bo nocka mirna.

Jaz brine do pol leta ne mislim mazat s kremo za soncenje, pol bo pa itak konec poletja in mi ne bo treba user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
9.7.2007 21:45:12   
Naomi
cer,
no pregled OKuser posted image user posted image ...nas maneken...5665...64...pikico sploh dojel ni k mu je bla sestra ibr smesna ;)...cez dan je bil pa ves preseren...pridn piko nas ;)...
...kreme za soncenje tut pr nas ne pridejo upostev...bo mama farmacevtka se mal pocakala predn kej namaze na tole lepo putrasto kozo...k tist kar ma visoke faktorje je cist out...ampak vsak po svoje...user posted image
...jest drgac pol stvari tlele ne vem..barci tebe podpiram...vidm da maste ene stale...nisem sla za nazaj brat...urihtite se...user posted image
zabika...jah ta prestiz je u Novigradu...oz. Pineta user posted image ...drgac nch zlo posebnga. je pa fajn k je 100 m stran od morja nasa hiska kar res velik pomen, da se ne odpravlas vsak dan k vosu na plazouser posted image ...bajdvej...sej je hotu izsilt ta ocala za na skuterja pa mu nisem pustila, je zanc lih ena diorjeva ze zgubu k mu jih je dol potegnl u kabriu k je noru po avtocesti...user posted image
...kwa pa u sredo a mamo ksn snidenje...al bi raj u cetrtek k bo freme bols...baje zdele dva dni nch od modrga neba...user posted image
sonchek...za komarje...zakva pa ne nabavte une zadeve za cez postlco...mi smo jo mel na morju pa je ful super zadeva...k jest ce bi ga komarji pikal bi znorela..k se mi tok gabi to...ampak pr seb se prenesem..ampak na tamalmu pa...no way...user posted image
ja morm saj oment kati pa tinaajo ...kuku ;)...user posted image
ostale pa sej veste...mensezdi da ste pridne mamiceuser posted image user posted image
...ke mamo pa drajo?...menda ne u lj. mlekarnah ;)
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
9.7.2007 21:47:30   
Naomi
aja sonchek..sej ne da bi te dala na ignore...sam pametna kukr sem..nisem cifre pol iz zs shranla..no ja...sej bomo se na morcku...user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5359
9.7.2007 22:17:55   
Žabika
skačica: ne sekiraj se preveč glede razvoja tvoje Ize. Vse bo ok, samo malo pomoči rabi. Očitno sta najini pikici približno enaki, imamo enake pomanjkljivosti. Bodi srečna, da je P to opazila in te napotila naprej. Fizioterapija je pa ja nekaj najlepšega! user posted image Lepo ti bodo pokazali kaj in kako delaj, ti boš to pridno doma delala in napredek bo hitro viden. Malo si preberi forum "Razvoj in razvojna" pa boš mogoče že prej kakšen dober nasvet dobila.

urla: poljubček Katji, da bo vse ok in za 5ko!

naomi: draja je pa zdej tam, kjer si bila ti prej!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
9.7.2007 22:24:07   
thaiss
Hallo,

drugo cepljenje je za nami, Calpola mu nisem dala. Reakcija pa je bila huda....cel dan smeh in klepetanjeuser posted image
Upam, da bo noč mirna!!!
Naša P kar podpira GH po dopolnjenem 4. mesecu, še posebej pri zalivančkih.
Mere imamo itak idealne user posted image  user posted image  68cm  6.950g   41 og user posted image  user posted image  user posted image  Naslednje cepljenje pa imamo konec avgusta.

skačica- z Matio hodiva na FT zaradi EV in asimetričnosti. Do sedaj sva bila samo 3x pa je danes P že opazila napredek. Naj te ne bo strah, s tvojo pupico ni nič narobe!!!
Če imaš kakšno vprašanje glede FT kr vpraši user posted image

plavanje- mi gremo jeseni, pa še na telovadbo z dojenčki sem se prijavla user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5361
9.7.2007 23:03:12   
Anonimen
Zivjo,

mi smo pa bili eno noc na opazvoanju v bolnici. Vceraj, ko bi mala morala imeti krst, se je 10 minut ored odhodom zvrnila iz previjalne na tla user posted image user posted image user posted image   (visina nekaj vec kot meter). Vse je bilo OK, razen veellliiiikkkkeeee buske na desni strai glave.. dezurna nas je poslal na Jesenice slikat, tam so naju pa noter obdrzali, da bi lahko takoj reagirali, ce bi prislo do kaksne mozganske krvavitve ali cesa podobnega...Danes je oteklina ze ful splahnela, princeska je ze skoraj tako zivahna kot prej... midva pa se seveda ful sekirava kako se je to lahko zgodilo user posted image

Moram ful pohvalit bolnico, ker so nas ful prijazno sprejeli, bili takoj na voljo, ce smo kaj rabili in so res prisli pogledat enkraat na uro, ce je z naso pikico vse OK. Pa se brez vprasanj in prosenj sem dobila caj za dojenje v sobo. Sva bili pa ful cudni tam, ker sva se vecino casa dojili.... so sestre parkrat prisle vprasat, ce rabim dodatek user posted image .. nasa porinceska se je pa hotela samo crkljat, pa se na eni strani niti ni mogla zaradi prevelike buske oz. otekline....

No na sreco je vse OK, previjalne ne bomo vec porabljali, ker je punca ful zivahna, ampak bomo vejretno previjali na postelji ali pa kar na tleh...

noc

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5362
9.7.2007 23:11:03   
thaiss
PikaPola upam da je z tvojo pikico zdej vse ok user posted image   
Mene je tudi strah padca, ni šans da se centi odmaknem od previjalne, ker nikoli ne veš, kdaj se bo user posted image  prvič obrnil!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
9.7.2007 23:45:47   
tejčica
PikaPola34, user posted image , važno da je z Livijo vse vredu. Buškica bo pa kmalu izginila.user posted image So pa naši mali ratali sedaj že prave vrtavke. Res nikoli ne veš s čim te presenetijo.
Thaiss, čestitke za nove mere.user posted image  Reakcija na cepljenje je pa super, ni kaj.user posted image
Barči, super da Žan tako pridno pridobiva težo.user posted image  Glede današnja preiskave, super da ni gastro... refluks. Polivanje pa se bo umirilo, upam da kmalu.user posted image Vem pa, kako je to nadležno in kako težko je gledat malčka ko mu mlekec še par ur po hranjenju nazaj teče.user posted image

Urla, upam da je Katji vročina že padla.user posted image

Skačica, FT bo Izi samo koristila. Nikar se ne sekiraj in pridno izkoristi te obiske.

Erna, ajej, to je pa moralo biti grozno. Dobro da je sedaj vse ok.user posted image

Majcika, ulala, to pa je prebava.

Jjasna, fino da je Jure krst prespal in bil tako priden cel dan. Pa user posted image  za bp UZ.

Sedaj pa pančkat. Nočko!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
10.7.2007 7:11:17   
tejčica
Jutro, zaspanke!user posted image
Vid (kresnička) in Tibor (Babri), čestitke za 4 mesece.user posted image

Glede na to, da je Vid včeraj skoraj cel dan prespal, me je bilo kar malo strah kakšna noč nas čaka. Prespana!user posted image  Zaspal okroog 9-ih, se ob pol 6-ih zbudil za flašo in takoj zaspal nazaj. user posted image

U, na kavico sem pozabila. Si jo šibam skuhat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
10.7.2007 7:41:48   
blanči
Dobro jutro!

Ob user posted image  se vam malo javljam. Naša pikica že pridno spi. Zunaj dežuje in kaže, da bo celi dan tako. Kaj delate ko je takšno vreme in ne noremo z vozičkom ven?

Majcika: Kako je zdaj z vama? Kaj pa tvoj mobitel, spet štrajka ali kaj? Včeraj sem te klicala pa nič!

Čestitke vsem današnjimm slavljencem za dopolnjenih 4 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Ali imate naklon v ležalniku tudi že dvignjen ali je bolje da je čisto v ležečem?

Midve imama prvo cepljenje šele 19.7. in upam, da bo vse OK.

Tudi mi se počasi pripravljamo na krst. Verjetno bomo imeli krst 28.7.

Pri nas so upam, da krčeki začeli popuščat oz. opažam, da jih nekaj dni nima več. Jokati pa začne ful ko ne more zaspati, ali pa da ji je prevroče.

PikaPoka: Samo, da je vse vredu, da ni kakšnih posledic. user posted image Ti pa verjamem kakšna vrtavka je, saj tudi jaz našo na previjalni komaj lovim.

Zdaj pa bom šla likat in malo pospravit po stanovanju.

Se slišmo.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
10.7.2007 7:42:47   
blanči
No pa še ena fotka, kako naša pikica uživa.
user posted image

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
10.7.2007 7:58:08   
erna14
dobro jutro

pr nas je noc minila super,tamal je hvala bogu uredu ponoci je celo noc pr meni spal ker nisem mela srca da ga nesem v posteljicouser posted image user posted image .upam da je res tole vse od vrocine blo.

skacica:joj boga,upam da ste uredu nocko prespal,glede ft moja sodelavka je bla tud k tamal ni dobr glavce drzov pa je sla mislm da sam dvakrat tam so ji pokazal neke vaje pa kako mora pravilno z nim ravnat glede nosenja,dvigovanja itd.pomoje ni panike vrjamem pa da ti je hudo,meni bi bilo tud. k za vsako malo stvar se zasekiram men k so rekl da se je 100 g premal zradil(predzadnjc na pregledu)sm se jokala, k dz so lile solzeuser posted image user posted image
pikapoka:sam da je vse ok to je pomembnouser posted image user posted image
calpol:a ve pr vrocini date velko ali malo zlicko sirupa glede na to da sta dve na razpolagouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
10.7.2007 8:09:10   
Lana 22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................ČVEKE!
Mi smo tudi imeli včeraj posvetovalnico, naše mere so 70cm ter 7.800, zdej sej vem zakaj mam tok močne roke!  Aja, da ne pozabim, sm par strani nazaj vidla da je debata tekla o razvoju, pa mam eno full dobro knjigo.V njej  je razpredelnica pri kokih mesecih naj bi otrok kaj počel, vaje  za user posted image za koordinacijo oči in rok, gibanje, jezik, učenje,...skratka super knjiga, sem jo dobla od mami že med nosečnostjo user posted image ! Naslov pa je : Dr. Richard C. Woolfson  BISTRO DETE (Kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj)

Drugače pa vsem čestitke za mini svečke.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
10.7.2007 8:09:31   
thaiss
Jutro,

Matia inuser posted image  pančkata jaz pa hitro na jutranjo dozo RRjauser posted image
Noč je bila super, 21.30 -> ob 4h papal ->ob 7h se je zbudil in sem ga vzela k nama pa se je pol urce igral, mene s postelje zbrcal in zdej spet pankauser posted image
Vreme - prejle je še sijal sonček, zdej pa se neki oblači, pa štrcat je začelo user posted image

Vid (kresnička) in Tibor (Babri), čestitke za 4 mesece. user posted image

Blanči mi imamo dvignjen naklon v vozeku že od tretjega meseca, ker smo ga takrat dali v športni del ker ni hotel več ležat v košari. Pa še zdej mu je to prenisko ker se skos  gor dvigauser posted image
Čestitam za krčke, upam da se Anji ne pojavijo več! Fotka pa je super, tudi Matia uživa v blazini user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
10.7.2007 8:13:37   
thaiss
Lana22 lepo da si se oglasla, tvoj Jan pa je cel korenjak!!!!
Erna jaz na srečo Calpola še nisem odprla, ker do sedaj ni bilo potreba, mi je pa dr. napisala 1/2 žličke user posted image user posted image  zdej pa vedi katere??

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
10.7.2007 8:29:52   
tinaaja
Jutro ... jaz se kot vreme.. za nic.. poleg glavovola celo noc, se je za pobrh se brina odlocila, da bo ravno danes jedla ob 1, 4, 5:30 user posted image Cist sem fertik.. Ona pa se veselo hudi na igracke user posted image

Calpol - odvisno od kg - poglejte v navodila. Jaz sem ji dala malo manj kot ta malo merico, to je pol velike...

Pikapola - jjjjoooojjjjj.. jaz sem brino tud vcasih pustila gor, da sem kaj sibala iskat - NIKOL VEC.

Lana - hvala, sem ze rezervirala v knjiznici knjigo BISTRO DETE :)

grem  iskat svoje sestavne dele po stanovanju, da se skupaj spravim - za lepilo bom pa kavico vzela.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
10.7.2007 8:37:08   
A-N-J-A
Punce a ima kera kak dober recept za buzaro???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
10.7.2007 8:47:34   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce a ima kera kak dober recept za buzaro???

moja mami :) sem ga ze delala parkrat, sam se ne spomnim cist.. kar dost cebule preprazis na olivcu, in dodas skampe in malo tenstas.. dodas dcl belega vincka, mezgo, malo limoninega soka, malo drobtin + zacimbe po okusu (sol, poper),na koncu se petersilj. In dusis... To se spomnim iz glave, ampak morda kaj manka.. do kdaj rabis? Pri nas se zraven skuhajo spageti , ki se dajo na en velik kroznik in cela buzara cez njih, da se namocijo v soku - ni boljsga kot ta kombinacija, se vsak je dol padu, k je probal user posted image Joj, kar sline mi tecejo..

drugace pa poglej na kulinarika.net

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
10.7.2007 8:49:03   
tinaaja
Urla, sem skinula dol pilates slo verzijo, zdaj moram sam se delat zacet .. user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!