Dajadada
|
Evo, mi smo tudi nazaj z dopusta. 9 dni je ful hitro minilo, imeli smo se res suuuuppppeeer. Mali je užival, ker je imel ob sebi ves čas obe babici, dedka, strica pa še očija in mamico. Me je kar zaskrbelo, kako bo ko pridemo domov in bova spet sama večino časa. Jaz ga namreč nič kaj dosti ne nosim po rokah, na dopustu so se pa grebli za njega. Sem si res spočila, tudi z sva imela čas zase, v glavnem super, super, super. No, danes sva sama in sva takoj padla v najin ritem, mali pančka že skor dve uri, na morju je pa čez dan spal dvakrat po pol urce. Preden smo šli nisem bila čisto prepričana kako bo zgledal tak vsefamiliarni dopust (zadnjih 10 let hodim na dopust z možekom ali pa s prijatelji, s familijo me niti ni mikalo hodit kam), ampak se je res dobro obneslo, tako da bomo zihr ponovili. GH, kaj je zdaj to? Nisem pričakovala, da bo že o tem tekla debata. Mi smo na morju prvič sprobali Nejcu dati piti iz flaške malo vode, spil je 10ml. Zaenkrat mu še ne mislim dajati nič drugega kot joško, to je bilo samo za probo, če bo potegnu iz flaške. Calpol po cepljenju, meni je P naročila naj mu dam pol žličke pol ure po cepljenju in pol žličke 6 ur po cepljenju...preventivno. Isto mi je rekla v lekarni. Sem mu dala in je bilo vse o.k. Komarji, mene so pikali na morju, zvečer, zunaj. Čez Nejčev voziček smo imeli napeto mrežo in ga ni niti en pičil, mene pa v vseh dneh enih 15-krat. Pa brata tudi ene tokrat, drugih pa nič. Ne vem a imava midva res tako dobro kri Po nogah sem imela take fleke, reakcije na pike, da sem zgledala k gobavec .
|