Pikca
|
Dan, dons bomo pa spet mal več pral, pospravljal, pa na RR čvekal, glede na vreme. Včeraj sem izkoristila sonček, smo bili skoz zunaj, pa še v Osh Kosh sem šla par cunjic kupit. Moram it še ene hlačke za tamalga zamenjat, sem premajhne kupla. Sem hotla it še v BC, pa se je Jernej začel kregat, tko, da sem pol plenice za Živo pozabla kupit in je prvič tudi čez noč bila suha . Sem se pozabla pohvalt; Jernej je začel (zavestno) prijemat , prvo, kar je prijel, pa ni bila igračka, ampak od Žive lasje , pol sta se pa en drugemu režala, tok sta bla luštna . Čez vikend je pogruntal tudi obračanje s trebuha na hrbet - ne mara past kravic. Prej se je kregal, zdaj se pa obrne . skačica - jaz sem tud paniko zagnala, ko so takrat Živo poslali na FT, pa še zdravnica v razvojni me je čist prestrašla (po nepotrebnem). Pa sem potem ugotovila, da zdaj skor vsakega drugega na FT pošljejo, pa tud vaje so ble luštne, nič strašnega. Živa potem ni nič zaostajala v razvoju in ob koncu porodniške smo zaključili s FT. PikaPola34, ,samo, da je vse ok. Si predstavljam, kako sta se ustrašila, sva tudi midva nekajkrat Živo lovila...enkrat sva jo stresla iz vozička po stopnicah , pa je blo vse ok, brez buške. Erna, jooj, bogi mali. Dobro da je zdaj vse ok. Barči, super da Žan lepo pridobiva težo. pa eno , da se kmalu neha to vajino mučenje s hrano. Dajadada - lepe fotke , kako mali uživa! Tinaaja in Anja - za dan brez glavobola ja, pa Anja, men je tvoja verižca čist všeč, dokler po men ne leze zih sem še kaj pozabla, ko ste spet tok naklofale... aja, Sezam, a se dobimo konec tedna, ko je lepše vreme napovedano - četrtek ali petek? sprehod v dežju - ja, midva tud prevleko čez voziček naštimava, pa gremo (če ne lije preveč). Živa pa je že zjutraj škornje na postlo privlekla, ni lepšega kot po lužah skakat
|