|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.7.2007 11:42:27   
A-N-J-A
Aja še eno vprašanje,sem naredila maffine pa se full gor prime testo na papirčke.Saj čez kakšen dan gre lepo dol,sam sveže olupit je pauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
10.7.2007 11:44:27   
slumpo
hojla hojla

testiram če mi bo danes uspelo kaj napisat...ponavadi napišem, pa se začne halo mami pa pustim kar prižgan RR in ko pridem nazaj gre vse4 k vragu...

zdej pa spi nas mali Anej. 

malček sem vas na hitro prebrala skratka...
ve že vse jeste ....men pa P še vedno teži z najhujšo dijeto in jaz se jo kar držim; pa tako bi pojedla kakšno šunko, pa breskev, pa še kaj
jaz pa zaradi tega tako lepo hujšam da še eno kilo grem dol in sem na začetni pred nosečnostjo.

tarnate o glavobolih....se vam pridružim v klubu...celo nosečnost nisem imela enega glavobola, sedaj pa ob vsakem spreminjanju vremena, ob vsaki luni...to je pa pol karnaprej. prejšnji teden me je pa še v križu zvilo, pa vratna vretenca bolijo kot hudič pa s tem posledično glava, da pa ne omenjam nog, pravzaprav podplatov. se zjutraj kar bojim nanje stopit ker me vse zategne.
pa kupujem te ortopedske čevlje pa nič bolje...ali ma katera kakšno idejo kako vse to rešit.

naš mali pikec se tudi že obrača iz hrbta na bušija, pa nogice so mu sedaj največja igrača, pa moj nos mu je nadvse zanimiv.
skratka se mu smejemo....
ja sva pa sedaj z mojim začela malega privajat na spanje v svoji posteljici, ker je do sedaj se mečkal pri naju in se oba prav slabo počutiva ko ga položiva v posteljico (se počutim kakor da ga nebi marala) in pol proti jutru ga vzameva k sebi da bi bil prehod predvsem za naju lažji. sicer pa mali spi kamor ga položiš.
sva smotana kaj? ampak če se pa oba tako rada crklava in največji filing trenutno je ko smo skupaj v posli...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
10.7.2007 11:52:59   
A-N-J-A
žabika jaz sem od 19. do 22. v Kr.goriuser posted image ,te pokličem sigurno.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
10.7.2007 11:54:13   
Pikca
ja, cesn sem pozabila v receptu..

se mi je zdel, da česen manjka, sam se nisem upala nč rečt, ko sem čisti antitalent za kuhanjeuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
10.7.2007 12:00:36   
Naomi
cvekulje ;)...
zabika...dej pejt raj ti u petk gor...k u cetrtek u KG se ospicene prekle dol padajo, tko da bols da prides na meeting ;)
tinaaja...a pa mas ti tele glavobole ze od prej al zdej po nosecnosti...jao, ti ne zavidam...kar sem jih jest mela je blo po lastni krivdi k sem pustila folku da mi je alko u grlu zlivou user posted image user posted image user posted image
...aja nisem povedala pomembne novice...ja neeeeeeeeee, nisem noseca user posted image user posted image user posted image ...nas otrok se po novem uspava samo v vozicku user posted image ...al pa jasno kdr na joski zaspi...ma tole mojre...smo ga u sportn del premestil pa je zazivel..in zdej pac ucas ma se finte k mu kej zamori, drgac pa vozickamo...sam se vedno sem pa mal pod adrenalinom...se poznajo slabe izkusnje od kosare ;)...tko, da trenutno spancka na balkonu...sem parkrat gor pa dol zapelala pa je blo ;)...user posted image user posted image ...pred tem na nosenje na rami ipd...sem mislna da bom ze jest FT rabla ;)

...kaj boste kej kuhale? ;)...i have no idea...sam skampov res ne bomm ;)

anja...a k bo una ogrlica za odstrel, bos pa boru ceveljcke sesila? ;)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5405
10.7.2007 12:11:35   
Žabika
Anja: ja enako jaz naredim školjke. Ti greš pa v KG šele naslednji teden - takrat pa res še ne vem če bomo gor. Če bo vročina, bomo sigurno. Kam pa greš?

Sem pa škampe jedla odkar je Hana že sigurno 10x - pa ni bilo nobenih posledic. No sicer jih pa po nobeni hrani ni bilo. Tako da Slumpo - hitro jest vse, pa bodo tudi kosti manj bolele. Pa naj te tvoj dragi malo zmasira zvečer. Kako se pa mi crkljamo, pa itak veš, a ne?user posted image

Naomi: ok, pridem. Če pa ti prideš, potem pa sigurno ne bom manjkala. Pa brez zamere ostale!user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
10.7.2007 12:12:16   
K_a_t_i
Jst kuham svojo najljubšo jed (zato, k se sam en pisker umaže pa še hiter je user posted image ) - kura, bučka, paradajz, riž - se prav rižoto...

Smo nazaj... Žiga velik 65, tehta 7.400, jooookal ful user posted image , k smo pršli domov je 20' oddremal, zdej pa bomo videl.

Srečanje - btc ni govora ta teden user posted image .

Anja, men so se mafini limali samo enkrat - ko so bili preveč tekoči. Kake pa si delala?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
10.7.2007 12:13:02   
Dajadada
Anja, a je ta tvoja verižica samo za posebne priložnosti, ali tudi na kafe hodiš z njo? Ker se bojim, da mene ne bo v četrtek na naš meeting, če ti prideš z verižico.
Glavoboli so grozna reč, na srečo jih nimam, sočustvujem pa z vsemi, ki vam grenijo življenje. Sem jih pa imela takrat kot Naomi, se prav ko mi je folk alko zlivu v grlo...še dobr, da si zdaj ne upajo več, ker dojim, edino zdele na morju me je hotu en kelnar prepričat naj en bolj švoh koktejlček zvrnem vase. Ja sej bi ga, ampak potem bi ga še Nejc žural. Še dobr, da imam toliko volje, da samo unija pijemuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5408
10.7.2007 12:13:14   
A-N-J-A
naomi kako si vedla,Eli pa torbicouser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
10.7.2007 12:14:35   
slumpo
ejla ampak res....ali ve jeste že čisto vse...

paradižnik, paprika, breskve, marelce...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5410
10.7.2007 12:18:56   
slumpo
ekola pa mi je uspelo eno fotko našega Aneja dat v album....

grem na kosilo...tašča kuha, blitva pa krompir pa nevem še kaj...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
10.7.2007 12:21:55   
A-N-J-A
žabika maš da prideš,saj si vsak vikend gor,a glih takrat te pa ne bouser posted image .
kati čokoladne,pa ni bil tekoč testo,se je komaj od žlice odpopal
dajadada po pa v čet.izjemoma zate ne bom mela te prekrasne verižiceuser posted image

Zdaj grem pa pilates delat,ker sem 4 maffine pojedlauser posted image ,bom kr dvojne vaje delala

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
10.7.2007 12:30:43   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ejla ampak res....ali ve jeste že čisto vse...

paradižnik, paprika, breskve, marelce...

ze 2,5meseca jem vse, izogibala sem se edino jagodam (pa sem jih ta vikend) in arasidom

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5413
10.7.2007 12:45:06   
Žabika
slumpo: jaz ne jem ananasa (!) in orehov, lešnikov in arašidov, razen kdaj s kakšno čokolado. Ampak samih pa ne jem. Vse ostalo pa. Jedla sem tudi same jagode, pa ni bilo nič. Že skoraj dva meseca jem tudi več vrst sadja dnevno, ti pa začni z eno vrsto sadja na dan.

Kati: rižota - ponavljaš, ponavljaš! Jaz pa še nisem v kuhinjo stopila. Je tako čista, da sploh ne vem, če bom še kdaj kaj kuhala. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5414
10.7.2007 12:45:58   
Dajadada
Slumpo, jaz tudi jem vse. Edino svinjine nisem jedla, zdaj pa tudi to že počasi uvajam v jedilnik...saj veš roštiljanje pa to.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5415
10.7.2007 12:57:14   
Naomi
ok no, ce me ze tko silte s to rizoto user posted image ...jo bomo pa mi tut jedl ;)...jo ma Svit rad, sam jo zmer mal kasnej je...ne vem zakva noce zravn user posted image
...slumpo...tut jest ze vse skor jem..razn fizola, pa zelja, pa isto teh oresckov...pa zdej nektarin ne jem in zato tut ne breskev k sem probala pa je tamal mel neke pikce pa summ, da je od tega...drgac pa ja...se pozna...sem ze cist u depri...nutele u kilah ;)...mene bo to dojenje razlezlo, da se mal pa bom siri k dalj...energije oz. volje za organiziranost, da bi mal migala pa nimam...se...ampak...drug let takle cajt bom leps k real Naomiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
10.7.2007 13:06:45   
A-N-J-A
slumpo jaz jem vseeeeeeuser posted image ,razen oreščkov

btc je šel včeri moj brat in je presenečeno ugotovil,da ni gužve.Tud park plac je bil prazenuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
10.7.2007 13:11:35   
Encijan
Čao, mamice! Najprej par slikc, da se malo oddolžim za odsotnost in tisto, kar nisem prebrala, z vami sem spet nekako od 200. strani:

Takole se  je Špela spoprijateljila z opico in sedaj kar naprej piskata v duetu (Sonchek, a mu jo ti še pustiš gor?)

user posted image
 Kravice smo začeli past kak teden nazaj, včeraj pa smo dočakali 4 mini svečko, hvala za čestitke! Če jih pravilno, nisem ziher, dela pa tudi Špela most na previjalni, tako do jo včasih komaj previjem.
user posted image
 Tudi mi se takole čebričkamo, smo pozno začeli, pa bomo vse not prinesli...
user posted image

"Ni samo opica moja prijateljica, tudi zajček dolgoušček je med njimi!"
user posted image
  Takole pa glede Špela, ko ji mami že navsezgodaj (še v pižami) opico skrije...
user posted image
V nedeljo zvečer sva se Špelo vrnili s kratkega oddiha (no, ja) v Piranu, no saj tam je bilo luštno, samo vožnja nama je delala malo preglavic, ker sva se del poti vozili sami (2x100km), v nedeljo za domov je bilo že OK, saj je skoraj celo pot prespala, zbudila se je par km pred domom, pa sem jo zamotila s petjem (fušanjem?). Smo začeli z slovenskimi ljudskimi, zaenkrat znamo (celo besedilo) Čuk se je oženil, pa Našo četico, pa počasi se učimo še druge, da ne bomo peli samo refrenov in prvih kitic.. Čukec pa zaenkrat še najbolj pali.
Kati, a si ti potem bila na slikanju kolkov? Meni je P pri 2-eh mesecih rekel, da kontrolno slikanje ni potrebno, ker je bilo v porodnišnici 1A, pa mi je ful čudno, ker imate vse druge to nekako predvideno. A se da to kaj v porodnišnici preveriti - kam bi to poklicala?
Hrana. Tiste, ki pravite, da jeste vse, a to pomeni tudi čebulo, česen, pa fižol (prebranec, recimo, pa ričet). Jaz sem zadnjič pojedla par mini hrušk, pa je malo celo noč napenjalo, na kak fižola zato niti ne pomislim.
Ah, moram šibat, Špela ma tudi opice zdaj dost!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
10.7.2007 13:21:42   
slumpo
ejla

a mi lahko kera pove kako nabašete te slikce gor....sem šla na shrani.si, pa sem slikce naložila sam kako jih pa pol sem na ta forum oz. na to stran spravim....

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
10.7.2007 13:25:54   
Žabika
slumpo: označiš kodo za forum s predogledom in jo skopiraš v tekst tja kamor želiš.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5420
10.7.2007 13:29:37   
sezam
barči - user posted image user posted image  da je teža šla navzgor. Te pa razumem, kako je težko, če otroka ne moreš nahraniti. Pri naši Ani je bila kar kriza z uvajanjem GH in še sedaj je zelo počasi - zajtrk, kosilo vse traja po eno uro user posted image

erna - če je mrzel, je to tud znak, da mu je prevroče. Samo, da je sedaj vse OK user posted image

skačica - Ne sekiraj se zaradi tega. Če ti tvoja P ni nič pokazala, ti bodo pa na FT pokazali vaje in boš še kaj več zvedal, glede rokovanja zuser posted image .

PikaPola - user posted image  da je vse OK. Je pa res, da se nesreča zgodi kaj hitro, kjub veliki previdnosti.

Kati - user posted image user posted image  za takega jedca

se vidi, da je dež pa vse gor čepite user posted image user posted image  Vam ne sledim user posted image , kasneje berem dalje user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
10.7.2007 13:30:30   
Sibil_
Dan!

Hrana-jaz jem vse, izogibam se edino jagodam in fižolu in zelju.Drugače pa vse šiba-no, zadnjič sem pojedla malo preveč gob na pici in je bilo dretje zvečer, tako da tudi gob do nadaljnega ne jem več.

Pri nas so bili pa zjutraj oblaki, sem mislila da bo dež pa je sonček.Ampak se spet neki oblaki valijo proti nam....ahh, to vreme.user posted image

Danes sta se prvič moja dva fanta zabavala skupaj-Lukas je imel namreč oblečene take hlačke od Clara s slončkom na pasu.In gre Patrik proti njemu in reče slončka imaš Lukas-mali pa v tak smeh da je joj.Sem se skoraj stopila zraven.In potem je še 20 minut Patrik okrog skakal, govoril, kazal stvari-Lukas pa smejal, krohotal,ni bilo za verjet.Prav tako iz srca se je smejal-joj kako sem bila srečna.No, na koncu je ob skakanju omagal PAtrik....user posted image

ANJA-a ti to res buzaro s KROMPIRJEM?Jao, jao, notranjci....to pa ja ne paše skup nikakor...No, kar Tinaaja opisuje so v restavracijah definirali kot škampi po ameriško, ko imajo omakco in so s špageti (meni so boljš rezanci).Pa tudi školjke glih ne bi jaz vmešala-pokvarijo okus.No, kakor komu paše...pa napiši kakšno je bilo, prav?Me prav zanima...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
10.7.2007 13:32:11   
Dajadada
"V letu 2006 se je v Sloveniji rodilo 18.932 otrok, največ v zadnjem desetletju."

A mislite, da bomo mamice2007 premagale lanskoletne?user posted image  Po moje nam dobro kaže.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
10.7.2007 13:34:41   
slumpo
ekola...probimo

user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5424
10.7.2007 13:41:21   
slumpo
uau ...kaj mi je ratal....super da vem...

skratka sedaj bomo tudi mi začeli malček več stvari v usta tlačt ker se že čist švoh počutim....sej kilaža je šla dol sam buho mi je pa kar viden ostal.  bom morala pol po 6 mesecih kaj narest da bo vsaj znosno če ne že ok.

žabika...ja sej kot sem ti že rekla meni je pa pediatrinja rekla da lahko ananas.

mali spet spi...najela sem se...čeprav moram že čez 1 uro začet kuhat za dragija danes bodo makaroni z mletim mesom...

ufffffffffffffffffff to user posted image  vreme...men se bo strgal

kje se pa ta teden dobite ljubljančanke, pa kdaj

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kg med nosečnostjo
Božička09

Koliko kg ste pridobile med nosečnostjo?

manj kot 7kg (11%)

od 7 - 9kg (11%)

od 9 - 11kg (15%)

od 11 - 13kg (22%)

od 13 - 15kg (11%)

več kot 15kg (30%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!