|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.7.2007 21:34:17   
Aja1
Danes,ko imam pa jaz čas (in zaenkrat še mir) pa ni nikjer nobene. Pa nič. Grem pa spat - itak sem potrebna spanca.

Nočko vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10651
11.7.2007 21:51:02   
max81

Max moj je reklel naj se kar zmenim, pa gremo skupi do slapu.

no superca, sam kšn dan preh povejte kdaj boste prletel, a prov, tko da bo še moj frej
 Boš mal noge razmigala, se boš bolj počutila in pol boš zvečer, ko ti bo že kri tako lepo krožila po telesu še svojega user posted image  napadla in user posted image user posted image user posted image  do prvega joka. ja ja me je že dec preh napadu, sem že pozabla kako se stvari strežeuser posted image , pa mi je šlo kr dobr od rokuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10652
11.7.2007 22:14:32   
majas
Ja kje pa ste vse , kar spančkate že? pridne.

Jaz sem vse zlikala, še film sva pogledala, je bil tako lep... zdaj pa grem tudi jaz ajča bumbajča user posted image

Lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10653
11.7.2007 22:32:09   
Nogavica
Lahko noč tudi od mene. Danes sem samo brala user posted image .

majas, sem se oglasila prej, pa si že pobegnila. Sori, nisem te opazila, ker sva z user posted image  neke maile gledala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10654
11.7.2007 22:34:51   
max81
ne majas nič še ne spimo, bi pa spali če ne bi bili odvisni odRR- je, vsak dan si rečem, samo še miško zrihtam in grem počasi za njo v pančevouser posted image  in pol še kr na veliko visim kle gor in upam, da kera še kej napišeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10655
11.7.2007 22:41:39   
max81
ja pol pa lahko noč tud od mene, sej vem, tazadna grem spat in vstanem s kurami in peteliniuser posted image user posted image user posted image

user posted image zjutraj pa naj vas možeki takole postrežejouser posted image nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10656
12.7.2007 8:02:06   
Aja1
PRVA!!!! user posted image

Spali spet slabo. Od 1h do 4h se je dobesedno kotalila in stokala v napolspanju...

Zdaj pa malo pojeva in greva v Nm po plenice, robčke, malo po trgovinah in kratk obisk. Moj pa spi - je imel nočno.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10657
12.7.2007 8:30:30   
Anonimen
Druga! user posted image

Več se mi pa ne da pisat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10658
12.7.2007 9:00:46   
max81
tretja

mi se počasi najemo, spijemo kavico do konca, pol pa šibamo na Jesenice, ker mi je zmanjkalo mleka, kašic, linotov, pa še ati je rekel, da mi kupi kopalkeuser posted image , ker mama sam 2, ene mi pol jošk gleda ven , ta druge pa bodo še za ponucat

lepo se mejte in se kej tipkamo kasnej a prov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10659
12.7.2007 9:05:31   
urška76
Jutro!
Naša mala spi prvo rundo. Pol se pa najeva, pa šibava v Tivoli. Sem danes s fišo zmenjena, da bova skupi mal špancirali. Popoldne bomo šli pa v šoping verjetno. Mal v Merkurja, pa za Miha bi šla ene pohodne čevle kupit. Sej vem, da jih bo sam to sezono nosu, pa da so drage k user posted image , če hočem kvalitetne, sam dam raj mal več, k pa da ma potem mali probleme pri hoji. K mala zdej že tok super sedi, da jo bomo lahko v nahrbtnik fliknl, pa gremo na kako planino. Miha bi že rad krave vidu.
Ženske a vas tud kaj razganja? Midva sva spet ko dva pubertetnika. Kar naprej bi se mečkala. Včasih bi kar otroke kam poslala, da bi mela midva mal miru user posted image .
Aja, kaj pa če je Neja lačna ponoči? Naša mi je včeraj tako stokala in se valila, pa ni pomagal nič. Ne duda, ne kremica za zobe, po sem jo pa vzela k sebi, da je mal pojedla in potem je spala do jutra.
Max važno, da nisi pozabila kako se stvari streže. user posted image  Zdej pa sam večkrat prakticirat. Je dobr za postavo user posted image . Za naslednji teden se pa še zmenimo. Odvisno od napovedi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10660
12.7.2007 9:26:39   
Zamima
jutro user posted image

včeraj smo se vrnili domov živi in zdravi user posted image  - hvalabogu glede na to kaki norci so na cestah user posted image user posted image .
Med tem časom je Zala dobila prijateljico user posted image  user posted image  - soseda je rodila deklico - juhej user posted image  user posted image  user posted image .

Imeli smo se fino fajn, tukaj je pa tak mrzlo, da ne morem verjet user posted image  user posted image  user posted image .

No se tipkamo, zdaj pa vas grem malo za nazaj prebrat user posted image

ps. če pozna katera koga ki dela na ZPIZU naj se mi javi prosim na ZS. Imam eno vprašanje.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10661
12.7.2007 9:34:52   
Zamima
aaaaah,  barby user posted image  hvala za geslo,... joooj kako ste vsi lepi, pa vaši user posted image , sem kar kurjo kožo dobila , pa Miha in Mirna user posted image  lep parček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10662
12.7.2007 9:48:49   
Nogavica
Zamima, WB user posted image  user posted image ! Fajn, da ste se imeli lepo.

Živa se je pa danes zbudila ob 6h in po zizi takoj zaspala nazaj, potem spet ob 8h isto, ko se je končno zbudila, se je začela igrati in pogovarjati pa sva se malo stiskali in se mi je zdela malo vroča. Sem ji zmerila temperaturo in je pokazalo 37,5. Zdaj valda ne vem, kaj to pomeni user posted image . Vem, da ji zbijat še ne smem, ker je ravno na meji. Razpoložena je kar dobro, razen da se mi zdi, da bo spet kmalu zaspana. Ali so zobki ali pa mogoče začetek 6. bolezni user posted image . No, bomo videli.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10663
12.7.2007 9:56:37   
Zamima
Mi smo še kar škrbasti, nobenga zobka še ni, laski so nam zrasli fuuul user posted image  pravi čupko je, pa začela se je že fino opirat na nogice - ajaj zdaj bo veselo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10664
12.7.2007 10:00:17   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Mi smo še kar škrbasti, nobenga zobka še ni, laski so nam zrasli fuuul user posted image  pravi čupko je, pa začela se je že fino opirat na nogice - ajaj zdaj bo veselo user posted image

Pri nas je isto user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10665
12.7.2007 10:07:03   
Anonimen
Zamima, dobrodošla nazaj! Smo te pogrešale. user posted image

Čakamo slikice z morja. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10666
12.7.2007 10:17:21   
Anonimen
Spali slabo, ustali na levo nogo...to je to...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 10667
12.7.2007 10:21:48   
Anonimen
Danes pa sami dedci praznjujejo...user posted image

Čestitke za 8. mesec:

Ted in Atanja

Anže in Krfjolca

Nik in Petra (upam, da vsaj čestitke prideš počekirat...user posted image )

user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10668
12.7.2007 10:26:43   
Nogavica
Čestitke Anžetu, Tedu in Niku za 8 mesecev user posted image  user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10669
12.7.2007 11:44:15   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev, Anže, Ted in Nik! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10670
12.7.2007 12:09:21   
Anonimen
Moj sinek je pa pokazal ogromno veselje do plazenja in ga imam po celi dnevni...prej je bil ful len za plazit, zdaj mu pa gre...user posted image

Me je pa dedi razbremenil za eno uro in ga je peljal ven v senčko...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10671
12.7.2007 13:02:22   
ema79
Hojla!

Da se po dolgem času javljam, nimam neke volje za pisanje zadnje čase!

Najprej čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam za naprej in nazaj!

Zamima
mislim, da si rekla, da greš na Vir? Kako je bilo? Voda dovolj topla za malčke? Tudi jaz grem tja 1.8. Komaj čakam!!!

Naša žaba je še zmerej zelo pridna. Včeraj smo se končno rešil vseh temenc! So mi kr nekaj časa delale preglavice.

Z njeno miško je pa še zmeraj hudo.  Sem bila v četrtek v lekarni in je rekla, da ji naj kr mažem z istim Daktarinom, kot je za v usta, če ne bo boljš pa z praško pasto. Nič od tega ni pomagalo.   v torek sem klicala zdravnico, mi je napisala recept za Daktarin kremo in je rekla, da bi mogu bit efekt po treh mazanjih in ga ni!user posted image
Tko da sva danes naročene, da jo pregleda!  Sam je pa zanimiv, k je nč ne moti, ko jo mažem in niti ni nč tečna.

No, danes se pa začne vročina in se bo vlekla baje do 20. julija!  Po en stran fajn, po drugi pa bo zopet za znoret. Sva v podsrešnem stanovanju in je ubitačno!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10672
12.7.2007 13:13:03   
ema79
Pa še prosla bi max in barby za gesla.

Urška
kako sta cotkana oba!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10673
12.7.2007 13:21:53   
max81
user posted image user posted image evo nas mi smo nazaj iz zapravljanja, sem si kupila ene kopalke, madona men so se pa joške ful skrčle, al pa so kopalke tko čudne, sam mam občutek da bo kr to zadnjeuser posted image user posted image

smo ravnokar pojedli, mala se trudi, da bo zaspala, ati se počasi odpravlja na šiht, men se pa nič ne da.......pa še po moje bo spet popoldan dež......proti večeru bova pa še en krog naredile

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10674
12.7.2007 13:36:28   
Anonimen
Ej babe, če ne bomo začele bolj čvekat, nas bodo marčevke prehitele...user posted image  tega si pa ne želimo, a ne?user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?