max81
|
jutro, tudi naša miška ga je danes neki svirala, se je zbudila, pa vriskala, pa smejala, pa skakala po postelji.......je bla drgač ful priddna nč ni jokala, sam čist je bla naspana , mami pa čist adijo , ati je pa itak zaspal ta prvo minutko, ko se je ulegel v posteljo........pol smo pa prižgali zvezdico in je zaspala , ampak smo bili že mal čez 6h pokonc...........ker pa je mami žleht in ne pusti atiju, da bi se naspal, ga je vrgla pokonc, ampak sem mu skuhala kavico in sva jo spila skupaj , zdej se bo pa počas odpravil, ker mora it na servis popravit svoj avto, ker mu je padel pred parimi dnevi avspuh dol , ej ampak mi2 mava pa non stop en srane, skoz eni brezvezni stroški pa še sem besna na tele naše poštarje, preh so nosil pošto k mami, ker je mela samo ona nabiralnik, kšne 3 mesece nazaj, pa sva ga kupila tudi mi2.......vse lepo in prav, a si nič ne predajajo službe in ne povejo, če je pri kakšni hiši kej novega............tastari poštarji nosijo pošto, zdej je pa spet en frišn pa spet ne dobim nič reklam, ker je seveda na maminem kaslcu tista nalepka gor......................danes sem ga paspet zamudila, da bi mu povedala ah mal sem zabluzila drugače pa dobro jutro vsem
|