|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.7.2007 9:24:59   
tejčica
Lan (dolgolaska) in Hana Re (Žabika), čestitke za 4 mesece.user posted image

Mi smo se včeraj skoraj cel dan potepali. Pa tudi kar na veliko zapravljali. Smo kupili tudi novo kolo za Tajo (starega ji je uničil kuža) in je bila mala tako navdušena, da se je od trgovine pa do avta kar s kolesom peljala. Je traaaaaajalo tistih par sto metrov...user posted image  Sem pa včeraj prav pohvalila mojega user posted image , ker si zadnje čase vzame več časa za nas.user posted image  Upam da ga nisem prehitro.

Draja, pozdravljena nazaj z dopusta. Ti se potikaš tu dol in nas nič ne pokličeš. Lumpa!user posted image  Super da ste uživali. Živa je pa res zaspanka in pol.user posted image

Obalke, a bo jutri katera po Kopru šetala? Jaz zjutraj peljem Tajo z vso njeno kramo za praznovanje v vrtec, potem grem pa še nekaj po trgovinah. Če bo katera tam, se lahko dobimo na kofetku.

Taja je to noč spala pri babici in dediju, moj je tudi že šel gor delat, jaz pa čakam Vida da se zbudi in ji šibneva tudi midva.

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
15.7.2007 9:33:00   
*sonchek*
Lan in Hana Re čestitke za 4 mini svečke!  user posted image

Mi smo spali za en user posted image - mali se je celo noč (v spanju user posted image ) premetaval in brcal in zato sem celo noč poslušala ali je zbujen ali spi. Očitno je bilo revčku prevroče, tako da bomo v naslednjih dneh verjetno spali kar v sami plenički (?!).

Oči nama je pobegnil na ribolov, tako da bo danes na jedilniku sigurno piščanček user posted image Se gre športni ribolov (ujemi/spusti), čeprav jaz še vedno mislim, da je ribolov le izgovor, da se malo umakne in si vzame čas le zase. No, če se mu da zaradi ribolova vstajati ob petih zjutraj tudi prav - jaz imam raje hobije, kjer se lenari user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
15.7.2007 9:43:41   
K_a_t_i
Se sam pofočkam "KIKIRIKIIIIIIII"!

Pa tok, da povem Svitu, da se je naš mulc odloču, da mu taktično bodočo spelje user posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
15.7.2007 10:33:08   
Naomi
Hana ne mara takih k veeeeeeeeelik spejo...morjo lih prov..tko k Svitek...user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
15.7.2007 10:49:11   
*sonchek*
Pol pa naš zvisi k nudel... user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
15.7.2007 12:22:13   
Sibil_
Hana ima pa kandidate itak tut med obalnimi fanti-a ne obalke?user posted image

Uhh, tu je vročina neznosna, sem stopila iz bloka in je vame butnila vročina-bi kar zbežala nazaj not, pa sem morala v trgovino.Fujči.user posted image

Vglavnem-tejčica javi se mi kaj na mobi jutri, ampak glede na vročino je opcija kvečjemu kak mercator, da pustim Patrika v igralnici in smo mi v klimi lepo.Meni je vroče....ufff.Pa še torto morm danes pečt, za obletnico poroke od mojih dveh.Samo mi se spomnimo nanju, pa bosta dobila torto s svečkama-2 in 4, ker sta 24 let poročena.user posted image

user posted image Barvanje sobe-zadnjič se nam je sesula roleta in je mojster moral razbit tist cokel gor nad škatlo.Tako da moramo zdaj poklicat mojstra, da to zapre, spotoma bomo pa še verjetno prebarvali sobico.RAbim nasvet za barvo-kakšne imate ve?In kako to izvest-ko se pobarva, kdaj lahko gre otrok noter spat?Ne vem kolk časa pustit sušit pol-kdo ve?user posted image

LP, grem pečt,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
15.7.2007 16:25:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

thaiss bili smo v strunjanu - apartmaji Salinera. Prav luštno je bilo. Si nisem mislila, da mi bo tolk všeč tam, ker drugače kar dobro poznam slovensko obalo, ker imam nono in pol sorodstva v KP in Ankaranu, ampak Salinere pa še nisem poznala tolk od blizu.

Moja kolegica se odpravlja če par dni dol, pa jo zanima če imajo apartmaji Salinera kuhinjo?? Sej pomojem da ja, sam bi rada info iz prve roke user posted image  THX Draja!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
15.7.2007 19:00:12   
draja
Thaiss imajo kuhinjsko nišo - dve električni plošči, lijak, hladilnik in čist malo pulta. To je to. Ni pečice, mikrovalovne ali česa podobnega. Je notri tudi vsa posoda. Je pa fajn v teh apartmajih, ker je oskrba ista kot v hotelskih sobah - vsak dan pridejo sobarice, ki zamenjajo brisače, odnesejo smeti, prinesejo wc papir. Na nas so 2 dni pozabile, pa sem klicala v recepcijo in so jo takoj poslali. Če rabiš še kak info ti kar vprašaj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
15.7.2007 19:15:42   
Naomi
oooo, what a beautiful day, but not as beautiful as I'm user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
15.7.2007 19:36:03   
K_a_t_i
Dej Naomi, eni k nimamo klime, smo se moral ves dan po šoping centrih vlačt user posted image . Sej ne... Smo bli v Mostecu, v Čadu in v Iškem vintgartu. Sam jst ne vem kwa je s temi mulci - udzuni je blo sam 36C pa jim kr neki ni blo prov... Tok za info - ob 19:15 je blo v I.V. 26C, za Bežigradom pa pičlih 34C!

Hana se je kr dober držala, jokala je sam, ko smo Žigata stran od nje dal. Pa zgleda, da ji kurja hrana ne sede, k je kr neki se prtožvala. Naš je pa ob čevapčičih itak kr utihnu user posted image . Je pa pol povedu ta svoje, ku mu je prjazna mama noge v potoček pomočila user posted image . No sej, mogoč še pol kej pokomentiram, če bojo kake slike tuki gor pristale...

Aja, Draja, tebe moram še prov posebej pozdravt, ker si mi kr mal manjkala! user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
15.7.2007 20:41:02   
Dajadada
Kaj je zdaj to? A bodo kar vsi fantki za Hano norel? Kaj bo pa očka Žabec rekel? Saj ji sploh ne bo več dovolil na srečanja hodituser posted image .

Kje se pa druge punčke skrivajo? Naš Nejc bi tudi eno majhno rabil, ker zaenkrat samo za starejšimi gleda. Nekaj si je ogledoval Brino, ampak mislim, da mu je bila Tinaaja bolj všečuser posted image user posted image user posted image .

Aja, od Urle Katja si ga je že nekaj ogledovala, ampak ji mamica pa oči še ne dovolita fantov gledatuser posted image .  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
15.7.2007 20:45:34   
Naomi
Hana se je kr dober držala, jokala je sam, ko smo Žigata stran od nje dal.

kr grupirejte se, sam otroc se bojo sami odlocl...pa jest sem Hano vidla kako hlasta z ocmi za Svitomuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
15.7.2007 20:55:03   
Naomi
...mi smo bli pa od 12-h do 3h u "zavetju gozda", prej in pol pa u zavetju doma...tle je cel dan sam 23 stopinj user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
15.7.2007 21:08:17   
draja
Kati hvala user posted image . Sam zdaj ko pa ne smem več pisat kolk smo pridni in kolk spimo, pa nimam več kaj za pisatuser posted image . A žiga je pa pol našo Živo kar za Hano zamenjal al kaj? Jej, jej, ne vem kako bo to sprejela, ker jo je vedno tko lepo za rokice prijel.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
15.7.2007 21:13:54   
K_a_t_i
Mah, Draja - sej tja do 30 lohk obe v kino pele, pol se bo pa odloču user posted image .

Naomi, ja pol pa lohk v sredo kr pr vas meeting nardimo user posted image .

Žabika, kje pa si? A si šla do Črnomlja user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
15.7.2007 21:15:53   
Naomi
kumot meeting tlelele...mam lepe igrace za mame...za eno sesalc..za eno likalnik..za eno klukce za periu obesat...itd itd...se vse najde...pa moj mozicek ma tut morsko hrano rad za kosilo user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
15.7.2007 21:16:35   
Naomi
kati...a ti ga bos pred 30 ze pustila u kino?user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
15.7.2007 21:20:18   
Naomi
aja draja...da sem ti mal priliznem...sem umes sprasvala zate user posted image , da naus mislna da te ne maram vec user posted image
...umes se je zgodl to, da Ziga skace iz cveta na cvet...ceprov je Hano to obtozu user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
15.7.2007 21:20:33   
thaiss
hvala Draja user posted image

Lan (dolgolaska) in Hana Re (Žabika), čestitke za 4 mesece.
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
15.7.2007 21:26:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

kumot meeting tlelele...mam lepe igrace za mame...za eno sesalc..za eno likalnik..za eno klukce za periu obesat...itd itd...se vse najde...pa moj mozicek ma tut morsko hrano rad za kosilo user posted image user posted image

Ja no super! Sam bojo raj otroc lajstal, me bomo pa kofetkale user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
15.7.2007 21:31:38   
Naomi
ja ni kej...mam tko rada trbovscino user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
15.7.2007 21:37:09   
tinaaja
Nekaj si je ogledoval Brino, ampak mislim, da mu je bila Tinaaja bolj všeč

user posted image user posted image user posted image jah kwa ces, si je cavazzo za vzor vzel user posted image user posted image user posted image

user posted image jaz bom spustila to sredo pri naomi, se bom pol ze raje s svojimi igrackami igrala user posted image

Kati- wtf je lajstal

piknik pri nsa je uspel, nazrta sem do konca, gresila na vsakem koraku, grem s povedi jutri user posted image pokora: en teden brez sladkega user posted image user posted image pa 10 zdravih marij!!!
brina cel dan ni zajokala user posted image skoz je bila tak dobrovoljcek, delala mehurce, spuscala bbbbbbrrrrrrr in ostale glasove.. bila je cist zaspana, a je tok dogajal, da nikakor ni mogla spat. ob 8 sem jo odpeljala domov in je pojedla in padla dol.. bozcek utrujen. mami se nadeja dolgega spanca user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
15.7.2007 21:44:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kati- wtf je lajstal

user posted image  tlako opravlat user posted image  (leisten po nemšk)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
15.7.2007 21:54:48   
Naomi
sam mal me skrbi, da tok otrok tlele, pa tok sline po tleh..pa nasa klima...a boste drsalke tut prnesle user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
15.7.2007 22:00:58   
draja
Naomi lepo da si me pogrešala. Sem glih zdejle mal brala vaše čvekanje za nazaj. Ste bile ful zgovorne (čudn ne?).
Uuuuuu - a se lahko jaz za likalnik zagrebem?? Pretty please! Pa čim več srajc za zlikat prosim!

Tinaaja ja kot ste že ugotovili, je vaša Brina prava mala žurerka. Čist kontra naši, ki ne mara živ žava okrog sebe.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

karmyka

Ali vam je všeč ime Jana?

Ja (34%)

Ne (40%)

Nekje vmes (26%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!