skačica
|
hojla! Najprej čestitke Hani in Lanu za mini rd. Full luštkana slikca Hane in Žige (ne znam več sklanjat ). Sta oba prav cort. Mi smo dan preživeli v senci pred hišo, se basali z lubenico in pili vodo, skratka hujšali po res obilnem kosilu(rakovi repki, pohane bučke ,......). Šli nismo nikamor, ker mi ne bi niti slučajno sedlo kako cijazenje po cestah, kljub klimi v avtu. Jutri bežim kar k mojim, ker imajo starejšo hišo, ki je poleti prav hladna in bova z Izo lepo notri čepele cel dan, proti večeru pa pod trto . Drugače me je pa danes prav presenetil moj svak, ki mi je podaril bon za masažo z eteričnimi olji "sladke sanje" (55 minut), zato, ker sem mu za 1 teden posodila svoj avto, ker je on imel svojega na popravilu. Ja, tud taki svaki obstajajo . Jo bom kmalu izkoristila,ko pridemo z morja, v četrtek me čaka masaža, ki mi jo je rezerviral mož, v torek pa še pedikura. Ta teden bom očitno samo izležavala, uživala,.... skratka čim bolj na izi preživela tale vročinski val. meaa- res najbolje, da pelješ svojega sončka pokazat. Brezveze se nekaj sama mučiš. Z mojo diplomo sem blizu konca, vendar me še čaka pisanje povzetka, zaključka in uvoda . Adijo živci, nimam nobenega navdiha Morda ga pa dobim na dopustu Aja še to: Naše spanje se je spet umirilo, včeraj je bila prav pridna, prvo bujenje ob 4.30, naslednje ob 6.30 in pol visenje na zizi do osmih Superca proti zadnjima dvema dnevoma.
|