|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.7.2007 22:07:14   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Uuuuuu - a se lahko jaz za likalnik zagrebem?? Pretty please! Pa čim več srajc za zlikat prosim!

Ni panike, Draja. Lohk jst še od mojga tisti 2 prnesem, če nav dost pa lohk še očija prosim, če posod kero... Sej, če bo še to premal, greš pa lohk 2krat čez!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
15.7.2007 22:09:18   
Žabika
Hvala za čestitke!
Ampak samo en junak, je dal Hani lupčka za mini RD! Ha, ha, ha! Fotograf je pa ta dogodek žal zamudil.
user posted image

No, ampak Hana se še ni odločila, če je bil dovolj slinast, tako da ... Se je pa Žabec odločil, da jo nekaj časa še pusti da samo z mamiko hodi naokoli, ampak zahteva vsakodnevno poročilo, s kom se je družila in kaj je počela.

Se je pa na dananji zmenek pripeljala z novim Harley-em.
user posted image

Kati: mi smo imeli prijetnih 24 v stanovanju.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5802
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 22:11:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5803
15.7.2007 22:11:58   
thaiss
a Žigec je pa mal prestrašen, kaj mu je Hana ušpičla??user posted image

Bogec Lan, pelji ga jutri k P pa naj že enkrat pogleda kaj se dogaja!!! A še vedno velja za Fissan???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 22:13:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5805
15.7.2007 22:22:20   
tejčica
Sibil, jaz Tajo oddam v vrtcu najkasneje ob pol devetih, tako da sem v Kp že kar nekaj pred deveto (bogi Vid, bo imel zgodnji auf jutri). Imam pa v starem delu za it v dve trgovini, tako da če se boš kaj tam vrtela oz. še katera druga Obalka, se dobimo.

Joj kolk cortkana slikica Hane in Žiga!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5806
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 22:23:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5807
15.7.2007 22:27:47   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Thaiss - ja, še vedno bi imela kremico od Fisana. Samo se nič ne mudiuser posted image

oki

Neposredna povezava do sporočila: 5808
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 22:52:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5809
15.7.2007 23:00:31   
skačica
hojla!

Najprej čestitke Hani in Lanu za mini rd.user posted image

Full luštkana slikca Hane in Žige (ne znam več sklanjatuser posted image ). Sta oba prav cort.user posted image

Mi smo dan preživeli v senci pred hišo, se basali z lubenico in pili vodo, skratka hujšaliuser posted image user posted image user posted image  po res obilnem kosilu(rakovi repki, pohane bučkeuser posted image ,......).
Šli nismo nikamor, ker mi ne bi niti slučajno sedlo kako cijazenje po cestah, kljub klimi v avtu.
Jutri bežim kar k mojim, ker imajo starejšo hišo, ki je poleti prav hladna in bova z Izo lepo notri čepele cel dan, proti večeru pa pod trtouser posted image .

Drugače me je pa danes prav presenetil moj svak, ki mi je podaril bon za masažo z eteričnimi olji "sladke sanje"user posted image (55 minut), zato, ker sem mu za 1 teden posodila svoj avto, ker je on imel svojega na popravilu. Ja, tud taki svaki obstajajouser posted image . Jo bom kmalu izkoristila,ko pridemo z morja, v četrtek me čaka masaža, ki mi jo je rezerviral mož, v torek pa še pedikura. Ta teden bom očitno samo izležavala, uživala,.... skratka čim bolj na izi preživela tale user posted image   vročinski val.

meaa- res najbolje, da pelješ svojega sončka pokazat. Brezveze se nekaj sama mučiš.

Z mojo diplomo sem blizu konca, vendar me še čaka pisanje povzetka, zaključka in uvodauser posted image . Adijo živci, nimam nobenega navdihauser posted image  Morda ga pa dobim na dopustuuser posted image

Aja še to: Naše spanje se je spet umirilo, včeraj je bila prav pridna, prvo bujenje ob 4.30, naslednje ob 6.30 in pol visenje na zizi do osmihuser posted image  Superca proti zadnjima dvema dnevoma.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5810
16.7.2007 2:59:22   
Anonimen
Cer oziroma jutro,

meni se pa ne da spat., princeska pa pridno spi. Pocitnikarji upam, da ste se imeli fino. Mi bomo sli verjetno v drug teden, ko pride mozek iz sluzbenega user posted image
Najlepsa hvala vsem za cestitke. Tudi mi cestitamo vsem ostalim za dopolnjene mesece.

Nasa buska je ze skoraj zginila, princeska je ze v stari formi, samo se ponoci se malo vec crkla in se hoce vec zizat.  V sredo smo imeli pa krst.... in bilo je ful lustno... smo bili sami, princeska je pa spala cel obred. Potem smo sli pa na tortice user posted image .

otrok klice.....vmes je padla ena joska...  room temperature milk please user posted image

Pravljice - verjetno ze berete pravljice? katere pa? mi imamo namen kupit kaksne, ki imajo zgodbico, ki ni prevec obsezna ter zraven pesmice, v stilu Macka murija.

Moram se pohvalit, da sem v 14 dneh zgubila ze 3 kg in se gre dol.... pa sem spremenila samo to, da zjutraj do 12. ure jem sadje, ponavadi je dovolj polovica melone narezana na koscke ali kroglice....

nic grem spat...... lepo se imejte,..... no, grem se malo zapravljat/ par stvari po netu narocit.... papa

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5811
16.7.2007 7:15:18   
draja
Dobro jutro moje dame!

Evo, po vsem hvaljenju glede našega spanja, sem pa danes prva tukaj gor. No, saj ni panike, samo danes so nas zbujali prdci in takoj za njimi nasmeški in vriski. Živa zdaj ravno počasi odhaja spet v deželo sanj, jaz pa uživam ob kavici.

No, ampak še nisem zaključila s hvaljenjem, da me boste imele še bolj poln kufer - sem na morju shujšala za 2 kg, brez da bi hujšala user posted image .
No, sej v resnici nisem tolk žleht, samo tako zgodaj zjutraj me mal prime, da bi nagajala. Vsi moji že vejo, da me je takoj ko vstanem boljš pri miru pustit, pol se pa tle na forumu mal izživljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5812
16.7.2007 7:50:42   
thaiss
user posted image  user posted image  za 4. mesece 
TAJA - pocka
JAKA - Snorklja

in vse naj naj za 5 velikih svečk TAJI (Tejčica) in srečno vožnjo z novim kolesom!!!

user posted image
PikaPola in Draja čestitke za izgubljene kguser posted image  

Tudi mi nismo kej preveč spali to nočuser posted image  Matia je bil od 3h - 4.45 buden ko sova in je klepetal, pa prdel pa telovadil... in zdej ki je ura za na plažo on sladko dremuckauser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.7.2007 7:54:25 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5813
16.7.2007 8:03:46   
tinaaja
Jaz sem pa vceeraj ful jedla in danes stopim na tehtnico in - 5kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja itak user posted image user posted image user posted image Bravo punce... moram rect, da sem jaz kar zadovoljna z monti nacinom, ceprav en gre hitro dol, ampak bo pa vsaj ostalo.. se danes ful slabse pocutim, ker sem se nazrla za naprej in nazaj in valda ponoci je zelodcek predeloval hrano,namesti, da bi panal user posted image user posted image  user posted image No danes gremo nazaj na stara pota.

Noc je bila user posted image kaj pa druzga.. Jjasna, ne vem, kako zdrzis ti user posted image kljub obilni vecerji in totalni utrujenoisti, smo imeli prvo bujenje ob 2.. pol ob 4, ampak se je premetavala in se ugotovila, da ji je vroce.. no nekajc asa je se javkala in pol zaspala do 5:10, ko je sla k meni in do 8 mal na zizo mal dol, mal z lovakmi okol tepst mami pa tko... jaz sem taaakaaa komaaaaaaaa...........

Cestitke slavljenckoma user posted image

grem ven, ko se mala zbudi, moram domac vrt zalit user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5814
16.7.2007 9:44:21   
*sonchek*
Jutro!

No, mi smo se včeraj večji del dneva skrivali notri, popoldne pa na sprehod in seveda pivo user posted image Pa mali je včeraj skoraj cel dan prespal in sem bila prepričana, da bo ponoči veselo - no, pa je zaspal ob pol devetih in se zbudil ob pol semdih zjutraj! user posted image user posted image Ima pa sredi čela natanko 5 pikov komarjev! user posted image user posted image Sva jih zjutraj z mojim par polimala po steni - še dobro, da se nalepke od BC lahko prestavlja - samo prelepiva čez packo, pa je user posted image user posted image

Zdaj pa šibava ven - dokler še ni pasje vročine...

Čestitke vsem današnjim slavljencem! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
16.7.2007 9:47:58   
slumpo
ojla

meli aktiven vikend...nisem vas nič brala danes pa šok...ma kje da bi vse temeljito prebrala, sem le preletela....

ženske kaj sanjate o neki črni magiji...take sončke male mamo doma ve pa magijo berete...no vsaj ne črne dajte belo....

ejla tako sem se veselila kako mi  gredo kilce lepo dol sej se je pa neki zgodilo (beri preveč žrla) in poka nazaj gor user posted image user posted image user posted image  kdaj bojo šle dol?????

mi smo imeli zelo vročo noč...kljub temu da smo lepo spalu je bil mali čisto prepoten? pa me zanima v čem dajete ve pikice spat....ali bi bilo premalo samo bodi?sploh ga ne znam oblečt prav...včiraj se mi je fajn spotil...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
16.7.2007 10:29:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Noc je bila user posted image kaj pa druzga.. Jjasna, ne vem, kako zdrzis ti user posted image

Tinaaja, naša noč je bila ista... smo se zbujali na 2 uri. Kako zddržim? Nimam pojma - najbrž ker pač moram, ker mi drugega ne preostane.
Mojega moža se pa ne splača budit, ker reče dej mi 5 minut, da pridem k sebi ali pa da je tolk koma, da se ne more premaknituser posted image ... no, in sem se naučila, da je bolje da mu sploh nič ne rečem, ker tako ali tako ni efekta od njega in pol še zjutraj jamra, da je mogu ponoč vstajat (pa čeprav je dejansko vstal le enkrat)... toliko o moških... pa saj jih imate doma...user posted image

zizanje in vročina - ne vem kaj se dogaja Juretu, ampak včeraj je bil kar 11krat na zizi (ponoči+podnevi) in je ornk jedu. Mleka ima dovolj, tudi se napije ga je še vedno nekaj notri (sem posksusila stisniti). Zdej pa ne vem ali toliko rabi, je bil tako žejen (je pa popil tudi cca. 40ml čaja) ali pa se sam rad ziza pri mami (ampak je kr pil in se ne sam crkljal). Kdo bi veduuser posted image ...

kilogrami - jaz se zaenkrat še nimam čas ubadat s tem, mi je šla pa tud ena kilca navzgor. Ja in kako user posted image ? Spim ne, za jest nimam časa? Eh, bo že... sam da se naspim in spravim v red.

Žabika - tale vaša Hana je pa res pravi cukrček. Pa z Žigcem sta prava srčka gor na slikci... ja, je prva ljubezen na obzorju...user posted image

Pa čestitke vsem slavljencem še za nazaj...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5817
16.7.2007 12:21:32   
tejčica
Danes pa moja srčica Taja praznuje 5. rojstni dan. Vse naj naj naj moji mali navihanki. Pa obljubim ji, da z atijem ne bova čisto nič jezna, če naju začne malo ubogat!user posted image

user posted image

Čestitke tudi Taji (pocka) in Jaku (Snorklja) za dopolnjene 4 mesece.user posted image

Z Vidom sva zjutraj našo slavljensko peljala v vrtec, kjer bo seveda tudi praznovala. Potem pa sva šibala v Koper, ampak nisva dolgo zdržala zunaj. Je noro vroče!!! Ob osmih je bilo zunaj že 28°, že pred deseto pa 30°. Klima dela na polno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
16.7.2007 12:32:13   
sezam
Vsenajboljše Taja user posted image

in seveda čestitke vsem mini slavljencem user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
16.7.2007 12:43:43   
erna14
danuser posted image

vas se nism nc brala tako da ne moram nc komentirat,drgac pa user posted image  za naso mami je v nm dobila zadnji jumbo paket active fit pampersk za 8 €,sm bla tok srecna pol mi je pa se snaha podarila 4 pakete k so ji od tamalga se ostal ampak 5 mislm da mu bo kmal prov.smo se pa mel full dobr kva je zakon hisa in vrt sm cel vikend bla v kopalkah odzun na vrtu mal sm se v otroskm bazencku namakala no razen detajlov k mi je brat zll za vrat vedro ledene vode je blo full dobr,dons pa gremo pop kupt mojmu soncku novga vozicka je babi rekla da mu ga bo za krst kupilauser posted image .uuuuuuu sibam tamal se je zbudu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
16.7.2007 12:45:00   
erna14
user posted image ooooo pozabla sm bla pr frizerju mam nove pramencke

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5821
16.7.2007 13:15:28   
*sonchek*
Midva sva prišibala nazaj notri - huh, zunaj je že kot v savni user posted image

jjasna - še vedno nič bolje? Sploh si ne predstavljam kakšno je zbujanje na 2 uri - pri nas se nikoli ni tako pogosto zbujal, še kot novorojenček ne. Vsa čast, da zdržiš tak tempo - meni bi se po mojem utrgalo!
Pri nas je pa ravno obratno - mali spi po 10 ur! Pa tudi zizanje v teh vročih dneh odpade. Sestradan je, ko se zbudi, pa potem, ko prideva z dopoldanskega sprehoda, potem pa do večera nič user posted image In zvečer jasno bi jedel in jedel... Mu čez dan ponujam čaj, pa nič. Najbolj uživa v sami plenički, notri, na kavču, ko spi!

V četrtek imava pregled in če bo vse ok, 2. cepljenje - me je že zdaj strah reakcije, poleg tega pa bova v avtu verjetno jaz v modrcu, mali pa v plenički - eh, v tej vročini naju še policaji ne morjo ustavit, ker se sigurno hladijo v kaki senčki user posted image

Nič, grem se basat s piškoti - sem na -1kg kot pred nosečnostjo, pa si lahko naredim malo obloge user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
16.7.2007 13:24:07   
Pikca
user posted image TAJA!

vse naj naj tudi mini slavljenčkom!

Draja WB, super, da ste tako uživali! ste pa izbrali ravno prav termin, ta teden bo pa prevroče.

Prejle sva se s tamalim zaroletala v stanovanje (okna imamo na zahod), upam, da bo ostala znosna temperatura.
drugač je pa naš Jernej danes prostovoljno začel z GHuser posted image   - zjutraj sem z njim v naročju Živi mazala na kruh nutelo, pa mu je ratal rokico not namočit in direkt v ustauser posted image , sem prepočas reagirala. upam, da ga ne bo kaj zvijalouser posted image  se pa ni nič pritoževal nad okusomuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5823
16.7.2007 13:57:40   
Dajadada
ooooo pozabla sm bla pr frizerju mam nove pramencke

Jaz tudi pozabla povedat, da sem bila v soboto končno pri frizerjuuser posted image , dobila malo bolj poletno frizurcouser posted image , mali pa je pančkal pri babici. Zdaj vsaj zgleda manjši šop, ko se češem in ne morem verjet kok mi izpadajo. Še dobro, da me je frizerka potolažila, da imam še zalogo na glaviuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
16.7.2007 14:05:28   
Dajadada
Nič, grem se basat s piškoti - sem na -1kg kot pred nosečnostjo, pa si lahko naredim malo obloge

Jaz tudi v minusuuser posted image . Saj vem, da je težko verjeti tistim, ki se borite s preveč kg, ampak tudi to je lahko problem. Nč, mali spi, najboljš, da grem jest. user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

izobraževanje in zaposlitev
nčččččččč

Za katero delo se odloča vaš otrok

zdravstvena smer (26%)

delo v vrtcu/šoli (14%)

odvetnik/ca (12%)

igralec/ka (5%)

kuhar/ica (0%)

drugo (43%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!