urssyy
|
Pozdravček vsem, Vas kr obožujem ko takole s pogum klepetate o nakupu opreme za naše pikice, jaz pa še pomisliti ne upam, dokler ne bom v začetku 6 meseca.Pa itak ne vem kaj bomo imeli in bom raje počakala. Sem pa na razprodajah kupila nekaj zelo ugodnih in zelo dobrih stvari za moje prijateljice. Le zase še ne upam in me je preveč strah da ne bi prehitela , ker sem pač v rizični...Menim, da ve, ki pa že veste katerega spola bodo Vaši , pa veselo na delo, saj imajo na razprodajah čudovite stvari po bistveno nižji ceni kot sicer. Hvala tebi Tinča1 in Anonimna za informacije glede bolniške in naslednjič, ko grem k G. ji bom to zagotovo rekla, saj vendar resnično potrebujem izhode za sprehode, kako bom pa rodila brez kondicije. Je rekel moj , da se bo težko privadil, da bo imel doma "tridelno omaro", ko pa sem sedaj bila bolj pri tevisokih in bolj pr tesuhih, ampak sam da bo moj zdrav!! Neli 23 ne skrbi vse bo ok. Zate Anonimna pa držim pesti, pa saj bo na NS vse ok. Javi se nam in poročaj. Katee ti pa res uživaš komaj si prišla iz morja pa se že pogovarjaš o ponovnem morju....tisto dežurstvo v šoli res ne more biti teško če pa greš zopet na morje. Me vzameš zraven?? Zasanjana držim pesti zate in ti res privoščim enga lepega, velikega, zdravega , svečke pa pojdi prižgati in tudi zjokaj se če tako čutiš, le tako boš lahko dajala polno sebe svojemu , ko bo prjokal na svet v Januarju 2008. Mala pikica, bi te lahko imenovali kar naša mamica, saj si nas ti spravila vse skupaj....moram pohvlit tvojo slikco iz UZ. Če bo ktera najdla kake info glede tega kaj vse mormo kupt za naše , se toplo priporočam, da mi javi. Nimam pojma kaj vse rabim.......to je moj prvi . Ampak do Januarja bom že vedelea... Pa pa ......vročina .......spanje.......
|