Anonimen
|
Dobro jutro! No pa se je začel še en dolgočasen dan. Sem včeraj šla kar spat, ko sem bla tak slabe volje..jejejej kaki bedni film je gledal, če pozna kera film 300 ve o čem govorim, razen, če se kateri dopade. Groza no . No pr nama je tak, da ker sem jaz cel dan na računalniku on pa tudi na šihtu dosti komunicirava že prek msn-ja in se večino stvari že tam zmeniva, tak, da ni čudno, da ko pride domov se človek več nima skorajda kaj menit. Pol, ko pa pride pa gre spet za računalnik..je malo rač. freak že vidim, se ga kar ne naveliča, jaz pa tudi ne očitno, ko pa nimam kaj druga delat. No, saj bo kmalu tu pa ne bomo več tolko sedeli za računalniki. Sploh ne vem kaj naj danes delam, vse mam oprano, zlikano, pometeno, pomito...ni pa mi nikamor za it, ko samo zapravim dnar in sem pol slabe volje, ko sem doma je le-ta edino varen. Sem si pa dol potegnila neke bolj romantične filme pa komedije pa bom to gledala danes. guppy-ta recept pa mora bit res fajn, samo prav zdaj nimam bučk..no saj bo mi jih mama prnesla, ko jih ma poln vrt. Bom ga sprobala. Sama sem pa včeraj delala tiramisu . No, lepo se imejte, bodite v hladni senčki, pijte dosti vode pa bomo preživele še to poletje!!
|