Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
.tko da mam zdej za začetek nekaj cunic
. morm pa mojga
pohvalit,ker me je tko lepo potolažu.sem ful vesela da mam ob sebi nekoga ki me zna vedno nazaj pokonc spravit.pa še v meni raste malo bitjece,ki mi že zdaj pomeni vse in me vsak dan znova razveseli s kako (pre)močno brciko.
gor pritiska in se zbudim zarad tega, ker me želodec tako boli. pol mam pa še težave z levo nogo, ker mi začne trzat....
, ki imajo dobre rezultate s pregledov.
mini srečanje na obali
A vam tudi danes več otrdeva trebuh ...? Jaz sem imela zadnji teden mir, danes pa spet
. Spala pa nisem dosti, ker mi je nekdo skozi dajal nogice na glavo
če pa gledam film je isto...nobenega nisem končala do konca
danes sem že 3x jedla sladoled. Včeraj pa sem bila skoz lača, pa sem se basala z lubenico. Ne upam si stopit na tehnico
mi veliko pomeni.
, sem šla na Banko Koper, ker je bila tam ravno moja mama.
v Royalu..ravno prav, ker jaz sem vedno pol ure prej. Moj gre delat pa me spusti ob 8h pr ZD. No zdej ko točno veš, kdo sem pa me rukni ti prva dej.....