guppy
|
dorotea, jaz sem se pred kratkim odločila, da uberem kar nasprotno filozofijo. Prej sem imela namen napisat samo dispozicijo za doktorat in jo pred porodom oddat. Potem sem pa ugotovila, da je ne morem napisati, če ne poznam hipotez, metod dela, kazala... kar nekako pomeni, da sem se morala lotit kar pisanja doktorata . V zadnjem mesecu mi je uspelo naklofat ene 50 strani teorije in mentorici sta izgleda zelo zadovoljni. Mislim, da mi ta teden lahko rata zaključit s teorijo, da lahko končno sestavim do preklemao dispozicijo, raziskovalno delo bom pa pustila za obdobje po porodu. Zdi se mi, da imam potem dve ali tri leta, da vse končam. Če pa zdaj ne prijavim teme, mi grozi prehod na bolonjski program, kar bi pomenilo še dodatne izpite Nekako se TOLAŽIM s tem, da je bolje zdaj stisnit, čeprav je težko sedet, kot pa potem, ko se bom želela posvetit družini, ne pa študiju. Si pa že želim, da bi bilo že enkrat konec teh fakultet... ravno zadnjič sem ugotovila, da že 20 let hodim v "šolo" nora, jaz sem zadnjič še sanjala, da smo se ljubljančanke spet dobile na srečanju in jedle goro sladoleda. Zgleda mi je ostalo še od zadnjič
|