Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
), je bil vsaj november
.
. Tako me je bolelo, da sem na glas zajamrala in se je Ema (ki je spet ponoči pristala pri nama) zbudila. Najprej me je stiskala in božala
, potem pa je ugotovila, da ima dovolj spanja in letela v dnevno po knjigico, da bova midve brali ob 6ih zjutraj
.
... to je en stari greh (modrostni zob, ki čaka na puljenje), ki pa bo moral še malo počakati, ker ne smem na rentgen. Danes popoldan grem k dežurni zobozdravnici in upam, da mi ga popravi, ker me res boli.
, tudi ti, si zelo simpatična in lušna pupa
. Če se bo Ema dovolj zgodaj zbudila, bova prišli še midve na kavo. Ima novo frizuro veš? Sva jo na koncu z možem spet sama postrigla, ker je pri frizerki bila slabe volje in nismo prišli niti do stola
. Zdaj ima tak zelo moderen paž - malo postrani

...prav groza je stopit iz klimatiziranega avta v to vročino-prav udari v glavo
!!!!!! deal:-)))))
ostalo pa sva že nabavila. Še predsobo sva kupila, da končno poštimava stanovanje do konca
.
Kako se pa vaši