|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
18.7.2007 16:35:47   
*lenc@*
Zdravo, jaz sem pa dans od G in imam do PDP 3 tedne. SEm imela CTG in mi je zaznal rahle popadke(SKOZ RAVNA KRIVULJA, POL PA HRIB NA KONCU), odprta sem tudi skor 2cm. Vem, da lohk rodim dans, lohk velik kasneje. Zanimajo me vaše izkušnje, če ste ble na podobnem in kdaj ste nato rodile? A to dejansko pomeni prej porod ali sploh ni nujno?
HVALA ZA ODGOVORE!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
18.7.2007 16:38:36   
Anonimen
Mene so dali v porodno, ko sem bila 3cm odprta. CTG je pokazal zeloooo rahle popadke. So me našopali z umetnimi in v eni uri je bilo vsega konec. Samo sem rodila točno na pDP.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 16:55:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
18.7.2007 16:56:04   
žarnica
jaz sem bila prvič na CTG v 35.tednu,ker me je nekaj v križu špikalo. CTG ni zaznal popadkov,je pa pregled pokazal,da sem se odprla za en cm. Rodila sem točno na 38.teden,v porodnišnico prišla 4 cm odprta. POpadke dobila čez štiri ure (prej mi je voda odtekla) in čez dve uri rodila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
18.7.2007 23:00:48   
adrijana.sara
Jaz sem rodila dan pred PD. Imela sem popadke na 7 min, vendar so bili precej blagi in si nisem mislila, da je to to. Šla sem na CTG, popadki so bili zabeleženi, otrok se je umiril, umivanje,  pregled, odprta za 2 cm, predrtje mehurja, porodna, umetni popadki...po 3h pa je na svet prijokala mala pikica. Pa ni bilo tako hudo, sem pa bila zadeta od protibolečinskih inekcijuser posted image in sem med popadki dremala.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
19.7.2007 8:50:54   
timoteja
Pri prvi nosečnosti sem imela PDP 2.3., ni kazalo nič, imela sem redne CTG-je na vsaka dva dni, zadnji pred porodom na 8.3. dopoldan , in ni kazalo nič, tako da sva bile z ginekologinjo že dogovorjene, da mi na soboto, čez par dni, ko bo ona dežurna v porodni sobi, sprožijo porod. Vendar mi je naslednje jutro ob pol petih odtekla voda, okrog 6.15 sem prispela v porodnišnico, ob 8.00 sem šla v porodno sobo, ob 9.03 minute pa rodila malo tečkico. Upam da bo drugič šlo tudi vse tako fajn in na easy. Saj bo, pusti se presenetiti, pa ne obremenjujej se preveč z datumi, morebitnimi krči in tako. Ko bodo pravi popadki, boš že vedela, razen če si res zelo oddaljena od porodnišnice.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
19.7.2007 10:00:59   
Maxica
Težko reči, res. Jaz sem bila en centimeter odprta kakšne tri tedne skupaj, popadkov mi pa CTG tudi ni nič kazal. Tako da so mi 11 dni čez rok dali svečko za sproščanje MV. Pri meni je šlo to res počasi, verjetno je pa od ženske do ženske vse skupaj različno. Ma po moji laični presoji še ne boš tako kmalu rodila, no, sploh glede na to, da si še tri tedne pred pdpjem.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vaše izkušnje - Bo kmalu porod?
19.7.2007 13:59:47   
tadejat
No jaz sem imela popadke od 24 -15 ih popoldne pa sem bla samo 1cm odprta. Ker mi umetnih popatkov niso smeli dati, so mi čez eno uro naredili CR.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 14:35:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tadejat)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?