Dajadada
|
Na obali, je baje izmerjena alarmna količina ozona, niti z bajte ni več za it. Še dobro, da sem prepričala, da gremo jutri raje v Bohinj kot na morje. Manj gužve, pa še kakšna stopinja manj. Gremo pa samo na enodnevni izletek...škoda, jaz bi šla spet za kakšen teden. Skačica, Žabika, Thaiss hvala za info in vaje, ki jih delate. A je kakšna spletna stran, kjer se da videti kakšne vaje oz. prebrati kaj več o tem? Se mi zdi da se ful mal piše o tem. Vsaj jaz nisem zasledila nič ne v knjigah, ne v revijah, na netu pa tudi več ali manj samo na forumih, ni pa nekih strokovnih člankov ipd. Jaz opažam nekaj znakov, ki ste jih opisale, zato se trudim, da bi pravilno pasel kravice, da ne bi delal loka... P na prejšnjem pregledu ni nič opazila, rekla mi je samo naj ga imam doma čimmanj v ležalniku in čimveč na tleh (jaz ga imam na postelji), da ima prostor za gibanje. Zdaj ga imam v ležalniku res ful malo in se že pozna napredek, saj se je začel obračati, prijemati nogice, ko pase kravice se steguje z rokico po igračkah, prijema stvari z obema rokicama... Naslednji teden imamo pregled, pa bomo videli, kaj bo rekla P, pa še sama jo bom malo opozorila na to, ker se mi zdi, da ga tako na hitro pregleda, da sploh ne more opaziti, tudi če bi bilo kaj narobe. Vožnja v službo, jaz se zihr ne bi vozila eno uro ali več v službo. Se mi zdi zguba časa, ki ga imamo že itak premalo. Po drugi strani pa, če moraš delati več zato, da si kupiš stanovanje npr. v Lj, kjer imaš službo in kjer so cene nesramno zasoljene, si spet na istem.
|