cv105
|
Brini se ne da vec past kravic, ker njen izziv je zdaj, da bi se plazila pol pa glavo na tla, pa se nekako na pol da na kolena, rito gor in se poskusa odrinit - neuspesno zanekrat prou smesna je... zgleda, da je to moda, ker pri nas tudi tako delamo Vidim pa, da naš tudi rabi mir ko je. Če Ana zraven skače, jo mora gledat in nima časa jest pri nas tudi, ko jemo ne govorimo sploh in rabimo totalni mir skacica-kaksne vaje pa delata z izi namrec nas tamal tud skoz hrbet dviguje medtem k rita pociva, se priporočamo za kakšen nasvet tudi mi sonchek: po moje tudi ni alergija, ena za vaju alergije: mene je malo strah, da ne bi fasali kakšne alergije, ker smo začeli zgodaj z GH. Verjetno kakšna povezava je. Po špinački je že dobil ene pikice. Zdaj si pa ne upam preveč različnih živil uvajat. Sva že banano, jabolko in hruško jedla. Pa pire tudi. Pa hippove kašice naravnost obožuje. Mal cvikam, kaj bomo naslednji teden na dopustu jedli. flaše: mi imamo Aventa. Pa sem včeraj kupila 2 nova cuclja s 3 luknjami in eno flašo, ki ima cucelj s prilagodljivim pretokom. Tega še nisva stestirala (če mene vprašaš, je kr neki), preverjeno pa več in lepše je s cucljem s 3 luknjami. Buzz: ko sva ga kupovala, nama prodajalka ni razložila, da je mogoče naklon športnega dela regulirat na 2 načina. Lahko spreminjaš naklon sedeža in obstaja še regulacija naklona naprej-nazaj tam, kamor sedež namontiraš na ogrodje. Tisti črni del lahko pomakneš mislim da za 1 stopnjo naprej ali za 1 nazaj. Sem štorast napisala ampak sva zadnjič z mojim pogrunatal to noviteto in sedaj se da športni del čist poležt. sezam: luštni ste Z Maksom sva se zbudila ob 2.20, pojedla eno flašo in zaspala do 7h, ko sva bla mal na joški in spala do 8.30, ko je sledil premik v taveliko posteljo in se dokončno zbudila ob 9.45. Potem je zaspal ob 11h, pa še prej ob 13h, zdaj sva jedla in imam občutek, da bo spet šel v mižule. Nama je pa vroooooooooooooooooooooče. Bodte v senčki in in preveč kuhat!
|