skačica
|
dobro jutro! Za nami je solidna nočka , zdaj se Iza igra v svoji igralnici, jaz pa ob računalniku jem zajtrk. pikca- to je pa res smotano. Tko sem se jaz sekirala kako je ortoček bil lačen, jaz nesposobna mama pa tega še opazila nisem. No pa me je potem moja mami spet spravila na svoje tire. Upam, da nima alergije in da začne hitro pridobivati na teži žabika- tud jaz sem bila slabe volje, ampak odkar se greva pravilni handling in malo telovadiva, je Iza čisto druga. Vsaj meni se zdi. Prej je usločila hrbet in rito dvigovala, zdaj tega ne počne več, ampak dvigne nogice in se z njimi igra , skratka uporablja ta prave mišice(trebušne), prej je pa hrbtne.Tudi moč v rokicah je pridobila. Tudi kravice pravilno paseva, sicer bi včasih še vedno roke rada nazaj dala pa jih jaz v ramenskem obroču popravim tako kot je pokazala FT. Skratka meni se zdi super, upam, da se bo tudi P zdela ok. Verjamem pa, da si ti to že do sedaj striktno delala, jaz nisem, ker nisem vedela, da ima to tako velik pomen. Ne vem, če ne bova zdejle na hitrco šle do prijateljice, da spijem en kapučin in mal počvekam. Ena me je spraševala kam gremo na dopust. Gremo na Krk- Malinska v privat apartmaje. 4 družine, vsaka v svoj apartma. Gre pa 5 dni za nami v isto naselje tudi moja sestrična, ki ima tud dojenčka, brez da bi se kaj manili. Po moje bomo kakih 100 metrov narazen in seveda bo padla kaka kavica. Gremo pa za 10 dni. Imamo pa še en teden frej, da gremo nekam v septembru, ampak še ne veva kam. Bova se zadnjo sekundo odločila in pičila. V oktobru gremo pa v toplice. Ja, letos treba izkoristit mojo porodniško. Danes popoldne moram pa posesat in pobrisat, da se ne vrnemo z dopusta v svinjarijo, potem pa imam ob sedmih zvečer masažo (1 uro)- upam, da ne bom preveč polomljena.
|