|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.7.2007 22:34:29   
thaiss
JJasna user posted image  za jutrišnje cepljenje!!!
Meni je P na 2. cepljenju rekla, da če prvič ni imel reakcije je tudi drugič ne bo, ker je to ista doza cepiva user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 22:39:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6077
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 22:42:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6078
18.7.2007 23:45:41   
sezam
Pikca - ja to pomeni vsaj 2 meseca diete user posted image

jjasna - user posted image user posted image  da je tudi vas doletela ena solidna noč

amy - se pa sedaj res poznajo dopusti, ker bi na pediatrični morala čakat 3 mesece user posted image

erna - vidiš, sine že zdej zate skrbi, kaj šele bo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
19.7.2007 7:30:13   
thaiss
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6080
19.7.2007 7:48:16   
draja
Jutro tudi od naju!

Živa je spet stara dobra Živa, saj je spala 11 ur v kosu. Angelček moj mali.

Danes grem pa tukaj na sprehod z eno mamico iz MČ, ki živi v bližini. Rabim mal družbe,ker sem naveličana, da skoz sama vozičkam.
Fajn se imejte - vidim da vse še kar spite, se pravi so čudovite noči za vamiuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
19.7.2007 7:58:13   
erna14
jutro

men je blo ponoc tok vroce za crknt ob 1 sm se k komar letala po stanvanju,pol sm bla pa zjutri tok zaspana k se je tamal ob pol 4 zbudu za jest sm ga na postlo nesla na zizo dala on je jedu jaz pa spalauser posted image in k sm pogledala na uro je bla pol 6 in mali je zraven mene sladko pancaluser posted image iiiiii kok je bil priden.zdele sva pa zajtrk ze pojedla rio mare pa ananasov jogurt zraven zdaj pa sibava k p.na pregled.
vrocina;BAJE BO V PETEK NAJBL VROCEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
19.7.2007 8:03:54   
tinaaja
jutro user posted image
pikica moja je spala do 7:30, sicer od 5 pri meni, ob 2 se je zizala, ampak to je ful napredek, se pocutim skoraj kot clovek user posted image user posted image

Rabim mal družbe,ker sem naveličana, da skoz sama vozičkam.

telefon v roke user posted image - mi mamo klimo v avtu user posted image

cez en teden ze picimo na morcija user posted image a imate kaksen predlog, kam iti septembra? ne ful dalec. bi sla z mami za en teden, za vikedn pa bi sla se moj in najino kuza zraven (torej morajo sprejt pse) user posted image a je septembra morje se dovolj toplo, da bi sla brina not ali je bolje konec avgusta it?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
19.7.2007 8:44:27   
amy26
Draja, za Živouser posted image user posted image user posted image  kok lepo k tako veliko spi v kosu, jaz sem presrečna če Ela spi prvo rundo vsaj 4 ure v kosu, kar je zelo redkost.
Pa kapljice Ad3 ji zaenkrat ne delajo težav danes je tretji dan odkar ji dajem po dve kapljici.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
19.7.2007 9:32:26   
Pikca
jutro
bljak kok je zanič kava brez mlekauser posted image , ja tudi jaz sem od danes na brezmlečno-brezjajčni dietiuser posted image .
Včeraj smo imeli tehtanje in mali se ni v 14 dneh sploh nič zrediluser posted image  (samo15 g). Zaradi čudnega kakca - na meji driske - moram zdaj probat s to dieto, pa dodajat mu moram alernovo. A ta ni na bazi kravjega mlekauser posted image

V glavnem sranje, včeraj sem se čist zasekirala; otrok mi hira, jaz pa ne opazim, da je revež mogoče lačenuser posted image user posted image  No, včeraj sicer dodatka ni maral (smo imeli doma še aptamil, grem pa zdaj kupit to alernovo), ampak mogoče tudi zato, ker ni navajen iz flaše pituser posted image  
Sem pa opazila, da rabi mir med dojenjem; če Živa okrog skače, kar pozabi jestuser posted image  Zato sva si zvečer vzela čas in mir (Živa je šla z očijem na sladoled), se ulegla na posteljo in se mi zdi, da je več pojedel (tudi iz ta druge dojke), sicer potem več polival, ampak ponoči se je zbudil 2 uri kasneje.

Zdaj me pa kliče, se vrnem kasneje...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
19.7.2007 10:02:11   
skačica
dobro jutro!user posted image

Za nami je solidna nočkauser posted image , zdaj se Iza igra v svoji igralnici, jaz pa ob računalniku jem zajtrk.
pikca- to je pa res smotano. Tko sem se jaz sekirala kako je ortoček bil lačen, jaz nesposobna mama pa tega še opazila nisem. No pa me je potem moja mami spet spravila na svoje tire. Upam, da nima alergije in da začne hitro pridobivati na težiuser posted image user posted image user posted image

žabika- tud jaz sem bila slabe volje, ampak odkar se greva pravilni handling in malo telovadiva, je Iza čisto druga. Vsaj meni se zdi. Prej je usločila hrbet in rito dvigovala, zdaj tega ne počne več, ampak dvigne nogice in se z njimi igrauser posted image , skratka uporablja ta prave mišice(trebušne), prej je pa hrbtne.Tudi moč v rokicah je pridobila. Tudi kravice pravilno paseva, sicer bi včasih še vedno roke rada nazaj dala pa jih jaz v ramenskem obroču popravim tako kot je pokazala FT. Skratka meni se zdi super, upam, da se bo tudi P zdela ok. Verjamem pa, da si ti to že do sedaj striktno delala, jaz nisem, ker nisem vedela, da ima to tako velik pomen.

Ne vem, če ne bova zdejle na hitrco šle do prijateljice, da spijem en kapučin in mal počvekam.

Ena me je spraševala kam gremo na dopust. Gremo na Krk- Malinska v privat apartmaje. 4 družine, vsaka v svoj apartma.
Gre pa 5 dni za nami v isto naselje tudi moja sestrična, ki ima tud dojenčka, brez da bi se kaj manili. Po moje bomo kakih 100 metrov narazen in seveda bo padla kaka kavica. Gremo pa za 10 dni.

Imamo pa še en teden frej, da gremo nekam v septembru, ampak še ne veva kam. Bova se zadnjo sekundo odločila in pičila.
V oktobru gremo pa v toplice. Ja, letos treba izkoristit mojo porodniško.

Danes popoldne moram pa posesat in pobrisat, da se ne vrnemo z dopusta v svinjarijo, potem pa imam ob sedmih zvečer masažo (1 uro)- upam, da ne bom preveč polomljena.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
19.7.2007 10:14:00   
tinaaja
Kr_enamami - WB, da si se malo vrnila na forum user posted image Tvoj pikec pa ni vec  pikec, ampak pravi pobalin user posted image
Pikca - user posted image    ma pa kaj zdaj vsak ta drug fase to dieto/alergijo.. pa kam smo prisli - a je to od vse predelane hrane, gnojil, ali cesa user posted image Pa vidva sta se samo dojila a ne? A ti mislis, da je bil lacen? Od flas sem jaz ful navdusena na MAM user posted image Pa vse bo OK, nic se sekirat, ker bo pol cutil tvoj nemir - zdaj probaj vec in bolj v miru dojit, flaso po potrebi, pa zal dieto user posted image user posted image

Kako mora imet pravilno rokice, ko pase kravice?
Brini se ne da vec past kravic, ker njen izziv je zdaj, da bi se plazila user posted image pol pa glavo na tla, pa se nekako na pol da na kolena, rito gor user posted image in se poskusa odrinit - neuspesno zanekrat user posted image user posted image user posted image prou smesna je...

Skacica, a greste ze ta vikend?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
19.7.2007 10:18:52   
sezam
morje septembra - mi2 že nekaj let hodiva na morje septembra in je bila do sedaj zmeraj voda zmeraj OK, razen lani, ker je bil cel avgust user posted image  Tako, da je čisto odvisno od vremena user posted image

Pikca - a vi tudi user posted image  Upam, da vam bo dodatek pomagal, da začnete pridobivat na teži.
Vidim pa, da naš tudi rabi mir ko je. Če Ana zraven skače, jo mora gledat in nima časa jest user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6088
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 10:29:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 6089
19.7.2007 10:36:14   
sezam
Tinajaa - res se je za vprašat kam smo prišli. Jaz moram pri dieti gledat še na E-je. Sedaj sem prvič v trgovini kupovala počasi in pri vsaki stvari gledala deklaracijo in kaj ugotovila, da so povsod nasrani user posted image  Potem se pa ustaviš pri polici z bio pridelano hrano, kjer je OK glede E-jev, so pa cene navite, da je groza user posted image

Pikca - ja kava brez mleka je res fuj. Meni je draja za v kavo svetovala sojin napitek z vaniljo in moram reči, da je OK. Tako bom vsaj lahko pila kavo, drugače bi se verjetno raje še kavi odpovedala, kot pa samo pila user posted image

Kr_enamami - lepo, da si se nam spet malo oglasil. Vaš fantič je pa že res kar ornk dedc user posted image

vročina - tole je pa res že hudo. Mislim, da bomo danes šli šele proti večeru ven. Mi sploh ne diši it zdele ven - čeprav samo pred hišo user posted image  Pa še Žiga spi in ga nebi budila.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6090
19.7.2007 10:49:17   
*sonchek*
Evo, mi smo nazaj. mali ima 7.280g in 66cm. Cepljeni pa nismo bili zaradi včerajšnjih krvavih nitk v blatu  - ga je pregledala, pa napisala napotnico za Pediatrično, če bi se slučajno ponovilo moramo it na testiranje in odvzem blata user posted image Pa mene je dala za teden dni na strogo dieto brez mlečnih izdelkov. Če se bo še pojavilo moramo takoj na Pediatrijo, drugače pa jo moram naslednji teden poklicat in ji povedat, če bo vse ok. Me je prav presenetila - je rekla, da ga da raje na miljon testiranj, pa da nič ne ugotovijo, kot da bi bilo kaj premalo narejeno!

Nič ,grem čakat na nasledni kakec... user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
19.7.2007 10:52:02   
sezam
Pa še malo slikic

Tako mi pasemo kravice
user posted image

ko hočemo iti naprej, pa to zgleda tako
user posted image

akrobacije v postelji
user posted image

in pri nas imamo že kar 3 user posted image  - user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
19.7.2007 10:55:37   
sezam
sonchek - a še vi user posted image  Pa kaj je zdej to? Kar 3 v roku enega tedna smo pristali na tej dieti user posted image  
Se pa strinam s tvojo P - bolje da pri vseh ne pokaže ničesar, pa se me malo držimo diete, kot pa obratno in bi se potem kaj očitale, a ne?

< Sporočilo je popravil sezam -- 19.7.2007 11:02:37 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
19.7.2007 11:05:02   
*sonchek*
Mah ja... user posted image A zdaj naj pa od polente in riža živim?! Že tako sem s kilami na -1kg user posted image No, sicer sem pa raje celo življenje na polenti, kot pa da malega okol zdravnikom vozim... user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6094
19.7.2007 11:31:13   
Pikca
punce hvala user posted image

sej vem tinaaja, nič se sekirat, skulirat se... mah, bomo že, dieto bom preživela, kupila še tisto mam flaško in poskrbela za mirno hranjenje, čeprav moram tukaj pazit, da ne stopnjujem ljubosumja tavelikeuser posted image .

sezam, kje pa si kupila tisti sojin napitek za v kavo? A to paše k turški kavi ali piješ kako instant? Ehh... naš naslednji zmenek najbrž ne bo v slaščičarni, kaj?user posted image user posted image
sonchek, a ti tudiuser posted image . A se Anej tudi premalo redi (nisem si zapomnila koliko je prej vagal?) Res bolje kakšen pregled več, pa da si miren. Nas ni nikamor poslala zaenkrat, naslednjič pa se vidimo šele 21. avgusta, ker je vmes naša p. na dopustuuser posted image . Bom pa poklicala vmes patronažko, da vsaj vidimo, če napreduje v teži.

Neposredna povezava do sporočila: 6095
19.7.2007 11:31:46   
erna14
OJLA

mi smo se vrnil od p. in je vse ok dobili smo 2 pikico mal je jokcav pa ni blo hudga zdaj ba drzim pesti dA TUDI TO CEPLJENJE PRENESE TAKO DOBR K PRVO RAZEN DA JE MAL VEC TAKRAT SPAL (ups crke).drugace pa velik je 63 cm in ima 7570 g no dobil je v enem mescu 730 guser posted image user posted image

pikca:tvoj soncek ze ve da je poletje in da mora mal pazit na linijouser posted image user posted image user posted image sej bo vse uredu bos vidlauser posted image user posted image user posted image
skacica-kaksne vaje pa delata z izi namrec nas tamal tud skoz hrbet dviguje medtem k rita pociva,user posted image
taya:upam da je z tvojo malo vse uredu glede na to da se nc ne javisuser posted image user posted image user posted image
sezam:kok je lustnuser posted image user posted image
sonchek:kaj naj ti recemuser posted image user posted image user posted image res mi vas je vse zal ampak ce bo dieta pomaga la sse tudi to izplaca

Neposredna povezava do sporočila: 6096
19.7.2007 11:33:55   
Pikca
o sezam, kakšne lušne fotke, sploh tazadnjauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
19.7.2007 11:35:47   
*sonchek*
Pikca - zredil se je malo manj kot kg v enem mesecu, tako da je s težo vse ok (mi smo bolj drobni, ker smo štartali z odpustno težo 2.650g). Na dieto me je dala zaradi krvavih nitk v blatu - lahko je počila le žilica pri napenjanju, lahko gre za kako virozo ali pa alergijo na kravje mleko. En teden sem tako na dieti in moram opazovati blato - če se bodo krvave nitke spet pojavile, pa šibamo na testiranje na Pediatrično, pa pregled krvi, vode itd.

Drugače pa hvala punce za prijazne besede - mi gre kar na jok, če samo pomislim, da bi bilo lahko kaj drugega kot pa počena žilica... user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
19.7.2007 11:36:06   
erna14
joooj k nc ne gledam kako tipkam sorci skacica k sm tvojo izo mal preimenovalauser posted image
pikca-kaksno flasko pa zdaj uporabljas da ti ne ugaja ker jaz sm prej imela mam pa ni ravno bil pristas te flaske zdaj mam pa aventovo in je kar uredu

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
19.7.2007 11:39:38   
erna14
sonchek:vrjamem da ti je tezko pri srcu in da te skrbi sam pomoje ce ni bilo potem nobenih sledi krvavih nitk da ni nic hujsega ker ce bi bilo kar koli bi se pojavilo v vecjih kolicinah in veckrat tako da nic ne skrbi vrjami v najboljse in ne misli na najslabseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!