Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Je pa zanimivo, da imam nove tud košarico D pa mi full lepo stojijo, ker so zgoraj delane ba bikini in se zavežejo za vratom z malo širšimi trakci. Ma, res sem vesela, no. Drugo leto si jih bom pa samo zadaj malo skrajšala in bodo spet prav
- ampak iz drugih razlogov, nic kar je bilo omenjeno tukaj...
- sem si res oddahnila, čeprav še kar čakam na naslednji kakec, da vidim, če je vse ok.
- da ne bo kake reakcije na cepivo! Jaz bom jutri poskusila s kislo smetano, pa da vidimo, kaj bo...
Punca pač malo pazi na kalorije, ti ji pa skos joško pod nos tlačiš
!
Vse najboljše mu zaželi, še v najinem imenu! Hvala Tina!
Gremo naprej.
za vaju.
morje!! Če pa imamo družbo, ponavdi je to moja botra s hčerko mi ona malega popazi jaz pa grem z njeno devetletnico v vodo vragolije zganjat!!!
prepovedal kupit plenice, dokler zaloge (Jumbo) ne ponucamo!!
za tebe in tvojo malo hano.
Ko bos enkrat pri volji, daj napisi kaj vec, kaj so ugotovili oz kaksni so znaki na katere je treba bit pozoren. Grozno, da je dr grdo ravnala z maleno
brina ful pridna, narociva in tik preden dobiva za jest zeli brina itak takrat jest. pa ok.. ko se koncno lotim svojega zrezka s poprom, je bil toook slan, da sem ga vrnila