draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Spet mi je ratal post odposlat preden sem končala... Gremo naprej. Se mi je zdelo, ker mene nisi nič omenila . Pikca, Encijan brez skrbi - če bi vaši imeli drisko bi to vedeli. Naša skoz kaka čist tekoče in odkar sem na dieti tudi brez tistih grudic notri, pa to še ni driska. Njen drekec je res čist, čist tekoč. Ko ima drisko pa se ful napenja in kar kakšno urico nonstop kaka (kar hodi in hodi ven iz nje tako da ima ritko že čist rdečo), s tem da proti koncu ni več drekec ampak pena in svetlo rjava sluz (kot želatina) vmes pa ponavadi še nitke krvi. Te sluzi se ne da zamenjat za drekec ker je čist drugačna. Ko se končno konča pa potem najmanj 1 dan ali 2 ne kaka, ker jo takrat čist sprazni. Žabika ne bodi žalostna. Na FT bodo Hani pomagali in kot bi mignil bo vse v najlepšem redu. To, da ji nisi znala pomagati k boljšemu motoričnemu razvoju pa sigurno ni res - bog si ga vedi kakšne težave bi imela sicer. Sigurno si s svojim znanjem in predvsem časom, ki si si ga vzela za vajine masaže in sproščanje, ogromno pripomogla k njenemu pravilnemu razvoju. Držim pesti, da bodo na FT lepše ravnali z vašo in našo malo Hano in da bosta obe uživali na teh obiskih. Ena velika za vaju. Tinaaja bravo za Brino, da je spet v formi. Anja - UŽIVAJTE!!! Pa spočij si reva mal od vsega tega pakiranja. Gio hvala za dobrodošlico. Sem brala za nazaj in ti moram reči samo to, da mene še vedno preganjajo občutki iz porodnišnice in da točno vem kako ti je. Jaz sicer nimam nobenih pripomb čez osebje, ampak me pa preganjajo vsi zapleti in kako bi se lahko v hipu tudi drugače končalo. Tako da te povsem razumem. Vsi ti rečejo, da ne o tem razmišljati, samo enostavno ne moreš mimo tega. Občutek, da se mali pikici ni dobro godilo v trebuščku in sploh med porodom, me še vedno preganja. Tudi občutek krivde, pa čeprav ni bilo nič od mene odvisno. Jaz sem ravno včeraj zvečer jokala kot dež, ko sem brala SMS-e, ki jih je moj dragi dobil ob rojstvu Žive. Jaz sem pa danes res pametn ravnala - sem šla mojmu pečt burek in ker ga jaz ne smem, sem valjda še neki posebej zase kuhala in jeeeej - uspešno segrela stanovanje še za dodatni 2 stopinji. Če jst nisem genij od ženske pol pa res ne vem. Aja pa naša Živa je spet v formi in več spi tudi čez dan tko da ni izključeno, da so ble AD3 krive. Zdaj smo spet na Oleovit D3, bomo pa sigurno še poskušal z Ad3. Sam ne zdaj takoj,ker se moram jaz mal odpočit .
|